Selecteer een pagina

Archieven

Covid prikken met grafeen oxide

Men zegt dat er grafeenoxide in de covidprikken zit. Dat is wel even schrikken, want wat is dat en wat doet het? Grafeen is een rooster van koolstofatomen. Het is slechts één atoom of een nanometer dik. Een nanometer is een miljardste meter, dus een miljoenste millimeter. Het is alleen zichtbaar onder een elektronenmicroscoop en die heb ik niet, maar anderen wel en zij hebben het vaccin daarmee bekeken. Zij zeggen: er zit grafeenoxide in.

Grafeen heeft talloze toepassingen, zelfs medische. Wikipedia zegt:

Ook in de medische wereld zijn toepassingen voor grafeen bedacht. Het kan in het lichaam worden gebruikt voor onder andere medicijntransport. Dankzij het relatief grote oppervlak van grafeen, kunnen er (kanker)medicijnen aan vast gemaakt worden om vervolgens door het lichaam getransporteerd te worden door het grafeen.

De covid-prik is natuurlijk geen echt medicijn, maar een mRNA-prik. Het mRNA dringt cellen binnen en dwingt deze om spike-eiwitten aan te maken. Deze hebben dezelfde vorm als de stekels van het covid virus, zodat het afweersysteem tegen deze cellen in actie komt. Op die manier zou het afweersysteem leren om het covid virus te herkennen en te bestrijden voor het kwaad kan doen. Het resultaat kan echter ook zijn dat het afweersysteem op hol slaat en zich tegen uw eigen lichaam keert! Dat noemt men een cytokinestorm en dat lijkt me geen leuke manier van doodgaan. Hoewel ik geen medische opleiding heb en dus lang niet alles snap, wist ik dit reeds in april van dit jaar. Dat komt door dit artikel: 18 redenen waarom ik geen Covid-vaccin wil

In 2004 veroorzaakte een poging tot vaccinatie hepatitis bij fretten
In 2005 werden muizen en civetkatten ziek en vatbaarder voor corona-virussen nadat ze gevaccineerd waren
In 2012 werden de fretten ziek en stierven. En in deze studie ontwikkelden muizen en fretten longziekte.
In 2016 leverde deze studie ook longziekte op bij muizen.

Het typische patroon in de hierboven genoemde studies is dat de kinderen en de dieren prachtige antilichaam-responsen produceerden na te zijn gevaccineerd. De fabrikanten dachten elke keer dat ze de jackpot hadden gewonnen.

Maar het probleem ontstond telkens wanneer de kinderen en dieren werden blootgesteld aan de wilde, natuurlijke versie van het virus. Dan deed zich een onverklaarbaar verschijnsel voor dat Antibody Dependent Enhancement (ADE) werd genoemd, ook bekend als Vaccine Enhanced Disease (VED), waarbij het immuunsysteem een “cytokinestorm” produceerde (d.w.z. een overweldigende aanval op het lichaam), en de kinderen/ of de dieren stierven.

De fabrikanten van deze gevaarlijke covid prikken weten dat ook en daarom hebben ze iedere vorm van aansprakelijkheid uitgesloten! Maar een cytokinestorm blijkt slechts een van de mogelijke gevaren. Ook het grafeenoxide in de covidprik blijkt gevaarlijk: Highwire: de grotere bedreiging – grafeenoxide

Del Bigtree, onderzoeksjournalist en presentator van de Amerikaanse talkshow ‘The HIGHWIRE’ heeft enige tijd gewacht met het naar buiten komen van de informatie over grafeenoxide in Covid-injecties. Het is buitengewoon confronterende informatie en nog meer reden om geen prik te halen omdat je “niet buitengesloten wilt worden”. Informeer uzelf. Er komt steeds meer naar buiten over de schadelijkheid van het “vaccin”. De ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten. Klik op ‘cc’ en selecteer ‘Nederlands’.

De video is Nederlands ondertiteld en duurt een uur. Ik kan hem hier helaas niet embedden, dus link even door. De video bevat goede informatie, al lijkt het einde een beetje op science fiction. Maar Elon Musk wil naar Mars, dus wie weet wat de elite nog van plan is. De gevaren of gevolgen van grafeenoxide lijken op die van covid: een zware longontsteking kan het gevolg zijn. Ook blijkt er grafeenoxide te zitten in de griepprik! Die blijkt ook niet of nauwelijks te beschermen tegen de griep. De griepprik is slechts een verdienmodel voor huisartsen. De beste bescherming is je eigen immuunsysteem!

Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor een pneumokokkenvaccinatie: “Elk jaar komen hierdoor 2.600-5.600 volwassenen in het ziekenhuis terecht. Jaarlijks overlijden ongeveer 300 mensen aan pneumokokken.” En op de achterkant: “Bij mensen van 60 jaar en ouder kan de prik jaarlijks 800 van de 6.000 ziekenhuisopnames en 120 van de 900 sterfgevallen voorkomen.” Dank u vriendelijk, maar men denkt zeker dat ik niet kan lezen en rekenen! FOEI!!! 🙁

Welnu, ik ken inmiddels ook mensen met prik-spijt. Sommige vrienden en kennissen lieten zich prikken omdat ze naar Spanje wilden, of naar Griekenland. Mijn oudere buurvrouw miste de kaartclub en mijn jongere buurvrouw deed het niet voor zichzelf, maar voor de anderen. Slechts weinig mensen lieten zich prikken omdat ze bang zijn gemaakt voor het grote boze covid monster. Voor hen is er een goede remedie: Quercetine. Deze vitamine, gecombineerd met zink, zorgt voor een goede verdediging tegen covid.

QUERCETIN 🍎🧅🧅🥦—-Antioxidant, Anti-Inflammatory, Anti-Histamine, Anti-Microbial, Immune Modulation.

En sommigen hebben nu prik-spijt. Voor hen is er eveneens een goede vitamine: NAC of N-Acetyl-Cysteine. Deze ruimt de rotzooi op die middels de covid prikken is ingespoten. In de hoop dat het helpt:

NAC. 🧅🧄 N-Acetyl Cysteine-Improving Glutathione Reserves

16 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Huishoudelijke mededeling:

  Goedemorgen Boudine
  Ik hoop dat alles goed met je gaat.
  De reden dat ik contact met je opneem is dat ik je website naar nieuwe server ga overzetten.
  Hierdoor zal je site enige tijd niet bereikbaar zijn. Meestal duurt dit een paar uurtjes maar soms kan het tot 24 uur duren.

  Ik wens je nog een fijne dag.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste John, dank voor de link en ik heb het gelezen, maar ik heb geen medische opleiding. Misschien zijn de vele bijwerkingen van de Covid-prik wel te verklaren door de spike eiwitten die het eigen lichaam aanmaakt, gedwongen door het mRNA in de prik. Ik noem er enkele: ontsteking van de hartspier, extreem menstruatie bloedverlies, blindheid, hersentrombose en zo voort, plus overlijden. Dit alles komt voor!
   Wat de pro-prik propaganda steeds uit het oog verliest, is dat deze injecties EXPERIMENTEEL zijn. We weten volstrekt niet wat de gevolgen zullen zijn. Het is in elk geval geen vaccin, ook al noemt men het wel zo. Ik vind dat zeer misleidend.
   Wat me ook verontrust, is de druk die wordt uitgeoefend om je te laten prikken. Wie niet mee wil doen aan dit medische EXPERIMENT, wordt buitengesloten en belemmerd in het normaal maatschappelijk functioneren. Er is dus straks geen controlegroep meer, terwijl het een EXPERIMENT is. Wetenschappelijk is dat onverantwoord! Ook worden de mensen niet naar behoren voorgelicht over dit EXPERIMENT. Er is beslist geen sprake van informed consent. Dit is in strijd met het Neurenberg protocol, dus misdadig!
   Over die grafeen oxide kan ik zelf niet oordelen, maar deze gang van zaken bevalt me niet. 🙁

   De organisatie waar je naar verwees, is internationaal met een hoofdkwartier in Parijs. De vraag is dan, door wie ze worden betaald. Dat staat nergens!

   Antwoord
 2. Leif Sachs

  Grafeen (in alle varianten: grafeen oxide, gereduceerd grafeen oxide, enz) is een veelzijdig materiaal. In de vorm van nanobuisjes wordt het, samen met polymelkzuur (PLA, een soort bioplastic), gebruikt als miniscuul steigermateriaal voor het kweken van celweefsel of het toedienen van (kanker)medicijnen. Normaal gesproken gebeurt weefselkweek buiten het lichaam, maar wie weet wat ze van plan zijn.

  In bepaalde omstandigheden (bijv. met de juiste straling: 5G?) kan grafeen oxide ook als electrische (half-)geleider werken. Dit zou, in theorie, allerlei transhumanistische scenarios mogelijk maken die het versmelten van digitale technologie en biotechnologie voor ogen hebben in het menselijk lichaam. Dit is een onderwerp waar zowel Elon Musk als Klaus Schwab maar geen genoeg van kunnen krijgen. Na de “Internet of Things” is de “Internet of Bodies” aan de beurt. In feite komt het er op neer dat het menselijk lichaam gekoloniseerd gaat worden.

  Overigens is het waarschijnlijk dat de inhoud van de Coronaprikken niet overal hetzelfde is, zelfs niet die van hetzelfde merk. Mogelijk wordt er diverse gevanceerde technologieen getest in verschillende delen van de wereld.

  Antwoord
 3. Herman

  Vaccins verplicht….
  Heeft werkend Nederland deze informatie al gezien…wel fijn als ondersteuning als je op papier niet echt sterk bent…doe je voordeel er mee
  ALS JE BAAS DREIGT JE TE ONTSLAAN ALS JE NIET GEVACCINEERD WORDT, WEIGER DAN NIET:
  Het geheim is om de prik NIET te weigeren en niets te ondertekenen!
  Van een advocaat:
  Als je gedwongen wordt om te Vaxen om je baan te behouden, is hier een geweldige manier om het aan te pakken. (Voorwaardelijke aanvaarding)
  Het geheim is om het NIET te weigeren.
  “Ik schrijf met betrekking tot de kwestie van een mogelijk vaccin tegen covids en mijn wens om volledig geïnformeerd te worden en op de hoogte te zijn van ALLE feiten voordat ik verder ga. Ik zou u zeer erkentelijk zijn als u mij de volgende informatie zou kunnen verstrekken, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.”
  1. 1. Kunt u mij vertellen wat de goedgekeurde wettelijke status van een vaccin is en of het experimenteel is?
  2. 2. Kunt u details en garanties geven dat het vaccin volledig, onafhankelijk en rigoureus is getest met controlegroepen en wat de resultaten van die tests zijn?
  3. 3. Kunt u mij de volledige lijst van de bestanddelen van het vaccin dat ik zal krijgen, meedelen en aangeven of er giftige stoffen in zitten?
  4. 4. Kunt u mij volledig op de hoogte stellen van alle bijwerkingen die met dit vaccin in verband zijn gebracht sinds de introductie ervan?
  5. Kunt u bevestigen dat het vaccin dat u voorstaat GEEN experimentele mRNA-gen wijzigingstherapie is?
  6. Kunt u bevestigen dat ik op geen enkele manier onder druk zal worden gezet door u als mijn werkgevers, in overeenstemming met de Code van Neurenberg?
  7. Kunt u mij adviseren over het waarschijnlijke risico van overlijden, mocht ik de pech hebben Covid 19 op te lopen en de waarschijnlijkheid van herstel?
  8. 8. Kunt u mij vertellen of de fabrikant van het vaccin aansprakelijk is als ik bijwerkingen zou ondervinden? Als de fabrikant niet aansprakelijk is, is het bedrijf waar ik momenteel werk dan wel verantwoordelijk en aansprakelijk, aangezien het hun verzoek is dat ik het vaccin krijg om mijn werk te kunnen voortzetten?
  Zodra ik de bovenstaande informatie volledig heb ontvangen en ik ervan overtuigd ben dat er GEEN gevaar voor mijn gezondheid bestaat, zal ik uw aanbod om de behandeling te ondergaan graag aanvaarden, maar wel onder bepaalde voorwaarden – namelijk dat:
  1. 1. U bevestigt schriftelijk dat ik geen schade zal lijden.
  2. 2. Na aanvaarding hiervan moet het aanbod worden ondertekend door een volledig gekwalificeerde arts die de volledige juridische en financiële verantwoordelijkheid op zich zal nemen voor enig letsel bij mijzelf, en/of door interacties van bevoegd personeel met betrekking tot deze procedures.
  3. Mocht ik het aanbod van vaccinatie moeten weigeren, bevestig dan dat dit mijn positie niet in gevaar zal brengen en dat ik niet zal lijden onder vooroordelen en discriminatie als gevolg daarvan?
  Ik zou ook willen adviseren dat mijn onvervreemdbare rechten zijn voorbehouden.
  Het punt is dat als zij die informatie NIET kunnen verstrekken, u NIET geweigerd hebt.
  55
  95 opmerkingen

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Column Ab Gietelink. Forse Oversterfte In Nederland 2021. Hoeveel zijn Vaccinatieslachtoffers?
  duurt 16 minuten.

  Aan de Nederlandse kwaliteitsmedia, Geachte journalisten, Ik wil U vragen het te hebben over het grootste taboe dat wij op dit moment in Nederland hebben: Vaccinatieschade. U meld iedere dag de doden, ziekenhuis en IC opnames van Corona. U steunt het massale vaccinatiebeleid. Maar waarom horen we niets over de schaduwzijde van dat beleid ?

  Het LAREB, het instituut voor bijwerkingen, heeft een gedeelte van de directe korte termijn vaccinatieslachtoffers in beeld. De teller staat daar nu (17 Okt.) op 539 sterfgevallen min of meer gerelateerd aan vaccinatie (totaal meld LAREB op haar website 155.548 bijwerkingen). Opmerkelijk is dat het meldpuntvaccinatie.nl (op 17 Okt.) echter 2204 meldingen van sterfgetallen rapporteert (naast 2835 ernstige bijwerkingen). BPOC voorzitter Pieter Kuit verklaarde mij in een toelichting dat er nu bij hen in totaal 3307 sterfgevallen zijn gemeld. ‘2204 daarvan zijn sterfgevallen zonder onderliggend lijden, tot maximaal 80 jaar en binnen 4 tot 10 dagen overleden. De overige 1103 gemelde sterfgevallen voldeden niet aan die criteria’. Hoeveel van die mensen is jong? Zijn antwoord was schokkend ‘70% is onder de 60’. Realiseert U zich dat? Ruim 2000 jonge mensen zouden zijn gestorven aan de vaccins. Covid eiste tot zover 18.000 slachtoffers, maar daarvan waren maar enkele tientallen jonge mensen.

  Tenslotte: Mevrouw Halsema. Ik heb het afgelopen jaar zeer scherpe kritiek op U gehad toen U vreedzame demonstranten liet bedreigen, intimideren en met geweld van het museumplein verwijderen. Ik heb de afgelopen maanden ook gezien dat U onze demonstraties wel toestond. Daarnaast hebben we gezien dat U kiest voor een beleid waarin uw BOAs het QR paspoort niet actief handhaven.
  Met name voor het laatste verdient U een compliment.

  Tenslotte: Het filmfragment, waarin de heer Gommers vertelt waarom hij tegen het opschalen van IC is. (Filmfragment)
  Meneer Gommers. U pleit voor inperking van onze burgerrechten en de vernietiging van onze bedrijven, maar weigert dat op te lossen met het opschalen van IC en ziekenhuiscapaciteit.
  Meneer Gommers. Politiek en media falen U ter verantwoording te roepen. Dat neemt niet weg dat uw uitspraken schokkend, immoreel en onacceptabel zijn.

  Antwoord
 5. Willem

  “Ze” hebben geen enkele reden om mensen te sparen, de creatie van de nieuwe mens is al heel lang een feit, kijk naar de smartphone-gebruikers, die mens is er al maar dat gaat hen niet ver genoeg. Dit plan is al heel oud en het komt van een plek die ik hier niet zal benoemen, daar tegen zijn wij niet opgewassen in ieder geval. Is dit voltooid dan komt er weer een nieuwe jaartelling, dan beginnen ze gewoon opnieuw maar dan zonder ons, we waren hun eigendom al maar men kan dat niet beseffen. Denk aan vee, denk aan boeren en hun afnemers dan heb je een idee.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Graphene Oxide wireless network: Bioweapon shots contain wireless nanosensor

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Dr. Campa. Evidence: Self-assembling wireless nanosensor networks in coivd vaxx vials

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Is there any way to know the level of graphene in the organism?

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  The effects of Graphene Oxide – La Quinta Columna – 5G Officially Launches in USA Tomorrow 1/5/22

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Grafeen hydroxide is hoogst waarschijnlijk een HOAX, bedoeld om de grafeenoxide in diskrediet te brengen. Daarom zal ik die posts wissen. Maar er zitten wel degelijk rare dingen in de “vaccins”. Nu zijn het Duitse artsen die hetzelfde zeggen:

  SCHOKKEND: Duitse artsen vinden ‘verbazingwekkende’ onzuiverheden in Covid-‘vaccin’
  https://www.frontnieuws.com/schokkend-duitse-artsen-vinden-verbazingwekkende-onzuiverheden-in-covid-vaccin/

  German Doctors Discover Foreign Objects in Vaccines and Blood of the Vaccinated
  duurt 11 minuten.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  GRAPHENE, MICRO-BIO-TECH; SELF-ASSEMBLIES # Quinta Columna

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  La Quinta Columna comments on the analysis vials report carried out in Argentina

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Official U.K. Lab REPORT CONFIRMS Covid-19 INJECTIONS definitely CONTAIN GRAPHENE OXIDE

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën