Selecteer een pagina

Archieven

Wachten op de inauguratie op 20 januari 2021

In Washington trekken 20.000 Special Forces zich samen, het Capitol is tot de nok gevuld met soldaten en wapentuig. Aanstaande woensdag zal er in elk geval iets gebeuren, maar de vraag is wat! Er staat veel op het spel, want de verkiezingsfraude ten gunste van Joe Biden wordt niet alleen gesteund door de Democraten in de VS, maar ook door allerlei andere landen. Uit de censuur op internet blijkt dat ook de media bij deze fraude betrokken zijn. De strijd gaat tussen globalisten en patriotten. De uitkomst gaat ook ons aan, want Nederland is een brave vazal zonder onafhankelijke politiek. Dat het kabinet nu vrijwel geruisloos is gevallen over de toeslagenaffaire, doet niet ter zake, want de regering Rutte III is nu demissionair.

Overal valt te horen, te zien en te lezen dat Trump supporters op 6 januari het Capitol hebben aangevallen, maar niets is minder waar! Omdat de media niet langer eerlijk berichten over de gebeurtenissen, gaan we naar het STG report. Maar eerst even naar Pepe Escobar:
9/11 Was the Prelude. 1/6 Is the Holy Grail

A week before 1/6, a dissident but still very connected Deep State intel op offered this cold, dispassionate view of the Big Picture:

“Tel Aviv betrayed Trump with a new deal with Biden and so they threw him to the dogs. Sheldon Adelson and the Mafia have no trouble switching sides for the winner by hook or crook. Pence and McConnell also betrayed Trump. It was as though Trump walked as Julius Caesar into the Roman Senate to be stabbed to death. Any deal Trump makes with the system or Deep State will not be kept and they are secretly talking about ending him forever. Trump has the trump card. Martial law. Military tribunals. The Insurrection Act. The question is whether he will play it. Civil war is coming irrespective of what happens to him, sooner or later.”

Whether civil war is coming will depend on the degree of stoicism prevalent among the Deplorable multitudes.

Lees het hele artikel en begrijp dat de situatie ernstig is! En dan nu het SGT report, waaruit blijkt dat het niet de Trump supporters waren die het Capitol aanvielen, maar Antifa en Black Lives Matter. Let niet op de reclame aan het begin van de video. Het gaat over de gebeurtenissen op 6 januari en over het zogenaamde vaccin dat over ons uitgerold wordt.

THE STORM IS UPON US, THIS IS IT. duurt 42 minuten.

De volgende video is al wat ouder (juni 2020) en gaat over Trump gezien door de ogen van Q. Uit deze video krijgt men de indruk dat Trump een heleboel corrupte landen en regeringen om zijn vinger wond, maar hen aldus tegen zich in het harnas heeft gejaagd. Zijn dominante vriendschap met het Vaticaan zal nu wel tanende zijn, want ook het Vaticaan lijkt betrokken bij de verkiezingsfraude waarmee Joe Biden “won”! Maar kijk gerust, want ook Q is serieus.

TIMELINE – TRUMP, Q & The Great Awakening World Wide duurt een uur en 36 minuten.

How come we live in 21 Century and so many children go missing?? And what is President of the United States doing to stop this? Why did he go to Saudi Arabia, Israel and Vatican as soon as he was elected? What on Earth is going on? Watch the ACTIONS. It’s by the Fruit that you know the Tree!! Enjoy!!!

Tot slot een gesprek tussen Benjamin Fulford (in Japan) en Robert David Steele. Fulford zegt daarin o.a. dat ook Trump financieel afhankelijk is van de Rotschilds en Rockefellers. Maar het huidige financiële systeem werkt niet meer! De economie gaat failliet. Ook als Trump weg is, zal de strijd tegen de satanisten die nu de wereld beheersen daarom blijven voortduren.

Ben Fulford from Japan: Trump Won, Biden Lost, Dark Days Then Light duurt bijna 25 minuten.

8 Reacties

  • mr.drs.Bou

   John, dank voor de link, maar dat ga ik niet allemaal lezen. Het is een heel boek! Maar Chossudovsky is wel een scherpe analyticus, dus voor de liefhebbers van de misdadige Corona plannen! 😉

   Antwoord
 1. mr.drs.Bou

  In Washington D.C. zijn nu 25.000 Special Forces verzameld in en rond het Capitol. In andere staten verzamelen gewapende demonstranten zich rond de regeringsgebouwen.

  Armed Protesters Begin To Arrive At State Capitols Around The Nation

  Armed protesters have arrived at multiple state capitol complexes across the country Sunday morning. This follows a special bulletin from the FBI last week that warned: “armed protests” were being planned at 50 state capitols and the US Capitol in Washington, DC, ahead of President-elect Joe Biden’s inauguration on Jan. 20.

  While the protesters are being identified across various platforms as members of a so-called “boogaloo” movement, they largely appear to be generic anti-government anarchists – some of whom call themselves “liberty boys,” and others who oppose the conservative Proud Boys. Their sudden emergence surrounding the inauguration is curious, to say the least.

  En Trump heeft nu wel een prachtige muur gebouwd, maar Biden heeft beloofd dat alle illegale immigranten een verblijfsvergunning krijgen. Vanuit Honduras is nu weer een karavaan migranten op weg naar de VS.

  Large Migrant Caravan Heading To US, Urges Biden Admin To “Honor Its Commitments”

  As many as 9,000 immigrants appear to be in processions moving towards America—with at least 1,000 illegally entering Guatemala Friday, according to the AP.

  Caravan of Central American migrants heads toward US border | DW News

  En de Amerikaanse economie ligt in puin, met name in de staten waar de Democraten aan de macht zijn. Een strenge lockdown en torenhoge belastingen maken dat de Amerikanen deze staten ontvluchten en verhuizen naar Republikeinse staten!

  Blue State Economies Will Soon Crumble – But Will They Take Red States With Them?

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Qanon houdt de moed er in met Pepe’s Gloria:

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Kijk eens wat een gotspe!

  Star-Studded Biden/Harris Inaugural Events To Stretch Over 5 Days, Celebrate “America United”

  The Biden/Harris Presidential Inaugural Committee announced additional programming in advance of the inauguration of President-elect Joe Biden and Vice President-elect Kamala Harris on January 20. The theme of the now five consecutive nights of events is “America United.”

  On Saturday, January 16 is America United: An Inauguration Welcome Event Celebrating America’s Changemakers. The event will “celebrate America, reflect and honor our history, and highlight the incredible diversity of the nation” and kick off the five days of programming.

  Whoopi Goldberg, actor Nik Dodani, comedienne and actress Cristela Alonzo, musician Darren Criss, Representative Grace Meng, Mayor Keisha Lance Bottoms and Resistance Revival Choir will participate. The Welcome Event will feature a special performance by the Grammy-nominated Black Pumas. It will stream live from 7:00-8:30 PM ET at bideninaugural.org and on Presidential Inaugural Committee social media pages.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Robert David Steele:

  Is Q a Fraud? In Support of Charlie Ward & Simon Parkes — Hold the Line! duurt ruim 6 minuten.

  Trump Plans 100 Pardons For Tuesday – Will Assange Be Among Them?

  ‘No Evidence Of Threats, No Issues Flagged’ As MSM Stokes Fears Of Military Insider Attack At Inauguration

  Fears of mayhem at state capitol buildings and the US Capitol complex in Washington, DC, this past weekend were widely overblown by mainstream media. Now there’s more fearmongering from mainstream outlets, this time it’s AP, who reports fears of an insider attack that have prompted the FBI to vet the 25,000 National Guard troops stationed in DC ahead of President-elect Joe Biden’s inauguration.

  AP quotes Army Secretary Ryan McCarthy, who said military officers are conscious of the potential threat and warned officers to observe troops under their command for any red flags.

  But, as usual, there’s something missing from AP’s headline. As Jack Posobiec points out, “the way read to establishment media articles is skip the headline and scroll to the middle,” while referring to the AP article titled “FBI vetting Guard troops in DC amid fears of insider attack.”

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Guust Flater blijft optimistisch over Trump en Q. Hij blijft daarbij ook informatief! Hij heeft het ook over de demonstratie van afgelopen zondag op het Museumplein, waarbij de bereden politie het grasveld vertrapte, inclusief de demonstranten, en de waterkanonnen het plein veranderden in een modderpoel. Wat nu met dat omgeploegde grasveld? Appelbomen planten?

  Covfefe Report 369. DC – Prison, Red line, Demo Museumplein, Noodbevel, duurt 26 minuten.

  In deze bijdrage van Guust Flater gaat het ook over de manier waarop scholen omgaan met de Covid crisis in de vorm van een voorbeeldbrief van Sietske Bergsma. Ik heb even gezocht naar de link: Voorbeeldbrief voor ouders aan de scholen.

  Covfefe Report 370. Big week, Red 6, Day after Demo Museumplein, Romeo’s, Sietske Bergsma duurt 31 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  US troops occupy Washington DC in massive show of force duurt 5 minuten.

  Days after a pro-Trump riot in the US Capitol, Max Blumenthal heads to DC’s “Red Zone” to report on the occupation of Washington DC by 28,000 National Guard soldiers. There, he speaks to local residents about the militarization of the nation’s capital and examines some of the public relations stunts deployed to generate public support for the unprecedented military show of force.

  Washington resembles a warzone ahead of Biden’s inauguration duurt 4 minuten.

  Barriers, checkpoints and troops are visible in Washington, DC ahead of Joe Biden’s inauguration. But fears are spreading among intelligence officials that some of the 25,000 National Guard personnel sent in to provide security could carry out an ‘insider attack’.

  Meet the Boogaloo Bois: The armed militia armed for Civil War 2 duurt ruim 3 minuten.

  Never mind the Proud Boys, here’s the Boogaloo Bois. They can’t spell, they love guns and their aim is a second US Civil War. And if the forums are true they’re heading to the Biden inauguration.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën