Selecteer een pagina

Archieven

Vrolijk kerstfeest, ondanks alles

Hoewel het nog geen kerstmis is, hebben de kinderen opeens vakantie gekregen. Kinderen houden meestal wel van vakantie, maar voor de ouders is het minder leuk. Werkende moeders vragen zich af wie er zal oppassen. Een wekenlang durende vakantie gaat ook de kinderen vervelen, zoals bleek uit de vorig lockdown. En terwijl het bijna kerstmis is, heeft onze Demissionaire Minister van Ongezondheid nu de hele horeca en vrijwel alle winkels gesloten. Zo vlak voor de kerst… Het Trio Politico dat nu de politiek bepaalt op grond van een tijdelijke spoedwet neemt echt de meest dwaze stappen!

Ministry of Silly Walks

De maatregelen zouden bedoeld zijn voor de volksgezondheid, maar een “onverklaarbare” oversterfte blijkt het gevolg. Zou dat soms de bedoeling zijn? Minder mensen en meer natuurgebied, daar is toch niemand tegen? Geen winkels met nutteloze artikelen, dat is toch goed tegen de consumenten verspilling? Geen cafés met dronken lieden, dat scheelt toch ruzie en lawaai? Minder boeren met hun stinkende mest en hun zware tractoren, dat is toch goed voor de hazelwormen en de merels? Minder scholen en meer vakanties, is dat nog leuk voor de kinderen?

Ons Trio Politico lijkt met hun Dwaze Stappen heel goed te weten waar dat heen wil. Ze hebben het beste voor met zichzelf en het volk. Een vers kabinet Rutte staat in de stijgers, er verandert dus volgens jaar niets, of niet veel. Hugo met de mooie schoenen zal wel verdwijnen (functie elders!). Hij had zich bij de verkiezingen (hoe lang geleden?) niet meer verkiesbaar gesteld. Maar er komt vast wel weer een nieuwe minister die is geoefend in Dwaze Stappen.

Al die maatregelen om het volk te beschermen tegen een virus! Een voorstel om 100 extra IC-bedden te organiseren, haalde het onlangs niet in de 2e Kamer. Ook een Covid-schip met 200 bedden plus medisch personeel werd vorig jaar met een smoes weer de zee opgestuurd. De ziekenhuizen zijn niet overbelast, maar onderbezet. Voor meer verplegend personeel is echter geen geld. Om de zorg te ontlasten, worden er 5000 BOA’s extra opgeleid. Maar het kan nog veel dwazer, want als een hoer naar de kapper gaat, moeten beiden een mondkapje dragen, maar gaat de kapper naar een hoer, dan zijn mondkapjes niet nodig. Ach, de kappers zijn nu toch ook dicht, zo vlak voor de kerst, haar de hoeren niet. Ik snapper nix meer van! Gelukkig begrijpen de jongeren het beter.

De achtbaan begint: ‘zwicht niet!’ – Duncan Robles en Laura Hos duurt ruim 13 minuten.

Het volgende vrolijke filmpje kan echt niet meer, maar het staat nog wel steeds op YouTube. Waar blijft de censuur? Waar zijn de BOA’s die dit duo even stevig bekeuren? Ze houden geen afstand en geven elkaar zelfs een hand! Egoïstische wappies die zich niet aan de maatregelen houden… Gelukkig blijken ze wel inclusief, want u weet: Black Lifes Matter. Gaat de Burgemeesteres van Amsterdam nu besluiten dat mensen met een donkere huidskleur wel hun toko mogen uitbaten? Of doen ook Black Lifes er nu niet langer toe?

Zou onze Grap van Justitie volgens jaar trouwens ook verdwijnen, of komt hij terug? Met de Toeslagenaffaire liet hij reeds zien dat Dwaze Stappen hem niet vreemd zijn. Zijn bruiloft was natuurlijk al een Dwaze Stap, maar dat is persoonlijk, geen politiek. Knuffelen met je schoonmoeder moet toch mogen? Goed, wij mochten het niet, wij mochten elkaar zelfs geen hand geven, maar wij zijn dan ook geen minister van Justitie… Die van Justitie mogen nou eenmaal van alles en Grap vindt dat prima.

Al jaren gonst het van geruchten dat het Ministerie van Justitie de basis vormt voor een sadistisch pedo-netwerk. Een onderzoek naar deze wrede en duistere zaken wordt echter ingesteld door een Commissie van het Ministerie van Justitie. Wat een Wrange Grap, wat een Dwaze Stap! Dat 77% van alle kinderporno wereldwijd wordt gehost in Nederland en dus op Nederlandse servers staat, valt uiteraard buiten de competentie van deze Commissie. En dat Huig Plug werd veroordeeld tot 3 maanden gevangenisstraf plus een boete die hij niet kan betalen, heeft daar natuurlijk niets mee te maken. Overigens zit Huig in de PI Almelo, maar hij komt a.s. vrijdag (de dag voor kerst) om 8 uur ‘s morgens vrij.

Natuurlijk blijf ik alles volgen, al schrijf ik weinig op BOUblog. Wat ik bekijk, zet ik op mijn Facebook pagina. De rest van de tijd ben ik meestal bezig met mijn onderzoek naar de Bijbel, de oude geschiedenis en de hypothese dat Jhwh een komeet was. Het is uiterst boeiende materie! Voor mezelf hoop ik in 2022 op een uitgever, maar ik hoop voor allen op een goede afloop van deze wereldoorlog van de elite tegen de bevolking. Daarom wens ik alle lezers een gezellige kerst en een strijdbaar Nieuw Jaar.

5 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Tom op de FVD Kerstmarkt! Straatinterviews over de lockdown

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Jansen (FVD) vs VVD, CDA en JA21: Jullie houden Nederland voor de gek

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Het draagvlak krimpt! Grote veranderingen op komst in 2022! – Duncan Robles en Laura Hos

  Antwoord
 4. Johan

  Wij leven onder de druk van een repressief staatsapparaat, al voor de COVID tirannie. In feite zijn alle moderne democratieën geen democratieën in de zin van een levende voorbeelden van het ideaal van vrijheid, maar samenlevingen met hyper-regulerende staatsapparaten (zonder historisch precedent). De COVID tirannie is een zoveelste uitdrukking van de hyper-controle die er al was, en al bijna anderhalve eeuw voortschrijd. De COVID tirannie is gefundeerd op, en is in korte tijd mogelijk gemaakt door de al bestaande matrix van staatscontrole.
  In die zin is de COVID tirannie een situatie waar de kooien van de allang gekooide vogels ineens een stukje kleiner wordt, i.p.v dat de vogel heel langzaamaan verder wordt gekooid. Als het langzaam gaat dan raakt men eraan gewend, en weet men niet beter.

  Wellicht heeft deze shocktherapie dan ook gunstige kanten, dat is dat de slaaf die niet weet in hoeverre hij een slaaf is nu wordt gedwongen om na te gaan denken, en wellicht na te gaan wat er fundamenteel fout is gegaan in alle democratieën, al vanaf meer dan een eeuw geleden.
  Er is geen democratisch mens in onze moderne tirannieën die nog weet wat vrijheid is, wellicht een enkeling. Daarom hebben we veel mensen en ideeën nodig om ons echte vrijheid te helpen in te beelden. We moeten ons niet alleen verzetten tegen de normalisering van de COVID tirannie, maar onszelf uit de allang genormaliseerde moderne staats-tirannie denken. We moeten ons uit de tirannie denken waarin we geboren zijn, en wat we met de paplepel hebben aanvaard.
  Wellicht kan het gedachtegoed van Herbert Spencer hierbij helpen.

  “The function of Liberalism in the past was that of putting a limit to the powers of kings. The function of true Liberalism in the future will be that of putting a limit to the powers of Parliaments.”

  https://www.aier.org/article/herbert-spencer-on-equal-liberty-and-the-free-society/

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën