Archieven

Guust Flater verslaat de chaos in Washington

Omdat de situatie in Washington DC nu echt chaotisch is, heb ik me gisteren vermaakt met de razende reporter Guust Flater. Hij is een volger van Q, die al een paar jaar met cryptische boodschappen komt over de Amerikaanse politiek. Guust Flater noemt zich WakeyQ en zijn video’s zijn te vinden op BitChute. Op de bestorming van het Capitol heeft hij zo zijn eigen kijk. Hij geeft daarbij details die niet in de media komen en hij documenteert alles. Met een vet Rotterdams accent geeft hij zijn commentaar op president Trump en de tegenspelers van Trump. Kortom: humor en ernst in de politiek. 😉

Covfefe Report 359. Focus op 6 jan, Lin Wood, 55 ionisatoren in TK, Sigrid Kaag, Pelosi herkozen duurt 39 minuten.
4 januari 2021

Covfefe Report 360. DC will be wild, Paniek, Vrij en Sociaal, Hugo hufter, Corona debat duurt 30 minuten.
6 januari 2021

Covfefe Report 362. Antifa thugs infiltreert, Pence volgt procedure, Save our Children duurt 46 minuten.
7 januari 2021

Covfefe Report 363. Concede nada, Still our President, Jensen – ik haak af duurt 40 minuten.
8 januari 2021

12 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  ‘The Storming of the Capitol’: America’s Reichstag Fire?

  The media are already spinning a narrative around the events in Washington DC. One that bears no resemblance to reality, does not hold up to any kind of scrutiny and will have massive, far-reaching consequences for all of us.

  4. The riot ended Trump’s presidency. Although the Congressional session was widely described in the press as the “confirmation vote” for Joe Biden’s election victory, it was actually rather more than that.

  VP Mike Pence was chairing a joint-session which intended to allow full speeches from those opposing the election and maintaining there had been fraud.

  The violence brought this session to an end prematurely, totally undermined Trump’s legal and procedural challenges and killed any chance he had of overturning the electoral college vote. No sooner was the “attack” over, than many of the Republicans in both houses who were planning to oppose Biden’s election backed-down

  More than that, it seems Trump’s “incitement” of the rioters means he may well be removed from office by enforcement of the 25th amendment, which would end not just this term, but make it illegal for him to run again in the future.

  Facebook and Twitter have outright banned him from posting. The press and television pundits are openly accusing him of treason and sedition.

  So, who has really benefitted from the “chaos at the Capitol”? Because it surely isn’t Donald Trump. One should always be wary of any event which “accidentally” achieves the exact opposite of its stated or apparent intent.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Nog even voor de pret:

  HILARIOUSLY EPIC New Parody – Democrats Went Down To Georgia… Dana Kamide – 4:02

  Published on Nov 16, 2020

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Omdat Guust Flater het laat afweten als het gaat om Robert Jensen, wil ik ook graag luisteren naar de Jensen Show. Maar eerst even dit: YouTube is niet langer het enige videokanaal. Iedereen die zich niet laat meedrijven in de main stream, wordt van YouTube verwijderd. Vandaar dat ik me gisteren suf gesurft heb om allerlei andere kanalen te vinden.

  Zelf heb ik nooit een Twitter account gehad, dus weet ik nauwelijks wat zich daar afspeelt. Ik weet alleen dat de president van de VS geblokkeerd is op Twitter! Kortom: weg met Trump? Welnee, weg met Twitter!

  In de linker kolom staat nu ook een lijstje met alternatieve video kanalen. Veel mensen wijken daar naar uit. Zo ook Robert Jensen! Ook hij verslaat de chaos in Washington DC. Hij is te vinden op BitChute, op het kanaal van Moerstaal. Daar staan ook andere Nederlandstalige video’s die op YouTube niet langer welkom zijn.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  ZO DANKBAAR VOOR TRUMP – DE JENSEN SHOW #283 duurt 50 minuten.

  Robert Jensen, 7 januari 2021

  De volgende aflevering gaat niet langer over de chaos in Washington, maar over de globalistische politiek en de wereldwijde waanzin van de Corona maatregelen.

  TRUMP GAAT NOOIT WEG – DE JENSEN SHOW #284 duurt 38 minuten.

  Robert Jensen, 8 januari 2021

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Nog even Guust Flater, voor wie het een beetje wil volgen, maar geen Engels verstaat:

  Covfefe Report 364. Impeachment Trump take 2. Giant Voice duurt bijna 30 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  LOL met Guust Flater, een vrolijke manier om te kijken naar het nieuws. Met meer info dan in het NOS journaal. 🙂 🙂 🙂

  Covfefe Report 365. Trump en Pence gaan door, It’s Time, Belastingdienst is immuun duurt 34 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  En dan nog even Robert Jensen:

  HET VERBODEN FRAGMENT – DE JENSEN SHOW #286 duurt 35 minuten.

  Voor de achtergrond: https://jensen.nl/

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Vrolijk filmpje gevonden:

  Zet hem gerust lekker HARD 🙂

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Guust Flater gaat vrolijk door met geloven dat president Trump (a.s. woensdag?) een tweede termijn krijgt. In zijn Covfefe report heeft hij het over de toespraak die president Trump gaf ter ere van het voltooien van de muur tussen de VS en Mexico. Bij deze eerst die toespraak:

  President Donald J. Trump delivering remarks at the 450th Mile of New Border Wall, Alamo TX 01/12/21 duurt 22 minuten.

  En dan nu Guust Flater:

  Covfefe Report 366. Civil war, Impeachment 2, H.J.RES.14, Waar blijven jullie duurt 32 minuten.

  Covfefe Report 367. Next week – Bigger, The shot heard around the world duurt 49 minuten.

  Zo, nu zijn we weer bijgepraat. De grote vraag blijft: wat gaat er de volgende week gebeuren in Washington DC ??????? 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën