Selecteer een pagina

Archieven

Huig Plug demonstreert al maanden voor Baybasin

Huig Plug werkte ooit als verpleger in het gevangenishospitaal in Den Haag. Daar leerde hij Huseyin Baybasin kennen, toen deze een operatie moest ondergaan. Hij besefte dat deze beminnelijke man die is veroordeeld tot levenslang, volstrekt onschuldig is. Huig verdiepte zich in de achtergrond van deze zaak. Het ging o.a. over vervalste telefoontaps, waarin was geknipt en geplakt. Ook waren er foute vertalingen, dit alles om de indruk te wekken dat Baybasin aan het hoofd stond van een moorddadige bende drugscriminelen. Niets is minder waar! Baybasin is een Koerdisch stamhoofd en vredesactivist.

Toen Huig openlijk protesteerde tegen dit onrecht, werd hij “eervol” ontslagen. Sindsdien demonstreert hij iedere vrijdag op en rond het Binnenhof voor de vrijheid van Baybasin. De kwade kant van deze zaak is gelegen in de hoge ambtenarij. Joris Demmink was ooit hoofdambtenaar vreemdelingenzaken en hij heeft het complot tegen Baybasin gesmeed. Demmink deed dit onder dwang van de Turkse regering, die niet blij was met een vredelievend Koerdisch stamhoofd. Dat de Turkse regering Demmink daartoe kon dwingen, komt omdat deze topambtenaar op zijn ambtsreizen naar Turkije jonge jongens verkrachtte. Demmink zal dat zelf wel liefde noemen, maar die jongens denken daar anders over! Wat volgde, is een stinkende pedo-doofpot!

Mijn laatste artikel over Baybasin stamt uit april 2018, toen de Hoge Raad nogmaals besloot dat er niets aan de hand was met deze zaak en dat Baybasin daarom levenslang zal blijven zitten, tot de dood er op volgt. Zo gaat dat in Nederland. Intussen zit Baybasin al 25 jaar onschuldig vast, als politieke gevangene. Tot zover de Nederlandse “rechtsstaat”. De actie van Huig Plug staat nu in een aantal reacties op mijn laatste artikel, maar ik vind dat deze actie meer aandacht verdient. Daarom plaats ik die reacties nu in dit artikel.

Het begint in oktober 20202 met een YouTube die werd verwijderd, maar die later op BitChute stond: Lange Frans praat met Adèle van der Plas. De zaak Baybasin is dus beslist niet vergeten, de doofpot stinkt een uur in de wind en soms zegt men daar wat van. Baybasin reageerde met een telefonisch dankwoord, dat werd gepost door Yvonne:

From Baybasin to Lange Frans, duurt bijna 8 minuten.

Intussen had Huig Plug de weg gevonden naar de Blue Tiger studio.

KLOKKENLUIDER HUIG PLUG RICHT ZICH TOT VASTE KAMERCOMMISSIE J&V duurt ruim 7 minuten.
10 december 2020

Op dinsdag 22 december 2020 werd justitie-klokkenluider Huig Plug door Hüseyin Baybasin opgebeld. In deze video hoor je een gedeelte van het gesprek.
Baybasin werd op 24 december 1995 gearresteerd toen hij vanuit België naar NL reed. Sindsdien heeft hij onder erbarmelijke omstandigheden vastgezeten.
Klokkenluider Huig Plug heeft Baybasin ooit opgesloten in een cel van het Penitentiar Ziekenhuis, Plug was toen en nu overtuigd van de onschuld van Baybasin. Hij demonstreert al jarenlang voor zijn vrijlating, samen met meerdere oud-gevangenisdirecteuren en het voormalig Hoofd Signaalanalyse van de Militaire Inlichtingendienst.

Verklaring van Hüseyin Baybasin; hij zit 25 jaar onschuldig vast duurt ruim 6 minuten.

Huseyin Baybasin belde op Tweede Kerstdag met justitie-klokkenluider Huig Plug. Hij bedankt iedereen die een kerst- en verjaardagskaart naar hem heeft gestuurd. N.B. Hij noemt Katwijk altijd “Holy Land” omdat zijn advocaat Adèle van der Plas en Huig daar vandaan komen.

Baybasin belt met justitie-klokkenluider Huig Plug duurt ruim 7 minuten.

Op 8 januari 2021 reageerde weer Yvonne: Als er een dienst is die alles weet van de al 25 jaar onterecht vastzittende Koerd Baybasin, is het de AIVD wel. Dus toog Huig Plug gisteren naar Zoetermeer voor een eenmansdemonstratie en kreeg daar met een totaal verdwaasde politiedienst te maken. Waarvoor zijn ze nou bang?

HUIG PLUG demonstreert voor AIVD HQ voor vrijlating BAYBASIN duurt 18 minuten.

Op 15 januari weer Yvonne: Huig Plug demonstreert ook vandaag tijdens de al dagen geleden aangekondigde val van Rutte III op het Binnenhof, zoals hij al maanden doet op vrijdag tijdens de ministerraad. Hij deelt nu flyers uit over de 25 jaar onterecht in Nederland vastzittende Koerd Baybasin die nu in isolatie zit vanwege een telefoongesprek met Plug dat op Blue Tiger Studio verscheen.
OPMERKELIJK: Niemand houdt zich aan mondkapjes en 1,5 meter regels. Coronaprobleem is al opgelost nog voor Rutte III is gevallen.
Plug deelt Baybasin-flyers uit aan Rutte, Dick Schoof, Sander Dekker en spreekt Ferd Grapperhaus vermanend toe dat híj de verantwoordelijke minister is voor zowel Plugs zaak, als de onterecht vastzittende Baybasin. Ze zullen er niet mee wegkomen!

Breaking! Huig Plug live op het Binnenhof: Corona is al opgelost voordat Rutte III valt! duurt 16 minuten.

En op 16 januari: Huig Plug demonstreert al maanden op vrijdag tijdens de ministerraad. Hij deelt nu ook flyers uit over de 25 jaar onterecht in Nederland vastzittende Koerd Baybasin die nu in isolatie zit vanwege een telefoongesprek met Plug dat op Blue Tiger Studio verscheen.
Na de break (na een uur) gaat het gesprek over zijn affiniteit met Baybasin. Voor hem demonstreerde hij voor het hoofdkantoor van de AIVD in Zoetermeer waar een politiebusje vervolgens een aanslag op hem pleegde.

Ton Derksen is bezig met zijn 4e boek over Baybasin!

Huig Plug terug in de studio! De intimidatiepogingen om zijn demo’s van het Binnenhof af te krijgen. duurt 2 uur.

Dit bizarre verhaal neemt dan opeens weer een andere wending: Het twitteraccount van Huig Plug Thistruthhitseveryone is door twitter gewist “wegens overtreding van de twitterregels”. Niemand weet wat die regels zijn en zodra je het snapt, veranderen ze de regels!

Huig Plug over het verdwijnen van zijn Twitter-account duurt 9 minuten.

Wie herinnert zich nog de actie voor Baybasin met een vliegtuigje? Wie herinnert zich nog de prachtige vlaggen op het strand? Ook dat was het werk van Huig Plug, in samenwerking met JDTV. Vandaar dat ook JDTV Huig nog altijd volgt.

JDTV Vliegdemonstratie – Free Baybasin Now
24 jul. 2016

JDTV Afl.2 – Baybasin taps Deel 2 duurt 10 minuten.

Baybasin in de isoleercel en het twitteraccount van Huig Plug uit de lucht? Wat is er hier allemaal aan de hand?

Tot zover voorlopig de continuing story van een onschuldige Koerdische politieke gevangene in Nederland. Mijn dank gaat uit naar Huig en naar Eric, maar ook naar Yvonne die me op de hoogte hield. Ik ben blij dat de acties doorgaan en ik verheug me reeds op een nieuw boek van de rechtsfilosoof Ton Derksen over deze zaak. We kunnen voorlopig niet veel doen voor Huseyin Baybasin, maar stuur hem een kaartje! Uit zijn reacties blijkt dat hij daar blij mee is.

23 Reacties

 1. yvonne

  Grapperhaus loopt de populaire jongen uit te hangen bij een paar totaal onkritische journo’s, NCTV terrorist Aalbersberg vlucht bangig het ministerie in, en van het ministerie weer zijn auto. En tot verbazing van de betreffende topambtenaren, roept Plug ze aan bij hun naam en functie en laat zien hoe de meesten van hen al vele generaties rondlopen op het Binnenhof. Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug,

  https://www.youtube.com/watch?v=Fm6H9OAVHLc

  Huig Plug slaat taferelen gade bij het Catshuis en het avondklokoverleg. Tranentrekkend theater! duurt 25 minuten.

  Voor de zekerheid ook even de link naar BitChute, want deze YouTube kan elk moment verdwijnen.

  https://www.bitchute.com/video/RUeLiLo78vcp/

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  BREAKING! Huig Plug live bij het Avondklokoverleg. Zo werken de MSM: 1 camerman, 4 plopkappen! duurt 37 minuten.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Wat speelt er binnen de gevangenismuren? Klokkenluider doet een boekje open

  Gevangenisbewaarder Huig Plug trekt aan de bel over brandgevaar, procedurefouten en racisme binnen het gevangenisziekenhuis in Scheveningen. Justitie erkent zijn klokkenluidersmelding niet en werkt hem eruit. Wat speelt er binnen de gevangenismuren?
  Koen Voskuil 15-07-20, 11:23

  Op de psychiatrische afdeling van de Scheveningse gevangenis gaat op 15 juni 2017 een man een gruweldood tegemoet. De verwarde veelpleger heeft zijn matras in brand gestoken. Zijn cel vult zich met vlammen en een dikke rookwolk verduistert de afdeling. Te hulp gesnelde bewaarders vinden het onverantwoord de celdeur open te maken. De brandweer rukt uit om te blussen en de gevangenisvleugel te ontruimen, maar voor de verwarde brandstichter komt de hulp te laat. Hij overlijdt aan zijn verwondingen.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  En dan die avondklok!

  Vier vragen over de avondklok: zo werkt het

  Tenzij de Tweede Kamer het donderdag blokkeert, wordt in ons land vanaf zaterdag of zondag een avondklok van kracht vanaf 20.30 uur ’s avonds. Hondeneigenaren en talkshowgasten worden ontzien, voor veel anderen ‘wordt het niet leuk’.

  Meer verzwaringen: één gast per dag, sneltesten op Schiphol

  De avondklok is onderdeel van een pakket maatregelen dat de lockdown verzwaart.

  Zo adviseert het kabinet nu niet twee, maar maximaal één gast per dag thuis te ontvangen. Dit advies geldt al sinds gisteravond. Ook hierop zijn uitzonderingen van kracht, bijvoorbeeld als het gaat om kwetsbare mensen die thuis meerdere malen per dag hulp nodig hebben.

  Kamerdebat over avondklok: hoeveel steun is er voor de ingrijpende maatregel?

  Dit is fascisme!

  Antwoord
 5. yvonne

  Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug.
  Gerard Roes was ook nog eens secretaris/notulist, bij de verhoren van onder meer de Minervanen Demmink en Opstelten. Het ging over de drugstransporten die door de NL staat werden georganiseerd. Zo houden vriendjes voor het leven elkaar de hand boven het hoofd. Als er problemen zijn, verhoor je toch gewoon elkaar?

  https://www.youtube.com/watch?v=w4hoOFbTH9g

  Huig Plug LIVE #7: Gerard Roes (vriend van Demmink) valt Huig Plug lastig. duurt ruim 11 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Gisteren deden mijn YouTubes het niet, ze stopten na iedere halve zin om de volgende zin te laten. Ergernis! Vandaag eerst naar BitChute, die doet het gewoon goed, dus het ligt niet aan mijn computer. Misschien heeft u hetzelfde ongemak, vandaar:

   Huig Plug LIVE #6: Over Wopke Hoekstra’s bijnaam bij Minerva: ‘Wipke’: https://www.bitchute.com/video/d4qoa2TKXA2s/

   Huig Plug LIVE #7: Gerard Roes (Maker avondklokwet uit 1996) valt Huig Plug lastig

   https://www.bitchute.com/video/4RrDT8xcVi0z/

   Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #6: Over Wopke Hoekstra’s bijnaam bij Minerva: ‘Wipke’ duurt bijna 29 minuten.

  En tot verbazing van de betreffende topambtenaren, roept Plug ze aan bij hun naam en functie en laat zien hoe de meesten van hen al vele generaties rondlopen op het Binnenhof. Wie echt wil weten hoe de wereld van het Binnenhof in elkaar zit, kijkt de reportages van Huig Plug,

  Antwoord
 7. J. Onno Dekker

  Heel goed Huig Plug,

  voor jou zijn ze bang en trekken de plug eruit bij twitter.
  De zaak Baybasin ism Demmink etc is een megaschande.
  Demmink moet op de agenda met de Minervakringen erbij.

  Demmink is de plug op de beerput en die moet eruit!
  Maar ze zijn te bedonderd om die eruit te trekken, want heel de gevestigde
  order gaat dan ten onder als iedereen op stelten staat.

  Schuw de blik afwenden en schichtig naar de avonklok schuifelen….
  en dat bij een leugenkoningterijk Rutjes, stamppot en grutjes gegeten door
  Jan, Janneke en hun jongste kind.

  Agent Orange erover denk ik dan!!!

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #8: Bij het veiligheidsberaad van de echte macht van Nederland: de Regioburgemeesters

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Huig Plug is op magische wijze onzichtbaar gemaakt! Ik zie NIETS meer!

   Ik vraag me af of dit voor iedereen geldt, want mijn YouTubes haperen al dagen, het kost me heel veel tijd en ergernis. Maar ook de BitChutes willen niet meer afspelen. Gaarne een reactie op deze vraag: zijn de YouTubes met Huig Plug ook voor u onzichtbaar? Bij mij zijn ze ZWART.

   Antwoord
   • yvonne

    Beste Bou, ik kan alles zien!

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Dank je wel, Yvonne, maar ik zie dus haast helemaal niets meer! En het is nog erger dan ik dacht. Van mijn provider kreeg ik de volgende boodschap:

     De toegang tot wp-admin is geblokkeerd door de server.
     Dit is geen foutmelding, maar een mededeling.
     Hoe u dit oplost staat hieronder.

     Waarom is deze blokkade aanwezig?

     Deze blokkade is gedaan door de server toen is gedetecteerd dat hackers probeerden de inlogpagina aan te roepen om het wordpress wachtwoord te raden.
     Hackers hebben hier programma`s of botnets voor die alle mogelijke wachtwoord combinaties proberen.
     Het is niet gelukt het wachtwoord te raden, maar deze handelingen belasten uw website behoorlijk.
     Hierdoor kan de website langzaam worden.
     Daarom is toegang tot de wp-admin nu beperkt tot een instelbaar ip-adres.
     Hackers kunnen dan geen inlogpogingen meer doen.
     Maar u zelf nu ook niet.

     De website is nu heel goed beschermd tegen aanvallen op de loginpagina.

     Om de blokkade aan te passen, zie hieronder.

     En dan volgt er een handleiding met een YouTube die het niet doet! Wat ik nodig heb, is hulp achter de schermen. Ik denk dat ik maar even een maandje rust neem. En ik ga heel hard HELP roepen! Want zo valt er niet meer te werken. ZUCHT.

    • mr.drs.Bou

     Beste Yvonne en Tommo,
     YouTube geeft me nu een blanke pagina. Kennelijk heb ik daar een soort IP-ban, want ik zie zelfs de headlines niet meer.
     Ik ben nog steeds ingelogd op BOUblog en ze hebben mijn wachtwoord niet kunnen kraken, maar af en toe moet ik opnieuw inloggen. Ik vraag me af of dat straks nog lukt, maar indien niet, dan kan mijn provider me helpen.
     Dit lijkt me geen toeval, deze dubbele aanval.
     BitChute doet het nog, maar ik mis mijn YouTube abonnementen. En het kan zijn dat ik straks geen toegang meer heb tot BOUblog.
     In dat geval: dank je wel voor de aandacht, het meelezen en d reacties. Tot ziens! 😉

 9. mr.drs.Bou

  Intussen staat deze video ook op BitChute. Daar doetie het wel!

  Huig Plug LIVE #8: Bij het veiligheidsberaad van de echte macht van Nederland: de Regioburgemeesters duurt 15 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Megaevent bij Sociëteit De Witte aan Het Plein alsof er niks aan de hand is duurt bijna 8 minuten.

  Huig Plug interviewt Jetten bij lijsttrekkersdebat in clubhuis van Joris Demmink duurt bijna 13 minuten.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Huig Plu LIVE #12. In gesprek met Tjibbe Joustra (vriend van Demmink) over kinderhandel

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #14. De vrijdag van Huig: de avondklok en kabinetsoverleg; een Binnenhof vol verraad duurt 48 minuten.

  Gisteren was het een drukte van belang op het Binnenhof. De Eerste Kamer mocht achter het kabinet aanhijgen om de nieuwe Avondklokwet goed te keuren (die ook machtigt om iedereen 24/7 in huis op te sluiten, zelfs je eigen tuin is verboden). En op Algemene Zaken was het kabinetsoverleg bij Rutte. Huig Plug denkt, weet en zegt er het zijne van. Op het einde vangt hij de Onderkoning van Nederland op, de man met dertig petten op; Niek-Jan van Kesteren (CDA, Eerstekamerlid, PP-Group et cetera). Huig is op dreef, dus kijken!

  De Volkskrant:

  Live: Eerste Kamer stemt in met spoedwet over avondklok, wet gaat dit weekend in

  Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer steunt de spoedwet over de avondklok, die het kabinet deze week snel in elkaar heeft gezet. Het RIVM meldde vandaag meer positief geteste personen. Het aantal besmettingen lijkt daadwerkelijk weer toe te nemen in Nederland. Volg het laatste coronanieuws in dit blog.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #16. Huig blikt vooruit naar het avondklokvonnis met Jeroen Pols en Jan Engel duurt 10 minuten.

  Op het einde van deze video vraagt Huig: “Ga op zoek naar Wim Kuijken!” Dat doe ik dan even:

  Wikipedia

  Parlement.com

  Nogal een hoge pief, die Kuijken. En dus volgens Huig FOUT in de oorlog tegen de onschuldige politieke gevangene Baybasin!

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Huig Plug LIVE #17. De vrijdag van Huig op Binnenhof: MSM heeft ineens allemaal zwarte plopkappen duurt 30 minuten.

  Op verzoek van Huig heb ik even gezocht naar Dirk Rinkel, Centrale coördinator integriteit Justitie en Veiligheid (JenV). Volgens Huig doet deze topambtenaar ook mee met de doofpotten!

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Het was een lang gesprek, maar zeer boeiend! Het staat ook op BitChute: https://www.bitchute.com/video/6jBLX9zBdPt9/
   Daar staat in de reacties:

   mark rutte is een pedofiel.
   1988-1994 voorzitter van de JOVD.
   huidig doen ze zich voor als organisatie voor de belangen van jongeren,
   dit als gevolg van het dutroux schandaal. maar in de tijd dat rutte voorzitter was waren ze open en bloot aan het lobbyen voor het verlagen van de minimum leeftijd naar 12. dit als opstapje om het later nog een keer te verlagen naar 5, en uiteindelijk de hele zeden wetgeving af te schaffen.

   hun standpunt was dat er geen sprake kan zijn van misbruik als er geen geweld gebruikt word.

   topje van de ijsberg…

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Ik ga van Huig Plug een nieuw artikel maken. Het liefst nog vandaag, maar ik heb ook andere dingen te doen. 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën