Selecteer een pagina

Archieven

Amsterdam, 20 maart 2021: Liefde, vrijheid, geen dictatuur

Update 22-3-2021: Vanmorgen vond ik nog wat filmpjes. MOOI !!!
Gisteren trokken duizenden (dus géén honderden!) mensen naar Amsterdam, om op het Museumplein te demonstreren voor LIEFDE, VRIJHEID, GEEN DICTATUUR. Deze mensen zijn vrolijk en vreedzaam, maar de politie is talrijk, harteloos en wreed. De demonstranten, waaronder een grote groep zorgmedewerkers, werden beschermd door een cordon van veteranen, die zich niet lieten wegspuiten door de waterkanonnen van de ME. De politie dreigde iedereen te arresteren, waarna de demonstranten via de Van Baerlestraat en de Vondelpark-brug richting de binnenstad trokken. Op de Leidse kade werden honderden demonstranten door de politie ingesloten en daarna in autobussen naar de buitenwijken getransporteerd. Bij deze een kleine verzameling video-verslagen.

Museumplein start demonstratie 20 maart

RT: Dutch police shower anti-lockdown protesters with water cannons duurt ruim 3 minuten.

WATERDANS MUSEUMPLEIN 20-3-’21 duurt 5 minuten.

World Wide Demonstration Amsterdam Museumplein duurt bijna 10 minuten.

ME Ingezet bij Museumplein in Amsterdam duurt 7 minuten.

Ode aan alle Vrijheidstrijders van Nederland duurt 4 minuten.

Duizenden mensen lopen door Amsterdam 20 maart duurt 3 minuten.

Jeroen van den Berg ‘Feest in de Bus ondanks dat we aangehouden zijn’ (20-03-2021) duurt ruim 9 minuten.

Tot slot wat langere video’s, voor de thuisblijvers die er misschien zelf ook wel bij hadden willen zijn. De volgende video is zo vrolijk, daar word ik helemaal blij van:

LIEFDE, VRIJHEID GEEN DICTATUUR! duurt 20 minuten.

De volgende video begint iets minder vrolijk, het gaat over de veteranen die op het Museumplein de zorgmedewerkers en andere demonstranten beschermen tegen de dreigende politie en ME. Daarna vertrekken de demonstranten, om met een omweg naar de binnenstad te trekken, waar een deel van de stoet door de ME wordt ingesloten op de Leidse kade.

VETERANEN DEMONSTRATIE VOOR DE VRIJHEID OP DE MUSEUM PLEIN duurt een uur en 39 minuten.

[INGESLOTEN DOOR DE POLITIE] VETERANEN DEMONSTRATIE OP DE MUSEUM PLEIN duurt 30 minuten.

Tot slot nog dit: de lente is begonnen! Volgende week gaat ook de wind draaien van noord naar zuid. Verwacht dus heerlijk lenteweer en ga naar buiten! Dat is goed voor de gezondheid, voor uw natuurlijke weerstand en uw humeur. In de lente verdwijnt het Covid-19 virus vanzelf weer, zoals alle coronavirussen! Maar de Telegraaf kopt:
OMT-lid Koopmans: nog 2 maanden wachten met versoepelen

Amsterdam – Zondagmorgen liet viroloog en lid van het Outbreak Management Team (OMT) Menno de Jong al weten dat hij weinig reden tot versoepelen van de coronamaatregelen zag. Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans sluit zich daar volledig bij aan.
In het programma Met het Oog op Morgen liet ze weten dat het zelfs nog een maand of twee kan duren voor het OMT zal adviseren om de coronamaatregelen te versoepelen.

Marion Koopmans is geen arts, ze weet dan ook niets van gezondheid. Ze is dierenarts en viroloog, maar ze zou toch moeten weten dat alle coronavirussen in april als sneeuw voor de zon verdwijnen! Met onze gezondheid heeft dit advies dan ook niets te maken. Het gaat slechts om macht, de macht om de hele bevolking een normaal onderling contact te verbieden. Conclusie: wees niet bang voor het virus, maar vrees de virologen met hun giftige “vaccins”!

7 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Daarnet heb ik even twee extra video’s ingelast. Mat dank aan alle filmers voor dit prachtige verslag van een moedige en vrolijke demonstratie: LIEFDE, VRIJHEID, GEEN DICTATUUR !!!

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Guust Flater heeft ook een verslag gemaakt van de demonstratie. Leuk! 🙂

  Covfefe Report 417. Liefde, Vrijheid en geen Dictatuur, Burgers hebben massaal Macht duurt 34 minuten.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Ook de volgende video van Guust Flater is lachen! 🙂

  Covfefe Report 418. Terugblik World Wide Rally, Wat de MSM niet laat zien, Museumplein 21-3 duurt 26 minuten.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  “Burn Your Masks!” Massive Anti-Lockdown Protests Rage Worldwide

  Thousands, and possibly tens-of-thousands of protesters across Europe marched on Saturday against continued government lockdowns and other pandemic restrictions based on questionable science – which have resulted in mass unemployment, destroyed small businesses, stoked widespread depression and mental illness, and cost taxpayers trillions to keep the whole ship from sinking.

  Protesters in London, Germany, France, Sweden, The Netherlands, Australia, Belgium, Japan, Vienna and elsewhere came out for the Worldwide Rally for Freedom.

  Met veel foto’s en Twitter filmpjes.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Oud Militairen beschermen burgers tegen de Politie! duurt ruim 6 minuten.

  De MSMedia zegt dat burgers verkleed als militairen op het Museumplein stonden om hen te beschermen tegen het politiegeweld.
  Hier het bewijs dat het echt militairen zijn die de politiek en de politie een waarschuwing geven! Respecteer de burgerrechten en mensenrechten!
  De Nederlandse (Leugen) pers houden ons al decennia voor de gek!
  Oud-militairen kunnen zich aanmelden bij https://inhetgelidvoorvrijheid.nl/​

  Militairen beschermen demonstranten tegen de politie duurt een uur en 16 minuten.

  De Ommekeer

  Demonstratie tegen de disproportionele #Corona​ maatregelen op het Museumplein in Amsterdam. De World Demo werd gesteund door Veteranen en ex-militairen om politiegeweld te voorkomen. Ook was er veel zorgpersoneel en waren er enkele artsen.
  Verschillende interviews met militairen en spetterende beelden van confrontaties met de politie.
  De regenboog hing op het veld terwijl de waterkanonnen mensen omver spoten…

  Oud-militairen kunnen zich aanmelden bij https://inhetgelidvoorvrijheid.nl/​

  SPECTACULAIR ARRESTATIE AMSTERDAM MUSEUMPLEIN 20-3-2021 POLITIE EN M,E duurt bijna 4 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Amsterdam museumplein 20-03-21 – hoe we steeds sterker en bewuster worden
  door Door Frankema | 24 mrt 2021 | COVID-19

  Op 20-03-21 vond een bijzondere, wereldwijde gebeurtenis plaats. In 170 steden in 100 landen kwamen mensen bijeen uit naam van het behoud van onze vrijheid.

  De locatie voor de “Worldwide Freedom Rally” in Nederland was het museumplein te Amsterdam. Het onderstaande verslag van Joris Baas, ooggetuige laat zien hoe overtrokken het optreden van de politie is geworden in een vruchteloze poging om verzet tegen de disproportionele en destructieve maatregelen te breken.

  Aan het einde van het artikel wordt besproken waarom de opdrachten die burgemeester Femke Halsema aan haar politiecorps geeft mogelijk illegaal zijn.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën