Selecteer een pagina

Archieven

Gezond Verstand is vooral NU onontbeerlijk

Gezond verstand is altijd onontbeerlijk, maar de propaganda probeert ons van ons verstand te beroven. Een jaar geleden werd door de WHO een “pandemie” uitgeroepen, wegens een virus waar 98% van de bevolking niet of nauwelijks ziek van wordt. Van de 2% die er wel ziek van wordt, sterft helaas 0,23%. Dat is ongeveer even veel als aan de jaarlijkse griep, maar die griep is opeens verdwenen. Maatregelen voor de “volksgezondheid”, zoals de verplichte anderhalve meter, de lockdown en mondkapjes, ondermijnen onze gezondheid. Ze zijn ziekmakend, onmenselijk en deprimerend. Het goedkope en veilige medicijn hydroxychloroquine werd zelfs verboden! Met wat gezond verstand ziet men in dat deze maatregelen averechts werken, maar de propaganda zegt dat dit voor ons bestwil is. Daarom graag aandacht voor Gezond Verstand.

Dit tijdschrift werd opgericht op initiatief van Karel van Wolferen, ooit journalist en daarna professor. Gezond Verstand startte eind september 2020 met een eerste nummer dat op grote schaal gratis werd verspreid. Het verschijnt sindsdien elke 14 dagen en wie een abonnement neemt (kost 75 euro per jaar), krijgt het keurig verpakt in plastic in de bus. Ook kan men dan deelnemen aan het ledenforum, waar lezers commentaar leveren op de inhoud.

Inmiddels is nummer 11 reeds verschenen, maar van de nummers 2 en 3 zijn nog exemplaren over. Dit komt waarschijnlijk door de lockdown, want de regering bepaalde plotseling dat alle “niet essentiële winkels” moesten worden gesloten. De verkoop middels boekhandels en kiosken kwam daarmee grotendeels te vervallen. Gezond Verstand biedt deze nummers nu aan als uitdeel-exemplaren. Voor 5 euro (verzendkosten!) ontvangt u van beide nummers 10 exemplaren om aan uw buren, vrienden en familie cadeau te doen. Omdat de artikelen vooral achtergrondinformatie bieden, zijn deze oudere nummers beslist nog actueel!

Behalve artikelen staan in Gezond Verstand ook fraaie cartoons. Dat maakt de ernstige inhoud weer een beetje vrolijk! De prachtige cartoons op de voorpagina zijn inmiddels ook te verkrijgen op posters (A4 formaat). Voor 10 posters betaalt u 10 euro + verzendkosten. De posters worden verzonden in een harde envelop, zodat ze netjes op de plaats van bestemming aankomen. Ze zijn te koop op de webshop.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina, die u natuurlijk ook kunt volgen. Wikipedia kan ik niet aanbevelen, al is het wel komisch dat men daar denkt dat het gaat om een door de Russen gesmeed complot! Gezond Verstand is geen complot, maar met een beetje gezond verstand kan men wel inzien dat een wereldwijde lockdown op basis van een virus waar de meeste mensen immuun voor zijn, alleen mogelijk is als er van hoger hand een complot wordt gesmeed tegen de wereldbevolking!

De grootschalige “vaccinatie” maakt daar deel van uit. Deze injecties met messenger-DNA zijn namelijk geen vaccin, maar een experimenteel gen-tech middel dat nooit naar behoren op dieren is getest. Het wordt nu uitgeprobeerd op de bevolking, terwijl niemand weet wat de gevolgen zijn. Voor de farmaceutische industrie is dat een rijke bron van inkomsten, terwijl men tevens heeft bedongen dat de fabrikanten niet aansprakelijk zijn voor eventuele schadelijke bijwerkingen. Ook dat is uiteraard een complot, dat is gesmeed tussen de grote farmaceuten en de regeringen!

Gezond Verstand heeft nu ook een eigen YouTube kanaal. Daar verschijnt na elke uitgave een video waarin Karel van Wolferen voorleest uit eigen werk. Mocht u nog geen abonnement hebben, dan is dit een goede manier om kennis te maken met de inhoud van deze “Russische complotkrant”. 🙂

Karel van Wolferen leest voor uit Gezond Verstand nummer 8 ‘’Wetenschap en Bijgeloof’’ duurt 17 minuten.

Karel van Wolferen leest voor uit Gezond Verstand nr. 9 duurt 24 minuten.

Karel van Wolferen leest voor uit Gezond Verstand nummer 10 ‘’Vernietiging en wederopbouw’’ duurt bijna 28 minuten.

Karel van Wolferen leest voor uit Gezond Verstand nummer 11: “Oproep aan intellectuele drenkelingen” duurt 22 minuten.

8 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Karel van Wolferen leest voor uit GV nummer 12: Zonder bindmiddelen geen menswaardige samenleving duurt 21 minuten.

  Kortom: neem een abonnement! Wat ook een leuke actie zou zijn: als je ergens een kiosk vindt die nog open is, vraag dan: “Heeft u ook gezond verstand?” En wacht de reactie af. 😉

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Karel van Wolferen leest voor uit GV nummer 13: Het onveilige eigen land duurt 20 minuten.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Morgen wordt Karel van Wolferen 80 jaar. Van harte gefeliciteerd en dank u wel voor uw Gezonde Verstand en uw geweldige energie!

  Karel van Wolferen leest voor uit GV nummer 14: De komende onomkeerbare apartheid in de samenleving duurt 27 minuten.

  Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

  Deelnemers van Gezond verstand krijgen nummer 14 op zaterdag 17 april in de brievenbus. Deze editie is vanaf nu ook beschikbaar in onze webshop:
  https://gezondverstand.eu/webshop/​

  Wil je Gezond Verstand uitdelen?
  Kom dichter tot elkaar en lees samen Gezond Verstand. Heb je vrienden, familie of buren die Gezond Verstand nog niet hebben gelezen? Dan kun je ze nu bijna gratis uitdelen!

  Wij sturen je een pakket op van 10 x de 2e en 10 x de 3e editie van Gezond Verstand. Hiervoor betaal je slechts €5,-

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Vandaag wordt Karel van Wolferen 80 jaar. Ter ere van deze grote geest dit boeiende gesprek met Jorn Luka:

  The Trueman Show #19 met Karel van Wolferen duurt een uur en 57 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Karel van Wolferen nr.15 Het ‘wetenschap’-wapen voor de installatie van een technocratische tirannie duurt 19 minuten.

  Antwoord
 6. yvonne

  Jullie, de media regisseren het maatschappelijk debat. Jullie, de media beslissen wie het woord krijgt en bepalen de marge van kritiek. Jullie, de media nodigt de gasten, bepaalt het verhaal en manipuleert de krantenkoppen. Iedereen die zich niet aan de voorgeschreven coronacode houdt wordt niet meer uitgenodigd. Jullie zijn niet alleen de vaandeldragers van de macht, maar tevens de regisseurs van het publieke debat. En dat doe je middels schaamteloos eenzijdige selectie van informatie, kleuring in de presentatie en subtiele manipulatie van de geselecteerde informatie. En dat noem je dan professionele nieuwsvoorziening.”

  Zo begint de 57e column van Ab Gietelink die op genadeloze wijze de mainstream media de oren wast. “Het schijnt een favoriete bezigheid van sommigen te zijn om mensen te interviewen, die dan de wildste uitspraken te ontlokken, daarin te knippen, het aan elkaar te monteren om ze vervolgens als mallotige wappies te kunnen wegzetten. Het is redelijk laf om je opponenten op dat niveau te zoeken en zo het echte debat te ontwijken.”

  https://www.youtube.com/watch?v=BEOd7vGxMoU

  De media in coronatijd: eenzijdig, laf en manipulatief – Ab Gietelink #57 duurt 21 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Prima initiatief!

  Zorgmedewerkers spreken zich uit – Erik van de Horst duurt bijna 27 minuten.

  “Alle aandacht gaat naar corona”

  Veel zorgmedewerkers zijn bezorgd over de nevenschade die de coronamaatregelen met zich meebrengen. Een aantal van hen heeft zich verenigd in een werkgroep: Zorgmedewerkers Verenigd.
  In dit interview met Erik van de Horst praten twee van de initiatiefnemers – beiden algemeen verpleegkundigen in een ziekenhuis – over hun ervaringen en wat hen heeft bewogen om aan de bel te trekken.
  Ze zijn kritisch over het coronabeleid. Dit zou bedoeld zijn om de zorg te ontlasten, maar maatregelen die echt zoden aan de dijk zouden zetten – meer investeren in personeel, meer aandacht voor preventie, uitbreiden capaciteit – worden niet genomen.
  Tegelijkertijd nemen andere problemen toe: zorg wordt afgeschaald, depressie en eenzaamheid nemen toe. “Er wordt gezegd we doen het voor de kwetsbaren, maar aan die mensen zelf wordt niks gevraagd. Veel ouderen willen gewoon hun familie zien en knuffelen. Er zijn er heel veel die zo niet verder willen.”
  De verpleegkundigen zijn het ook niet eens met de druk die wordt gelegd op mensen om zich te laten testen of vaccineren. “Patiënten die komen voor een geplande operatie worden min of meer gedwongen om zich te laten testen, ook als ze verder niets mankeren en niet getest willen worden. Verpleegkundigen worden onder druk gezet om zich te laten vaccineren.”
  Zorgmedewerkers Verenigd wil zorgpersoneel dat kritisch is op het coronabeleid met elkaar verbinden. Op hun website delen zij de vele, soms schrijnende, verhalen over wat er gaande is in de ziekenhuizen.

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  #20 Ab Gietelink I Het Censuurproces tegen YouTube en de Zelfcensuur van de media. duurt bijna 27 minuten.

  Herpublicatie Column 23 Juli 2020: Ab Gietelink maakte 2 interviews met de activistische huisarts Rob Elens. De 1e over Hydroxychloroquine en Elens’ strijd met de inspectie. De 2e over in de wereld gebruikte medicijnen tegen Corona. Beide interviews werden na enkele dagen door YouTube gecensureerd. Ab Gietelink besluit tot een kort geding (19 Augustus 2020 Rechtbank Amsterdam) en neemt hier de dagvaarding en zijn kritiek op het gesloten bastion van de media door. Een J’Accuse tegen de oprukkende censuur. bij YouTube, maar tevens tegen de Zelfcensuur van de media.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën