Selecteer een pagina

Archieven

Het einde van de Global Warming HOAX

Het is nu eindelijk een feit: het heeft gesneeuwd! Dat levert fraaie foto’s op en vrolijke filmpjes, maar ook koude voeten en op sommige plaatsen op aarde zelfs een hoop ellende. Want deze sneeuwbui is bepaald niet plaatselijk! Het wordt wereldwijd kouder. Die heerlijke Global Warming waar we allemaal zo bang voor zijn gemaakt, is helaas omgeslagen in Global Cooling en dat komt beslist niet door een gebrek aan CO2. Alleen is de zon minder actief geworden, zodat we weer een kleine ijstijd tegemoet gaan. Brrrr….

Men kan het weer niet manipuleren, al probeert men dat met HAARP en chemtrails, maar men kan de publieke opinie wel degelijk manipuleren met een Global Warming HOAX. De kinderen leerden op school dat het nooit meer zal sneeuwen, dat komt door de CO2. En de volwassenen betaalden extra belasting, zodat het bedrijfsleven windmolens kan bouwen die stroom opwekken zonder CO2, maar wel met een grote giframp in China! Dat laatste is echter een ver van mijn bed show. Hier spreken we slechts van horizonvervuiling.

We moeten nog steeds allemaal van het gas af, want elektrisch met een warmtepomp is zoveel schoner dan aardgas, dat immers verbrandt tot waterdamp en CO2, dat beruchte broeikasgas. Alleen is het nu gestopt met broeien. Het wordt wereldwijd niet langer warmer, maar kouder. Gelukkig valt dat in Nederland wel mee. Hier heerst een gematigd zeeklimaat, een weekje sneeuw met wat vorst kan geen kwaad en vanaf maandag gaat het weer dooien, maar in Siberië… Oei!

Laten we maar genieten van het einde van de HOAX. Het levert mooie plaatjes op en vrolijke filmpjes. Zoals deze:

Amsterdam Zuid in concert – 08/02/21 (19:00) duurt bijna 7 minuten.

Misschien bent u nog jong en hebt u ook op school geleerd dat sneeuw vanwege CO2 behoort tot het verleden. Een webpagina met de geschiedenis van sneeuw vertelt u meer over de vreselijk koude winter van 1956, die van 1963 en die van 1979.

1978: Tijdens de befaamde koude inval op 30/31 december viel er rond 15 cm sneeuw, deze werd door de harde wind in het noorden van het land opgewaaid tot 80 cm hoge sneeuwduinen.
1979: Op 2 januari viel er tot 40 cm sneeuw in delen van Noordwest Nederland. Ook in het westen van het land viel 15 tot 35 cm door een Polar Low die langs de kust naar het zuiden trok. Zo liep het zicht in Amstelveen terug tot 80 m en viel er 8 cm sneeuw in 20 minuten. Er ontstonden door een stevige wind sneeuwduinen. Op 10 januari sneeuwde het in het hele land 6 uur matig er viel er tot 8 cm. Ook later in januari viel veel sneeuw.
1979: Op 14/15 februari 1979 was het noorden van het land nagenoeg van de buitenwereld afgesloten. Enkele feiten van de sneeuwstorm in Noord-Nederland:
– De duur van driftsneeuw was ongeveer 90 uur
– Het sneeuwdek was naar schatting tot 30 cm, met sneeuwduinen tussen 3 en 6 meter
– De gemiddelde temperatuur was -6° met veel wind, met uitschieters tot 100 km/uur.
Van 30 april tot 6 mei viel er plaatselijk in Nederland ook sneeuw, vooral op 2 mei. Toen lag er 6 cm te Gorredijk (gegevens Hans de Jong) en kwam De Bilt op 4 mei nog aan een sneeuwdekdag.

In 1981 hadden we zelfs een Witte Kerst, maar dat is vrij zeldzaam! Het was toen niet bijzonder koud, maar wel erg gezellig. Een Witte Kerst is trouwens ook een beetje kitch. 😉

“White Christmas” 1954 Bing Crosby & Danny Kaye

Dat het klimaat verandert, daar is niets aan te doen. Niets is immers zo veranderlijk als het weer en al het weer samen maakt het klimaat. Dat het wereldwijd kouder wordt, dat blijkt al minstens 2 jaar uit de klimaatgegevens. De zon wordt minder actief en volgens de geleerden die de zon onderzoeken blijft dat zo tot minstens 2030. De Global Warming van de laatste drie decennia (van ongeveer 1980 tot 2010) had dan ook niets te maken met CO2, maar met een actieve zon. Global Warming door CO2 was dus een HOAX! Men kan het weer niet beïnvloeden en de zon evenmin, maar de publieke opinie wel!

Een minder actieve zon leidt tot een vertraging van de straalstroom, die daardoor gaat meanderen. De koude poollucht dringt dan dieper naar het zuiden, maar de warme lucht komt ook verder naar het noorden. Op de ene plek leidt dit tot droogte, op de andere plek tot overstromingen, hier tot een koude golf, daar tot een hittegolf. Kortom: het klimaat verandert en daar kunnen we niets aan doen! Voor wie meer wil weten, wijs ik op de website van SOTT:

SOTT Earth Changes video’s op Vimeo

en:

SOTT Earth Changes artikelen

Tot slot: Mijn YouTubes doen het weer en ik heb ook weer toegang tot FaceBook. Vraag me niet waarom dat sinds 22 januari niet lukte en waarom vandaag opeens weer wel. Ik weet alleen dat er een aanval was op BOUblog en dat tegelijkertijd mijn IP-adres is veranderd! Wie het snapt, mag het zeggen… Ach, het sneeuwt ook in de woestijn. 🙂

Beautiful Desert Snow Makes Winter Wonderland In Joshua Tree National Park – January 24th, 2021

13 Reacties

 1. AlbertV

  Even over de idiotie van ‘van het gas af’:
  Bij elke verandering van energievorm creëren we verlies, dus hoe meer overgangen hoe meer verlies. Als ik mijn huis verwarm met aardgas bestaat het verlies uitsluitend uit het transport van het gas van de bron naar mijn kachel.
  Nu de warmtepomp, die draait op elektrische energie.
  Voor zover ik weet wordt de meeste elektrische energie door gas centrales opgewekt. Gas wordt verbrand om water in stoom om te zetten, (warmte); de stoom drijft een turbine aan (mechanische energie); de turbine drijft een generator aan (elektrische energie); hoge spanning elektra transport over grote afstanden en transformatie naar 230V (weerstands/warmteverliezen); in de warmtepomp elektrisch aangedreven fan en vloeistofpomp (mechanische energie).
  Hoeveel gas-energie gaat er verloren bij al die omzettingen voordat die warmtepomp mijn huis op temperatuur heeft?
  Waar ik heel bang voor ben met die klimaat gekte is dat men uiteindelijk besluit om kerncentrales te gaan bouwen. Daar gaan onze kleinkinderen en hun kleikinderen enz enz. niet gelukkig van zijn als ze met duizenden tonnen aan gevaarlijk hoog radioactief afval opgescheept zitten. Velen beseffen niet dat we, wat betreft opwekking van elektriciteit, nog voornamelijk in het stoomtijdperk zitten. Een super moderne kernreactor is niet meer dat een uit de kluiten gewassen fluitketel die water heet stookt.
  CO2 is een matig broeikasgas en de groene natuur is er heel blij mee. Aardgas is schoon en er is voorlopig genoeg van. (Oneindig veel zelfs als we Vladimir Kutcherov moeten geloven dat aardolie en gas niet van biologische oorsprong zijn maar nog steeds worden aangemaakt).
  Intussen moeten we hard blijven werken aan vrije of nulpunt energie terwijl we afrekenen met de huidige machthebbers (psychopaten) om daarna een, voor alle mensen, menselijke wereld op te bouwen. (En Greta Thunberg naar een school sturen met verlichte docenten.)

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Albert,
   Je kunt dat meisje Thunberg wel naar school sturen, maar ze is hardleers!

   Antwoord
   • mr.drs.Bou

    test

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     test

    • mr.drs.Bou

     Beste mensen, mijn internetprovider bracht uitkomst. Dat ik geen YouTubes en Facebook meer kon ontvangen, dat had niets te maken met de poging om BOUblog te hacken. Het viel toevallig samen op dezelfde dag. Men is bezig om oude IP-nummers te vervangen, want de cijfers waren op. Maar dat systeem zette mijn computer op tilt. Dank zij de helpdesk is dit nu uitgezet. Mijn oude IP-nummer is terug en alles doet het weer. 🙂

 2. mr.drs.Bou

  Buiten schijnt de zon en de kinderen leren schaatsen op de Kerkgracht. Vandaag wil ik naar buiten, kijken hoe het gaat op de ijsbaan. 🙂

  Op de valreep nog even wat “winterpret”, want het is wel koud!

  Germany forced to rely on non-renewable energy after cold snap froze renewables

  Schaatsers zakken door ijs in Loosdrecht

  Huig Plug LIVE #12. Hé, waarom komt Rutte eind van de middag als een haas terug? IJs kapot maken

  Vrouw gered uit Hofvijver: ‘Iedereen zakte erdoorheen’

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Nog meer ijspret! Maar ik heb nog geen sneeuwpop zien staan. Dat is wel raar…

  Netherlands: Heaviest snowstorm in a decade brings Eindhoven to standstill

  En dit is mooi: oude filmpjes van koude winters in Nederland.

  De strenge winter van 1929 in kleur! Winter in Holland in 1929 in color! [A.I. enhanced & colorized] duurt 12 minuten.

  Tot slot een reclamefilmpje van Blue Tiger gevolgd door een prima rant van Tom Zwitser:

  Een journaal over de Elfstendetocht, avondklokjagers, ijsbreker Rutte en heel veel Blauwetijgernieuws! Mark Rutte begint in de Hofvijver aan zijn verkiezingstournee: hij peddelt van het Torentje naar de Friese Elf Steden om alle ijs kapot te maken wat hij tegenkomt. Plezier ist verboten in dit land! En dat gaan wij straalhard negeren.

  Volgens de buienradar gaat het volgende week weer dooien. Da’s jammer voor die Friezen die graag schaatsen. 😉

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Outsiders Weather and Ice Age Watch: Moscow suffers coldest weather in past decade duurt 6 minuten.

  Sky News Rowan Dean says Russia is experiencing Arctic lows under minus 58 degrees Celsius as Moscow suffers through the coldest weather seen in the past decade.

  Amsterdam Oosterpark Vrijheid 12/02/2021 Wij willen SCHAATSEN & MEER.. ICE SKATING & MORE Freedom

  Sneeuwpret 07/02/2021 Vreugde Niet Te Stoppen ! Museumplein Eenling Demonstrant Gaat Nu Vrijuit !

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Nog even voor het eten en slapen gaan: meer ijspret:

  The Northern Hemisphere’s Big Freeze

  Low temperatures records have been tumbling across the planet of late, particularly in the Northern Hemisphere — North America, Europe, and Asia have each logged thousands of new cold records this winter, and now the situation looks set to intensify even further…

  Latest GFS runs show a hemisphere-wide hyperborean invasion starting now and running all of next week, with brutal Arctic air masses occupying the majority of the mid-latitudes by Monday, Feb. 15.

  Gelukkig gaat het hier morgen weer dooien. Dat scheelt weer in de rekening voor gas en licht! In Duitsland en Rusland blijft het nog wel even vriezen:

  ‘Snow apocalypse’: VIDEOS show Moscow blanketed by flurries, with collapsed roofs & sliding trucks in record-breaking snowfall

  En in Finland maken ze mooie dingen in de sneeuw! 🙂

  Finns create breathtaking snow artwork from thousands of footprints (PHOTOS, VIDEO)

  Kortom: GENIET !!! 🙂

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  In Texas gaat het helemaal mis met de Green New Deal! De olie-industrie is teruggebracht vanwege de “Global Warming”. Maar de zonnepanelen liggen nu onder de sneeuw en de windmolens zijn bevroren. Nu bevriezen de mensen dus ook…

  3 Million Texans Without Power As Grid Chaos Continues Ahead Of Imminent Ice Storm

  Trouble In Texas

  As of Tuesday night, the winter storm in Texas had caused 17 deaths and left millions without power. Naturally, it’s been politicized already, with some pointing to the failures of green energy, …

  En dit schiet ook al niet op: Texas Freeze Raises Cost Of Charging A Tesla To $900

  Hello Clean Energy Advocates, What Do We Do When The Wind Turbines Are All Frozen?

  Wholesale Price of Electricity Spikes 10,000%

  As a background on the clean energy debate, please consider The Wholesale Price of Electricity Spikes 10,000% in Texas Power Outage.

  Bedenk dat 0 graden Fahrenheid gelijk staat aan ongeveer MIN 18 graden Celsius.

  A mix of ice and snow swept across the country this weekend as temperatures plunged below zero in the upper Midwest and into the teens in Houston. Cold snaps happen—the U.S. also experienced a Polar Vortex in 2019—as do heat waves. Yet the power grid is becoming less reliable due to growing reliance on wind and solar, which can’t provide power 24 hours a day, seven days a week.

  Texas’s energy emergency could last all week as the weather is forecast to remain frigid. “My understanding is, the wind turbines are all frozen,” Public Utility Commission Chairman DeAnn Walker said Friday. “We are working already to try and ensure we have enough power but it’s taken a lot of coordination.”

  Wind’s share has tripled to about 25% since 2010 and accounted for 42% of power last week before the freeze set in. About half of Texans rely on electric pumps for heating, which liberals want to mandate everywhere. But the pumps use a lot of power in frigid weather. So while wind turbines were freezing, demand for power was surging.

  Spinning The Turbines duurt bijna 9 minuten.

  The wind turbines have shut down in Texas, and now green energy scamsters are spinning the truth to place the blame on somebody else. YouTube shut me down for two weeks and has made it clear to me that they intend to silence me. Please subscribe to https://newtube.app/TonyHeller​​ or https://rumble.com/user/tonyheller

  En tot slot het Atlantis Report:

  Texas in Deep Freeze, America Becoming a Third World Country duurt 10 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Goede morgen! 🙂 Dit is gewoon MOOI:

  Amsterdam Linden van Bemmel at Prinsengracht – February 14, 2021 13:15

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Tony Heller: The Root Of The Problem duurt 14 minuten.

  Maar de echte problemen komen nog:

  RED ALERT: Food Supply Chain Shutting Down as Blackouts Spread – Grand Solar Minimum duurt 13 minuten.

  Texas’ Ag Commissioner has issued a RED ALERT as the power grid is down and our food supply is grinding to a halt. Agriculture is not “critical infrastructure,” and reports of blackouts tonight extend to ND, SD, NE — livestock producers unable to provide water to their animals, and farmers unable to deliver to grain elevators that are shut down. Welcome to the Grand Solar Minimum. Christian breaks down the latest on this developing situation.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  De Global Warming is helaas gestopt. Het wordt wereldwijd weer kouder! Maar de klimaat-gekte dendert gewoon door…

  De Europese groene droom en de waterstofhype – Karel Beckman duurt 15 minuten.

  EU klimaatbeleid leidt tot ramp

  Binnen de EU is afgesproken dat we in 2050 nul emissies van broeikasgassen willen hebben. Dat betekent in de praktijk geen olie, kolen en gas meer. Onze hele economie moet gaan draaien op zon, wind en biomassa (kernenergie is voor de meeste landen geen optie). Daarbij moeten zon- en windenergie deels ook nog worden omgezet in waterstof.

  Volgens energiejournalist Karel Beckman is dit een onzalig plan. Hij wijst erop dat Duitsland tot en met 2021 zo’n €1000 miljard zal hebben uitgegeven aan duurzame energie (“Energiewende”) met als resultaat dat het land nu zes procent van zijn energiebehoefte hiermee dekt. Om bij 100% te komen, en dan ook nog eens een deel om te zetten in waterstof, met veel energieverlies, is onhaalbaar, stelt Beckman.

  Het zal betekenen dat heel Europa moet worden volgebouwd met windmolens en zonnepanelen, er grote importketens moeten worden opgezet waarbij waterstof wordt gemaakt in Afrika en andere gebieden en per schip naar Europa moet worden vervoerd, en dan nog zal er drastisch op energieverbruik moeten worden bezuinigd om dit allemaal mogelijk te maken, rekent Beckman voor. Hij concludeert dat we afstevenen op een ramp als dit beleid wordt doorgezet.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + 18 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën