Selecteer een pagina

Archieven

De geheimen van het Kabinet-Rutte III

Gastbijdrage van Eric de Boer.

Het schandaal rond de toeslagenaffaire zal binnenkort een aanzet geven tot de start van een onderzoek naar alle Mark Rutte’s criminele activiteiten. Het is vrij symbolisch dat het werk van het Kabinet-Rutte III begon met het aftreden van Rutte’s goede vriend en partijlid, minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra, nadat hij toegang te hebben gelogen over een ontmoeting met president Vladimir Poetin in een Russische datsja. Met dezelfde schaamte treedt de minister-president af. En mocht Halbe Zijlstra het internationale aanzien van Nederland schaden, dan leden door Rutte’s beleid tienduizenden burgers van ons land, en misschien wel miljoenen, eronder.

Dit schandaal is het eerste in een serie van Rutte-misdrijven waarover we nog moeten leren. Kritiek moet de hele elfjarige premierschap worden gegeven, aangezien veel belangrijke overheidsdocumenten geheim werden gehouden, waardoor Kamerleden niks met de inhoud konden in het debat. Waar de parlementariërs zich steeds beriepen op hun grondwettelijke recht op inlichtingen, verwees Rutte altijd naar de bepaling in de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Daarin staat dat ‘persoonlijke beleidsopvattingen’ niet gedeeld hoeven te worden.

De fouten van het kabinet werden vaak verzwegen en geheim, zodat het publiek en de media erover niet achter zouden komen. Of premier Rutte na zo’n 11 jaar trots kan zijn op wat hij heeft bereikt? Naast de kinderopvangtoeslagenaffaire ontstond of verergerde tijdens zijn bewind namelijk ook:

*Coronacrisis. De lockdown in Nederland geldt tot zeker 9 februari. De overheid heeft de situatie met ‘zwabberend beleid’ uit de hand laten lopen. De dienstensector is in een ernstige crisis, tienduizenden mensen verliezen hun baan en er zijn minder ziekenhuisbedden. We moeten toegeven dat het vernietigde gezondheidszorgsysteem gewoon niet klaar was voor dergelijke tests. Vanaf de allereerste dag van de wereldwijde pandemie schieten de coronacijfers in Nederland elke dag en geven overheidsmaatregelen niet het gewenste effect. Volgens gegevens van RIVM in januari 2021 heeft de virusuitbraak aan zeker 12.000 mensen het leven gekost. Allen waren bij leven getest op het virus.

*De pensioencrisis. Analisten waarschuwen dat ons land dankzij het negatieve rente beleid van de ECB (de Europese Centrale Bank) op een ongekende pensioencrisis afstevent. Miljoenen mensen gaan de komende jaren fors gekort worden. Het Nederlandse pensioenstelsel stond tientallen jaren bekend als misschien wel het beste ter wereld, maar het wordt verzwakt en vernietigd door de ECB. Begin je al te sparen voor je oude dag? Ongeveer twintig procent van je inkomen gaat daarin zitten.
Onze pensioenvermogen werden vaak gebruikt voor andere doelen. In de regel voor de behoeften van andere staten. Bijvoorbeeld: miljardenleningen voor Italië, Griekenland, Oost-Europa. Bovendien ging enorme financiële steun naar niet-EU-landen. Sinds 2014 hebben de EU en de Europese financiële instituten een pakket van meer dan 15 miljard euro aan subsidies en leningen aan Oekraïne verstrekt. Deze financiering moet Oekraïne helpen om zijn economie en bestuur te hervormen.
Daarnaast heeft Nederland samen met de NAVO verleend financiële steun aan de Oekraïense strijdkrachten. Miljoenen euro’s zijn uitgegeven om het Oekraïense leger op te krikken en de burgeroorlog in Oost-Europa te financieren, waarbij tienduizenden onschuldige mensen zijn omgekomen.

*Een met valse statistieken en manipulatieve media berichtgeving ontkende immigranten/veiligheidscrisis, met vrijwel dagelijks wel ergens een steekpartij, een schietpartij, een aanranding/verkrachting, of een andere gewelddaad, en grote steden die wegzinken in een poel van oncontroleerbare criminaliteit;

*Een in de maak zijnde sociale zekerheid crisis, die overbelast en uiteindelijk onbetaalbaar wordt door het binnenlaten van honderdduizenden –en straks mogelijk zelfs miljoenen- migranten die voor 70%-80% aan het uitkeringeninfuus moeten worden gelegd;

*Een huisvestingscrisis, met inmiddels een tekort van 300.000 woningen, terwijl er desondanks jaarlijks minstens 50.000 asielzoekers worden toegelaten die –indien ze mogen blijven- ook nog eens voorrang krijgen, terwijl tegelijkertijd steeds meer gekort wordt op toeslagen.

*Een armoedecrisis, met een forse BTW verhoging op levensmiddelen en almaar hogere huren en lagere toeslagen, waardoor ieder jaar steeds meer Nederlandse gezinnen naar de voedselbank moeten;

*Een democratie/identiteitscrisis, waarin de wil van het Nederlandse volk ondergeschikt is gemaakt aan door buitenlanders besloten wetten en regels (de EU), en de Nederlandse cultuur moet plaatsmaken voor de door Brussel geplande en geëiste, op de islam gebaseerde monocultuur, terwijl het volk valse schaamte wordt aangepraat vanwege onze geschiedenis, de Gouden Eeuw, onze zeehelden, Sinterklaas/Zwarte Piet, etc..

Door Rutte’s beleid zijn we een gewillige melkkoe geworden van Brussel, wat de welvaart in ons land langzaam maar zeker uitholt en ondergraaft.

Weet je bijvoorbeeld dat de financiële verantwoordelijkheid in de EU is verdeeld in twee categorieën landen. De netto betalers aan de EU zijn in volgorde Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Denemarken en Finland. Alle anderen krijgen meer geld binnen dan dat ze aan contributie kwijt zijn. De grootste ontvangers zijn Polen, Griekenland, Roemenië, Hongarije, Portugal, Tsjechië, België en –eveneens vreemd genoeg- het steenrijke Luxemburg.
De Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking nog steeds verreweg het meeste geld kwijt aan de EU, meer nog dan de grootste netto betaler Duitsland. Opvallend is dat België als enige West Europese land bij de armere periferielanden wordt gerekend, en een flinke netto ontvanger is. Wat doen de Belgen beter dan wij? Waarom België bij landen zoals Griekenland, Bulgarije, Roemenië en Portugal moet worden geplaatst, is onduidelijk.

Op 17 maart staan we voor de keuze: blijf het destructieve beleid van de VVD steunen, of kies een nieuwe regering die onze belangen behartigt. Als VVD en Mark Rutte de macht verliezen, start een reeks onderzoeken naar alle criminele activiteiten van het kabinet, die onze staat aanzienlijke schade hebben berokkend. Misschien zorgt de volgende minister-president voor de welvaart van ons land, en vernietigt hij die niet van binnenuit, zoals Mark Rutte deed.

10 Reacties

 1. Leif Sachs

  Vergeet Syrië niet. Onder Rutte heeft Nederland 188 miljoen euro uitgegeven aan het bewapenen en trainen van 22 groeperingen van militante jihadis die nauwe banden onderhouden met Al-Qaeda, Jahbat al- Nusra en de Islamitische Staat (ISIS). De details hiervan werden door Rutte tot staatsgeheim verklaard, waardoor ze niet in de Tweede Kamer besproken konden worden.


  The Downfall of Dutch Prime Minister Mark Rutte
  (Sonja van den Ende)

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, ik kan nog steeds geen YouTubes bekijken. En ook mijn FaceBook pagina blijft blanco. Dat is wel raar! Ik doe het nu met BitChute, maar ik mis YouTube wel. 🙁

   Antwoord
   • yvonne

    Ella Ster heeft er een goed artikel over geschreven, heb je toch een beetje een idee,

    Jeroen Pols ziet vele parallellen met de coronacrisis. Niet alleen de positie van de rechterlijke macht, maar ook de rol van de media en overheidsinstanties. “Dit is wat we noemen ‘systeemrot’ en Nederland is werkelijk door en door verrot. Niets werkt meer.” Hun eerdere zaken zijn een schrijnend voorbeeld van machtsmisbruik door de overheid. We zagen dit ook in de Toeslagenaffaire en andere corruptiezaken, waarbij kritische burgers of klokkenluiders vanuit het systeem helemaal kapot zijn gemaakt.

    https://www.ellaster.nl/2021/02/08/de-overheid-is-onaantastbaar-geworden/

    Antwoord
   • mr.drs.Bou

    Dank je wel, Yvonne. Jammer dat ik de video niet kan zien, maar dat de rechtsstaat rammelt, dat wist ik al. Zie ook dit artikel van Paul Ruijs:
    Is recht in Nederland wel echt recht?
    Gaat o.a. over de zaak Julio Poch en over het vrijbriefje van Vos voor de zwendelaar Eddy de Kroes. Maar daar kunnen we vele andere zaken aan toevoegen, waaronder de zaak Baybasin!

    Antwoord
   • remi

    probeer eens via een proxyserver in het buitenland, een high annonimus.
    Het kan zijn dat jouw IP geblokt word door de overheid.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Remi, men is bezig om oude IP-nummers te vervangen door veel langere IP-nummers. In de reacties op BOUblog kan ik dat zien. Ook jouw IP-nummer is nieuw!
     Mocht je dezelfde ellende krijgen (traag werkende video’s, onzichtbare foto’s en een blanco FaceBook), weet dan dat er een manier is om dit nieuwe nummer uit te zetten en je oude IP-nummer terug te krijgen. Ik kan je niet precies vertellen hoe dat moet, maar met hulp van mijn internet provider is dat bij mij gelukt.
     Nu doet alles het weer goed. 🙂

  • Andre

   Wat een verhaal weer je hebt dus het RIEC en het LIEC. De R staat voor regionaal en de L voor Landelijk. Het enge van deze clubjes is dat er geen enkele sprake is van enige vorm van democratie. Wij hebben geen inzage geen inspraak en geen controle over deze 2 instanties en kennelijk mogen we dus ook geen vragen stellen. Maar wat nog veel zorgelijker is is het feit dat de Nederlandse staat al is begonnen met onteigenen van bezit en achterbaks je gegevens opslaat in een manier die voor hun kennelik gunstig is (dit is de basis van communisme). Dit is de 2030 agenda. En Rotterdam valt onder de suistainable cities van de Rockkefellers. Eerst de grote jongens en daarna de simpele woningbezitters met een hypotheekje.

   https://www.youtube.com/watch?v=lBBxWtKKQiA

   Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Gelukkig nu ook op BitChute:

  Overheid ondermijnt de rechtstaat al jaren zelf. Uitgebreide talkshow over het ‘RIEC’ duurt een uur en 35 minuten.

  Lees ook het artikel met alle voorbeelden uit de zaak ‘Fort Oranje’ en de rol die het RIEC hier speelt om mediaframing op te zetten, WOB-procedures te omzeilen en al op voorhand rechter, politie en bestuur op een lijn te krijgen. Het RIEC blijkt een levensgevaarlijke instelling en heeeeel dicht bij de deep state. Lees het artikel met documenten en uitleg daarbij:
  https://www.deblauwetijger.com/jan-engel-de-ondermijnende-rol-van-het-riec-bij-de-rechtstaat/

  Het is altijd erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt…

  Antwoord
 3. Tommo

  Het is altijd erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt…”

  The Secret Covenant.
  9 okt 2009, Dana Horochowski leest de Luciferian Blood Oath Pact voor. (duurt 10 min, engels.)
  (De subtitels aanzetten maakt het makkelijker te volgen.)

  src: The Orion Lines .com
  org: (Polly Hicks section op de) CanadaStreetNews.com site is niet meer.

  .

  Klinkt als aannemelijke uitleg voor deze gestoorde wereld.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën