Selecteer een pagina

Archieven

Koffiepauze programma tot 20 januari 2021

Hoewel er van alles gebeurt, is het wachten op de inauguratie van de president van de VS op 20 januari in Washington DC. Het is spannend, want de Democraten willen eerst nog even Trump impeachen! Maar wie zet er nu een president af die over een week zou worden vervangen door een demente marionet met een indrukwekkend oorlogsverleden en een criminele zoon die chantabel is door China? Dat is toch waanzin! Intussen houden de Trump-aanhangers de hoop levend dat het nu snel allemaal goed komt. Zelf heb ik behoefte aan wat achtergrond informatie. Kortom: tijd voor koffie! We gaan naar Café Weltschmerz, want dat café is gelukkig nog open.

Tussen hoop en vrees | Pieter Stuurman en Karel van Wolferen duurt een uur en 9 minuten. Deze video staat niet op YouTube, maar wel op de website van Café Weltschmerz en op Rumble. Helaas kan ik daar geen knop vinden om de video te embedden, dus link even door.

In dat gesprek kwam de volgende video ter sprake:

Catherine Austin Fitts – We Are Dealing With A Spiritual War duurt 59 minuten.
Gepubliceerd: April 9th, 2020.

Why the sudden record gun buying in America? Investment advisor and former Assistant Secretary of Housing Catherine Austin Fitts says, “They understand that the rule of law is steadily being diminished. They see all sorts of behavior . . . that is lawless . . . They see people in poverty say if anything goes for the big guys, then anything goes for us. . . . Part of what is happening is we are dealing with a spiritual war, and there are serious demonic and occult forces at work. There is nothing they would love more than to stop the churches and stop people from getting together and praying and inviting in the divine and angelic hope every Sunday.”

De website van Catherine Austin Fitts is het Solari Report. Kijk daar eerst eens rond. Er staan bij voorbeeld video’s die men niet op YouTube kan vinden. Ook een zoektocht op Google levert nauwelijks meer op dan haar Wikipedia. Zij is tegen de Covid vaccinatie, maar ze begrijpt ook wat de huidige 0,1% rijke machthebbers (die zij Mister Global noemt) daar mee van plan zijn: de totale slavernij van de bevolking. Zoek op de voorpagina in de meest rechtse kolom naar het logo: Music en links daarvan staat een interview van 48 minuten van december 2020, dus vlak na de frauduleuze verkiezingen. Dat is een helder verhaal! Ik kan hem niet embedden, maar dit is de link.

Update 15-01-2021: De vide die ik niet kon vinden, staat doodgewoon op BitChute. We laten ons de mond niet snoeren! 🙂 Must watch:

Catherine Austin Fitts ‘Planet Lockdown’ duurt 48 minuten.

This sit-down interview with Catherine covers the spectrum of the current situation we find ourselves in. It was conducted as apart of the full-length documentary. The full interview is released for the betterment of public understanding of the situation.

Deze 70 jaar oude dame heeft heel goed in de gaten, waar het allemaal om draait: GELD! De dollar economie was in september 2019 weer eens aan het vastlopen, er dreigde een beurscrash. Toen was er opeens een virus als reddende engel duivel. Dat virus werd door de satanisten omarmd en gebruikt om de bevolking te beroven van onze vrijheid, handel en wandel, plezier en sociale activiteiten. Dank zij de geldpers stegen de aandelen tot astronomische hoogten, terwijl op aarde de bevolking verarmde en de economie instortte. Het vaccin is geen vaccin, maar een weg naar totale controle, zeg maar gerust slavernij!

In de volgende video praat Catherine Austin Fitts met James Corbett.

“There Are Fates Worse Than Death” – Catherine Austin Fitts Exposes the Injection Fraud duurt 55 minuten.
5 jun. 2020

Catherine Austin Fitts of solari.com interviews James Corbett about his new documentary, Who Is Bill Gates? We go beyond the focus on Gates to discuss the syndicate that he is leading, the business model it relies on, and the new form of collateral that will underlie the digital economy: the human body. Don’t miss this vital conversation that fills in the missing pieces of the puzzle and draws back the curtains on the real purpose of the injection fraud.

Tot slot een gesprek met Robert F. Kennedy Jr. van Children’s Health Defense.

Season 2, Episode 11 of “TRUTH” with Robert F. Kennedy Jr., featuring Catherine Austin Fitts duurt 40 minuten.
25 nov. 2020

In the latest episode of our second season of “TRUTH” with Robert F. Kennedy, Jr., Kennedy interviewed founder and president of the Solari Report, Catherine Austin Fitts. Ms. Fitts also served as Assistant Secretary of Housing and Federal Housing Commissioner at the United States Department of Housing and Urban Development in the first Bush Administration. Kennedy and Fitts delved into the tremendous financial costs of the COVID crisis and took a look at who benefits in the current scenario. Highlights of their conversation include:

 Bill Gates and other tech giants making billions in profits from lockdowns are also behind the aggressive censorship of those who criticize extreme restrictions

 How Big Tech, Big Pharma, and Big Banking have a shared trans-human vision

 How people can still overcome the fundamental breakdowns we’re seeing in food and energy systems

3 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Satire? Met een economisch perspectief…

  Announcing The Trump News Network!! (Shocking Intel Revealed) duurt 30 minuten.

  En nu wil ik koffie! 😉

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  De video die ik niet kon vinden staat op BitChute. Ik heb hem ingebracht als update in het artikel. Het is echt de beste uitleg van de huidige situatie!

  Dit is leuk: Catherine is in Nederland!

  A walk with Catherine Austin Fitts, Planet Lockdown duurt 13 minuten.

  29 dec. 2020

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Unlocking the Planet – Catherine Austin Fitts on The Corbett Report duurt 34 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën