Selecteer een pagina

Archieven

Welkom op BOUblog, het blog van mr. drs. Boudine Berkenbosch

Uw eerste reactie wordt pas geplaatst nadat deze is goedgekeurd. Daarna worden uw reacties zonder verdere moderatie geplaatst. Mocht u de huisregels van BOUblog overtreden, dan wordt uw reactie verwijderd. Denk dus eerst even na, voor u reageert.

De belangrijkste huisregel op BOUblog luidt:

Onderling respect staat voorop en informatie is welkom, het liefst voorzien van een link naar de bron.

Als webmaster ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de hele site, dus ook voor de reacties. Deze worden dagelijks door mij bekeken en wat me niet bevalt, wordt gewist. Dit staat me niet alleen vrij, ik ben er soms zelfs toe verplicht. Aanvallen op personen of bevolkingsgroepen naar ras, religie of andere kenmerken zijn niet welkom, mede omdat zij in strijd zijn met de wet tegen discriminatie. Het plaatsten van persoonlijke gegevens van derden is in strijd met de privacy, die door BOUblog wordt gerespecteerd. Ruzie zoeken is eveneens uit den boze en ik houd evenmin van gezeur. Blijf dus on topic en val anderen niet aan.

Een reactie mag maximaal drie links bevatten. Post u meer links in een reactie, dan moet deze wachten op moderatie. Reacties in die zijn voorzien van teveel hoofdletters (schreeuwen!) of lelijke woorden (schelden!) verdwijnen in de spambox. Reacties zonder interpunctie zijn evenmin welkom, want deze zijn moeilijk leesbaar.

Reacties die in strijd zijn met deze huisregels, worden stilzwijgend verwijderd. Daar wil ik ook geen discussie over, dus geen e-mail: “Waarom is mijn reactie verwijderd?” BOUblog is mijn blog, dus ik bepaal welke reacties hier worden gepubliceerd en welke niet.

Als er een onderwerp is wat u graag wilt aankaarten, dan kan dat door zelf een artikel te schrijven. Gastschrijvers zijn welkom, mits de kwaliteit me bevalt.

Reageren onder meerdere namen is spoofen. Spoofers verdwijnen in de spambox zodra ze zijn ontmaskerd.

Iedereen kan reageren zonder te zijn ingelogd. Alleen moet men dan een captcha invullen, maar dat is niet moeilijk. U kunt op BOUblog ook een account aanmaken, dan kunt u reageren zonder captcha. Helaas staat er een spammachine op het aanmaken van accounts. Ongeveer eenmaal per maand worden alle accounts daarom als bulk gewist.

Begrijp tot slot, dat ik ook maar een mens ben. Soms gaat het nieuws ten koste van mijn humeur. Begrijp ook, dat bloggen tijd kost. Leg dus geen beslag op mijn werkdag door video’s te posten die uren duren (of zelfs deel uitmaken van een serie die me een week werk oplevert!). Ik ben blij met informatie, maar overspoel me niet!

Welkom op BOUblog.

Categorieën