Selecteer een pagina

Archieven

COVID-19 Het Systeem: terug naar normaal

De Nederlandse ondernemer Nico Sloot en de uit Turkije afkomstige filmregisseur Belgin Inal hebben samen een documentaire gemaakt waarin Nico Sloot vragen stelde bij de “Corona-crisis”. Deze crisis ontstaat niet door het virus, maar door de politieke reactie op dit virus. In deze docu worden vragen gesteld die niet worden beantwoord, maar er zijn ook interviews met mensen die met duidelijke antwoorden komen. Die interviews zijn zeer boeiend! En de waarheid is erger dan u denkt, want de politiek behartigt niet langer het belang van de bevolking, maar de belangen van het grootkapitaal, oftewel de weinige stinkend rijke mensen.

Maar eerst een heel kort filmpje over het resultaat van de huidige gezondheidsdictatuur.

De hele economie gaat wel naar de tyfus

Gerard Joling, 6 december 2020

Sinterklaas is het land uit dus tijd voor kerst! Gerard Joling (60) weet als geen ander hoe je uit moet pakken en daarom ging RTL Boulevard alvast bij hem langs om de kerstsfeer te proeven. Ook corona kwam natuurlijk …

Flavio Pasquin heeft de makers van de documentaire geïnterviewd, wat een goede introductie is op deze lange documentaire. Niet alleen is dit een aanbeveling om deze docu te bekijken, maar in het interview wordt ook duidelijk vanuit welke motivatie een ondernemer een documentaire maakt.

Interview met de Filmmakers, Docu “Covid-19 The System” duurt 33 minuten.

“We moeten uit dit systeem!” Interview met de filmmakers van de docu, Covid-19 The System

Ondernemer Nico Sloot startte een burgerinitiatief nadat hij de wereld waarin hij leefde niet meer begreep. Filmregisseur Belgin Inal was in Milaan toen de pandemie Italië trof. Er zou overal paniek zijn maar ze zag niks vreemds. Beide mensen begrepen niet wat er gaande was en vonden elkaar in de ambitie om een documentaire te maken over de waarom vragen. Dat resulteerde in de docu “ Covid-19 The System”. Een reis naar antwoorden bracht hen langs veel interessante sprekers zoals de arts Dick Bijl, Emeritus Hoogleraar Cees Hamelink, Hoogleraar Bob de Wit en vele anderen. Kopstukken als Minister President Mark Rutte en viroloog Ab Osterhaus zagen van een interview af maar Feike Sybesma (speciaal corona gezant) stond Nico per telefoon wel te woord. Samen met de filmmakers recenseren we de film maar bespreken we ook de avonturen die ze hebben beleefd en de lessen die zijn geleerd.

De docu stond lange tijd achter een paywall maar is de komende twee weken gratis te bekijken op http://docsfair.nl/covid19movie.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

En dan nu de documentaire, prachtig gefilmd en heel verhelderend. De boodschap is eigenlijk heel optimistisch, maar aan de oplossing zullen we allemaal moeten deelnemen. Ongeveer 98% heeft niet of nauwelijks last van dat “levensgevaarlijke” virus, gezonde mensen zijn er tegen bestand. Zij hebben een natuurlijke weerstand. Alleen mensen met vaak ernstige onderliggende ziektes, zoals hartfalen, diabetes, obesitas en kanker, zijn kwetsbaar voor dit virus. De Covid-19 epidemie treft slechts 2% van de bevolking, maar de maatregelen treffen ons allemaal!

Er is maar een gezonde keuze: laat je angst varen, want deze is je door de overheid en de media aangepraat. We gaan gewoon terug naar normaal, allemaal!

COVID-19 Het Systeem – DOCSFAIR documentaire duurt een uur en 39 minuten.

DOCSFAIR, 27 november 2020

DOCSFAIR presenteert COVID-19 “THE SYSTEM”

STEUN DEZE FILM: https://docsfair.nl/donaties/

COVID-19! De hele wereld zit in Lock Down. Er heerst paniek in de samenleving. Wat is hier aan de hand?

Na de toespraak van de Minister-president, over het zeer besmettelijke ‘Corona’ virus, is Nico Sloot, een internationale ondernemer, samen met wetenschappers, artsen en deskundigen zich gaan inzetten om antwoorden te vinden op de vragen rondom het corona-virus. Hoe gevaarlijk is dit virus? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de huidige maatregelen wel in verhouding met de risico’s van het virus? En wat voor impact heeft dit op onze maatschappij?

Tijdens Nico zijn zoektocht doet hij schokkende bevindingen….

Gaat dit eigenlijk wel over onze volksgezondheid?

5 Reacties

 1. yvonne

  De Coronawet. Een feit. Wie is hier nu eigenlijk gek??

  https://www.youtube.com/watch?v=Q240VrIUbGE

  Ik weet het wel. Niet voor niets dat we geen gekozen burgemeesters kennen in Nederland, let wel, ALS ENIGE LAND IN EUROPA.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Dit is fascisme nieuwe stijl!

   Antwoord
 2. yvonne

  De fraaie technisch professioneel gemaakte documentaire (99 min), bevat veel kritische informatie over de Coronacrisis en werd door de NOS geweigerd. Hoe ging het maakproces precies in zijn werk en waarom weigert de NOS een dergelijk artistiek en inhoudelijk hoogwaardig product?

  In ‘Covid 19’ gaat ondernemer Nico Sloot met steun van een burgercomité op zoek naar de oorzaken van de coronacrisis. Hij interviewt zijn broer, de farmaceutisch wetenschapper Willem Sloot en de ziekenhuisarts Evelien Peeters over de farmaceutische industrie. Hij bezoekt hoogleraar Cees Hamelink over de rol van de media, Ad Broere over het financieel stelsel en Bob de Wit over een toekomstige wereld van biotech en datatec.

  https://www.youtube.com/watch?v=Hpft-rsswB4

  #43 Media weigert ‘COVID 19’ documentaire. Ab Gietelink, Nico Sloot en Belgin Inal. duurt 40 minuten.

  Antwoord
 3. yvonne

  https://www.bitchute.com/video/EU5b9cR4BE6D/

  HONEST EXPERTS ARE TRYING TO WARN YOU! VACCINES, LOCKDOWNS, MASKS & MORE duurt 56 minuten.

  Thousands of experts are putting their careers, incomes, reputations and their very lives at risk to speak out against the COVID / Corona Hoax – especially against the experimental vaccine technology which is being rolled out worldwide. (CLiCK on “MORE” in the bottom right corner to see the rest of this message & get references.)
  In this video I feature many of them (but by far not all) and I give my commentary as the video goes along. I hope this will help people wake up before it is too late.

  To support my work, please visit my web site here: https://amazingpolly.net/contact.html . Thank you to everyone who has sent letters, gifts, information, prayers, cards & financial contributions. I love & cherish ever single one of you!! Thank you for being part of the revolution back to common sense & humanity.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Het systeem en de intimidatie, specialisten moeten zwijgen! duurt 4 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën