Selecteer een pagina

Archieven

Waarom BOUblog stopt: HULP nodig

Het is de laatste tijd nogal stil op BOUblog en dat heeft een reden: BOUblog heeft dringend een webmaster nodig, want achter de schermen vraagt Word-Press om een technische update: “Je site heeft kritieke problemen die zo snel mogelijk moeten worden aangepakt om zijn prestaties en beveiliging te verbeteren.” Dat kan ik niet zelf. Het is al meer dan een jaar zo, maar ik begrijp niets van PHP en machinetaal. Ook is mijn statistiek verdwenen, ik weet daarom ook niet hoeveel bezoek BOUblog nog trekt. Toch wil ik wel verder met BOUblog, want er gebeurt in deze barre tijden veel wat de aandacht waard is, maar nooit de tv of de kranten haalt.

Wie van mijn lezers is in staat om BOUblog weer naar behoren te laten functioneren? Wie wil me helpen? Want ik volg de zaak nog altijd, maar ik zet de gelezen en beluisterde berichten nu alleen nog zonder veel commentaar op mijn Facebook pagina. Al mijn berichten daar zijn openbaar, u hoeft me niet te volgen of te liken om deze te lezen. Maar Facebook is geen BOUblog, het is een beetje rommelig en er komen voortdurend “factcheckers” voorbij.

Intussen bestaat BOUblog al bijna 14 jaar. De huidige layout is ooit gemaakt door Jaqueline Hagemann en die bevalt nog steeds. Waarvoor mijn dank! Maar achter de schermen is het een beetje een zooitje en het voelt ook nogal onveilig, alsof BOUblog elk moment kan wegzinken in een voor mij ontoegankelijk moeras van programmeertaal.

Mocht u me kunnen en willen helpen, laat dan even een reactie achter. Omdat een eerste reactie pas na goedkeuring wordt geplaatst, is dat voor anderen niet zichtbaar, maar zo ontvang ik wel uw naam en e-mail adres. Bij voorbaat mijn dank!

4 Reacties

 1. prochrist

  Ik hoop dat je de juiste hulp vindt maar ik twijfel wel of je iemand moet toelaten die je niet kent. Heb je geen webhosting die je wat advies kan geven?

  Soms krijg ik ook weleens dat soort berichten op mijn blog en dan blijkt vaak dat ik updates moet installeren maar daar ben je vast wel bekend mee.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Inmiddels heb ik hulp aangeboden gekregen. Het komt dus wel goed. Achter de schermen ben ik een OEN, maar ik ga graag door met bloggen. šŸ™‚

  Antwoord
  • prochrist

   WOW! De hele boel omgegooid. You go girl!

   Antwoord
  • Lydia

   Blij dat je hulp gevonden hebt!
   Ik vind deze site fantastisch, heel veel onderwerpen met idd nieuws dat je normaal niet leest.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf + zestien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn