Archieven

De gezondheidsdictatuur en de Great Reset

Gisteren heeft Mark Rutte de gezondheidsdictatuur afgekondigd. Bijna 20 minuten lang was hij de televisiester vanuit zijn ivoren torentje. Nederland gaat op slot, Vrolijk Kerstmis is verboden en Gelukkig Nieuwjaar is afgeschaft. Mondkapjes om ons monddood te maken, ademnood als remedie tegen de vrijheid van meningsuiting. Anderhalve meter afstand om uw naasten niet te besmetten met een virus waarvan de meeste mensen niet of nauwelijks ziek worden en dat veel minder dodelijk is dan deze lock down! Dit is de gezondheidsdictatuur die moet leiden tot de Great Reset. Niets zult u meer bezitten en u zult gelukkig zijn…

Een veilig en goedkoop geneesmiddel, HCQ met zink, bleek goed te werken, maar werd verboden. Wij moeten allemaal een vaccin! De dierenarts en viroloog Ab Osterhaus, bijna dagelijks te gast in OP1, heeft er reeds 5,6 miljoen euro aan verdiend, maar men wil meer, altijd meer! Dit schandaal kost mensenlevens!

Huisartsen KRITISCH over het coronabeleid | DANNY OP STRAAT S02E09 duurt 15 minuten.
5 nov. 2020

Mark Rutte breekt record met Torentjestoespraak: 8,4 miljoen kijkers

De toespraak van Mark Rutte waarin hij vanuit het Torentje de details rond de lockdown bekendmaakte, heeft gisteren massaal mensen aan de buis gekluisterd gehouden. Liefst 8,4 miljoen kijkers zagen zijn speech. Sinds het begin van de coronacrisis wist nog niet eerder een toespraak of persconferentie zo veel kijkers te trekken.

‘Nederland vijf weken op slot, hoe minder contacten hoe beter’

Nederland gaat de komende vijf weken ‘op slot’. “Het is ingrijpend en heftig, maar dat we er doorheen komen, staat voor mij vast.” Dat zei premier Rutte vanuit het Torentje waarin hij het land toespreekt over de nieuwe lockdown. Buiten was tijdens de live-toespraak duidelijk het gefluit van tientallen demonstranten te horen.

Rutte kondigt ‘onvermijdelijke’ lockdown aan en haalt tijdens speech uit naar activisten

Het is een ‘heftig besluit’, maar Nederland gaat voor een periode van vijf weken in lockdown. Dat heeft premier Mark Rutte vanavond gezegd tijdens een live toespraak vanuit het Torentje. Hij haalde daarbij en passant uit naar activisten die te horen waren op de achtergrond tijdens de opnames.

Het gaat ‘in sneltreinvaart’ niet goed met de besmettingscijfers, hield Rutte voor. “Voor een periode van 5 weken in lockdown. Nederland gaat op slot. Alles is er op gericht contacten tot een minimum te beperken. We herinneren ons de beelden van lege schoolklassen. Daar moeten we naar terug. We realiseren ons hoe heftig het besluit is wat we nemen. Zeker zo kort voor kerst. Voor veel mensen is dit jaar er één geworden van rouw. Omdat ze een geliefde kwijtraakten, of omdat hun bedrijf over de kop ging. We zien stress en eenzaamheid.”

Hij noemde de coronacrisis ‘de grootste die we in vredestijd hebben meegemaakt.” Ook stelde de premier ‘geen keus’ te hebben om harde maatregelen te treffen.

Vandaag besloot het kabinet tot een vergaande lockdown die tot 19 januari moet gaan gelden. Het gaat om sluiting van alle scholen en alle winkels behalve supermarkten, speciaalzaken als slagers, apotheken en banken. Ook dierentuinen, musea en bioscopen moeten weer op slot. Ook sportscholen gaan opnieuw dicht, alleen buitensport blijft toegestaan. Alle binnensportlocaties gaan dicht. Verder moeten ook mensen met contactberoepen zoals kappers en sekswerkers stoppen.

Rutte: ,,Dit is een ongewoon besluit, maar gezien de drukte in de winkelstraten wel nodig.” De premier kondigde ook ‘steun’ aan, in de vorm van subsidie, voor de getroffen winkels.

Kerk

Alleen medische contactberoepen zoals fysiotherapeuten en tandartsen blijven actief. De kinderopvang blijft alleen open voor kinderen van wie de ouders een essentieel beroep hebben. Hotels mogen open blijven, maar geen eten meer serveren. Gebedshuizen blijven wel open en topsport mag doorgaan. Buurthuizen blijven toegankelijk voor kwetsbare mensen en bibliotheken mogen een afhaalservice runnen. Over reizen zei de premier: blijf zoveel mogelijk thuis. “Als je een huisje hebt gehuurd, kun je daarheen. Maar maak geen onnodige uitstapjes.”

Het kabinet raadt ook aan zoveel mogelijk af te zien van bezoek thuis, het maximum wordt twee personen. Behalve met kerst: dan is het aantal van drie toegestaan. “Dan kan er wel iets meer, maar kerst blijft helaas sober”, aldus Rutte.

De premier erkende dat iedere maatregel ‘voor discussie vatbaar is’. “Maar we moeten nu alles doen. We moeten door de zure appel heen bijten voordat het weer beter wordt. En ja, het wordt beter. Er komt een moment dat we corona weer achter ons laten. Dat is niet meteen, niet over een week, niet over een maand. Maar met het vaccin wordt 2021 een jaar van hoop. Met licht aan het einde van de tunnel.”

Die toespraak heb ik zelf niet bekeken of beluisterd. Mark Rutte kan niet anders, hij is slechts een marionet van het wereldwijde fascisme, de groep ultrarijken die de wereldeconomie willen herscheppen naar hun eigen beeld en gelijkenis. Dat wil zeggen dat zij alles bezitten en wij helemaal niets, maar we zullen gelukkig zijn…

14 december: TV toespraak Mark Rutte duurt 19 minuten.

Demonstranten gearresteerd tijdens toespraak minister-president Rutte

Baudet: ‘We laten ons toch niet opsluiten?!’ FVD start petitie voor de vrijheid

Tegen De Dagelijkse Standaard laat Thierry Baudet weten dat zijn Forum voor Democratie vol de aanval inzet op de belachelijke lockdown van het kabinet. “We willen heel Nederland mobiliseren,” zegt Baudet, “daarom beginnen we nú een petitie voor de vrijheid.”

Tegen De Dagelijkse Standaard laat Thierry Baudet weten dat zijn Forum voor Democratie vol de aanval inzet op de belachelijke lockdown van het kabinet. “We willen heel Nederland mobiliseren,” zegt Baudet, “daarom beginnen we nú een petitie voor de vrijheid.”

De petitie ging online een paar uur nadat premier Mark Rutte zijn toespraak gaf in het Torentje. We kregen te horen dat het kabinet zich zoveel zorgen maakt over het aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus dat het hele land op slot moet.

Baudet vindt dit terecht volkomen “onacceptabel en zelfs idioot. Ze spelen paniekvoetbal. De Jonge en Rutte staren zich blind op Excel sheets met allerlei informatie over de volstrekt onbetrouwbare PCR-testen die ‘besmettingen’ zouden laten zien, en ondertussen vergeten ze dat er nog een hele wereld om die sheets heen draait. Ik liep vandaag door Den Haag en zag overal bij restaurants en café’s dichtgetimmerde deuren.”

“Dit land staat economisch nu al op omvallen. Als deze lockdown doorgaat eindigen we uiteindelijk met misschien wel twee miljoen werklozen. De hele middenstand krijgt dan zo’n zware klap te verduren dat je je moet afvragen of men er ooit nog bovenop komt,” aldus Baudet.

“Forum voor Democratie vindt dit onacceptabel,” gaat Baudet verder. “Dit is doodeng. Een lockdown gaat véél te ver. Wij staan pal voor onze vrijheid. Daarom zijn wij vanavond een petitie voor de vrijheid gestart. We willen heel Nederland mobiliseren, van links tot rechts en alles dat er tussen in. In het licht van deze existentiële crisis verbleken al onze oude onderlinge verschillen. We moeten nu samen opkomen voor onze vrijheid, ongeacht onze afkomst, religie, seksuele geaardheid of politieke ideologie.”

Teken de PETITIE. Alleen samen krijgen we onze vrijheid terug!

Natuurlijk heb ik de petitie getekend, maar ik denk niet dat het veel zal helpen. Het geloof in het virus is nu de nieuwe religie en voor deze duivel moeten we allemaal zwichten. In Nederland heerst de gezondheidsdictatuur, geleid door een driemanschap, in plaats van door de democratisch gekozen Tweede Kamer. Ons land is sinds de Spoedwet als was in de handen van de satanisten!

De grote reset – De feiten op een rijtje duurt 11 minuten.

Regering wil met harde lock down de mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin

De regering – of moeten we wellicht de ‘Rutte-De Jonge dictatuur‘ schrijven? – lijkt met een harde lockdown die morgen ingaat het volk mentaal dermate te willen uitputten, dat de murw gebeukte mensen vanaf 4 of 14 januari allemaal staan te springen om hun Covid vaccins te gaan halen. Het argument van het regime in Den Haag is allang doorgeprikt – van aangetoonde ‘besmettingen’ is geen enkele sprake, enkel van positieve PCR-testen, waarvan 90% – 95% vals positief is -, maar dat weerhoudt 99% van ons volk er niet van om zich als willoze systeemslaafjes te gedragen, niet beseffend dat als ze NU niet massaal geweldloos in verzet komen, ze straks geen enkele kans meer maken om ooit nog hun vrijheid en zelfbeschikking terug te krijgen.

‘Stop met lockdowns als het belangrijkste controlemiddel,’ zei dr. David Nabarro, speciale Covid-19 afgezant namens de WHO, begin oktober. ‘Dit is feitelijk een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe,’ vervolgde hij, wijzend op de verwachte verdubbeling van de wereldwijde armoede omdat honderden miljoenen mensen hun baan zijn verloren. ‘Bedenk dat lockdowns één gevolg hebben dat jullie nooit mogen onderschatten, en dat is dat arme mensen er verschrikkelijk veel armer door worden.’

Intussen is er een buitenparlementair onderzoek gaande naar de gang van zaken. Het parlement wilde geen onderzoek doen, maar uit de resultaten van het buitenparlementaire onderzoek blijkt de misdadige gang van zaken.

Rob Elens en Elke de Klerk in De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie – Impressie en interviews duurt 22 minuten.
14 dec. 2020

Een samenvatting en impressie van de verhoren en interviews met Rico Brouwer van Potkaars, gemaakt in het weekeinde van 12 en 13 december in de BPOC2020. Twee horeca ondernemers en twee artsen: Dave Venema, Wim Cox, Elke de Klerk en Rob Elens.

Het gaat niet over het virus, deze PLANdemie is mislukt. Het gaat om de Great Reset en dat plan lijkt te lukken. Noem elke positieve PCR-test een besmetting en verklaar dat er een gevaarlijke epidemie heerst. Sluit dan alle winkels, cafés en zo voort, tot de hele bevolking murw is. Daarna geef je iedereen een vaccin, maar niemand weet wat er in dat spuitje zit. Dit is een medisch experiment dat volstrekt niets te maken heeft met onze gezondheid! Het gaat om de Great Reset!

The Great Reset, het complete verhaal met Prof. Bob de Wit. duurt 49 minuten.

The Great Reset!? ‘Kijk naar China’, zegt Prof. Bob de Wit.

‘We need a Great Reset’ zegt Klaus Schwab, de oprichter en voorman van het World Economic Forum, dat jaarlijks in het Zwitserse Davos samenkomt met de superrijken en meest invloedrijke mensen op aarde, ook wel de 1% genoemd. Wat wil Schwab precies? Wat betekent nou die Great Reset? En hoe krijgt die dan vorm? Ik bespreek met met Professor Bob de Wit (hoogleraar Strategisch leiderschap) die de afgelopen jaren het geo politiek schaakbord bestudeerde. Dat resulteerde in het nieuwe boek ‘Society 4.0’ wat een manifest is van ‘zorg’ maar ook ‘hoop’. Volgens De Wit is de Great Reset onontkoombaar en volkomen cyclisch omdat we aan het einde zitten van het industriële tijdperk dat simpelweg op is. ‘Echter, de koers die het World Economic Forum heeft ingezet is een weg van ondemocratisch bestuur, zonder feed back mechanismes en een systeem zonder rem leidt tot een dictatuur’, aldus De Wit.

‘Het is dus zaak dat wij, de burgers, zelf naar de tekentafel gaan om onze ideale wereld vorm te geven’ zo oreert hij tijdens de uitzending van bijna 50 minuten.

Professor Bob de Wit nodigt dan ook iedereen uit om mee te denken over deze toekomst en daagt ons uit in hoofdstuk 8 van zijn visionaire boek, dat 11 december nog bejubeld werd door oud premier Jan Peter Balkende tijdens de boekpresentatie op de Nyenrode Business University.

Voor de liefhebbers tot slot de Jensen show. Hij zegt in duidelijke taal wat veel mensen al denken. En Jensen komt met sterftecijfers waaruit duidelijk blijkt dat we worden bedonderd met waardeloze statistieken. Covid 19 is beslist geen ziekte die de volksgezondheid bedreigt! De lock down is een economische politiek die ons normale leven bedreigt!

ZE GAAN VOOR DE KILL – DE JENSEN SHOW #271 duurt 32 minuten.

22 Reacties

 1. Ben

  Hi Boudine,

  Bericht van Kees van de Pijl op Twitter:
  “Ik hoor dat Merkels positie in gevaar is door de aanvallen op het #Drosten-#PCR-protocol en dat #Rutte na overleg met haar besloten heeft ook hier crisissfeer te scheppen. Schooljeugd, levensvreugde, cultuur, MKB, maakt allemaal niks uit.”

  Wij zijn benieuwd.

  Groeten, Ben

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Ben, hoe zou het nu toch gaan met de Deutsche Bank? Was die vorig jaar al niet ernstig failliet? En dat nadat ze Griekenland hadden geplunderd…
   Ik vraag me oprecht af hoe het gaat met deze zombie.

   Antwoord
 2. AlbertV

  Onze reguliere media zijn het grote kwaad. Politici liegen en hebben agenda’s, dat weet elk weldenkend mens, maar onze journalisten hebben de harde plicht om de makke, goedgelovige schapen wakker te schudden en alert houden door te wijzen op list en bedrog van onze leiders.
  Alle mensen kun je even voor de gek houden,
  Sommige kun je voor altijd voor de gek houden,
  Maar je kunt niet voor altijd iedereen belazeren.
  De huidige MSM hoernalisten doen hun best om regel één zo lang mogelijk in stand te houden.
  In deze donkere dagen rond kerst en jaarwisseling hebben (normale) mensen behoefte aan samen zijn, warmte, dicht op elkaar kruipen, en dat wordt nu door deze volbloed psychopaten regering verboden. Zelfs kinderen ontzien deze schurken niet, ook hun wereld maken ze kapot.
  Als het tot een opstand (revolutie, staatsgreep) komt hoop ik dat het zonder (fysiek) geweld gaat.

  Antwoord
 3. yvonne

  Zelf nadenken brengt het algemeen welzijn in gevaar’
  ‘Mondkapjesplicht een leven lang’
  ‘Vaccinatie tegenstanders hun rechten ontnemen’
  ‘Lichaamscontact veroorzaakt leed’
  ‘Alleen eenzaamheid is veilig’
  ‘Wees altijd gehoorzaam’
  ‘Vaccinatie is naastenliefde’
  ‘Vermijd voor altijd nabijheid’

  https://www.youtube.com/watch?v=Seem7M0ieJ8

  Laat het niet zover komen!!

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  “Volstrekte WILLEKEUR en CHAOS” – Wilders over de maatregelen

  “Je kunt niet bevolking jaar lang opsluiten” – Binnenhof Report met Thierry Baudet (FvD)

  De hardste speech ooit. Van Haga gaat all-in tegen Lockdownkabinet

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Komisch polygoonduo Rypke en Tom laten zien hoe we ons tegen het virus kunnen wapenen! duurt 20 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  2e LOCKDOWN IS DE WERELD OP Z’N KOP duurt 37 minuten.

  Dileila Theunisz Nederlands Official

  Lieve mensen zoals niet alleen ik maar vele anderen die gewoon helder na denken hebben deze pandemie 1e en 2e Lockdown voorspeld + het vaccin wat ze je enorm graag in je lichaam willen spuiten. Het is niet zo moeilijk om deze zaken te voorspellen als je de plannen kent. Wil jij ook deze plannen kennen? lees de boeken van Robin de Ruiter. Zijn nieuwe boek is 9 december uitgegeven: Covid 19 en de wereld erna, is nu te koop bij mij op de website. Dankzij Robin mag alleen ik dit boek voor jullie aanbieden voor 19.95 elders kost dit boek 24.95 gratis verzenden.
  Bestel hem hier via deze link.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Uit dit gesprek vaneen journalist met Kamerlid Hagen blijkt dat journalisten niet luisteren, niets onderzoeken, maar blijven vasthouden aan de mythe van het virus.

  Dat mondkapje van jou is zinloos! duurt 4 minuten.

  Antwoord
 8. yvonne

  I start with Public Health officials making a startling admission, then I move to 4 more examples of persecution of people who are questioning the government’s Big Pharma response to COVID, and then I go through who “they” are. Who is it behind the persecution, censorship & vaccine narrative???

  DISSIDENTS IN THE AGE OF VACCINES duurt 44 minuten.

  https://www.bitchute.com/video/rMGBWjevEBwr/

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie doet onderzoek naar de gevolgen van de Cojona maatregelen. Een parlementaire enquête zat er niet in, dus doen ze het zelf! Vanmorgen heb ik twee verklaringen bekeken. Hartverscheurend!

  Rozemarijn Vedder & Fariz Susetyo 16 jaar – Leerlingen duurt 34 minuten. De laatste minuten zijn formaliteiten.

  Monique Boevée Spijkers Docent levensbeschouwing & Hypnotherapeut duurt 48 minuten, met de laatste minuten weer formaliteiten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Over het vaccin tegen Covid is zoveel informatie, dat ik aan het schrijven van een artikel daarover niet toekom. Maar lees dit artikel:

  Acht redenen om geen cvid19 vaccinatie te nemen

  Zelf wil ik die prik niet, want de symptomen na inenting zijn erger dan de Covid krijgen.

  Maar ik vraag me af waarom men iedereen wil inenten. Terwijl nu al bekend is dat de mensen er (soms enige dagen!) ziek van worden? Covid is voor de meeste mensen vrij ongevaarlijk, het is ongeveer zo erg als een griep. En gelukkig zijn de meeste mensen daar tegen bestand. Ook ik heb kennelijk voldoende weerstand, want ik heb al in 40 jaar geen griep gehad.

  Waarom dan die idiote en vrijwel ongeteste mRNA-vaccins?

  Daar ben ik nog niet achter, maar misschien weten we dat pas na zeven jaar!

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Stichting Artsen Covid Collectief duurt 7 minuten.

  Wij kunnen ons op basis van de artseneed of -gelofte niet langer verenigen met de huidige coronamaatregelen en vragen om een open en vrije dialoog over onderstaande doelen en argumenten. Deze met volgens ons plaatsvinden met een brede vertegenwoordiging uit de maatschappij, duidelijk zichtbaar, respectvol, onbevooroordeeld en op basis van de juiste gegevens. Deze oproep doen we met alle respect voor het snelle handelen tijdens het begin van de pandemie en met medeleven voor de zieken en nabestaanden van hen die zijn overleden.

  Doel 1: Het SARS-CoV-2 virus schrappen van de lijst A van meldingsplichtige ziekten.

  Stelling: COVID-19 blijkt niet gevaarlijker of dodelijker te zijn dan andere griepvirussen.

  Meer dan 98% van de mensen wordt niet of nauwelijks ziek bij besmetting. De gemiddelde mortaliteit wordt nu geschat op 0,3% en ligt waarschijnlijk lager.

  Doel 2: Afschalen van de maatregelen en zo snel mogelijk terugkeren naar ‘normaal’

  Stelling: De huidige coronamaatregelen veroorzaken meer schade dan zij trachten te voorkomen.

  De nevenschade op sociaal, economisch, fysiek en psychisch terrein is enorm en staat niet in verhouding tot de beoogde of noodzakelijke bescherming tegen het virus.

  Doel 3: Opheffen van de inperking van vrijheden en grondrechten.

  Stelling: Dreiging van het virus rechtvaardigt geen inperking meer van vrijheden en grondrechten.

  Kwetsbare personen verdienen extra aandacht. Maatregelen mogen alleen in goed overleg worden toegepast en op basis van vrije keuze. Waar mogelijk gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.

  Doel 4: Duidelijkheid scheppen over het doel van de maatregelen

  Stelling: Het oorspronkelijke doel (flattening the curve) is al lang bereikt.

  In maart was het beleid erop gericht overbelasting van de ziekenhuiszorg te voorkomen. Nu lijkt het beleid erop gericht om besmettingen te voorkomen, met zeer ingrijpende en langdurige gevolgen. En gebaseerd op een verkeerde testsituatie.

  Doel 5: Staken van het gebruik van de PCR-test bij mensen die geen griepverschijnselen hebben.

  Stelling: Positieve testen worden ten onrechte gebracht als ‘besmetting’ en als ‘uitbraak’.

  De PCR test dient alleen gebruikt te worden voor het vaststellen van een virus in een ziek persoon en is niet geschikt om ‘besmettingen’ in de algemene bevolking vast te stellen.

  Doel 6: Het overheidsbeleid moet vooral gericht zijn op gezondheidsbevordering.

  Stelling: het huidige beleid schaadt de gezondheid meer dan dat zij die bevordert of beschermt.

  De gezondheidstoestand speelt een zeer grote rol bij het verloop van een infectie met COVD-19. De huidige ‘angst voor het virus’, de anderhalve-meter-maatregel en de mondkapjes verlagen de weerstand onnodig waardoor het risico op infecties en andere (chronische) aandoeningen verder toeneemt. Er zijn veel methoden, waaronder leefstijl, om de weerstand te verhogen.

  http://www.artsencovidcollectief.nl

  Ben je arts en voel je je verbonden met ons initiatief neem dan contact met ons op via de website.

  Bron: Stichting Artsen Covid Collectief
  Abonneer je op hun kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCAd64NXxHgHu_rPVRLOj7Hg

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Gesprek over Brandbrief van 17000 burgers, medici en zorgpersoneel duurt een uur en 6 minuten.

  17juli publiceerde Café weltschmerz het gesprek met de artsen achter de brandbrief. De eerste stappen naar het Artsen Covid Collectief

  Een gesprek van Ramon Bril en Saskia van Oerle met;
  Evelien Peeters, Internist
  Hannah Visser, Internist
  Jan Vosters, Arts Maatschappij en Gezondheid (NP)
  Dick Bijl, Oud huisarts en epidemioloog
  Pierre Capel, emeritus hoogleraar experimentele immunologie

  Bij Studio Weltschmerz enkele artsen en wetenschappers die menen dat het bij wet vastleggen van de corona maatregelen meer schade aanricht aan de volksgezondheid dan goed doet.
  Zij schreven een brandbrief:

  https://opendebat.info/verkorte-brand

  Daarin roepen zij politici op om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren over het beschikbare bewijs mbt het COVID 19 virus en de uitwerking van de overheidsmaatregelen. Zij vragen aan de politici om openbaarheid van de besluitvorming te eisen en te allen tijde proportionaliteit en subsidiariteit mee te laten wegen bij het uitrollen van het beleid. Om zo in de beleidsdiscussie over corona weer oog te krijgen voor het doel dat maatregelen zouden moeten dienen: het verbeteren van onze volksgezondheid.
  ‘Een middel mag onder geen beding erger zijn dan de kwaal’, zo stellen deze artsen.

  Om serieus te nemen;
  De brandbrief werd inmiddels door meer dan 1850 artsen en medisch personeel ondertekend.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Dit is het meest verstandige gesprek van het jaar!

  Wat betekent ‘The Great Reset’ voor de burger? Rein de Vries en Fiona Zwart duurt een uur en 3 minuten.

  “De ineenstorting van de economie is door de elite gepland en wordt door hen noodzakelijk geacht om zogenaamd een nieuw “duurzaam en inclusief” systeem te kunnen introduceren.” Dit aldus econoom Rein de Vries, die zegt dat de Covid-19 crisis aangegrepen wordt om de Great Reset te starten die tot “Inclusive Capitalism” moet leiden. Wat houdt dit voor ons in als men verder kijkt dan de aantrekkelijke leuzen van duurzaamheid, inclusiviteit en gelijkheid? Wat staat ons te wachten? Hoe kunnen we daar mee om gaan en zijn er mogelijkheden om uit deze snel naderende werkelijkheid te komen? Zijn er parallellen met eerdere bepalende momenten in onze geschiedenis te vinden?

  Rein de Vries schreef het boek “Revolutie door Schuld” waarin uitgelegd wordt hoe onze samenleving op dit punt in de geschiedenis terecht is gekomen. Wat en wie zit er achter en wat zijn hun doelen? Hoe worden die bereikt en wat is het gevolg? In dit interview en in het boek worden antwoorden op deze vragen gegeven en Rein de Vries nodigt een ieder uit om hierover in discussie te treden in de comments onder de video.

  Volg Rein via Twitter:
  https://twitter.com/reindevries76

  Bestel het boek van Rein.

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Wybren van Haga: “klimaat- en coronadossier één groot brevet van onvermogen voor landsbestuur duurt 45 minuten.

  In Blue Tiger Studio blikken we met de nr 2 van de FvD lijst, Wybren van Haga, terug op de partijperikelen van november en december – “Goed dat het is gebeurd; alle neuzen staan nu weer dezelfde kant op.” Van Haga zat in de onderzoekscommissie naar de reeds veelbesproken JFvD-appjes: “We hebben in meer dan 160.000 appjes vrijwel niks aangetroffen.” We kijken met hem terug en vooruit op de klimaat- stikstof- en coronacrisis, en op het falen van werkelijk iedereen die bij deze crises betrokken was en is. Maar we blikken ook vooruit naar de komende verkiezingen. Kijktip!

  Antwoord
  • Ben

   Measures do not prevent deaths, transmission is not by contact, masks provide no benefit, vaccines are inherently dangerous: Review update of recent science relevant to COVID-19 policy

   Antwoord
 15. Tommo

  Kop in lifesitenews.com:
  Asymptomatic transmission of COVID-19 didn’t occur at all, study of 10 million finds.
  (org. bron)

  Jeffrey Tucker:

  We keep hearing about how we should follow the science.”

  “With solid evidence that asymptomatic spread is nonsense, we have to ask: Who is making decisions and why?”

  Antwoord
 16. Tommo

  Studie verwijderd omdat het niet in het gewenste plaatje past, niet omdat het niet juist is!

  SPACESHOT76:
  CV Data they Hide to keep you scared (video 5+5min)

  Information in this video is from a Johns Hopkins study that was retracted five days later not because of inaccuracies in the reporting but rather that people were using it to downplay CV, and then I read the great Barrington Declaration which is signed by thousands and thousands of medical professionals, quick 10 minute video but very telling.”

  1 – Johns Hopkins study (CDC data)

  Briand:

  All of this points to no evidence that COVID-19 created any excess deaths. Total death numbers are not above normal death numbers. We found no evidence to the contrary,”

  2 – The Great Barrington Declaration.

  current signatures count:

  Concerned Citizens 712.371
  Medical & Public Health Scientists 13.084
  Medical practitioners 39.545

  Cartoon humor: Pijl door hoofd.

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  Mark Rutte aanvaardt vernietigend rapport. Conclusie; “De democratie hangt aan het infuus” duurt 23 minuten.

  Premier Mark Rutte ging door het stof tijdens het verhoor in de toeslagaffaire, die pas na jarenlang aandringen van Pieter Omtzigt tot stand kwam. Het werd de val van dit kabinet en toonde aan hoe belangrijk transparantie en onafhankelijke onderzoeken zijn.

  Pieter Kuit vroeg een aantal maanden geleden aan de kamer om een parlementair onderzoek in te stellen rondom de noodzaak van de corona maatregelen maar kreeg NEE op zijn rekest. Sterker nog, WOB verzoeken rondom corona en het vaccin worden niet behandeld, want er is een pandemie en dus besloot Pieter Kuit zelf de BPOC ( Buitenparlementaire Onderzoekscommissie) op te zetten.

  20 november 2020 interviewde programmamaker Flavio Pasquino oprichter Pieter Kuit al eens:

  https://youtu.be/sU3RysFkNwI​

  Deze keer kwam hij samen met zijn dochter Jade Kuit die als griffier fungeerde tijden de verhoren. In de afgelopen maanden verhoorden ze meer dan 60 belangrijke personen en 2 maart 2021 presenteren ze een tussentijds rapport met een vernietigende conclusie,;

  “De democratie in Nederland hangt aan het infuus “.

  En dit rapport wordt overhandigd aan niemand minder dan onze Minister President Mark Rutte in Den Haag.

  Tijdens deze uitzending toonden Pieter en Jade Kuit ook een compilatie van het afgelopen jaar maar ook de twee heftigste momenten, die hen aangrepen. Pieter Koos voor twee leerlingen die getuigden over hun school die was verworden tot een gevangenis met kille conciërges. Jade koos voor een pijnlijk fragment van een verloskundige die vertelt over een bevalling van een “mogelijk” dood kindje waarbij de vader niet welkom was in de kamer omdat er anders teveel mensen aanwezig waren i.v.m. het corona protocol.

  Meer over BPOC vind je hier: https://bpoc2020.nl​

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën