Selecteer een pagina

Archieven

De achtergrond van de 6 januari chaos in DC

Wat er gebeurde op 6 januari rond Capitol Hill, was in feite een groot theater. Bovenstaande prachtig uitgedoste Amerikaanse patriot is een acteur! Hij was niet alleen aanwezig in het Capitol op 6 januari, maar zijn foto ging de wereld rond als voorbeeld van een “Trump supporter”. Misschien is hij dat ook wel, maar deze clown doet volstrekt niet ter zake. In de VS is op dit moment een revolutie gaande, een burgeroorlog die zich afspeelt achter de schermen. Hoewel de media ons willen doen geloven dat de verkiezingen eerlijk waren en dat alle klachten over fraude slechts wijzen op een maffe president Trump die niet tegen zijn verlies kan, is er veel meer aan de hand! Kijk maar:

Capitol Hill Fiasco 2021 duurt bijna 9 minuten.

We bring to the attention of our readers this carefully documented analysis of the so-called “Storming of the Capitol” byDavid W. Mathisen With regard to the coverage of the Wednesday Capitol Event, Global Research will be publishing opposing and contradictory points of view by several of our authors.We are dealing with a complex and far-reaching political process. We are at the crossroads of a major political, economic and social crisis which has bearing on the future of the United States. This crisis must be the object of debate and analysis rather than confrontation of opposing political narratives.

Deze video verdwijnt steeds, want de grote internet bedrijven staan aan de kant van de “Democraten” die een staatsgreep wilden plegen. Dat is nog niet gelukt, want Donald Trump is nog steeds president. Hij heeft vanaf vandaag nog slechts een week de tijd om het moeras droog te leggen. Dat is nogal kort dag en de tegenkrachten zijn ENORM! Hoe dat afloopt, weten we pas op of na 20 januari.

Er zijn nog altijd heel veel mensen die niet geloven dat er in november grootscheepse fraude werd gepleegd in de Amerikaanse verkiezingen. Dit ging o.a. met stemcomputers die via een Italiaanse satelliet (die was gehuurd door het VATICAAN!) de opdracht kregen om méér stemmen toe te kennen aan Joe Biden. Dolnald Trump stond die avond ruim voor, toen in de Swing States de telling van stemmen rond middernacht werd gestopt. Toen de telling werd hervat, schoot Joe Biden opeens als een raket recht omhoog!

In vier artikelen verklaart Ella Ster* wat er gebeurde en hoe de hazen lopen. Ella is goed geïnformeerd en ze documenteert haar artikelen prima. De volgende vier artikelen scheppen een duidelijk beeld van internationale fraude en bedrog. Neem de tijd en lees deze artikelen helemaal! Ella verdient volgens mij vier sterren: Ella Ster****. 😉

Wereldheerschappij door beheersen van verkiezingen en ‘democratieën’

Hoe hou je de macht in handen, waarbij de echte machthebbers buiten beeld blijven? Onder andere door wereldwijd verkiezingen te beïnvloeden via een complex elektronisch verkiezingssysteem. Daarbij blijven de ware eigenaren verborgen achter een netwerk van holdings. Maar wie zijn dat? In het ontrafelen van deze kluwen komen we uit bij bekende New World Order-spelers.

De totale infrastructuur van het verkiezingssysteem is een complexe lappendeken van diverse private bedrijven, die elk verantwoordelijk zijn voor de verschillende onderdelen. Enkele van deze bedrijven zijn over de hele wereld operatief en verkeren feitelijk in een positie om uitslagen te beïnvloeden. Bij de Amerikaanse verkiezingen zijn deze bedrijven deels in buitenlands bezit, of hun servers stonden in het buitenland, de plek waar de verkiezingsfraude en stemmanipulatie met name plaatsvond.

Is het toneelstuk in Washington DC nu over?

‘Trump-aanhangers’ bestormden op 6 januari 2021 het Capitool in Washington DC. Er vielen doden en gewonden en congresleden sloegen op de vlucht. Het Congres kwam later terug en kende de meerderheid van Kiesmannen toe aan Biden. Zijn lot als 46e president is volgens de mainstream media hiermee bezegeld. Maar is dit wat er werkelijk gaande is?

Niets is wat het lijkt te zijn

Obama faciliteerde verkiezingsfraude via de ambassade van Rome

Na de Amerikaanse verkiezingen zijn veel mensen gedesillusioneerd geraakt, na jarenlang te horen hebben gekregen ‘het plan te vertrouwen’, dat afgelopen week voor hun ogen uit elkaar leek te vallen. De rechtszaken inzake de verkiezingsfraude die het Trump-team en topadvocaat Sidney Powell hadden gevoerd, leverden niets op, behalve de ene na de andere nederlaag. Het was voor de meesten duidelijk dat Trump de verkiezingen wel had gewonnen, maar dat er iets mis was gegaan en dat Biden op koers lag om de volgende president te worden.

Toen rond kerst 2020 alles verloren leek te zijn, kwam een Italiaanse klokkenluider naar voren met bewijs dat Barack Obama was betrapt op het sturen van 400 miljoen dollar naar Italië (wat neerkomt op 14 paletten contant geld), om het Trump-presidentschap te ontmantelen. Deze keer was er geen gebrek aan bewijs van de buitenlandse inmenging en had men beëdigde getuigenverklaringen en bewijzen bemachtigd.

[Update] Grote gebeurtenissen op korte termijn

Daniëlle Stotijn deelt intel (afkomstig van een contact van de Kennedy’s) met Charlie Ward en Simon Parkes. Er komt een Amerikaanse Executive Order die investeringen in communistische Chinese bedrijven verbiedt. Dit kan het startsein zijn van militaire, financiële en cyber-aanvallen. Mainstream mediakanalen, of social media-kanalen gaan wellicht vandaag nog uit de lucht.

Dit is geen onzin, want zowel president Trump als de trouwe volgers van Qanon zijn van Twitter verwijderd. The Great Purge: Twitter Has Suspended More Than 70,000 Accounts Since Friday. Andere alternatieve kanalen kregen een black out en Viruswaarheid werd belaagd met een DDos aanval. Intussen wordt alles van of over president Trump van internet verwijderd. Facebook Is Purging All Content Mentioning “Stop The Steal” . En als klap op de vuurpijl wil men hem impeachen, zodat hij nooit meer president kan worden en wellicht zelfs strafrechtelijk vervolgd. En dat terwijl hij nog slechts een weekje president zou blijven… Dat is toch ONZIN? Tenzij… Trump inmiddels beschikt over voldoende bewijzen over het criminele gedrag van de politici en andere acteurs van de Deep State!

Stemfraude en deze verklaring uit Italië…!

Ik, professor Alfio D’Urso, procureur/advocaat van de Via Vittorio Emanuele, Catania, 95131 Italië, verstrek hierbij de volgende beëdigde verklaring van feiten, zoals deze in verschillende vergaderingen met een hooggeplaatste ambtenaar van de veiligheidsdiensten van het leger is verwoord:

Arturo D’Elia. voormalig hoofd van de IT-afdeling van Leonardo SpA, is door de procureur-generaal van Napels aangeklaagd voor technologie/gegevensmanipulatie en implantatie van virussen in de hoofdcomputers van Leonardo SpA in december 2020. D’Elia is op 4 november 2020 door de president van de rechtbank in Napels en in beëdigde staat afgezet, onder instructie en leiding van Amerikaanse personen, werkzaam vanuit de Amerikaanse ambassade in Rome; hij heeft een operatie ondernomen om de gegevens van de Amerikaanse verkiezingen van 3 november 2020 om te schakelen van een aanzienlijke overwinningsmarge voor Donald Trump naar Joe Biden, in een aantal staten waar Joe Biden de stemmingmakerij verloor.

Verweerder verklaarde dat hij werkte in de Pescara-faciliteit van Leonardo SpA en gebruik maakte van militaire graad cyber oorlogsvoering encryptie mogelijkheden, om geschakelde stemmen te verzenden via militaire satelliet van Fucino Tower naar Frankfurt Duitsland. De verdachte zweert dat de gegevens in sommige gevallen kunnen zijn geschakeld om meer dan het totale aantal geregistreerde stemmen te vertegenwoordigen.

De gedaagde heeft verklaard, dat hij bereid is te getuigen aan alle individuen en entiteiten die betrokken zijn bij de omschakeling van stemmen van Donald Trump naar Joe Biden, als hij in volledige bescherming zal zijn, voor zichzelf en zijn familie. De gedaagde verklaart, dat hij op een geheime locatie, de back-up van de oorspronkelijke gegevens en de gegevens heeft beveiligd, die op instructie zijn geschakeld om bewijs te leveren in de rechtbank in deze zaak. Ik verklaar en zweer hierbij dat de hierboven genoemde feiten in mijn aanwezigheid zijn vermeld.

Gedateerd op 6 januari 2021 in Rome, Italië.

General Affidavit

Italian Defense Contractor Leonardo Satellites Used In US Election Hacking Ex CIA Bradley Johnson duurt 13 minuten.

5 jan. 2021

Tijdens het presidentschap van Trump speelde de geheimzinnige Q een grote rol. Deze grote onbekende kreeg talloze volgelingen, ook in ons land. Ondanks mijn sympathie voor deze mensen, ben ik geen volger van Q, maar in vind het wel een mooie psy-op! WWG1WGA is een krachtig appèl op saamhorigheid. Men zegt dat deze letters de scheepsbel sierden op het zeiljacht van de in 1963 vermoorde president John F. Kennedy, maar ik had nooit het genoegen om mee te gaan zeilen. Ook hoorde men regelmatig: Trust the plan, maar ik kwam er niet achter welk plan. Het zou iets te maken kunnen hebben met de moorden op John F. en Bobby Kennedy. Over de vreemde manier waarop John F. jr, de zoon van John F. Kennedy, verongelukte, wordt gezegd dat dit ongeluk in scène is gezet en dat John jr. nog leeft. Hij zou deel uitmaken van Qanon.

Drie heren die pal achter Trump staan, zijn Robert David Steel, Simon Parkes and Charlie Ward. Luister naar de volgende chat over het internationale complot om Trump uit te schakelen.

Robert David Steel, Simon Parkes and Charlie Ward. duurt 10 minuten.

Simon Parkes zegt in zijn laatste video dat Q is ontstaan uit een groep van hoge militairen die na de moord op Kennedy besloten om een einde te maken aan de Deep State. Als dat zo is, dan hebben ze daar wel de tijd voor genomen! Natuurlijk hoop ik dat het waar is, want hoop doet leven, maar geloven doet men maar in de kerk en niet op internet. 😉

11th January Third Update Current News duurt 14 minuten.

Het laatste nieuws van Simon Parkes gaat ook weer over Qanon. Als ik het goed begrijp beschikt deze beweging over een quantum computer en over een berg, zeg maar gerust een Mont Blanc of Mount Everest, aan geheime informatie over hooggeplaatste politici en miljardairs. Dat de grote spelers op internet zoveel informatie verwijderen, is natuurlijk een teken aan de wand! Het is een spannend plot, maar de oplossing van dit feuilleton wordt verwacht rond 20 januari.

12th January Update Current News duurt 28 minuten.

17 Reacties

  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Joep. Die video was snel herplaatst. En de censuur is echt hopeloos! Volgens mij zijn ze radeloos! 🙂

   Antwoord
 1. Joep Zander

  Het is misschien aardig om te weten dat ik op deze plek: https://www.voordegrondwet.nl/elders-gecensureerd/ probeer een deel van elders verwijderde video’s en andere dingen op privé (niet van mij persoonlijk maar toch) siteruimte te uploaden. Het wordt zo langzamerhand een indrukwekkend overzicht al zeg ik het zelf. Maar er is nauwelijks een beginnen aan.

  Antwoord
 2. Eloy

  Stop toch eens met die onwaarheden te verkopen. Om te beginnen was die “clown” met zijn viking uitrusting wel degelijk erbij in het Capitool. Dan de vermeende fraude: Arturo D’Elia bestaat, en hij werkte ook echt voor Leonardo SpA. Hij werd op of rond 5 december 2020 gearresteerd voor het stelen van militaire projectgegevens in Italië in 2015-2017. Heel iets anders. Zo kan ik nog wel even doorgaan, echter daar heb ik nu geen zin in.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Eloy,
   Sorry, maar je moet wat beter lezen. Ik zeg niet dat de man met zijn viking uitrusting NIET in het Capitool was, maar slechts dat hij een acteur is en dat hij verder volstrekt niet ter zake doet! Er is volgens mij ook geen vermeende fraude, maar een internationaal complot om de verkiezingen te stelen van president Donald Trump ten gunste van de demente pappa Joe Biden. Verder ben ik benieuwd hoe dit afloopt, want Nederland is nog steeds een vazal van de VS.

   Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  De censuur maakt dat het lastig is om de feiten te achterhalen, maar op BitChute is iedereen nog welkom! 😉

  THE BIGGEST STING OPERATION IN THE HISTORY OF THE WORLD? begint met reclame en duurt ruim 9 minuten.

  En kijk, dit mag niet van Twitter!

  January 8, 2021 Message from President Trump CENSORED from Twitter duurt nog geen 3 minuten.

  Intussen op YouTube: Russia Today over de censuur! Even afwachten of ook zij van YouTube verdwijnen. 😉

  Expert opinion on the anti-Trump crackdown and free speech fears online duurt bijna 15 minuten.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Gerald Celente is woedend over de censuur, maar ook over de uitsluitende focus op Amerika:

  Trends Journal: The Divided States of America duurt ruim 14 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Op Want to Know staat een artikel over Simon Parkes. Daarin zijn achtergrond en zijn loopbaan, met daarna een in het Nederlands vertaald transcript van de video van 11 januari. Dank je wel, Guido! 🙂

  Simon Parkes’ gesprek met ‘Q’…!!!

  2021 © vertaling/transcript -WantToKnow.nl/be

  Met alle eerbied en gepaste terughoudendheid brengen we je deze video van Simon Parkes, de man die de laatste maanden oprecht de situatie rondom het Amerikaanse presidentschap verslaat. Met commentaar, waar menig main-stream-media-kanaal een puntje aan kan zuigen. Geen opgesmukte verhalen, maar de waarheid vanuit zijn perspectief, maar vooral vanuit zijn hart..! Hij heeft het in dit laatste verslag, van 11 januari ’s avonds om 11 uur, over ‘Q’.. De kracht (en macht) achter de waarheidsbeweging in de VS.

  De macht die in staat is om ‘het tij te keren’.. Deze vloedgolf van bedrog, onderdrukking, traumatisering, misbruik, uitbuiting, misleiding en pijniging van het menselijke ras. Grote woorden? Nee hoor, want het gaat allemaal véél dieper dan menigeen denkt..!! Inderdaad, hoe diep is het konijnenhol van Alice in Wonderland..?? De politieke situatie is slechts het ‘democratische toneelspel’..!

  En dan nog dit: ik heb Qanon niet gevolgd, maar ik ben wel nieuwsgierig naar deze beweging. Het aantal volgelingen lijkt te groeien en men is altijd positief, optimistisch.

  Maar de kreet is: Trust the plan en ik weet nog steeds niet welk plan dat is. Wat me wel opvalt: de Qanon aanhangers en de Trump aanhangers zijn aardige, rustige en vreedzame mensen, terwijl Antifa en BLM de boel afbreken, vernielingen aanrichten en brandstichten.

  Zelf ben ik voor VREDE op aarde en VREDE in mijn hart en ziel! Maar het wachten is nog op de goede afloop…

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Ik miste Millennial Millie. Hier is haar laatste video van 8 januari over de “bestorming” van het Capitol.

  Who Was Behind The Insurrection At The US Capitol? duurt 7 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  During the protests at the Capitol building on Jan. 6, among the five people killed was Air Force veteran Ashli Babbit. The behavior of several individuals around the violence, however, suggests that there was coordinated action among the agitators.

  Volgens dit filmpje was zelfs het doodschieten van een vrouw een vorm van theater. Zou best kunnen!

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Video Message from President Donald J. Trump 1/13/21 duurt 5 minuten.

  New Impeachment NOT About Riots, About Stopping Trump Run in 2024 duurt 11 minuten.

  New Impeachment NOT About Riots, About Stopping Trump Run in 2024
  The effort being put forward by House Democrats to Impeach President Trump for the second time in two years is about blocking Trump from running again in 2024.

  National Guard Troops Called To The Capitol To Boost Security | NBC Nightly News

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Schandalige berichten:

  “Domestic Terrorist?” – Leftist BLM Activist Who Stormed Capitol On Jan. 6 Arrested, Charged

  Sullivan has posted in support of Black Lives Matter. He leads a group called Insurgence USA, which says it was founded in the wake of the death of George Floyd, a black man, in police custody in Minneapolis last year.

  BLM Bail Fund Promoted By Kamala Harris Refuses To Share Records Of Criminals Sprung From Jail

  In short, the next Vice President of the United States actively promoted a murky bail fund, which has helped known criminals get back on the streets, and which won’t share details on exactly who they’ve helped.

  En dan een beetje tit for tat:

  Georgia Rep Pledges To File Articles of Impeachment Against Joe Biden

  Rep. Marjorie Taylor Greene is a newly elected Republican member from Georgia who pledged yesterday that “On January 21, 2021, I’ll be filing Articles of Impeachment against Joe Biden for abuse of power.” That is precisely what I criticized Democrats for doing in challenging the legitimacy of Donald Trump’s election starting on the inauguration and raising repeated demands for impeachment for acts ranging from his criticism of NFL kneelers to his inflammatory tweets.

  It was wrong for them and it is wrong of Greene and any other Republicans who want to engage in this type of retaliatory impeachment effort.

  Meer dwaze berichten op mijn Facebook pagina.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Abby Martin: Jan. 6 Was An Inside Job audio met soms ook beelden duurt 26 minuten.

  Abby Martin and Mike Prysner bring you up to date about the DC Capital attack with shocking new and hidden details about the seriousness of the operation, the depths of the inside job, and who from the government may land in prison for it (including Trump). Brian Becker, host of The Socialist Program podcast, joins the conversation with deep analysis about the intervention of the imperialist power structure and the reality of the fascist threat.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Men is nu bezig om de ex-president te impeachen. Nog nooit eerder vertoond in dit dwaze theater. Ik ga dat niet volgen, evenmin als dat dwaze Russia-gate. In elk geval wordt Trump beschuldigd van het aanzetten tot de “bestorming” van het Capitol op 6 januari. Rare jongens, die Amerikanen…

  Tucker: What we STILL don’t know about the Capitol riot – and what we DO know

  On Jan. 6, supporters of Donald Trump swarmed the Capitol building. Some forced their way inside, and Washington has never been the same. It may never be the same. As a result of what happened on Jan. 6, your descendants will live in a very different country. Some in Congress have compared that day to 9/11. Senate Majority Leader Chuck Schumer, D-N.Y., has likened it to Pearl Harbor, which spurred America’s entry into the Second World War.

  Every day we hear new and more florid comparisons from Democratic partisans. But Tuesay night, CNN outdid all of them by comparing what happened Jan. 6 to the Rwandan genocide.

  Babbitt was shot as she tried to crawl through a broken window into the Speaker’s Lobby within the Capitol, and that’s essentially the extent of what we know. Authorities have refused to release the name of the man who shot her or divulge any details of the investigation they say they’ve done. We may never know exactly why this unnamed Capitol Hill police officer took her life.

  According to that officer’s attorney, “There is no way to look at the evidence and think that he is anything but a hero.” Of course, we can’t actually look at that evidence, because they’re withholding it. We can’t even know his identity. Killing an unarmed woman may be justified under certain specific circumstances, but since when is it heroic? When the dead woman has read QAnon websites? Republicans aren’t asking that question.

  Tucker Carlson houdt ten minste zijn hoofd helder. De rest is helemaal gek geworden! De vraag is hoe lang Tucker het vol houdt voor hij van YouTube en FOX wordt verwijderd.

  Tot slot nog even dit: gisteren ging alles goed, ik had mijn oude IP nummer terug. Maar vandaag hapert alles weer en nu heb ik ook weer zo’n raar IP nummer. Wie doet dat? Wie het weet, mag het zeggen. Ik zal mijn internet provider maar eens bellen of mailen….

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Mijn internet doet het weer goed, want mijn provider heeft mijn oude IP-nummer hersteld. Wat een gedoe!
  Intussen gaat de impeachment van de NIET-president Trump ook de mist in. Wat een theater!

  Trump is ACQUITTED by the Senate as Democrats FAIL 2nd Impeachment Trial, Let the Salt Flow!

  Wat een clowns!!! 🙂

  Laurel & Hardy – Pick A Star (1937) – Guest Appearance 2

  Morgen gaat het weer dooien. Hoeveel dooien zei u ???

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën