Selecteer een pagina

Archieven

Arno Wellens over de economie van Corona

Arno Wellens waarschuwt al een tijdje voor een nieuwe bankencrisis. In 2018 waren sommige banken technisch failliet, waaronder de grote Deutsche Bank. Arno legde dat in zeer begrijpelijke termen uit. Deze economische journalist heeft ook een eigen blog en deze lente was hij lijstduwer van de kleine Libertijnse partij. Op dit moment waarschuwt Arno voor de komende absolute dictatuur, de totale controle die wordt uitgerold onder het mom van gezondheid en het Corona virus.

Bij deze drie uitzendingen van V for Valentine met Arno Wellens. Om te begrijpen wat Arno bedoelt, is het goed om ze alle drie te beluisteren. We stevenen inderdaad af op een economische crisis, maar ook op een totalitaire digitale dictatuur. Arno legt duidelijk uit wat het verband is tussen het politieke Coronabeleid, de Covid pas en de economie. De volgende tekst staat onder de video’s:

V for Valentine! De anti-politieke podcast waar we elke aflevering het falen van het systeem blootleggen en oplossingen bespreken tot het komen van een vrije en menselijke maatschappij. De verzetsradio in tijden van onrecht.

In aflevering 2 van V for Valentine bespreken Boris van de Ven, Robert Valentine en Arno Wellens de staat van onze rechtstaat, democratie en financiële en monetaire systeem. De puinhopen van de financiële crisis zijn nooit opgelost en en door de coronamaatregelen en de gigantische groeiende schuldenberg is het wachten op een volgende crash. Wat zijn de gevolgen en wat kunnen we doen? Biedt bitcoin uitkomst? De Tweede Kamer lijkt achter het kabinet aan te hobbelen. Robert Valentine en Arno Wellens zijn lijsttrekker en lijstduwer van de Libertaire Partij. Brengen de standpunten van de Libertaire Partij verlichting?

Arno Wellens: system crash duurt 58 minuten.

26 februari 2021

In aflevering 19 is Arno Wellens weer terug van weg geweest! Robert Valentine en Boris van de Ven praten met Arno over de plannen voor digitalisatie en striktere controle van de EU en andere overheden. De Bank of International Settlements heeft aangegeven van contact geld af te willen, omdat hierbij niet de mogelijkheid bestaat elke transactie te controleren. Vandaar dat zij noodzaak zien in het creëren van een Central Bank Digital Currency. Dit en meerdere plannen onder de vlag van Digital EU, zoals het Europees elektronisch patiëntendossier zorgen ervoor dat onze wereld niet alleen steeds meer digitaal wordt, maar ook 100% controleerbaar en dus kwetsbaar voor (macht)misbruik.

Digitale onderdrukking van de EU met Arno Wellens duurt een uur en 45 minuten.

15 juli 2021

De Corona app is onderdeel van het EU Digital Covid Certificaat. Wat weer een onderdeel is van het elektronisch patiëntendossier is, wat weer een onderdeel is van de toekomstige digitale EU identiteit. Samen met de digitale euro ofwel de Central Bank Digital Currency, je CO2 budget zijn dit de bouwstenen voor totale controle van de EU bureaucraten over onze levens. You’ll own nothing and you will be happy. Of misschien wel de klassieke variant: and no one could buy or sell anything without that mark. Arno Wellens legt uit hoe de Corona pandemie wordt misbruikt door de EU om 10 jaar oude plannen versnelt uit te rollen. Strap yourselves in for this one, you are in for one bumpy ride.

Arno Wellens: Totale Controle duurt een uur en 6 minuten.

17 oktober 2021

2 Reacties

  1. John the First

    In de video van 26 februari wordt vreemd genoeg alleen het economisch-financiële aspect van de situatie van een miljoen ambtenaren belicht. Er wordt wel even uitgelicht dat hoge belastingen betekent dat de bevolking minder zelf kan bepalen waar ze hun geld in investeren (wat trouwens waarschijnlijk in meer consumentisme geïnvesteerd zal worden als de belasting lager zouden zijn.. wellicht vaker een nieuwe smartphone.. om maar cynisch te zijn).

    Wat niet wordt belicht is dat ambtenaren regels uitvoeren die door de politiek worden bedacht. Dan zijn er dus blijkbaar heel veel regels, zoveel regels dat er ambtenaren industrieën mee gevormd worden, plus aanverwante industrieën die mensen door dat web van regels moeten leiden, of ze uit de penarie helpen.
    Wat ruwweg niet wordt belicht, vreemd genoeg voor een libertaire partij, is dat een groot bureaucratisch apparaat en veel wetten en regels een rigide matrix vormt die cultuur de nek om draait, de ziel uit de samenleving zuigt, en tot een samenleving leidt waar de bevolking afhankelijk en slaafs is. En waar de samenleving steeds meer geatomiseerd is, allemaal cliënten van de staat die hiërarchisch van bovenaf worden geleid, i.p.v horizontaal verbonden door cultuur.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën