Selecteer een pagina

Archieven

Lange Frans praat met Robert van de Luitgaarden

Robert van de Luitgaarden is op BOUblog geen onbekende. Hij vecht al vanaf zijn 21ste jaar voor de erkenning van een ernstig misdrijf dat systematisch wordt verzwegen: seksueel misbruik van jonge jongens! Robert is zelf als kind jarenlang misbruikt door zijn voogd, directeur van de kinderbescherming André Beemster. Daarover heeft hij een boek geschreven: Weggejorist. Op zijn YouTube Kanaal staat o.a. een kort filmpje over de boekpresentatie in 2016. Voor wie deze zaak niet heeft gevolgd, is dat een goede introductie:

Totaal weggejorist duurt 10 minuten.

Het boek van Robert, Weggejorist, is een verslag van Roberts jeugd in de “Kinderbescherming”. Het is helder geschreven en goed gedocumenteerd met brieven en documenten uit zijn dossier, dat hij heeft opgevraagd toen hij meerderjarig was. Helaas blijkt ook het boek te worden weggejorist. Het ligt niet in de etalages van boekhandels, het staat evenmin op hun schappen, maar men kan het bestellen, o.a. bij uitgeverij Aquazz. Het is een belangrijk boek, vooral voor wie werkt bij “Jeugdzorg”, want seksueel misbruik van kinderen is vaak onzichtbaar, tenzij men er oog voor heeft. Het boek van Robert is echt een eye-opener!

Robert is al sinds zijn 21e jaar bevriend met Yvonne Keuls, schrijfster van talloze boeken, maar eveneens strijdster tegen onrecht! Zij heeft Robert door de jaren heen geholpen om het misbruik aan te kaarten. In 1996 heeft Robert samen met Jos Stadhouder een stichting opgericht, de Stichting Schouder Aan Schouder, later afgekort tot SAS 2000. Deze stelt zich ten doel om hulp te verlenen aan jongens die het slachtoffer werden van de pedo perverts. Op hun website staat veel informatie!

Een andere vriend van Robert is Eric Donk, die op zijn YouTube kanaal JDTVHQ veel korte reportages plaatst over politiek en pedofilie. Een ouder filmpje uit 2012 van (toen nog) JDTV vond ik op het YouTube kanaal van Robert van de Luitgaarden. Robert ging toen met een DVD van al zijn televisieoptredens naar politici in Den Haag om het probleem van kindermisbruik aan te kaarten. Tevergeefs, want Joris Demmink… die viespeuk!

JDTV Afl 41 Robert L duurt 10 minuten.
7 okt. 2012

Maar Robert geeft niet op en laat niet los! En ook Eric Donk is vasthoudend in het volgen van de acties van Robert. Nogmaals, voor wie deze zaak niet gevolgd heeft:

JDTV Afl.41 – Weggejorist Deel 5 duurt 17 minuten.
In première gegaan op 30 okt. 2020

Het vervolg van onze serie over Robert van de Luitgaarden. Robert werd als kind uit huis geplaatst en werd later o.a. misbruikt door de directeur van de katholieke kinderbescherming / jeugdzorg instelling waar hij verbleef. Hij liet het er niet bij zitten en besloot het gevecht aan te gaan om zijn misbruikers aan te pakken. Hierbij kreeg hij de steun van Schrijfster Yvonne Keuls. Het gevecht van Robert duurt tot op de dag van vandaag nog altijd voort. In deze video geeft hij de laatste stand van zaken.

Andere afleveringen staan hier.

En dan Lange Frans, de populaire rapper die nu geniet van een wel zeer langdurige Corona vakantie. Indertijd vestigde hij met zijn nummer Kamervragen 2 reeds de aandacht op Joris Demmink, de pedofiele Secretaris Generaal van Justitie. In 2008 rapte Lange Frans met Baas B al kamervragen, hetgeen toen weer leidde tot Kamervragen. Deze kritische rapper mag nu niet optreden, want corona corona corona… Daarom maakt hij nu podcasts, o.a. met mr. Adèle van der Plas, maar nu dus met Robert van de Luitgaarden. Het werd een goed gesprek! Dank je wel, Robert en Frans. Het moet steeds weer hardop gezegd worden: seksueel misbruik van kinderen is meer dan walgelijk!

LANGE FRANS IN GESPREK MET ROBERT VAN DE LUITGAARDEN duurt een uur en 32 minuten.

Bestel Weggejorist bij uitgeverij Aquazz.

Helaas zijn de pedo’s nog altijd de wereld niet uit. Men zou gewaarschuwd moeten zijn, maar veel mensen sluiten de ogen voor deze perverse seks. Het mag niet, maar via onschuldig ogende internet spelletjes worden kinderen benaderd en verleid. Dat dit bij deze kinderen leidt tot trauma’s die levenslang kunnen doorwerken, maakt dit seksuele misdrijf zo kwaadaardig! Maar de strafrechtelijke vervolging gaat nu uit naar mensen die elkaar in het openbaar een hand durven te geven! Seksueel misbruik wordt meestal niet vervolgd. Daarom een laatste filmpje als waarschuwing aan alle ouders, in de hoop dat zij hun kinderen waarschuwen…

UNDERCOVER OP HABBOHOTEL – VRIJEVOGELS duurt 15 minuten.

9 Reacties

 1. Leif Sachs

  Wel heel erg toevallig dat de jongerenorganisaties van de FVD en van de SP gelijktijdig in opspraak komen door “extremisten”. Als je het mij vraagt zjn ze allebei geinfiltreerd door “agents provocateurs”. Laat me raden… er staan weer verkiezingen voor de deur?

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Protect the children march: het initiatief van Melchior Verbon duurt 28 minuten.

  In Nederland verdwijnen honderden kinderen per jaar. Door Corona komen steeds meer kinderen in aanraking met geweld, zowel seksuele als letselmisdrijven nemen toe. In dit tijdsgewricht kan jeugdzorg niet alles vinden, zijn er groepen die pedofilie willen legaliseren en worden onderzoeken naar ritueel misbruik nog steeds tegengewerkt. Zowel intern als extern de publieke instituties ligt er een taboe op deze onderwerpen.

  Melchior Verbon, vader én zelf ooit een kwetsbaar kind, organiseert de ‘Protect the children march’ om hernieuwde aandacht te vragen voor het belangrijkste onderwerp ter wereld: het beschermen van de glimlach van ieder kind. Sven nodigde hem uit voor een gesprek.

  Als u het initiatief van Melchior wilt steunen kunt u via https://nooit.nl een pakket bestellen met een vlag, een paraplu en twee stickers waarmee u niet alleen financieel een bijdrage levert maar ook uw sympathie kunt uitdragen. Indien u geen pakket wenst maar wel de route wenst te ontvangen, stuur dan een email met uw naam, telefoonnummer én emailadres aan: info@eenoorlogreedsverloren.nl.

  U krijgt de route dan per email, op de 27e november 2020 toegezonden. Indien er wijzigingen zijn, worden die ook per email medegedeeld.

  Links:
  Argos – Glasscherven en duistere rituelen
  Antwoorden Kamervragen over de uitzending van Argos over ritueel misbruik

  Antwoord
  • Ben

   Democratie is na vrijheid het meest misbruikte woord aller tijden.

   Groeten, Ben

   Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Deze discussie uit 1987 is heel verhelderend, vooral als men begrijpt wat Robert van de Luitgaarden is overkomen!

  Het Capitool over pedofilie (1987) duurt 40 minuten.

  In 1987 zond het discussieprogramma Het Capitool naar aanleiding van een misbruikschandaal in Oude Pekela een gesprek over pedofilie uit. Te gast waren o.a. schrijfster Yvonne Keuls en Senator Edward Brongersma

  [Yvonne Keuls (schrijfster):] Ik vind dat je wel degelijk zodra er misstanden zijn dat je die openbaar moet maken. En ik denk nou juist, wat er gebeurt als je misstanden openbaar maakt, dat instanties – ook hulpverlenersinstanties – naar voren springen om dat te verhinderen, want als dat dan openbaar wordt dan moet je daar ook vaak wat aan doen en men weet er vaak geen raad mee en dan is het vaak het makkelijkste om het of te ontkennen of er niets mee te doen. Degene die de moed heeft gehad om daar over te praten of degene die het openbaar wil maken die wordt soms belachelijk gemaakt. […]

  [Edward Brongersma (ex-senator PvdA):] Er is een soort angst voor seksualiteit en lust, die is in de vorige eeuw zo sterk opgekomen, en die heeft gedreven tot een soort uitschakeling van dit onderwerp uit de opvoeding en dat geloof ik is in hoge mate noodlottig en brengt ook de kinderen veel meer in gevaar. […]

  [Interviewer:] En mogen ze dat [vrijen] ook met volwassenen, meneer Sandfort? […]
  [Theo Sandfort (psycholoog):] In principe ben ik er niet voor om uit te maken of zij dat wel of niet mogen. Wat ik weet – in mijn onderzoek blijkt is dat er gewoon kinderen zijn die seksuele contacten hebben met volwassenen – naast een heleboel misbruik hoor, dat komt ook voor natuurlijk, zal ik ook zeker niet ontkennen – maar dat er kinderen zijn die seksuele contacten hebben met volwassenen, soms op eigen initiatief, soms op initiatief van de volwassene, die ze als plezierig ervaren waar ze naar hun zeggen ook achteraf vrijwillig aan deelnemen. Dus die contacten zijn er. En als wij dan heel hard gaan zeggen het mag niet dan denk ik dat wij gewoon een nieuw probleem aan het creëren zijn voor die mensen.

  [Marjan Wijers (Kindertelefoon)] Ik denk dat je niet bij voorbaat kan zeggen dat is schadelijk. Schadelijkheid hangt van een aantal andere factoren af dat hangt af van de mate van vrijheid die een kind voelde om nee te zeggen. Dat is ontzettend belangrijk. Je ziet ook uit onderzoek dat naarmate degene die misbruikt als machtiger wordt ervaren is het kind ja meer beschadigd of hoe je het noemen wilt. Dat is nog belangrijker – dat machtsverschil, die mate – als de soort mishandeling zelf. [Sandfort:] Het gaat niet zozeer om het machtsverschil maar het gaat er om hoe die ouder [oudere?] met het machtsverschil omgaat.

  [Wijers:] Jawel maar dat machtsverschil bepaalt ook of het kind de vrijheid voelt om nee te zeggen of niet. Als het kind de vrijheid voelt om nee te zeggen dan is het een heel ander verhaal dan wanneer het die vrijheid niet voelt.

  [Brongersma:] Ik ben het er blij dat u juist die terminologie gebruikt van de vrijheid voelen want het gaat er helemaal om wat het kind zelf voelt. […]

  [Wijers:] In feite kan je natuurlijk een heel algemeen de grens stellen die ook voor volwassenen geldt; als het om seksualiteit van volwassenen gaat maken we ook het onderscheid tussen seksualiteit, vrijen, plezierig en verkrachting; dat zijn twee verschillende categorieën, geweld. Dat geldt voor kinderen natuurlijk ook. En geweld moet altijd strafbaar zijn.

  bron:
  TV-programma Het Capitool

  Antwoord
 4. yvonne

  Dutroux is overal, waarschuwt de Vlaamse ‘victimologe’ en psychotherapeute Carine Hutsebaut. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van slachtoffers en daders van kindermisbruik. In 1995 haalde Hutsebaut het nieuws met eigen onderzoek naar de praktijken van Dutroux die vijf meisjes ontvoerde, martelde, misbruikte en vermoordde. Het onderzoek werd volgens haar gefrustreerd doordat Dutroux deel uitmaakte van een invloedrijk netwerk. ‘Sindsdien verbaas ik me nergens meer over. Alles wat je kunt bedenken, is ook mogelijk.’

  https://www.youtube.com/watch?v=0f0ixTRldfY

  Pedo’s in het nauw | Rudie Kagie met Carine Hutsebaut duurt een uur.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37 duurt 15 minuten.

  Zondag 29 november was de dag waarop Melchior Verbon zijn ‘Protect the Children March’ van Rotterdam naar Den Haag zou houden.

  Ondanks de medewerking die hij in eerste instantie leek te krijgen van de gemeenten werd het alsnog onmogelijk gemaakt om de mars in zijn oorspronkelijke opzet door te laten gaan, waarop Melchior besloot de mars om te dopen tot ‘recon’ voor een volgende editie. Samen met een kameraad maakte hij de tocht en aan de eindstreep troffen zij alle vrijwilligers en belangstellenden op het Malieveld.

  Noch het duo, noch degenen die hen kwamen toejuichen lieten zich belemmeren in hun voornemen om hun boodschap te brengen, met een bijzondere dag tot gevolg.

  Antwoord
 6. Vincent den Hengst

  Geachte mr. drs. Bou

  als vrijwilliger doe ik onderzoek naar transgenerationeel georganiseerd geweld (satanisch ritueel misbruik) voor. Bedankt voor de mooie website. Ik ben erg hard op zoek naar belanghebbenden en informatie over dit onderwerp. link naar de website van het kenniscentrum:
  https://kenniscentrumtgg.org/nl/home/

  Antwoord
 7. Bernhard Schat

  Ohm namo narai !

  Na veel gedonder, gebliksem, vulkanen, tsunami’s en capriolen op de schaal van richter nu;

  Over: wel of geen mooi weer beloven….

  Wel mooi weer beloven…

  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37

  Geen mooi weer beloven..

  Brotherhoods verenigen zich bij anti-pedo demonstratie | DANNY & THE BROTHERHOOD #9 | NPO 3 TV

  Bedankt allemaal !
  Alvast vrolijke kerst en de beste wensen …

  Sri sri Magnitude.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zes + vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën