Archief
Artikelen

Welcome 2021 | New Year fireworks light up Moscow sky

Uiteraard zou ik iedereen graag een gelukkig Nieuwjaar wensen, maar de vooruitzichten zijn allerminst zonnig of positief. We leven nu in lock down, de scholen zijn dicht, mondkapjes zijn verplicht en de middenstand wordt weggevaagd door de Corona maatregelen. Ook wordt er over enkele dagen begonnen met “vaccinaties”, maar wie gelooft dat alles daarna weer “normaal” wordt, zal van een koude kermis thuiskomen. Het “vaccin” is namelijk geen vaccin! Wie zich laat prikken, zou daarna toch nog “besmettelijk” kunnen zijn. Die mondkapjes mogen niet af, anderhalve meter is nog “normaal” en elkaar een hand geven blijft natuurlijk levensgevaarlijk.

Om het toch een beetje positief te houden, heeft Flavio Pasquino op oudejaarsavond wat gasten uitgenodigd in zijn BLCKBX-studio. Het werd een gezellige avond met onderhoudende gesprekken, waarin veel gelachen werd om de absurditeit van het Corona-beleid.

Late Night Show met de TOP 10 Bizarre Momenten 2020 inclusief Quiz… duurt anderhalf uur.

BLCKBX komt met de allereerste Late Night Show als reflectie op het jaar 2020 met de “ Top 10 Bizarre Momenten 2020”. Programmamaker Flavio Pasquino doet dat met zijn eigen “whatts app” groepje die hem door het jaar heen sleurde.
“Iedereen heeft wel zo’n groepje en dat heeft voor veel mensen grote betekenis in deze tijden. Daarom zullen veel mensen zich herkennen in het geven van gewicht aan dit fenomeen”, aldus Flavio.
Samen met media strateeg Stefan Noordhoek, psycholoog Wendy Kroeze (alias het Bloemenmeisje) en software ondernemer Guido Versteeg neem Flavio het jaar door aan de hand van een Top 10, waarin de meest bizarre momenten worden gevangen. Uiteraard is dat persoonlijk en arbitrair maar het is een poging en voor iedereen zou dat anders kunnen zijn. “ Ik denk dat we redelijk in de buurt zijn gekomen”, zegt Pasquino erover.
Naast de Top 10 is er ook een Quiz in de show en worden er tal van grappige video’s vertoond die in 2020 de revue zijn gepasseerd op het net.
Speciale dank aan muziek kunstenaar Nigel Sean waarvan we 4 gave clips hebben getoond. Hij is – net als Tisjeboyjay – een van de ontdekkingen van het jaar. Dit is de link naar het kanaal van Nigel Sean.

Het jaar 2020 kenmerkt zich ook door het motto van Rutte: “Gewoon je bek houden!” De censuur maakt dat mensen die hun bek niet willen houden, uitwijken naar alternatieve video-servers, zoals Vimeo, BitChute en andere kanalen. YouTube en Facebook zijn in 2021 passé. Café Weltschmerz kwam ook met een oudejaarsavond uitzending, die werd geplaatst op Vimeo en daarna op BitChute. Het geluid was daarbij niet optimaal. Nu staat deze lange uitzending ook op YouTube.

In deze uitzending gaat het vooral over de onderwerpen die in 2020 niet aan bod mochten komen. In de uitzending zitten de mensen die de mond werd gesnoerd. We noemen met name de huisarts Rob Elens, die goede resultaten behaalde met het goedkope, veilige en ruim voorradige medicijn Hydroxychloroquine. Dat is geen “kwakzalverij”, maar deze effectieve geneeskunde werd verboden! Volgens onze Minister van Ongezondheid is er maar één remedie: het mRNA “vaccin”.

Verboden Jaaroverzicht 2020 duurt 2 uur en 22 minuten.
Café Weltschmerz

2020 is naast het jaar van het virus, ook het jaar waarin een ongekende golf van censuur ervoor zorgde dat artsen, wetenschappers, professoren, juristen, opiniemakers en kritische burgers de mond werd gesnoerd. Interessante zienswijzen en belangrijke nieuwsfeiten zijn hierdoor nauwelijks doorgedrongen tot het grote publiek.

In het Verboden Jaaroverzicht wordt teruggeblikt en hoor je wat je allemaal NIET mocht weten in 2020.

Durf jij te kijken? Het mag eigenlijk niet.

Helaas hebben wij nog niet de budgetten van een publieke omroep en is de geluidskwaliteit nog niet optimaal, een betere versie wordt hard aan gewerkt en verschijnt deze week.

Bekijk ‘Het Verboden Jaaroverzicht’. Per thema behandelen we met een tafel vol experts de belangrijkste onderwerpen van 2020 die natuurlijk totaal onderbelicht, geframed of zelfs niet aan bod zijn gekomen in de main stream media. Het Verboden Jaaroverzicht is een productie in samenwerking tussen Café Weltschmerz en Docsfair. In deze aflevering waren te gast:
Berber Pieksma – huisarts, Willem Engel biofarmaceutisch wetenschapper, Rob Elens huisarts, Jan Bonte neuroloog, Isa Kriens juriste, Jeroen Pols jurist, Frank Stadermann oud-advocaat, Sander Compagner journalist, Cees Hamelink emeritus hoogleraar internationale communicatie & media, Maurice de Hond sociaal geograaf, Kees van der Pijl emeritus hoogleraar internationale relaties, Sietske Bergsma juriste en Amerika deskundige, Ad Broere econoom en Rein de Vries econoom. De muziek is van ‘The Wanderer’ en de afsluitende toespraak van hoop is van ‘Sven Hulleman’. De presentatie is in handen van Fiona Zwart en Jorn Lukaszczyk.

Het is wel belangrijk om zowel optimistisch als kritisch te blijven. Daarom wens ik iedereen ondanks alles een Gelukkig Nieuwjaar!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “Gelukkig Nieuwjaar? Welkom in agenda 2021”

 • AlbertV:

  Ook u, Bou, en alle volgers alle goeds voor 2021.
  Wat je energie geeft groeit, daarom is het mijn voornemen om het goede, positieve en liefdevolle aandacht en daarmee energie te geven. Mededogen (begrip) voor hen die verward en verdwaald zijn (niet vanuit superioriteitsgevoel natuurlijk).

 • mr.drs.Bou:

  De uitzending van Verboden Jaaroverzicht 2020 had een slechte geluidskwaliteit. Inmiddels is dit verbeterd. Ik heb wel een link, maar ik kan hem niet embedden.

  Ik zit nu te luisteren en het is een uiterst boeiende uitzending.

  Verboden Jaaroverzicht 2020 duurt 2 uur en 23 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Weltschmerz Oudjaarsinterview met Willem Engel door Martina Groenveld duurt 47 minuten.

Laat een reactie achter