Selecteer een pagina

Archieven

Hellevoetsluis, 4 april: 1e Paasdag demonstratie

Romeo’s pakken vader en oma op, kleine kinderen blijven achter! Hellevoetsluis – 04/04/21

In Hellevoetsluis werd op Eerste Paasdag een demonstratie gehouden voor liefde, vrijheid, geen dictatuur. De burgemeester had deze demonstratie verboden, hoewel dat helemaal niet kan. Demonstreren is een grondrecht, de burgemeester handelde dus onrechtmatig, maar ook de politie handelde onrechtmatig, dit uiteraard op bevel van hogerhand. Dat is dictatuur! Een verslag van dit “incident” staat op de Facebook pagina van Viruswaarheid.

De demonstratie was georganiseerd door Vrouwen voor Vrijheid, maar de video is niet langer beschikbaar:

Met een livestream op Facebook werd een overzicht van de locatie voor de manifestatie “Verbinding voor Vrijheid” getoond. Deze vindt plaats op eerste paasdag 4 april 2021 van 14 tot 16 uur. Bij de Haringvlietdam, vlakbij het strand in Hellevoetsluis is er veel ruimte. Parkeren is er ook gratis.

En daarna: Het mag niet! – Streep door 1e Paasdag in Hellevoetsluis

Toch kwamen er enige honderden mensen naar Hellevoetsluis en niet naar het strand, maar ze verzamelden zich op een plein aan de haven van deze fraaie stad. Het werd gezellig, er was muziek, er werd gezongen en gepraat en gelachen en geknuffeld, kortom: de sfeer was goed, al was er wel erg veel politie op de been.

De politie is je beste kameraad! – Vrijheidsbijeenkomst / Demonstratie, Hellevoetsluis duurt 10 minuten.

Op een gegeven moment werd er opgeroepen om te gaan lopen naar het gemeentehuis of zo. De hele groep zette zich in beweging over een smal bruggetje en daarna over een smal pad langs het water, waar ze werden tegengehouden door de ME. Maar ook achter de stoet sloot de ME de gelederen. De hele groep was aldus gegijzeld, wat neerkomt op onrechtmatige vrijheidsberoving! FOEI !!! Gelukkig liep het nog redelijk goed af, behalve voor vader David en zijn moedige moeder (zie boven), die door Romeo’s werden overweldigd en in hun busje gesmeten, terwijl de twee kinderen van David (6 en 7 jaar oud!) huilend achterbleven.

1e Paasdag in Hellevoetsluis – De verboden Manifestatie duurt 29 minuten.

In Hellevoetsluis wordt regelmatig gedemonstreerd tegen de onrechtmatige Corona maatregelen waar de bevolking onder gebukt gaat. Met een virus heeft dat nauwelijks nog te maken! Anderhalve meter helpt niet tegen een virus, mondkapjes evenmin en een avondklok tegen een virus is te gek voor woorden! Dit is een gezondheidsdictatuur waarbij het virus dient als schaamlap terwijl de politie zich met zwarte mondkapjes vermomt als zware criminelen! Als het niet zo bedroevend was, zou ik me slap lachen om dat carnaval. En als Nederland inderdaad een rechtsstaat is, dan zou men de Romeo’s allemaal arresteren wegens geweldpleging, in plaats van hen een goed salaris te betalen.

Hellevoetsluis Verbind op de Oever – 27 februari 2021 duurt 16 minuten.

Niet op zondag maar voor de verandering op een zaterdag was deze keer de demonstratie voor vrijheid in Hellevoetsluis. Op de parkeerplaats van Strand Oever 1 was deze keer door de organisatie zelfs gezorgd voor koffie, frisdrank en ……. een toilet. Miranda van Driel sprak de aanwezigen toe en gaf een verslag vanaf het begin vorig jaar. Ook de politie kwam nog even langs. Blijkbaar waren zij niet op de hoogte van de aangemelde demonstratie. Na overleg vertrokken ze weer en maakte plaats voor enkele leden van FVD die in de buurt waren. Na de onderlinge gesprekken ging ieder om 16 uur weer weg.

Deze vrolijke vasthoudendheid en vastberadenheid geeft de burger moed! Ook a.s. zaterdag 10 april zal er een demonstratie worden gehouden, nu in de omgeving van Utrecht. Deze wordt georganiseerd door Police for Freedom Nederland.

Police for Freedom mars – 10 april 2021 Aankondiging

Police for Freedom organiseert op 10 april in omgeving Utrecht mars voor verbinding: politieagenten, militairen en artsen lopen mee!

Zet in je agenda: op 10 april organiseert Police for Freedom Nederland een mars voor de menselijke verbinding. Beroepsgroepen die van nature een rol hebben in het bewaken van ieders grondrechten lopen mee: politie, militairen, marechaussee, artsen, verpleegkundigen en docenten. Zij staan op voor het behoud van onze grondrechten.

Ook oud-medewerkers en gepensioneerden zijn welkom om mee te lopen. “We hechten een groot belang aan het behoud van onze grondrechten zoals vrijheid van meningsuiting, medische vrijheid, recht op onderwijs en het recht om in gelijke gevallen op gelijke wijze te worden behandeld,” laat Police for Freedom Nederland weten via social media. Locatie: centraal in het land. De exacte locatie volgt nog.
Houd de sociale media kanalen in de gaten voor de exacte locatie

Kom je ze aanmoedigen?

3 Reacties

 1. yvonne

  Toen Mark Rutte het vonnis van de Haagse rechtbank tegen de avondklok de nek omdraaide, besloot Ghyslen Nysten, VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, op te stappen. In dit interview met George van der Leeden vertelt de 29-jarige jurist waarom de actie van Rutte & Co voor hem de spreekwoordelijke druppel was.

  Het kabinetsbeleid zat hem al veel langer dwars: “Het huidige beleid maakt alles kapot – de economie, de normale wereld, het leven van de jeugd. Er ontstaat een verloren generatie, kinderen in arme landen sterven van de honger, er worden 40.000 kinderen mishandeld thuis. Vrijwel alles wordt kapot gemaakt – behalve het virus.”

  https://www.youtube.com/watch?v=hTehLslAH6k

  “Rutte is menselijkheid kwijt” – George van der Leeden met Ghislen Nysten duurt 54 minuten.

  (De video is enigszins aangepast vanwege richtlijnen van YouTube. De volledig ongecensureerde versie is te beluisteren op de website van Café Weltschmerz.)

  Antwoord
 2. John

  Martin Niemöller (1892-1984) was a Lutheran pastor who initially supported Hitler and the Nazis but later became their outspoken foe. Arrested in 1937, he spent eight years in the concentration camps of Sachsenhausen and Dachau before being liberated by the U.S. Army in May 1945.

  After the war, Niemöller repeatedly told his fellow Germans that all of them, including himself, bore a measure of guilt for the evils of National Socialism, maintaining in lectures and sermons that Germans’ silent acquiescence to Nazi crimes amounted to complicity therein.

  It is for this view, often expressed in the form of a poem, that Niemöller remains widely known and admired. Many people – and many who don’t know its precise origin – are familiar with what in English has come to be called “The Bystander’s Credo.”:

  First, they came for the Communists, but I wasn’t a Communist,

  so I did not speak out.

  Then they came for the “incurables,” but I wasn’t an “incurable,”

  so I did not speak out.

  Then they came for the Jews, but I wasn’t a Jew,

  so I did not speak out.

  Then they came for me …..

  and there was no one to speak out for me.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Bericht van een demonstrant in Hellevoetsluis op 4 april 2021 duurt 10 minuten.

  Afgelopen zondag toen wij op persoonlijke titel paaseieren aan het zoeken waren in Hellevoetsluis is er echt iets verschrikkelijks gebeurt.
  Ook David was deze middag aanwezig met zijn moeder van 60 jaar, 2 kinderen en hun hond. De sfeer was gezellig en zijn kids deelden ook wat paaseieren uit die ze hadden meegenomen.
  De groep ging lopen richting het politiebureau vanuit de Vesting. David vond dat al wat spannend met zijn kinderen erbij en sloot achteraan aan. Op de Kanaalweg Oostzijde werd de groep van voor en achter ingesloten. David probeerde er tussenuit te komen omdat hij niet met zijn kinderen tussen demonstranten en ME wilde staan en dat lukte.
  Toen hij met zijn kinderen, moeder en hond naar de auto een stuk verderop liep, kwam er een blauwe ME-bus met romeo’s aanrijden. Romeo’s zijn undercover politieagenten in burgerkleding die bekend staan om hun agressieve manier van werken.
  Ze renden uit de bus, pakten David en zijn moeder vast en sleurden hen de bus in. De kinderen begonnen te gillen en werden in shocktoestand achtergelaten.
  David verteld hierover in de video.
  Hij en zijn moeder zijn na een paar uur zonder verhoor en zonder aanklacht weer vrijgelaten. Zijn moeder bont en blauw.
  Nu weet ik wat het met een volwassene doet als je voor het eerst een romeo-actie meemaakt van dichtbij.
  Dan kun je je voorstellen wat het doet met deze kinderen….
  Je loopt daar met je vader en oma en ineens worden zij door gemaskerde mannen opgepakt en weggevoerd en jullie staan daar alleen met de hond.
  Gelukkig komen er wijkbewoners naar je toe om te helpen maar ook dat zijn wildvreemde mensen. Daarna wordt je door de politie met een lieve vrouw, die daar woont, meegenomen naar het politiebureau tot iemand je op komt halen.
  Deze praktijken gebeuren regelmatig tegen demonstranten maar in het bijzijn van kinderen is dit nog extra schandalig…..
  Ik hoop dat er voor David, zijn moeder Ilona en de kinderen gerechtigheid komt, al weet ik niet of je dit trauma bij ze kan wegnemen.
  Deel deze video zoveel mogelijk want dit moet gezien worden.
  Wat deze AE, arrestatie eenheid, deed, kan echt niet…..
  Dit zie je misschien in films of in bepaalde landen maar dit hoort niet normaal te zijn in Nederland.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 6 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën