Selecteer een pagina

Archieven

BOUblog: werk in uitvoering

Het was even stil op BOUblog, want achter de schermen ging er van alles mis. Gelukkig kreeg ik goede hulp van Rudy. Hij heeft BOUblog weer veilig gemaakt, maar wat er mis ging heeft te maken met een verouderde template. Op dat moment werd Rudy weggeroepen, omdat hij ook nog bezig was met het ontwerpen van een alternatief voor Facebook: Vriendenplek. De censuur op Facebook hangt ons de keel uit en die factcheckers zijn slechts pionnen van het RIVM. Twee weken geleden was er een gesprek daarover op CafƩ Weltschmerz, waarna de vrienden toestroomden op Vriendenplek.

Het omzeilen van censuur – Karel Beckman met Marc van den Broek duurt 28 minuten.

Opeens had Rudy het dus veel te druk en ik werd ziek. En dat met dat mooie weer! Terwijl de tuin moet worden gewied voor de langste dag, want als het onkruid in het zaad springt… Kortom: even geen BOUblog. Zelf ben ik nog niet helemaal fit, maar wel aan de beterende hand. De tuin is nu redelijk vrij van onkruid en het is gelukkig een bar slecht slakkenjaar. We houden het dus droog. En nu heeft Herwin er een nieuwe template op gezet, dus BOUblog doet het weer. Gelukkig maar. Dank je wel, Herwin!

Om BOUblog aan te passen aan mijn wensen, zal er nog het een en ander moeten gebeuren, dus het uiterlijk zal de komende tijden nog wel wat veranderen. En gezien de komende zonnige dagen wil ik ook niet hele dagen achter de computer zitten. De zon lokt en mijn gezondheid gaat nu voor. Maar ik heb ondanks alles het nieuws wel bijgehouden, wat me interesseert plaats ik nog steeds op mijn Facebook pagina, met het voornemen om daar wat artikelen over te schrijven. Komt nog wel…

Kortom: goede morgen en geniet van deze zonnige zondag!

2 Reacties

 1. Annabel

  Wat fijn dat je gezondheid weer vooruit gaat ,geniet maar van het mooie weer! Heb je berichten wel gemist overigens,ben blij dat je weer in de lucht bent

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Goede morgen, Annabel,
   Mijn gezondheid komt wel weer goed. Gezond eten en vroeg naar bed, maar het ook een beetje rustig aan doen.
   Helaas heb ik nu ook een kleine computerpech! Mijn virusscanner is er vandoor met mijn Firefox startpagina, ongevraagd en ik weet niet waar het zit. Vandaag maar weer eens om hulp vragen. Jasses!
   Ach, het wordt vandaag weer mooi weer en de tuin begint er netjes uit te zien. Gelukkig geen slakken en heel veel rozen. Morgen gaat het regenen, dus water geven hoeft ook niet. Ach, zo ben ik een beetje bezig. šŸ˜‰

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn