Selecteer een pagina

Archieven

Huig Plug zet door tegen de Haagse corruptie

Huig Plug demonstreert al jaren voor Baybasin, maar hij demonstreert nu ook al een jaar tegen de corruptie in Den Haag. Hij werkte als bewaker in het gevangenishospitaal in Schevingen, waar hij Baybasin heeft leren kennen. Huig kreeg daar te maken met machtsmisbruik en nalatigheid betreffende de veiligheid van zowel de gevangenen als het personeel. Toen hij daar tegen protesteerde, werd hij “eervol ontslagen”, maar het rapport waarop dat ontslag gebaseerd was, bleek vals! Sindsdien gaat Huig regelmatig naar het Binnenhof om te demonstreren tegen de Haagse ambtelijke corruptie.

Onlangs was Huig te gast bij Lange Frans, die ooit een rapnummer maakte tegen de Haagse corruptie: Kamervragen

Huig Plug was bij Lange Frans aan het goede adres. Er volgde een gesprek waarbij de feiten op tafel kwamen. Huig beschikt over een gigantische dossierkennis, over ministers en hoge ambtenaren, maar vooral over het “ons kent ons” van de Leidse studentenvereniging Minerva, want daar leerde men elkaar kennen! Wie wil weten hoe de Haagse hazen lopen, mag dit gesprek niet missen. De belangrijkste uitspraak van Huig: stemmen is zinloos, want we kiezen wel de Kamer, maar de corrupte ambtenaren blijven gewoon zitten. Daarom verandert er ook na de verkiezingen niets.

LANGE FRANS IN GESPREK MET HUIG PLUG duurt een uur en 59 minuten.

Huig Plug demonstreert regelmatig op en rond het Binnenhof, maar ook op andere plaatsen. Hij gaat vergezeld van een anonieme waarnemer met camera en de filmpjes die aldus ontstaan worden geplaatst op het kanaal van Blue Tiger Studio. In de volgende video is te zien dat er internationaal overleg gaande is op het ministerie van Defensie. Dat is inderdaad aapjes kijken! 🙂 Helaas is het geluid een beetje te zacht.

Huig Plug LIVE #18. Aapjes kijken. Wéééér coronaoverleg op Algemene Zaken. duurt ruim 17 minuten.

Huseyin Baybasin blijkt onlangs overgeplaatst van de gevangenis in Rotterdam naar die van Lelystad. Huig ging er demonstreren, opdat we allen weten waar Baybasin zich bevindt. Zijn adres is veranderd en ik heb het even aangepast: Postbus 2170, 8203 AD Lelystad. Stuur Baybasin een kaartje!

Huig Plug LIVE #19 Demonstreren voor de nieuwe bajes van Baybasin in Lelystad en voor de AIVD duurt 22 minuten.

De politie zit Huig direct weer op de hielen, want demonstrerende burgers zijn verboden in dit land. Dat Baybasin al 25 jaar onschuldig vastzit – net overgeplaatst naar PI Lelystad – doet er natuurlijk niet toe.

De volgende video bevat informatie die u via de Main Stream niet snel zult zien of horen. Huig Plug probeert dit schandaal boven water te krijgen. Onduidelijk blijft waarom een verduistering van miljoenen bij de landsadvocaat niet eerder breed in het nieuws kwam, maar in de doofpot werd gestopt, terwijl de dader in een klein berichtje “zelfmoord pleegde”. Uiteraard leidde ook dit weer eens niet tot Kamervragen!

Huig plug LIVE #20. Stelt vragen over zelfmoord/miljoenenverduistering bij landsadvocaat PelsRijcken duurt 22 minuten.

Huig Plug is weer op het Binnenhof en verwondert zich over de onvaderlandse pers die collectief afgestudeerd is in de kunst van het vermijden van de Juiste Vraag. Huig stelt ze wel. Onder andere over Frank Oranje, bestuursvoorzitter van Pels Rijcken, die gezelfmoord werd afgelopen november nadat een miljoenenverduistering werd ontdekt. Wat is er gebeurd? En waarom waarschuwt Van Lanschot Bankiers haar klanten tegen notariskantoor Pereira in Den Haag? Vragen, vragen, vragen … de juiste vragen!

De laatste bijdrage komt van een filmer uit Schiedam, die al jaren een klein YouTube kanaaltje onderhoudt: Broodkast. Hoewel Huig Plug regelmatig te vinden is op het Binnenhof, waar het meestal wemelt van het journaille, doet men alsof Huig lucht is. Geen van deze hoernalisten komt hem ooit vragen waarom hij daar staat. Men is slechts uit op prettige gesprekjes met de nuffige minister De Jonge van Ongezondheid, Onwelzijn en Sportverbod. Gelukkig had Broodkast wel belangstelling voor het verhaal van Huig.

De kruistocht van Huig Plug duurt 14 minuten.

Gevangenisbewaarder Huig Plug trekt aan de bel over brandgevaar en procedurefouten binnen het gevangenisziekenhuis in Scheveningen.

Met dank aan Yvonne, die BOUblog op de hoogte houdt van het wel en wee van Huig Plug. Het is belangrijke informatie, want kranten en tv doen hun uiterste best om hun werk niet te doen! En Huig blijft demonstreren, dus updates kunnen in de reacties worden geplaatst.

25 Reacties

 1. yvonne

  Huig Plug maakt het Binnenhof onveilig. Er is van alles aan de hand rond de Eerste Kamer en Huig treft allerhande buiten aan. Van der Staaij wil geen verantwoording van stemgedrag afleggen en de SGP heeft net de boerenkillende Klimaatwet van Schouten erdoorheen gestemd. Wat heb je nou echt aan de SGP? Boeren en vissers kunnen er in ieder geval met geen enkel fatsoen meer op stemmen.

  https://bluetube.studio/video/bdb7924ff/huib-plug-live-21-huig-plug-wil-van-der-staaij

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, BlueTube wil bij mij niet streamen en ik kan hem ook niet embedden. Ik hoop dat dit ook op BitChute komt. Dan kan ik er bij.

   Antwoord
   • yvonne

    Youtube gooit ons kanaal tot de verkiezingen op slot!
    Terwijl morgen Wereldkampioen Covid-19 verschijnt (feest ende bubbels in de studio!) en wij nog volop in de Epoque 11 feestweek zitten, gooit Mark Rutte ons kanaal op Youtubekanaal op slot tot aan de verkiezingen.

    Datzelfde proberen ze ook met de bankrekening van de Blauwe Tijger, met onze betaalinterface op de website en met het bedrijf van Toms vrouw. En ‘toevallig’ gebeurt dat allemaal tegelijk!

    Deze mail kreeg ik vandaag…

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Yvonne, ik denk dat BlueTube een speciaal kanaal is van Blue Tiger. Ze zijn nu op zoek naar een ICT medewerker. Misschien kan die BlueTube verbeteren. Maar intussen kwam deze video ook op YouTube, dank zij JDTV, het kanaal van Eric Donk, die al heel lang samenwerkt met Huig.

     Prima toch? Samenwerking boven alles! 🙂

     En Blue Tiger staat op de lijst van staatsgevaarlijk of zoiets. Ook ik heb de e-mail ontvangen:

     Youtube gooit ons kanaal tot de verkiezingen op slot!

     Terwijl morgen Wereldkampioen Covid-19 verschijnt (feest ende bubbels in de studio!) en wij nog volop in de Epoque 11 feestweek zitten, gooit Mark Rutte ons kanaal op Youtubekanaal op slot tot aan de verkiezingen.

     Datzelfde proberen ze ook met de bankrekening van de Blauwe Tijger, met onze betaalinterface op de website en met het bedrijf van Toms vrouw. En ‘toevallig’ gebeurt dat allemaal tegelijk!

     We vragen u daarom om een beetje hulp. Deel alstublieft onze filmpjes hieronder op al uw social media en vraag al uw kennissen en vrienden zich in te schrijven op ons eigen platform Bluetube.studio. De kinderziektes zijn er bijna uit, en u en wij gaan in vrijheid video’s maken en kijken.

     Deze week verschijnt er niet alleen een Huig Plug-reportage van het Binnenhof, maar ook een heerlijk positief gesprek met Frank Ruesink, een ontluisterende rechtbankfilm over Huig Plugs ontslagzaak, en morgen de boekpresentatie met Michael Verstraeten. U gaat genieten. En er staat veel meer aan te komen, zie onder:

     https://bluetube.studio/video/fc7ba6408/ontslagzaak-van-huig-plug-rechter-sorteert-op-de?mc_cid=0836a9b052&mc_eid=4337bea62c

 2. yvonne

  Van Houcke constateert dat de media steeds gezagsgetrouwer zijn geworden. Dat geldt ook voor de jongeren in het algemeen, die het grootste slachtoffer zijn van de crisis, maar niet in opstand komen.

  Van Houcke verwerpt het idee dat de coronamaatregelen een sociaal doel hebben (“je doet het voor een ander”). “Als jij iets wil doen voor je opa of oma, dan is dat een individuele beslissing. De maatregelen zijn politiek. Iedereen wordt gedwongen ze te volgen. Het gaat erom dat de staat zijn macht wil laten gelden.”

  https://www.youtube.com/watch?v=xFdTzwThIA0

  Journalisten zitten op schoot bij politici!

  Falende media bij krakersrellen en coronacrisis | Ab Gietelink met Stan van Houcke duurt 54 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, wat Stan vertelt, is heel belangrijk, want de democratie ligt nu wel flink op zijn gat. Jammer dat Ab Gietelink hem steeds in de rede valt!

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, ik stem wel en meer vrijheid heb ik niet. Het is wel mogelijk om “buiten de box” te denken, maar men kan niet buiten het systeem treden. Als het systeem niet verandert, blijft alles hetzelfde.
   Gedenk de Socialisten die in de jaren ’30 als eersten verdwenen in de Duitse concentratiekampen. Als het fascisme de macht grijpt, zoals nu weer gebeurt, dan is verzet niet zinloos, maar men moet zich dan verzetten tegen het systeem, in plaats van te denken dat men zich buiten het systeem kan plaatsen.
   Dat laatste kan wel, zoals leven in de woestijn in een “earthship”, of in een oerwoud in een “tiny house”, maar dat is slechts voor enkelen weggelegd. Het echte verzet moet volgens mij van binnen uit komen. En dus niet van de weglopers of westerse cultuurvluchtelingen. Maar goed, op dat punt zijn we het dus niet eens. 😉

   Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Yvonne, ik ga wel degelijk stemmen en wel op Willem Engel. Bij deze mijn motivatie, want met Engel ben ik het wel eens.

  Willem Engel – De Verkiezingen op 17 maart 2021 duurt 26 minuten.

  Willem Engel sprak over de aanstaande 2e Kamer verkiezingen op 15-17 maart 2021. Daarbij ging hij ook in op de standpunten van andere partijen en individuele parlementsleden. Hij deed did op persoonlijke titel op zijn eigen Facebookpagina. Zelf is hij op 15 maart jarig, maar viert het een dag eerder op het Malieveld in Den Haag.
  Er zitten enkele onderbrekingen in de video. Deze zitten in de oorspronkelijke video van Facebook.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Huig Plug Live #22 duurt 45 minuten.

  De reportage op vrijdag van dé David Attenborough van het Binnenhof, namelijk Huig Plug. Daar kijkt u elke vrijdag naar uit! Vandaag onder meer: hoe komen we van het topambtenarenprobleem af, en van die ontelbaar vele doofpotten van de kliek?

  Graag legt hij u uit hoe in zo’n korte tijd een ronduit totalitaire staat kon ontstaan, in België evengoed als in Nederland en andere westerse landen. Dat lukt namelijk heel makkelijk in een democratie. Mits de censuur, zachte vrijheidsbeperkingen, volksopvoeding, indoctrinatie en eenheidsdenken maar op volle sterkte draaien. “Want alleen zo kunnen we samen corona overwinnen!”

  Bekijk hier het complete dossier van Huig Plug

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #29 Huig en cameraman zijn weer vrij en ze gaan doorrrrr …. duurt ruim 8 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Huig Plug heeft het over het schandaal van Ollongren en de Telegraaf:

  ‘Dit is een totale afgang voor minister Ollongren’ duurt 10 minuten.

  Nadat Kajsa Ollongren positief werd getest op het coronavirus blunderde de minister toen ze het Binnenhof verliet. Een fotograaf kon een belangrijk document van Ollongren vastleggen. Politiek commentator Wouter de Winther geeft zijn visie over de pijnlijke blunder.

  Dat was dan wel weer een STORM in glas virus-soep. 🙂

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Over die storm in de virus-soep heeft Rypke Zeilmaker een fraai artikel:

  Het ‘Pieter Omtzigt moet weg’-formatie-fakenews

  Daarin ook een video van een toespraak van Pieter Omzigt. En de conclusie:

  Het echte nieuws waarop antwoord nodig is, dat luidt:

  Hoe kan een premier die ontslag aanbood vanwege het valselijk beschuldigen van 10 duizend gezinnen van belastingfraude, gewoon domweg weer op het pluche terugkeren na een verpletterende verkiezingsoverwinning, tenzij er OF stemfraude is gepleegd, OF iedere checks and balances ontbreken en we dus geen functionerende rechtstaat zijn. Of allebeide.
  Hoe kan een randstedelijke splinterpartij die in januari nog op 9 zetels stond, en waarvan de lijsttrekker belangen behartigt van World Economic Forum, plots springen naar 24 zetels, zonder ooit enige campagne van betekenis te voeren?

  Antwoord
 8. yvonne

  Dijkgraaf besluit zijn briefje met: “Pieter: Nederland wil je graag als ‘beste Kamerlid ooit’ in de Tweede Kamer houden, maar het is nog veel belangrijker dat je vrouw haar man en je dochters hun vader houden. Dus ik zou het uit menselijk oogpunt, nu dit land toch stuk is, heel goed begrijpen als je de komende tijd de “functie elders” in een mooi buitenland aanvaardt die VVD en D66 voor je gaan regelen. Pas alleen wel goed op in het verkeer…”

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/bezorgdheid-om-pieter-omtzigt.html

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #31 Huig spreek multimiljonair-topambtenaar Ronald Prins van de Kiesraad duurt een uur en 12 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Prachtig, Yvonne. Dank je wel. 🙂 🙂 🙂

   Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE 33. Wéééér Demmink, oh nee! Nu bij de Four Freedoms Award Middelburg duurt 40 minuten.

  Huig Plug gaat naar Middelburg om eens te kijken bij het deugtheatertje van de Four Freedoms Award, wéééér zo’n prijsje van de zichzelfprijsuitreikende elite. Met ook wéééér de Postcodeloterij. Hij trekt er heel wat rotzooi onder de stenen vandaan.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Huig Plug stond vrijdag weer op het Binnenhof, waar een virtuele vergadering van de ministerraad plaats vond. Huig weet wie wie is!

  Huig Plug LIVE 34: ‘Huig ziet Rutte, zes uur na het debat over Omtzigt-gate’ duurt 53 minuten.

  Wordt Voorhoeve de nieuwe verkenner of formateur? Weet Fons Lambie wie verantwoordelijk is voor het formatiedocument mbt OmtzigtGate?

  Nadat Huig op 1 april tot 23:00​ uur aanwezig was voor het gebouw van de tweede kamer toog hij op Goede Vrijdag weer naar het ministerie van Algemene Zaken tbv de digitale ministerraad. Huig stelde o.a. vragen aan Freek Manche ( directeur-generaal Rijksvoorlichtingsdienst) , Fons Lambie ( journalist rtl) en aan Joris Voorhoeve ( minister van defensie tijdens Srebrenica)

  Antwoord
 12. yvonne

  In 2010 kwam Huig de koerdische Baybasin tegen in het Scheveningse gevangenisziekenhuis. Hij is altijd overtuigd geweest van de onschuld van Hüseyin en demonstreert niet alleen voor zijn eigen zaak of de doofpotten van Jutitie, maar ook voor deze onchuldig vastzittende koerd … Een middagje Lelystadse winden trotseren en de lokale pers en politie die al snel om een hoekje kwamen kijken …

  https://www.youtube.com/watch?v=l9n8nopylsE

  Antwoord
 13. yvonne

  De megadrukke vrijdag van Huig Plug! Vandaag ging hij even bij de digitale ministerraad buurten en zag Rutte, Grapperhaus, De Jonge, programma directeur-generaal COVID-19 Roscam Abbing en NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff die allergisch blijkt te zijn voor echte journalisten. Verder nog totaal selectief gedrag van Jan van Zanen en zijn politiekompanen die elke week wappies rammen, maar linkse guppies hun gang laat gaan in een zogeheten hoog-risicogebied. Huig spreekt Bart van Wel, slachtoffer van Demminks pedodoofpot. Daarnaast nog een gesprekje met de NCTV-man Schreinemacher, en hij is aanwezig bij de verbazingwekkend lange, ongeoorloofde demo van Extinction Rebellion. (Van wie krijgen zij eigenlijk betaald!?)

  https://www.youtube.com/watch?v=F_BsCl-0NZw Ik herken heel veel in Huig Plug, onverzettelijke geest, een vrijdenker, zo mooi!

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #40 spreekt met Rutte en het Hoger Beroep van Viruswaarheid inzake de PCR-test duurt 47 minuten.

  Op vrijdag 16 april 2021 sprak Huig even met Rutte. Tijdens de ‘Digitale Ministerraad’ waren De Jonge, Grapperhaus, HP Schreinemachers (Directeur Nationale Crisisbeheersing NCTv) en Marc Roscam Abbing (PROGRAMMAdirecteur-generaal Samenleving en COVID-19). Om 10.00 uur begon het Hoger Beroep van Viruswaarheid over de PCR-test. Huig sprak na afloop van de zitting met Willem Engel en Jeroen Pols.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën