Archieven

Vrouwen voor Vrijheid zijn niet bang voor Corona

Vrouwen voor Vrijheid organiseerde op zaterdag 14 november een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. Vrouwen voor Vrijheid is een groep die voornamelijk bestaat uit vrouwen, maar mannen zijn ook welkom. Aan de talrijke demonstraties van de afgelopen maanden hebben reeds duizenden en zelfs miljoenen mensen deelgenomen. Zij demonstreerden voor de vrijheid die ons wordt ontnomen door de onzinnige en onnodige maatregelen tegen Covid-19. Hoewel de overheid en de media proberen om deze betogingen in een kwaad daglicht te stellen, is dat bij Vrouwen voor Vrijheid niet gelukt.

Deze vrouwen hebben het hart op de juiste plaats en ze houden het hoofd koel. Op hun website staat: Onze Missie

Wij willen de vrijheid behouden om vragen te mogen stellen, om zelf op onderzoek te mogen uitgaan. En dat gaan wij doen.
Met elkaar!
​Wij zijn Vrouwen Voor Vrijheid
Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden. Als je aan de toekomst van onze (klein)kinderen en onze dierbaren komt veranderen wij in leeuwinnen.

Kijk gerust ook eens rond op hun FaceBook pagina. Hier volgen de video’s van de sprekers op het Museumplein, want zij hebben allemaal iets belangrijks te melden: vrijheid doen we samen!

Opening van Vrouwen voor Vrijheid manifestatie met Tijn & Binkie Touber & Bonnie Bessem duurt bijna 14 minuten.

Toespraak Nadia Duinker, Museumplein Amsterdam 14 november 2020 duurt ruim 14 minuten.

Toespraak van Isa Kriens, De Kleine Activist duurt bijna 20 minuten.

Dokter Johan Tielen tijdens Vrouwen voor Vrijheid Amsterdam duurt 7 minuten.

En dan de media, die probeerden om deze prachtige demonstratie stuk te schrijven, omdat de gemeente dat vroeg. Dat is gelukkig niet gelukt. Het Parool berichtte daarover het volgende (met dank voor de goede verslaggeving):

Het Parool 15 november: Vrouwen voor Vrijheid: ‘Demonstratie Museumplein werd niet afgebroken’

De gemeente meldde zaterdagavond dat de demonstratie van Vrouwen voor Vrijheid op het Museumplein vroegtijdig werd afgebroken. Aanwezigen zeggen echter dat de demonstratie al voorbij was.

De stichting Vrouwen voor Vrijheid organiseerde zaterdag een demonstratie op het Museumplein omdat, in de woorden van de organisatie, ‘ons fundament als vrij mens’ onder druk is komen te staan door de coronamaatregelen. De demonstratie was bij de gemeente aangevraagd tot 19.00 uur, maar het programma duurde slechts tot 18.00 uur.

“Dat hebben we expres gedaan,” zegt medeoprichter van de organisatie, Romy Quint. “Zodat de politie ons op het eind niet op de huid zou zitten.” De organisatie hield dus rekening met een uurtje uitloop, maar zag 18.00 uur als eindtijd van de betoging, waar dat voor de politie 19.00 uur was. Toen de politie om 18.20 uur de organisatie maande de muziek uit te zetten, zag de politie dat daarom als een ‘beëindiging in samenwerking met de organisatie,’ volgens een woordvoerder.

Een woordvoerder van de gemeente meldde bovendien dat de demonstratie ‘voortijdig afgebroken’ werd, omdat ‘een toespraak en muziek tot onrust leidde’ waardoor aanwezigen zich niet goed meer aan de coronamaatregelen hielden. Onder andere Het Parool berichtte daarover. Op sociale media werd daar veel verontwaardiging over geuit – vanwege het programma hadden veel aanwezigen het gevoel dat de manifestatie op dat moment al voorbij was en dus níet werd afgebroken.

Media ontmaskerd, er mocht niet gedanst worden! – Jorn Lukaszczyk duurt bijna 6 minuten.

‘Vrouwen voor Vrijheid’ verbindt mensen met ‘liefde, geweldloosheid en vrijheid’. Om te zoeken naar antwoorden en oplossingen. Daarvoor organiseren zij bijeenkomsten waar sprekers vanuit verschillende perspectieven hun licht schijnen op de huidige maatschappelijke situatie.

Het Parool 16 november: Vrouwen voor Vrijheid zet vraagtekens bij coronabeleid: ‘Maar zonder polarisatie’

Vrouwen voor Vrijheid hield zaterdag een ‘manifestatie’ op het Museumplein om hun zorgen over de coronamaatregelen te uiten. Maar wie zijn die vrouwen, en waar staan ze voor?

Quint meent dat er in de besluitvorming wel wat meer aandacht mag zijn voor andere dingen dan corona. “De maatregelen draaien alleen maar om dat virus. Wie denkt er aan de studenten en jongeren, aan mensen die stress en eenzaamheid ervaren? Kijk niet alleen naar de medische oplossingen, maar ook naar menselijke oplossingen.”

Volgens Van den Brandt lijden de politiek en de media aan tunnelvisie. “Hugo de Jonge heeft het continu over afstand, mondkapjes en vaccinaties. Maar hij is de minister van Volksgezondheid. Waarom heeft hij het dan niet over gezondheid? Je immuunsysteem, vitamines: dat is belangrijk.” Al denkt Van den Brandt niet dat vitamines alleen het virus eronder gaan krijgen, maar: “Het is toch gek dat hij daar niets over zegt.”

In september hebben de Vrouwen voor Vrijheid reeds een demonstratie georganiseerd in Utrecht. Ook daar was de opkomst groot!

Vrouwen Voor Vrijheid Mars Utrecht duurt 6 minuten.

Vrouwen voor Vrijheid waren vlak voor de demonstratie in Amsterdam ook te gast bij Café Weltschmerz:

Andere perspectieven | Fiona Zwart en ‘De Vrouwen voor Vrijheid’ duurt bijna 30 minuten.

‘Vrouwen voor Vrijheid’ verbindt mensen met ‘liefde, geweldloosheid en vrijheid’. Om te zoeken naar antwoorden en oplossingen. Daarvoor organiseren zij bijeenkomsten waar sprekers vanuit verschillende perspectieven hun licht schijnen op de huidige maatschappelijke situatie.

Fiona Zwart in gesprek met Romy Quint, Romy van Velen en Sascha van Westen over de betekenis van vrijheid en wat we kunnen verwachten van de manifestatie ‘Licht in het donker’ op zaterdag 14 november.

13 Reacties

 1. yvonne

  “Wat is de prijs van het leven van mijn oude moeder. Moet de economie, de gezondheidszorg en de levens en toekomst van de jeugd worden opgeofferd om het leven van ouderen als mijn moedertje met een paar maanden of een jaar te verlengen. Want de ouderen en mensen met zwaar onderliggend leed zijn toch vooral de slachtoffers.”

  https://www.youtube.com/watch?v=16_QxkxBvDA

  Mijn moeder en het “Sirus” | column Ad Nuis duurt 25 minuten.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Deze vrouwen zijn óók voor Vrijheid!

  Marga Bult, Yvonne Simons en het Falende Coronabeleid! duurt 46 minuten.

  Zangeres Marga Bult en gezondheidswetenschapper Yvonne Simons laten er geen gras over groeien. Het coronabeleid faalt en de dames hebben daar goede argumenten voor. Flavio Pasquino leerde de dames kennen via twitter en volgde hun uitingen lange tijd op de voet. Uiteindelijk leidde dit tot een uitnodiging voor een interview in de studio. Bult heeft in de eerste golf weken lang meegedraaid als verpleegster in de brandhaard Uden en kwam daardoor veel in beeld. Nu kijkt ze anders naar die periode en verbaasd ze zich waarom de koers door het kabinet niet fors is bijgestuurd. Yvonne Simons werkte als hoofd beleid bij een grote zorginstelling en diende een aantal jaar geleden zelf haar ontslag in, na stevige onvrede over de uitholling van de zorg. De laatste maanden beschouwd ze de crisis via twitter en deelt ze dagelijks haar visie via dit medium. Thema’s als mondkapjes, de grote angstcampagne van de overheid, HCQ, het vaccin en de onlogische keuzes van het kabinet. Eigenlijk komen alle topics die leven in de samenleving wel voorbij en dat maakt dit een boeiend interview.

  Antwoord
 3. yvonne

  https://www.bitchute.com/video/3n1rdQeIRYiI/ oh, oh, wat zou ik graag willen dat de meeste Nederlanders hier naar gaan luisteren.

  Interview met Dr. Elke F. de Klerk- Deel 1 duurt 30 minuten.

  UNN: Interview met Dr Elke F. de Klerk DEEL 2 duurt 34 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne. Ik heb ook deel 1 geplaatst in je reactie. En ik ben nogal nieuw op BitChute, maar het kanaal waarop dit staat, is ook nieuw.
   DVM-TV heeft nu slechts 14 subscribers, vanaf vandaag dus 14 + 1. 🙂

   Antwoord
 4. yvonne

  Moleculair bioloog Peter Borger getuigde op 21 november 2020 ruim acht uur lang minutieus over de “Reverse transcription polymerase chain reaction” test. Hij legt in gewoon Nederlands heel precies uit hoe deze test mede door mensen van het RIVM is ontworpen en waarom deze test niet doet waarvoor hij wordt ingezet.

  Waarom word er niet naar deze man geluisterd??

  https://www.youtube.com/watch?v=gJ15wD7Llwo

  bevindingen die vernietigend zijn voor de corona test – moleculair bioloog Peter Borger in bpoc2020 duurt een uur en 35 minuten.

  “Het coronabeleid overal in de wereld is gebaseerd op deze diagnostische test, waar extreem veel aan vasthangt. Dan mag dat ding op zijn minst goed werken”. “Deze test hebben we geanalyseerd met een aantal wetenschappers die verstand hebben van PCR en die komen tot tien bevindingen die echt vernietigend zijn voor deze test”.

  Moleculair bioloog Peter Borger getuigde op 21 november 2020 ruim acht uur lang minutieus over de “Reverse transcription polymerase chain reaction” test. Hij legt in gewoon Nederlands heel precies uit hoe deze test mede door mensen van het RIVM is ontworpen en waarom deze test niet doet waarvoor hij wordt ingezet.

  De buitenparlementaire onderzoekscommissie 2020 (bpoc2020) is een initiatief van Pedro en Jade Kuit, deze video begint met een korte introductie van Pedro Kuit aan Rico Brouwer van Potkaars over Peter Borger, gevolgd door het terug oplezen en aanbrengen van laatste correcties op de getuigenverklaring zoals die werd opgetekend.

  De integrale opname van het verhoor staat (binnenkort) op https://bpoc2020.nl alsook het document zoals dat na afloop werd ondertekend.

  De Potkaars podcast doet verslag van de verhoren, je kunt ze terugvinden op:
  https://potkaars.nl/bpoc2020

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  The World Freedom Alliance 2020 Announcement Video duurt 7 minuten.

  73.533 weergaven, •3 nov. 2020

  This is the first meeting held by the newly founded World Freedom Alliance (WFA). The alliance would like to announce it’s newly elected representatives.

  President of the WFA – Prof Dolores Cahill, a professor in Molecular Biology and Immunology.
  Vice President of the WFA – Heiko Schöning, M.D, a founding member of ACU2020.org
  Chairman of the WFA – Maneka Helleberg, Chairman of People’s Court and Member of New Earth.
  Legal Advisor for the WFA – Martin Byrne, Barrister at Law practising in the Superior Courts, Dublin.
  Treasurer of WFA – Mads Palsvig, Chairman of Political Party JFK21, a former investment banker.
  General Secretary for the WFA – Fiona Hine, Political Activist and Events Manager, Founder of CoviLeaks.

  Oracle Films stands with the WFA as the official video production team for the alliance. https://oraclefilms.com

  Antwoord
 6. yvonne

  Daan de Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken. Zijn tweede boek bevat alles wat je maar wil weten over de Mexicaanse griep. Het boek was bedoeld als feitelijke bijdrage aan een parlementair onderzoek (dat er niet kwam) en als waarschuwing: opdat we nooit meer de fouten zouden herhalen die zijn gemaakt in 2009. Alleen maken we nu exact dezelfde fouten, soms zelfs met dezelfde mensen, zoals de overdreven aannames van Ab Osterhaus en Neil Ferguson.

  https://www.youtube.com/watch?v=dV038djspAM

  De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep! duurt een uur.

  Antwoord
 7. yvonne

  Het PCR-doek valt’ | Peter Borger en Jorn Lukaszczyk, duurt een uur en 7 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=bcVSwSxDn24

  Jorn Lukaszczyk in gesprek met moleculair bioloog Peter Borger. Peter diende samen met collega wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CSO van Pfizer) op woensdag 25-11-2020 een retraction verzoek in voor de drosten paper. Deze paper is de wetenschappelijke onderbouwing van de huidige COVID-19 PCR-test. De test waar het huidige wereldwijde beleid op gestoeld is. Verder vertelt Peter ook over het komende vaccin en de eventuele consequenties. Een onderwerp waar de main stream media hopelijk ook overneemt.

  Antwoord
 8. yvonne

  Overheden en het grote bedrijfsleven hebben elkaar gevonden,
  ze zijn langzaam verstrengeld geraakt in een dodelijke omhelzing waar ze niet meer uitkomen. Aangestuurd door het World Economic Forum onder leiding Klaus Schwab is begonnen agenda 2030 uit te rollen, een plan voor het het creëren van een “betere, schone, veilige en eerlijke wereld. Wie is daar tegen, niemand natuurlijk. Jammer dat alle maatregelen vooral gaan uitpakken in het voordeel van de grote bedrijven en de rijken der aarde. (Close up Schwab)
  De gewone man gaat de rekening betalen.’

  https://www.youtube.com/watch?v=9CqWN8lj8KY

  Vaccineren doe je zo | column Ad Nuis duurt 24 minuten.

  Antwoord
 9. yvonne

  Hoe veilig is een vaccin? Wat zijn de risico’s bij vaccineren? En wat is de rol van de RIVM daarbij?

  Je vertrouwt je arts. Je gelooft in de controlerende rol van overheden. Je voelt je beschermd door de medische wetgeving en ethiek. Toch is twijfel gerechtvaardigd.

  Door Frankema en Joris Baas bespreken de risico’s die vaccinatie met zich meebrengt.
  Risico’s die door de overheid en media onbesproken blijven.

  https://www.youtube.com/watch?v=8FJie-1MLcI

  WOB-verzoek vaccinveiligheid. Na twee jaar een soort van antwoord. Joris Baas en Door Frankema duurt een uur en 17 minuten.

  WOB-verzoek vaccinveiligheid – na twee jaar een soort van antwoord.

  Waar is het bewijs dat vaccins veilig zijn? Waarom heeft het ministerie van VWS/ RIVM twee jaar nodig om een soort van eerlijk antwoord te geven op een WOB-verzoek? Waarom neemt het aantal kinderen met chronische aandoeningen toe in Nederland?

  De Stichting Vaccinvrij stuurde in 2018 een WOB-verzoek om het wetenschappelijk bewijs dat het injecteren van (combi)vaccins veilig is boven water te krijgen. Wat met een druk op de knop van de computer opgevraagd zou moeten kunnen worden had meer dan twee jaar tijd en een uitspraak van de rechter nodig.

  Joris Baas (Weltschmerz) interviewt Door Frankema (Stichting Vaccinvrij) over hoe de overheid omgaat met de meest basale vraag over het Rijksvaccinatieprogramma: “Is het veilig wat we doen?”

  https://stichtingvaccinvrij.nl/

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, ik heb deze video gisteren bekeken, maar vandaag wil ik even een dagje rust. Op mijn facebook pagina verzamel ik info over dat “vrijwillige” vaccin tegen de Covid griep. Het erger dan je denkt!

   Heb heb prettig & zonnig weekeinde!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën