Selecteer een pagina

Archieven

BOU heeft stemrecht en kiespijn

Morgen ga ik stemmen, hoewel ik niet denk dat het helpt tegen mijn kiespijn. Want ik heb nou eenmaal stemrecht, maar alle andere rechten zijn door de regering bij het grof vuil gezet. Eerst was er het klimaatbedrog, waarbij CO2 werd uitgeroepen tot een gevaarlijk broeikasgas. Heel veel mensen geloofden dat, maar het is niet waar. CO2 is zelfs goed voor de natuur! Helaas deden vrijwel alle politieke partijen mee aan dit kiezersbedrog, waarmee men miljarden uit de zakken van de belastingbetalers troggelde voor dwaze klimaatmaatregelen die ten koste gaan van ons milieu. De Corona griepgolf deed daarna letterlijk de deur dicht! Na 9 uur ‘s avonds mag ik zelfs mijn huis niet meer uit.

Wat dan overblijft, is een mager stemrecht. Tegenwoordig mag men ook stemmen per post, maar we hebben gezien hoe in de VS de verkiezingen zijn gestolen middels stemmen per post. Bij de uitslag zal ik daarom vooral ook letten op de opkomst, want het lijkt me niet uitgesloten dat deze zelfs groter wordt dan het aantal stemgerechtigde Nederlanders. Kortom: veel vertrouwen heb ik niet meer in de politiek.

Maar wat dan? Gewoon maar thuis blijven als gevangene van de Corona smetvrees? Of als slachtoffer van de klimaatgekte? Er is weinig wat ik nog kan doen, daarom ga ik toch maar stemmen als een druppel op de gloeiende plaat. Van mij beslist geen stemadvies, want alle grote partijen hebben hieraan meegedaan. Alleen de kleine splinterpartijen zeiden er luid en duidelijk wat van. En onder de bevolking klinkt het steeds luider:

Ik kan niet meer stil zijn! duurt 4 minuten.

Het Forum voor Democratie is nu nog een splinterpartij, maar hun verkiezingscaravaan trekt steeds honderden mensen. Wat Thierry Baudet zegt over Corona, dat denk ik ook! Die hele Corona crisis is door de politiek georkestreerd. Wat Baudet daarbij niet noemt, is dat er goede geneesmiddelen zijn. Er zijn nu 10.000 mensen gestorven aan Covid-19, terwijl er een veilig en goedkoop geneesmiddel is: Hydroxychloroquine of HCQ. Daarmee had ongeveer 2/3 van deze sterfte kunnen worden voorkomen. Met dit geneesmiddel in de eerstelijns zorg, dus door de huisarts, had men waarschijnlijk meer dan 6.000 mensen het leven gered! Maar die nuffige minister van Ongezondheid, Onwelzijn en Sportverbod noemde het kwakzalverij. Hij staat trouwens niet op de kieslijst, dus zal hij zijn frika(n)del voortaan wel elders gaan venten.

Deze 8 misvattingen over corona moeten de wereld uit!

De regering Rutte-De Jonge-Grapperhaus eist dat we ons allemaal laten inspuiten met een experimenteel “vaccin” dat bestaat uit genetische rotzooi. De Infection Fatality Rate voor Covid-19 is ongeveer 0,23%, maar de Injection Fatality Rate voor die zogenaamde “vaccins” wordt nu al geschat op 4% tot 7%. Het huidige beleid is dan ook moorddadig!

17 Nations Ban Covid-19 Vaccine duurt bijna 13 minuten.

En dan is er nog het gesjoemel met de opiniepeilingen. Huig Plug probeerde daar greep op te krijgen, maar kwam terecht in een kluwen van belangenverstrengeling. Volgens alle peilingen kan de VVD met Mark Rutte op een flinke winst rekenen. Huig vraagt zich af hoe ze aan deze voorspellingen komen. Maar onderweg kwam Huig ook iemand tegen: de voorzitter van de Kiesraad, Wim Kuijken. Met dank aan Blue Tiger!

Huig Plug doet een rondje verkiezingsfixers in Nederland: I&O, Ipsos en Kantar in Amsterdam, en de Kiesraad en ProDemos in Den Haag. U hoort weer allerlei sappige details die u van Huig gewend bent. En Huig ontmoet de voorzitter van de Kiesraad, Wim Kuijken. Doet die zich nu echt voor als zijn eigen niet-bestaande broer Kees? (Ja, dat deed hij.)

Huig Plug #23 duurt 24 minuten.

Daarom stem ik nu op een splinterpartij. Ik had toch al kiespijn, dus dan maar een splinter in mijn kies! Daarbij kies ik niet voor “Jezus Leeft”, want volgens mij is die prachtige profeet al ruim 2000 jaar dood, maar ik stem op de kleinste splinter: Willem Engel van Viruswaarheid, met dank voor het prachtige werk dat deze groep in een jaar tijd heeft verricht.

Willem Engel – De Verkiezingen op 17 maart 2021 duurt 26 minuten.

Tot slot nog dit: de maker van de video: “Ik kan niet meer stil zijn” was te gast in de studio van BLCKBX van Flavio Pasquino:

“Ik kan niet meer stil zijn”, de video die velen tot tranen roerde! duurt ruim 15 minuten.

“Ik kan niet meer stil zijn!”, is de titel van een viral video die voor veel emoties zorgde bij jong en oud. Een prachtige – bijna reclamische – video van mediamaker Bjorne Willemsen die zijn vaderhart liet spreken en letter en figuurlijk niet meer stil kon zijn. De video ving het oog van programmamaker Flavio Pasquino die meteen contact zocht met het mediagenieke multitalent, die vrijwel meteen in de auto sprong om naar de studio te komen voor een kort maar krachtig interview.

Bjorne Willemsen schrijft veel poëzie, regisseert video’s, acteert, presenteert maar is ook een vader en partner, die oog heeft voor wat er speelt in de gevoelswereld van hen die er voor hem toe doen, zo blijkt uit zijn verhaal. En vanuit die opmerkzaamheid en grote mate van empathie naar zijn zoon – die worstelde met de huidige maatregelen – is de drive ontstaan om iets te gaan doen, vertelt Willemsen. “Ik moest iets doen en ben gaan schrijven“.

Flavio Pasquino bespreekt met Bjorne ook een passage uit zijn tekst in de video waarin hij oproept om geweldloos en met woorden te strijden. En dat staat haaks op de beelden die dit weekend vanaf het malieveld de wereld bereikte waar excessief geweld werd vertoond door de politie te paard en te voet. Demonstranten werden ruw verwijderd maar het beeld in de media was juist andersom en dat maakt demonstreren voor velen een risico. Afgezien van kleerscheuren is er ook risico op imagoschade omdat veel media de demonstranten “framen” als agressief naar de politie i.p.v. slachtoffers van geweld door de dienders. Dat terugkerende beeld maakt demonstreren contra productief en een valkuil van de overheid om demonstranten negatief neer te zetten bij het volk, legt Bjorne uit, nadat de verschrikkelijke beelden in de studio zijn getoond, waarbij een man werd afgetuigd en gebeten door een hond.

Wat dan wel de oplossing is? Dat vertelt Bjorne in de uitzending…

18 Reacties

 1. prochrist

  Het maakt niet uit op wie je stemt. De wereld wordt geregeerd in de vorm van een piramide. Politici worden door het volk (onderaan de piramide) gekozen maar aangestuurd door de mensen bovenaan de piramide. Het is een lang verhaal maar ik heb het opgeschreven op mijn blog in het item ‘coronavirus aka piramidespel’. Voor wie daarin geïnteresseerd is.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Prochrist, het maakt ook niet uit! Het was zondag weer raak op het Malieveld, maar een rondje nieuws op internet leverde op dat de NOS er niets van liet zien. Een verslag staat wel op Russia Today: https://www.rt.com/op-ed/518186-dutch-elections-protests-mark-rutte/

   Zie ook BLIK: https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/03/ruttes-terreur-moet-stoppen-een.html

   Willem Engel is natuurlijk een vrij kansloze kandidaat, maar ik stem op hem omdat ik het met hem eens ben. Ik denk (en hoop!) dat veel mensen zullen stemmen op Forum voor Democratie. Maar ik ben het eens met Huig Plug als deze zegt: de echte macht ligt bij de corrupte hoge ambtenaren.

   Eigenlijk zou je behalve een rood hokje, ook een zwart hokje moeten maken. Dan kun je Mark Rutte wegstemmen. Nog mooier is het, als je meerdere hokjes rood en zwart kon kleuren. Dan zou ik op drie partijen kunnen stemmen of zo. En ik zou het trio Rutte – de Jonge – Grapperhaus zwart maken en wegstemmen.

   Het mooiste lijkt me een referendum-democratie, met wetsvoorstellen die van onderop door de bevolking worden ingediend. Zie bij voorbeeld het Groene Boekje van Gadaffi. Maar die hebben ze 10 jaar geleden vakkundig om zeep geholpen. ZUCHT.

   Nederland politiestaat: https://www.rt.com/news/518072-netherlands-covid-lockdown-protest/
   En de Jonge stopt even met spuiten: https://www.rt.com/news/518092-netherlands-suspends-astrazeneca-jab/

   Antwoord
   • prochrist

    “Het was zondag weer raak op het Malieveld, maar een rondje nieuws op internet leverde op dat de NOS er niets van liet zien.”

    Daar heb je gelijk in. Ik ben blij dat jij er wel aandacht aan besteedt want eerder had ik begrepen dat je wilde stoppen met je blog. Dat vond ik een slecht idee in deze periode. Gelukkig ga je wel door.

    Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  17 Maart, dé misdaden vol in de spotlights Posted on16 maart 2021AuthorHenk Mutsaers

  Daarom mensen, ga morgen stemmen. Doe niet moeilijk en draag je slavenmasker en ontsmet je handen. Binnen 5 minuten sta je weer buiten en je mag het potlood nog meenemen ook als souvenir! Jouw strijd is niet met de mensen die het beleid uitvoeren, maar met diegenen die het beleid uitzetten, #StemZeWeg.

  Willem Engel – Fraude bij Verkiezingen? 14 maart 2021

  Antwoord
 3. yvonne

  De Tweede Kamer is feitelijk een vereniging en de gekozenen zijn de bestuurders van deze vereniging. Degenen die meedoen aan Stemmen Onder Voorwaarden verlangen van de gekozene dat hij zich zal houden aan de basisregels van behoorlijk bestuur. Doet hij dit niet, dan handelt hij in strijd met de verbintenis en is hij strafbaar. Gaat het aanstaande Kamerlid (bijv. lijsttrekker) niet met de voorwaarden akkoord, dan ‘bevriest’ de actiedeelnemer zijn stem en krijgt de gekozene met allerlei praktische en juridische problemen te maken. Gaat de gekozene akkoord, dan kan hij bijvoorbeeld geen maatregelen nemen die zonder feitelijke grondslag tegen ieders grondrechten ingaan. De spoedwet moet dan worden ingetrokken.

  https://www.ellaster.nl/2021/03/10/stemmen-onder-voorwaarden/

  Antwoord
  • Johannes

   Hier ook FvD.

   Antwoord
 4. AlbertV

  Na lang twijfelen heb ik besloten om een strategische stem uit te brengen en zo om mij heen luisterend hoor ik dat veel mensen dat doen. Het wordt voor mij de enige politicus die openlijk en duidelijk formulerend het vuur aan de schenen van het ‘psychopaten regime’ legt: Wybren van Haga. Mijn hart ligt bij Anna Zeven en Willem Engel maar ik vind het nu even belangrijker dat een partij die een redelijke kans maakt groot te worden mijn stem krijgt. Al die lieve kleine nieuwe partijtjes zullen niet kunnen voorkomen dat we nog vier jaar in de ellende gaan zitten. Wellicht dat FvD een veel krachtiger vuist kan maken.
  Het lijkt erop dat het interview van Jorn Luka met Wybren van Haga van youtube verwijderd is maar staat wel op bitchute:
  https://www.bitchute.com/video/2AkLpZkTEwZw/
  Mijn twijfels over FvD (onvoorwaardelijke steun aan Israel?) en Haga (huisjesmelker?) zet ik maar even aan de kant, wat er nu zit moet koste wat kost weg, daarna zien we wel weer.
  Geruchten doen de ronde dat er gesjoemeld gaat worden met stemuitslagen, zie de nèt niet verkiezing van Omtzigt als CDA leider en de zwendel rond de Amerikaanse verkiezingen.

  The Trueman Show #15 met Wybren van Haga duurt een uur en 57 minuten.

  Jorn Luka met Wybren van Haga, 14 maart 2021

  Welkom bij deze extra verkiezingsaflevering van The Trueman Show. Voor deze 15e aflevering ben ik afgereisd naar Haarlem naar het kantoor van Wybren van Haga.

  Wybren is Tweede Kamerlid en verkiesbaar als nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie. Het afgelopen jaar heeft hij zich onsterfelijk gemaakt bij de Nederlander die tegen de coronamaatregelen is en staat voor een vrije samenleving. Keer op keer kwam hij met feiten op tafel en ging hij met open vizier het debat aan met de verschillende politici en leden van het OMT. Tot ergernis toe van de ministers in kwestie.

  We hebben gesproken over hoe hij het afgelopen jaar heeft ervaren, de aankomende verkiezingen en of deze eerlijk zullen verlopen, de absurditeit van de maatregelen, zijn tijd bij de VVD, de rol van de media en nog veel meer.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Albert, dank je wel en ik heb de video even in je reactie geplaatst. Hij duurt bijna 2 uur, dus ik heb hem nog niet bekeken, maar ik begrijp je keuze. Zelf stem ik ditmaal niet strategisch, want ik heb kiespijn. Ik kan alleen maar hopen dat VVD en CDA en D66 en “Groen Links” (is niet groen, maar rood en niet links, maar rechts!) tot de grote verliezers behoren.

   Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #24 (Ome Aat van de kiesraad) duurt 47 minuten.

  Huig Plug live #24
  Hugo de Jonge ontdekt zijn ome Aat van de kiesraad

  gepubliceerd op 16-03-2021
  Huig Plug confronteert Hugo de Jonge met diens ome Aat van de Kiesraad. Kan dat wel, al dat nepotisme? En hij gaat weer op zoek naar Wim Kuijken, de voorzitter van de Kiesraad. Is Wim gisteren nog wel goed thuisgekomen toen hij tegenover Huig zo verward was dat hij dacht zijn niet-bestaande broer te zijn?

  Huig checkt het voor de zekerheid ook nog even op het Noordeinde waar de vrouw van Kuijken, Pien Zaaijer, koningin Maxima persoonlijk adviseert. Gaat alles nog goed daar, bij de nepotistische dynastietjes die Nederland overheersen? Tenslotte crasht Huig op de fijne FvD afterparty op het Lange Voorhout. Eind goed al goed. Nu de rest van het land nog.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Sven Hulleman: Een stem reeds vergeven duurt 4 minuten.

  Dus ook Sven Hulleman gaat strategisch stemmen! En nu ga ik douchen, ontbijten en naar de stembus. 😉

  Antwoord
 7. Ben

  Interview met ex topambtenaar: https://bluetube.studio/video/126f8dde8/talkshow-met-hans-siepel-voormalig-topambtenaar?mc_cid=08b8b1efe0&mc_eid=81ce837f85

  Groeten, Ben

  Talkshow met HANS SIEPEL. Voormalig topambtenaar: het systeem is volledig dood duurt een uur en 34 minuten.

  Voormalig topambtenaar en ex-GroenLinks-stemmer Hans Siepel zit aan tafel om het systeem door te zagen. Decennialang maakte hij deel uit van het crisisteam van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, en adviseerde direct meerdere ministers … tot op het moment dat zijn adviezen niet meer op prijs gesteld werden en hij kon ‘afvloeien’. Hij ontdekte dat politici en bestuurders geen oplossingen voor problemen wilden omdat ze zelf het probleem waren. En nu in de coronatijd des te meer. Wilt u weten wat Hans vandaag gaat stemmen? Blijf kijken!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Ben, dank je wel en hij staat nu ook op YouTube. Ik ga hem straks bekijken.
   Daarnet heb ik even gekeken naar de voorlopige uitslagen. Het blijkt dat de Eendimensionale Mens of bordkartonnen Rutte zelfs winst gemaakt heeft. En Forum voor Democratie staat nu op 8 zetels. Voorlopig blijven we dus gevangenen van de anderhalve meter en de avondklokklokklok. Bim bam beieren… ZUCHT…

   Antwoord
 8. AlbertV

  Of er is grof gefraudeerd óf een schokkend groot deel van het Nederlandse volk is compleet geschift. Ik hoop op het eerste en dat daar spoedig de hel over losbarst. Maar ik vrees dat de angst en het zuurstof tekort door het langdurig dragen van muilkorven de verstandelijke vermogens van het schaapachtige volk ertoe hebben geleidt dat dit psychopaten regime gewoon door mag gaan met het slopen van onze samenleving.
  Bizar, schokkend, verbijsterend.
  Stockholm syndroom in extreme vorm.

  Antwoord
  • AlbertV

   Als FvD groot geworden was had ongetwijfeld Poetin de schuld gekregen.

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    🙂 🙂 🙂
    Volgens Wikipedia is ook Gezond Verstand een complot van Poetin en de Russen! Dat is eigenlijk wel begrijpelijk, want zij lijken wel de enige politici die nog beschikken over gezond verstand. 😉

    Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  De Onafhankelijke Pers Nederland is een organisatie van 30 vrijwilligers. Als persbureau is ons doel om eerlijke journalistiek te bedrijven door beide kanten van het nieuws te laten zien. Wij doen dit door het maken van het OPN Journaal, OPNheid van Zaken, OPiNie video’s, verschillende interviews en onze krant het OPN Nieuws welke door heel Nederland verspreid wordt.

  Ons doel is om eerlijk, open en bewust nieuws te brengen zodat mensen zelf kunnen bepalen wat hun waarheid is door kritische vragen te stellen. OPN is neutraal en bewaakt zijn onafhankelijkheid door niet met adverteerders of investeerders te werken. Hierdoor kunnen wij alleen donaties, of giften ontvangen en verkopen wij een abonnement op onze krant. Wij kunnen uw steun dus goed gebruiken!
  Kijk op onze website voor meer informatie.
  Steun ons en Doneer óf Abonneer op onze krant.
  Onze video’s staan ook op BitChute. En we staan op Facebook.

  2021-03-16 – Interview Willem Engel duurt 17 minuten.

  2021-03-16 – Interview Jeroen Pols duurt 10 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Oneerlijke verkiezingen door gerommel! duurt 14 minuten.

  Willem Engel heeft aangifte gedaan tegen de Kiesraad. Lijst 30 werd in meerdere kieskringen uitgesloten nadat de aangeleverde stukken incompleet zouden zijn. De partij kreeg inzage en stelde grove onregelmatigheden vast. Volgens Lijst30 kunnen de verkiezingen niet meer eerlijk verlopen.

  Nog meer kiespijn:

  Wat je niet mocht zien van Youtube! Bekijk het snel… duurt 4 minuten.

  Dit was de intro van een – door Youtube verwijderde – uitzending met Wybren van Haga en Jorn Lukaszczyk waarbij we – naast de betrouwbaarheid van de verkiezingen – ook de lange arm van big tech aan de kaak stelden.
  We zijn nu bezig om dit juridisch aanhangig te maken en intussen staat de video op ons Rumble account. Deze uitzending is nog veel te weinig bekeken en dat is zonde want de uitzending was zeer urgent en ze verdient jouw aandacht.
  We willen je dus vragen om alsnog de moeite te nemen om naar de uitzending te kijken en je af te vragen hoe betrouwbaar je deze verkiezingen vond, zeker met de kennis van nu.

  Dat kan via onderstaande link.

  “Verkiezingen Beïnvloed!“, zegt Wybren van Haga duurt 30 minuten.

  Published March 18, 2021 29,508 Views

  De verkiezingen zijn zwaar beïnvloed, stelt politicus Wybren van Haga. “Dit is zorgwekkend”, stelt hij in een uitzending met Flavio Pasquino en Jorn Lukaszczyk, die onlangs een Podcast opnam en die vervolgens “gebannend” zag worden na 60.000 views. Een andere video waarin Van Haga te zien was – over de IFR in gesprek met Jaap van Dissel – werd ook verwijderd van Youtube. Programmamaker Flavio Pasquino behandelt deze gebeurtenissen maar stipt ook andere misstanden aan in het licht van de verkiezingen.

  Zo komt het feit aan bod dat minister Kajsa Ollongren de spelregels tijdens het spel veranderde rondom de 2.4 miljoen poststemmers, waarvan er ruim 80.000 afgekeurd waren wegens procedure fouten. Later telden de stemmen toch weer mee.

  Ook komt de merkwaardige tweet van stembureau medewerker Lisa ter sprak die openlijk verklaarde dat stemmen op Thierry en/of Geert verscheurd zouden worden.

  “Maar ook de belangenverstrengeling van D66-er Mark Koek, die de opdracht kreeg op namens zijn firma Hackdefense de verkiezingssoftware te onderzoeken op zwakke plekken is een gevoelig punt waar gek genoeg geen rekening mee wordt gehouden, geeft Van Haga aan.

  Volgens de peiling doet FvD het niet goed maar hoe beïnvloeden die peilingen het stemgedrag van de zwevende kiezers? En moeten peilingen tijdens de verkiezingen niet geweerd worden? Allemaal vraagstukken die ter tafel komen.

  Jorn Lukaszczyk is stellig; “op een gegeven moment is het 1+1+1. Een democratisch proces is niet enkel het stemmen. Je ziet zoveel stapjes bij elkaar dat het gezond is om deze verkiezingen te wantrouwen”.

  Help ons:

  Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  De volgende video komt een beetje als mosterd na de maaltijd, maar dit gesprek is toch wel de moeite waard:

  Dit loopt spaak! | Richard Beune met Lucas Hartong duurt 35 minuten.

  “We moeten gezamenlijk in verzet gaan”

  “Het zou een gotspe zijn als dit kabinet door zou gaan. Dat zou een schande zijn voor dit land. Als je ziet wat voor een trieste, intense, enorme schade ze de afgelopen jaren hebben aangericht. Het is met dit land, waar ik van hou, bergafwaarts gegaan. Gedonderd gewoon.”

  Lucas Hartong, “patriot, schrijver en theoloog”, ziet Nederland en Europa afstevenen op een enorme maatschappelijke en economische crisis. “Dit gaat spaak lopen,” zegt hij in een interview met Richard Beune. “Als je ziet hoe de ECB geld aan het bijdrukken is. Er komt enorme inflatie. Mensen gaan persoonlijk worden geraakt.”

  Hartong, die vier jaar voor de PVV in het Europees Parlement heeft gezeten en nu werkzaam is als schrijver en columnist, ziet maar één oplossing: “Alle partijen die dit tegen willen houden, moeten de handen ineen slaan. Gezamenlijk in het verzet gaan.” Gebeurt dat niet, dan voorziet hij “grote maatschappelijke onrust.”

  Volgens Hartong, die door Pim Fortuyn werd geïnspireerd om de politiek in te gaan, staat de toekomst van onze democratie op het spel. “Je ziet dat de burger steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Volksvertegenwoordigers die echt staan voor het volk zijn er nauwelijks nog.”

  Daar komt bij dat in Den Haag slechts “achterhoedegevechten” plaatsvinden. “De belangrijke beslissingen zijn in Brussel al genomen. Wat de Tweede Kamer doe is steeds meer een wassen neus.”

  Hartong, die zich als een van de weinige (oud-)politici aansloot bij het initiatief van de Limburgse VVD-fractievoorzitter Ghislen Nysten om zich uit te spreken tegen het regeringsbeleid (#ikspreekmijuit​) roept in het interview met Richard Beune burgers op om zich te laten horen. “Spreek je uit op verjaardagspartijtjes. Schrijf brieven naar de krant.” Alleen als er voldoende kritische massa ontstaat, zegt Hartong, kunnen we het systeem veranderen.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën