Selecteer een pagina

Archieven

BOUblog tegen de covid onlogica

Het is me wat met dat covid virus! Ongeveer 98% van de Nederlandse bevolking wordt er niet ziek van, want hun immuunsysteem is sterk genoeg. Blijft over 2% van de bevolking, 340.000 mensen, meestal ouderen, die er soms ernstig ziek van worden. Daarvan sterft 0,15%, dus 510 doden. Dat is iets minder dan van de griep, maar volgens de WHO is het een pandemie! De Minister van Ongezondheid volgde het advies van het OMT, die het advies volgt van de WHO, dus ging de hele maatschappij op slot. Dat kwam de gezondheid niet ten goede!

De Lock Down maakte ons down, de economische schade en ook de psychische schade is groot. Jongeren werden depressief en de Middenstand ging (vrijwel) failliet, maar er kwam een “vaccin”. De Corona prik is echter geen vaccin, maar een mRNA-spuit. Dat is genetische manipulatie en het blijkt zelfs niet te beschermen. Al die dubbel geprikten zijn na een half jaar al weer net zo bevattelijk voor het virus, misschien zelfs nog meer, want die prikken tasten het immuunsysteem aan.

Science Proves COVID Vaccines Causing Deaths Worldwide duurt 4 minuten.

Wie zich liever niet laat prikken, komt voor een ander probleem te staan. Het blijkt dat ongeprikten sinds 25 september niet langer welkom zijn in onze maatschappij. Niet in het theater of de bioscoop, niet naar het café of restaurant en ga zo maar door, zelfs niet naar een vergadering in het buurthuis. Het gaat om ongeveer een derde deel van de bevolking, want rond de 70% zou nu dubbel geprikt zijn. Blijft over: ongeveer 5 of 6 miljoen ongeprikten die worden buitengesloten omwille van de gezondheid! Het is allemaal erg ongezond.

Tegen Covid bestaan goede remedies. Zo kwam de huisarts Rob Elens al snel met het medicijn Hydroxi-chloroquine of HCQ, een veilig middel dat is gebaseerd op kinine en al decennia lang wordt gebruikt tegen malaria. Samen met zink en eventueel een antibioticum zou dit middel ongeveer 80% van de covid-zieken snel genezen, maar onze Schoolmeester van Ongezondheid kocht de hele voorraad HCQ op. Het enige wat van hem, het OMT of de WHO mocht helpen, was het “vaccin”. Dan is toch alle logica zoek?

Dit “vaccin” is een experimenteel middel dat nooit naar behoren is getest. Het is voorwaardelijk toegelaten, maar die toelating geldt niet, als er een ander medicijn is. Daarom is HCQ verboden, opdat het niet kan helpen. Hetzelfde geldt voor Ivermectine, een medicijn tegen worminfecties zoals schurft en rivierblindheid. In Afrika en India heeft men geen geld om de dure “vaccins” te kopen, maar Ivermectine is goedkoop en het werkt! Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE. In Afrika werkt het ook prima!

Onze demissionaire schoolmeester van Ongezondheid, Onwelzijn en Sportverbod heeft daarop aan alle artsen verboden om deze werkzame en goedkope pillen te verstrekken aan Covid patiënten, op straffe van boete van 150.000 euro en eventueel een beroepsverbod. Ook moeten apotheken het melden als deze pillen toch worden verstrekt.

Gaat dit nog over gezondheid? Volgens mij niet! Volgens mij gaat dit alleen nog maar over geld, heel veel geld, en over de onderdrukking van een bevolking die de grote geldmachine beu is. Natuurlijk hebben we in een democratische rechtstaat de vrije keuze om al dan niet mee te doen aan een medisch experiment, maar men mag mensen daar niet in betrekken, zonder hen eerst naar behoren te hebben geïnformeerd over de aard van het experiment en de eventuele negatieve gevolgen. De “onafhankelijke feitencheckers” van Facebook, die worden betaald door de farmaceutische industrie, zeggen dan: “Covid-19-vaccins worden onderworpen aan veel tests op het gebied van veiligheid en effectiviteit, en worden daarna nauwlettend gecontroleerd.” In die “vele tests” zijn alle geprikten proefkonijnen en de “nauwlettende controle” laat ons niet weten hoeveel mensen er zijn gestorven of ernstig gehandicapt na een of twee prikken.

Er zijn reeds talloze doden gevallen (in Nederland waarschijnlijk meer dan 2700!) en de bijwerkingen variëren van hartkwalen tot hersentrombose tot miskramen of ernstige menstruele bloedingen. Onduidelijk is nog of deze “vaccins” bij jong volwassenen leiden tot onvruchtbaarheid. De tijd zal het leren… En omdat die prikken niet blijken te werken tegen Covid, komt men in november met een booster-prik, dus méér van hetzelfde. Het resultaat is zichtbaar in Israël, waar men als eerste begon met prikken en ook met die derde prik:

Voorbij alle onlogica zijn er wel degelijk remedies tegen Covid! Belangrijk zijn vitamine C en D3, dus gewoon gezond eten, met groenten en fruit en soms een lekkere vette vis. Ook belangrijk blijkt zink, te koop bij iedere apotheek. Zink voorkomt dat een virus de cel binnendringt. Ook is er Quercetine, een vitamine die zorgt dat het zink in uw cellen komt. Het werkt ongeveer hetzelfde als HCQ en Ivermectine, maar het is niet verboden. Mocht u bang zijn om Covid te krijgen, slik dan dagelijks wat zink en Quercetine (volg de link om het online te kopen.)

Zoals ik al zei: die Covid prikken werken niet! Ze zijn niet “gratis”, maar heel duur, er worden miljarden aan verdiend en dat is hun enige nut. Ze zijn zelfs gevaarlijk, er vallen doden en er raken mensen ernstig gehandicapt. Veel wetenschappers waarschuwen dan ook dat dit experiment moet worden stopgezet. Zij komen niet op de tv, het zijn roependen in de woestijn, maar ze blijven gelukkig wel roepen op alternatieve kanalen.

“We moeten ermee stoppen” zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de massavaccinatie… duurt een uur.

10 Reacties

 1. AlbertV

  Bou, blij dat je weer wat actief bent.
  Ik ervaar naast al de genoemde ellende ook iets zeer positiefs. Er bleken in mijn omgeving (en in die van mijn eega natuurlijk) mensen te zijn die erg veel moeite hadden met de maatregelen en op zoek waren naar zielsverwanten. We zagen kans een gespreksavond te organiseren die bijna 20 deelnemers had. Dit is inmiddels, in 5 maanden tijd, uitgegroeid tot tegen de 100. Eens in de 2 weken hebben we een ‘Praat-café’ waar elke keer tussen de 40 en 70 aanwezigen zijn. Mensen die voor het eerst komen ontkomen er niet aan om na de avond van wild vreemden een stevige ‘hug’ te ontvangen. De ‘kerngroep’ is inmiddels een soort familie geworden. In de steeds killer wordende (niet-)samenleving is dit een warm bad. Vanuit de bezoekers ontstaan ook veel contacten met andere groepen in Nederland, waaruit blijkt dat door het hele land heel veel gelijkgestemden elkaar opzoeken en een soort parallelle samenleving aan het opzetten zijn waarin iedereen welkom is zonder het duivelse QR brandmerk.
  Dus dank aan Gates, Schwab, de Jonge en de rest van het tuig dat zij dit proces hebben wakker geschud.
  Wat ikzelf op de bijeenkomsten ervaar (menselijkheid, begrip, warmte, saamhorigheid) is (voor mij) ongekend, dit zou óns doel van de Great Reset moeten zijn.
  Ik verwacht overigens dat het een heel ‘hete’ winter gaat worden, niet qua temperatuur maar betreffende de covid gekte. Hopelijk de Great Awakening. Ook de gevaxten, of de meesten daarvan, zullen beseffen dat ze op grove wijze bedonderd zijn.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Beste Albert, dank je wel voor je reactie en hoop doet leven!

  Dat ik een tijdje heb gezwegen, had te maken met een absoluut gebrek aan energie. Ik was moe, zo moe! Het is nog steeds niet helemaal over, maar ik kom langzaam maar zeker weer terug.

  Verder is BOUblog veranderd. De site is nu wel helemaal veilig, maar ik weet niet zo goed wat hij doet. Al doende leert men. 😉

  Ik woon op Schouwen-Duiveland, waar 80% van de bevolking dubbel geprikt is:
  Schouwen-Duiveland: koploper besmettingen in Zeeland, één van de hoogste vaccinatiegraden. https://www.ninefornews.nl/schouwen-duiveland-koploper-besmettingen-in-zeeland-een-van-de-hoogste-vaccinatiegraden/

  Als ik niet meer zo moe ben, wil ik zelf ook wel een contactgroep oprichten, want de gekte viert hier hoogtij.

  Ik heb wel de hele zomer vrijwel elke dag het nieuws gevolgd. Wat me belangrijk lijkt, zet ik dan even op Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005527757199

  Gisteren heb ik het gesprek beluisterd van Ab Gietelink en professor Bob de Wit. Ook dat stemde hoopvol! 🙂

  Antwoord
 3. Klaas Feenstra

  De berekening van het aantal doden veroorzaakt door Covid klopt niet. Welliswaar is het cijfer van 0,15% juist, maar dat is de Infection Fatality Rate IFR. Dat geeft aan wat het aantal mensen is dat overlijdt, na besmet te zijn. Dus het is niet 0,15% van de 2% die in het ziekenhuis belandt, maar 2% van het totaal aantal geïnfecteerden. Het grootste deel van de geïnfecteerden komt niet in het ziekenhuis terecht. Stel dat er nu in NL 80% van de bevolking geïnfecteerd is geweest, dan zouden er dus nu 21675 doden zijn gevallen.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Klaas, ik moest daar even over nadenken, maar jouw berekening klopt volgens mij niet. Het blijkt dat 98% van de bevolking niet of nauwelijks last heeft van dat virus. Slechts 2% wordt er ziek van. Van deze 2% gaat 0,15% er aan dood. Dat is vrij weinig, zelfs minder dan aan de griep.
   Opvallend is wel dat de griep vorig jaar was verdwenen! Dat is wereldwijd zo. In Nederland sterven er gemiddeld 6500 mensen per jaar aan de griep, maar vorig jaar stierven er 6000 aan Covid en 400 aan de griep. En er was niet of nauwelijks oversterfte, er gingen in het totaal dus niet meer mensen dood.
   Op dit moment is er overal wel degelijk sprake van oversterfte. Er gaan in het totaal dus meer mensen dood. Dat kan niet komen door Covid, dus er zijn andere oorzaken. Misschien wel de Covid prik? Of de Covid maatregelen? Uitgestelde gezondheidszorg? Wie het weet, mag het zeggen. 😉

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  CDA geeft toe: Corona is niet dodelijker dan de griep

  Corona is in elk opzicht vergelijkbaar met influenza. Toch gaan we er radicaal anders mee om. Waarom? Het kartel is gaan geloven in het nut van lockdowns, vaccinatie-experimenten en QR-codes. Terwijl alle cijfers aantonen dat de volksgezondheid er niets mee opschiet.

  “We maken gezonde jonge mensen kapot met die gifvaccins.”
  Zo is het maar net, Thierry Baudet!

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Alle absurditeiten van het coronabeleid op een rijtje – Erik van der Horst en Thierry Baudet

  duurt 24 minuten.

  De regering van Nederland kondigde op dinsdag 2 november jl. opnieuw corona-maatregelen af die de vrijheid van de bevolking ernstig inperken. De mondkapjes worden weer uit de kast gehaald en de QR-code wordt nog breder ingezet.

  Er zijn grote vraagtekens te stellen bij de validiteit van alle onderbouwingen die de regering hanteert voor het steeds weer verder knechten van haar burgers, zo toonde Thierry Baudet op 31 oktober aan in een feitelijk en op niet te weerleggen data gebaseerd artikel.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Prikschade in het Verenigd Koninkrijk…
  85% van de Covid-19 sterfgevallen zijn onder de gevaccineerden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit bij iedereen boven de 30 jaar van maar liefst -132%, en de sterfte onder mannelijke kinderen is met 83% gestegen ten opzichte van het vijf-jaar-gemiddelde sinds zij het Covid-19 vaccin begonnen te krijgen, en toch gaat het Verenigd Koninkrijk gewoon door alsof er niets van dit alles aan de hand is.

  https://www.frontnieuws.com/vk-85-van-de-covid-19-doden-zijn-gevaccineerden-het-aantal-sterfgevallen-onder-kinderen-is-met-83-gestegen-sinds-zij-de-prik-kregen-aangeboden-de-covid-19-vaccins-hebben-een-negatieve-effectiviteit/

  Prikschade in Israël…

  https://www.frontnieuws.com/israelische-moeder-lanceert-project-om-vaccinatieschade-bloot-te-leggen-en-wordt-overspoeld-met-onnoemelijk-lijden/

  Prikschade in de VS…

  https://www.frontnieuws.com/vaccinbeschadigden-spreken-zich-uit-voelen-zich-in-de-steek-gelaten-door-regering-die-hen-vertelde-dat-covid-injectie-veilig-was/

  Intussen in de 2e Kamer:

  Botsing in de Kamer: Kartel is woest over oplezen feiten Corona

  Duurt 17 minuten.

  Het kabinet neemt de meest idiote maatregelen tot nu toe. Met volksgezondheid heeft het niets meer te maken – als het dat überhaupt ooit had. Thierry Baudet presenteert de onomstotelijke feiten na 18 maanden “coronacrisis”:

  – Corona is even dodelijk als influenza
  – Lockdowns zijn niet effectief
  – De “vaccins” werken niet
  – Er zijn grote risico’s m.b.t. de “vaccins” op de korte termijn
  – Op de lange termijn zijn de risico’s nog niet eens bekend

  Enkel het ter ore brengen van deze feiten leidt tot “ophef” in de Kamer. Hugo duikt weer in zijn telefoon. Maar Nederland kijkt mee en ziet steeds beter wat er aan de hand is!

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Hoe verklaart De Jonge de ‘onverklaarbare’ oversterfte? Vaccins?

  Duurt 9 minuten.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  De Clownsworld Coronamaatregelen

  Duurt iets meer dan een uur.

  Hoe groot kan de leugen worden voordat het onder zijn eigen gewicht bezwijkt? Logica is tegenwoordig ver te zoeken en de hoop bullshit die ze ons willen voeren ongekend groot. Maar mensen lijken het niet meer te slikken. Van corona tot klimaat worden mensen kritischer op mainstream verhaal. De geloofwaardigheid van instituties zoals de overheid en media brokkelt steeds verder af en de politieke, financiële en economische elite schijnt het niet door te hebben.

  Antwoord
 9. Groene Wolf

  Audition with Dr Reiner Füllmich for international lawsuit Nuremberg duurt 28 minuten.

  18 maart 2021

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën