Selecteer een pagina

Archieven

De uitslag: anderhalve meter en de avondklok

De voorlopige uitslag van de verkiezingen is binnen. Op 26 maart stelt de Kiesraad de definitieve uitslag vast. Dan staat vast hoeveel zetels iedere partij krijgt en welke kandidaten zijn gekozen. Op 30 maart wordt de nieuwe Kamer geïnstalleerd. Er volgt dan een debat over de uitslag en de Kamer stemt in met de benoeming van een informateur. Dan volgt de kabinetsformatie. Naar verwachting zal de nieuwe regering in elk geval bestaan uit VVD (36 zetels) en D66 (24 zetels). Samen 60 zetels. Het CDA (15 zetels) kan dan mee regeren en misschien doet de ChristenUnie (5 zetels) ook mee.

Kortom: alles blijft voorlopig bij het oude: de eenzame anderhalve meter, de adembenemende mondkapjes en de dwaze avondklok blijven, terwijl de “vaccins” komen en gaan, tot het vaccinatiepaspoort er is. Dan mogen de mensen die zijn ingespoten met DNA of messenger-RNA weer naar voetbal, festivals en het buitenland. En de bejaarden die dit alles overleefden, mogen hun kinderen en kleinkinderen weer zien. Dit alles is uiteraard voorlopig, want de uitslag is nog niet definitief.

Dat alle maatregelen die de regering tegen de uitbraak van Covid-19 heeft genomen, slecht zijn voor de Volksgezondheid, is kennelijk nog niet doorgedrongen tot de bevolking. De regering handelde niet in ons belang, maar om het behoud van de macht. De formule is simpel: jaag de mensen doodsangst aan en zeg dan dat jij hun zult redden. Dan klampt de bevolking zich aan de “redders” vast. De anderhalve meter maatregels met de daarbij behorende sluiting van de horeca, winkels, scholen, kantoren en de opsluiting van kwetsbare bejaarden, leidden echter niet tot minder Corona-doden, maar wel tot verdriet, eenzaamheid, wanhoop, depressie en zelfs meer zelfmoorden! Het resultaat voor de bevolking is armoede en onwelzijn, dus ongezond! Om nog maar niet te spreken van het sportverbod!

De mondkapjesplicht beschermt niet tegen virussen, maar ik draag soms even een mondkapje als bescherming tegen de BOA’s. Deze zinloze maatregel is letterlijk verstikkend! Dat mondkapjes ook verplicht zijn op scholen, is schandalig! Het maakt dat kinderen niet meer vrij kunnen ademen en monddood worden gemaakt. Zoals we weten, zijn kinderen niet bevattelijk voor Covid-19, maar daar heeft de politiek iets op bedacht: asymptomatisch besmettelijk! Dat blijkt net zo’n onzin als de dichte gaatjes-pan van Dik Trom of een vierkante cirkel. Maar met een PCR-test die voornamelijk valse positieven meet, kon men de “besmettingscijfers” omhoog goochelen. En als je zoon of dochter op school positief was getest, moest je zelf ook een week in quarantaine thuis zitten.

Niet voor onszelf, maar voor elkaar! De regering heeft het inderdaad dik voor elkaar, al is de schade zowel economisch als psychologisch en medisch, niet te overzien! De winst is voor de VVD en D66 die ook nu gewoon doorgaan met regeren. Het verlies is voor de bevolking die nu al een jaar ondersteboven in een omgekeerde wereld tussen hangen en wurgen leeft en zich angstvallig houdt aan de dwaze maatregelen.

En dan die avondklok! Die lijkt zijn uiterste houdbaarheidsdatum te naderen nu het lente wordt. Als het ‘s avonds donker is en de cafés zijn dicht, dan hebben mensen weinig reden om te gaan stappen. De zon gaat nu nog om 7 uur onder, maar als het zomertijd wordt, denk ik niet dat men de mensen ‘s avonds nog langer in huis kan houden. Dan zitten we tot na middernacht in de tuin, op de stoep of het balkon, en dat doen we het liefste samen. Dat is namelijk normaal en gezond!

Vandaag heb ik geluisterd naar Hans Siepel, die te gast was in de Blue Tiger studio. Deze schrijver en communicatie specialist blijkt het vleesgeworden voorbeeld van het spreekwoord: Beter langharig dan kortzichtig! Ik heb oprecht genoten van zijn inzichten. Voor wie zijn boeken wil lezen: ze staan hier.

Talkshow met HANS SIEPEL. Voormalig topambtenaar: het systeem is volledig dood duurt een uur en 35 minuten.

Voormalig topambtenaar en ex-GroenLinks-stemmer Hans Siepel zit aan tafel om het systeem door te zagen. Decennialang maakte hij deel uit van het crisisteam van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, en adviseerde direct meerdere ministers … tot op het moment dat zijn adviezen niet meer op prijs gesteld werden en hij kon ‘afvloeien’. Hij ontdekte dat politici en bestuurders geen oplossingen voor problemen wilden omdat ze zelf het probleem waren. En nu in de coronatijd des te meer. Wilt u weten wat Hans vandaag gaat stemmen? Blijf kijken!

12 Reacties

  • mr.drs.Bou

   Yvonne, dat duurt tot de bevolking het niet langer pikt. Dan slaat deze bevolking alle kannen en kruiken stuk.

   Antwoord
 1. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #26. The day after: Huig ontmoet Mark – PINOKKIO – Rutte duurt 7 minuten.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Een aflevering van Huig Plug die ik gisteren heb gemist. Huig gaat niet stemmen! Zelf heb ik gestemd op Willem Engel, uiteraard slechts een symbolische stem, maar ik kan dat niet terugvinden in de uitslag van mijn gemeente. Die zegt: Overige partijen: 0. Daar moet dus minstens een 1 staan!

  Huig Plug LIVE #25. Huig verbrandt zijn stempas! duurt 33 minuten.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Humor: Blue Tiger Journaal onthult het briljante strijdplan waarmee de LIJST 2030 de verkiezingen won!

  Antwoord
 4. Ben

  Je krijgt de regering die je verdient, niet die je nodig hebt. 4 jaar de kans dus om nog beter in de gaten te krijgen wat voor debielen er rond lopen in Den Haag. Alle 150 in de hofvijver!

  Groeten, Ben

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Vreemde Verkiezingen

  Het blijft verwonderlijk. Bijna iedereen die je spreekt is er klaar mee. Zijn corona moe. Willen weer normaal. Maar als ze dan kunnen kiezen voor verandering, dan stemt zo’n 2/3 toch gewoon op de gevestigde partijen. Of dit helemaal eerlijk is gegaan, kan je je vraagtekens bij plaatsen. Dit werd onder andere besproken in een vraaggesprek in BlackBox BLCKX. Deze video werd na de exitpolls direct van YouTube verwijderd. Maar niet getreurd er zijn nog andere kanalen en de video is hieronder te bekijken. De begeleidende tekst was als volgt:

  Verkiezingen beïnvloed! “Dit is zorgwekkend”, zegt Wybren van Haga BLCKBX.TV

  Met filmpjes.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Dat is een helder verhaal!

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, deze video is op YouTube verwijderd wegens intimiderende en kwetsende content! Ach, ze verzinnen maar wat!
   Gelukkig stond hij nog wel op BitChute. Ik zal hem even vervangen, dan doettie hetweer! 😉

   Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #27 duurt 50 minuten. (het geluid is vrij zacht, maar wel verstaanbaar.)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën