Archief
Artikelen

Vrouwen voor Vrijheid organiseerde op zaterdag 14 november een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. Vrouwen voor Vrijheid is een groep die voornamelijk bestaat uit vrouwen, maar mannen zijn ook welkom. Aan de talrijke demonstraties van de afgelopen maanden hebben reeds duizenden en zelfs miljoenen mensen deelgenomen. Zij demonstreerden voor de vrijheid die ons wordt ontnomen door de onzinnige en onnodige maatregelen tegen Covid-19. Hoewel de overheid en de media proberen om deze betogingen in een kwaad daglicht te stellen, is dat bij Vrouwen voor Vrijheid niet gelukt.

Deze vrouwen hebben het hart op de juiste plaats en ze houden het hoofd koel. Op hun website staat: Onze Missie

Wij willen de vrijheid behouden om vragen te mogen stellen, om zelf op onderzoek te mogen uitgaan. En dat gaan wij doen.
Met elkaar!
​Wij zijn Vrouwen Voor Vrijheid
Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden. Als je aan de toekomst van onze (klein)kinderen en onze dierbaren komt veranderen wij in leeuwinnen.

Kijk gerust ook eens rond op hun FaceBook pagina. Hier volgen de video’s van de sprekers op het Museumplein, want zij hebben allemaal iets belangrijks te melden: vrijheid doen we samen!

Opening van Vrouwen voor Vrijheid manifestatie met Tijn & Binkie Touber & Bonnie Bessem duurt bijna 14 minuten.

Toespraak Nadia Duinker, Museumplein Amsterdam 14 november 2020 duurt ruim 14 minuten.

Toespraak van Isa Kriens, De Kleine Activist duurt bijna 20 minuten.

Dokter Johan Tielen tijdens Vrouwen voor Vrijheid Amsterdam duurt 7 minuten.

En dan de media, die probeerden om deze prachtige demonstratie stuk te schrijven, omdat de gemeente dat vroeg. Dat is gelukkig niet gelukt. Het Parool berichtte daarover het volgende (met dank voor de goede verslaggeving):

Het Parool 15 november: Vrouwen voor Vrijheid: ‘Demonstratie Museumplein werd niet afgebroken’

De gemeente meldde zaterdagavond dat de demonstratie van Vrouwen voor Vrijheid op het Museumplein vroegtijdig werd afgebroken. Aanwezigen zeggen echter dat de demonstratie al voorbij was.

De stichting Vrouwen voor Vrijheid organiseerde zaterdag een demonstratie op het Museumplein omdat, in de woorden van de organisatie, ‘ons fundament als vrij mens’ onder druk is komen te staan door de coronamaatregelen. De demonstratie was bij de gemeente aangevraagd tot 19.00 uur, maar het programma duurde slechts tot 18.00 uur.

“Dat hebben we expres gedaan,” zegt medeoprichter van de organisatie, Romy Quint. “Zodat de politie ons op het eind niet op de huid zou zitten.” De organisatie hield dus rekening met een uurtje uitloop, maar zag 18.00 uur als eindtijd van de betoging, waar dat voor de politie 19.00 uur was. Toen de politie om 18.20 uur de organisatie maande de muziek uit te zetten, zag de politie dat daarom als een ‘beëindiging in samenwerking met de organisatie,’ volgens een woordvoerder.

Een woordvoerder van de gemeente meldde bovendien dat de demonstratie ‘voortijdig afgebroken’ werd, omdat ‘een toespraak en muziek tot onrust leidde’ waardoor aanwezigen zich niet goed meer aan de coronamaatregelen hielden. Onder andere Het Parool berichtte daarover. Op sociale media werd daar veel verontwaardiging over geuit – vanwege het programma hadden veel aanwezigen het gevoel dat de manifestatie op dat moment al voorbij was en dus níet werd afgebroken.

Media ontmaskerd, er mocht niet gedanst worden! – Jorn Lukaszczyk duurt bijna 6 minuten.

‘Vrouwen voor Vrijheid’ verbindt mensen met ‘liefde, geweldloosheid en vrijheid’. Om te zoeken naar antwoorden en oplossingen. Daarvoor organiseren zij bijeenkomsten waar sprekers vanuit verschillende perspectieven hun licht schijnen op de huidige maatschappelijke situatie.

Het Parool 16 november: Vrouwen voor Vrijheid zet vraagtekens bij coronabeleid: ‘Maar zonder polarisatie’

Vrouwen voor Vrijheid hield zaterdag een ‘manifestatie’ op het Museumplein om hun zorgen over de coronamaatregelen te uiten. Maar wie zijn die vrouwen, en waar staan ze voor?

Quint meent dat er in de besluitvorming wel wat meer aandacht mag zijn voor andere dingen dan corona. “De maatregelen draaien alleen maar om dat virus. Wie denkt er aan de studenten en jongeren, aan mensen die stress en eenzaamheid ervaren? Kijk niet alleen naar de medische oplossingen, maar ook naar menselijke oplossingen.”

Volgens Van den Brandt lijden de politiek en de media aan tunnelvisie. “Hugo de Jonge heeft het continu over afstand, mondkapjes en vaccinaties. Maar hij is de minister van Volksgezondheid. Waarom heeft hij het dan niet over gezondheid? Je immuunsysteem, vitamines: dat is belangrijk.” Al denkt Van den Brandt niet dat vitamines alleen het virus eronder gaan krijgen, maar: “Het is toch gek dat hij daar niets over zegt.”

In september hebben de Vrouwen voor Vrijheid reeds een demonstratie georganiseerd in Utrecht. Ook daar was de opkomst groot!

Vrouwen Voor Vrijheid Mars Utrecht duurt 6 minuten.

Vrouwen voor Vrijheid waren vlak voor de demonstratie in Amsterdam ook te gast bij Café Weltschmerz:

Andere perspectieven | Fiona Zwart en ‘De Vrouwen voor Vrijheid’ duurt bijna 30 minuten.

‘Vrouwen voor Vrijheid’ verbindt mensen met ‘liefde, geweldloosheid en vrijheid’. Om te zoeken naar antwoorden en oplossingen. Daarvoor organiseren zij bijeenkomsten waar sprekers vanuit verschillende perspectieven hun licht schijnen op de huidige maatschappelijke situatie.

Fiona Zwart in gesprek met Romy Quint, Romy van Velen en Sascha van Westen over de betekenis van vrijheid en wat we kunnen verwachten van de manifestatie ‘Licht in het donker’ op zaterdag 14 november.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

7 Reacties op “Vrouwen voor Vrijheid zijn niet bang voor Corona”

 • yvonne:

  “Wat is de prijs van het leven van mijn oude moeder. Moet de economie, de gezondheidszorg en de levens en toekomst van de jeugd worden opgeofferd om het leven van ouderen als mijn moedertje met een paar maanden of een jaar te verlengen. Want de ouderen en mensen met zwaar onderliggend leed zijn toch vooral de slachtoffers.”

  https://www.youtube.com/watch?v=16_QxkxBvDA

  Mijn moeder en het “Sirus” | column Ad Nuis duurt 25 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Deze vrouwen zijn óók voor Vrijheid!

  Marga Bult, Yvonne Simons en het Falende Coronabeleid! duurt 46 minuten.

  Zangeres Marga Bult en gezondheidswetenschapper Yvonne Simons laten er geen gras over groeien. Het coronabeleid faalt en de dames hebben daar goede argumenten voor. Flavio Pasquino leerde de dames kennen via twitter en volgde hun uitingen lange tijd op de voet. Uiteindelijk leidde dit tot een uitnodiging voor een interview in de studio. Bult heeft in de eerste golf weken lang meegedraaid als verpleegster in de brandhaard Uden en kwam daardoor veel in beeld. Nu kijkt ze anders naar die periode en verbaasd ze zich waarom de koers door het kabinet niet fors is bijgestuurd. Yvonne Simons werkte als hoofd beleid bij een grote zorginstelling en diende een aantal jaar geleden zelf haar ontslag in, na stevige onvrede over de uitholling van de zorg. De laatste maanden beschouwd ze de crisis via twitter en deelt ze dagelijks haar visie via dit medium. Thema’s als mondkapjes, de grote angstcampagne van de overheid, HCQ, het vaccin en de onlogische keuzes van het kabinet. Eigenlijk komen alle topics die leven in de samenleving wel voorbij en dat maakt dit een boeiend interview.

 • yvonne:

  https://www.bitchute.com/video/3n1rdQeIRYiI/ oh, oh, wat zou ik graag willen dat de meeste Nederlanders hier naar gaan luisteren.

  Interview met Dr. Elke F. de Klerk- Deel 1 duurt 30 minuten.

  UNN: Interview met Dr Elke F. de Klerk DEEL 2 duurt 34 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Yvonne. Ik heb ook deel 1 geplaatst in je reactie. En ik ben nogal nieuw op BitChute, maar het kanaal waarop dit staat, is ook nieuw.
   DVM-TV heeft nu slechts 14 subscribers, vanaf vandaag dus 14 + 1. 🙂

 • yvonne:

  Moleculair bioloog Peter Borger getuigde op 21 november 2020 ruim acht uur lang minutieus over de “Reverse transcription polymerase chain reaction” test. Hij legt in gewoon Nederlands heel precies uit hoe deze test mede door mensen van het RIVM is ontworpen en waarom deze test niet doet waarvoor hij wordt ingezet.

  Waarom word er niet naar deze man geluisterd??

  https://www.youtube.com/watch?v=gJ15wD7Llwo

  bevindingen die vernietigend zijn voor de corona test – moleculair bioloog Peter Borger in bpoc2020 duurt een uur en 35 minuten.

  “Het coronabeleid overal in de wereld is gebaseerd op deze diagnostische test, waar extreem veel aan vasthangt. Dan mag dat ding op zijn minst goed werken”. “Deze test hebben we geanalyseerd met een aantal wetenschappers die verstand hebben van PCR en die komen tot tien bevindingen die echt vernietigend zijn voor deze test”.

  Moleculair bioloog Peter Borger getuigde op 21 november 2020 ruim acht uur lang minutieus over de “Reverse transcription polymerase chain reaction” test. Hij legt in gewoon Nederlands heel precies uit hoe deze test mede door mensen van het RIVM is ontworpen en waarom deze test niet doet waarvoor hij wordt ingezet.

  De buitenparlementaire onderzoekscommissie 2020 (bpoc2020) is een initiatief van Pedro en Jade Kuit, deze video begint met een korte introductie van Pedro Kuit aan Rico Brouwer van Potkaars over Peter Borger, gevolgd door het terug oplezen en aanbrengen van laatste correcties op de getuigenverklaring zoals die werd opgetekend.

  De integrale opname van het verhoor staat (binnenkort) op https://bpoc2020.nl alsook het document zoals dat na afloop werd ondertekend.

  De Potkaars podcast doet verslag van de verhoren, je kunt ze terugvinden op:
  https://potkaars.nl/bpoc2020

 • mr.drs.Bou:

  The World Freedom Alliance 2020 Announcement Video duurt 7 minuten.

  73.533 weergaven, •3 nov. 2020

  This is the first meeting held by the newly founded World Freedom Alliance (WFA). The alliance would like to announce it’s newly elected representatives.

  President of the WFA – Prof Dolores Cahill, a professor in Molecular Biology and Immunology.
  Vice President of the WFA – Heiko Schöning, M.D, a founding member of ACU2020.org
  Chairman of the WFA – Maneka Helleberg, Chairman of People’s Court and Member of New Earth.
  Legal Advisor for the WFA – Martin Byrne, Barrister at Law practising in the Superior Courts, Dublin.
  Treasurer of WFA – Mads Palsvig, Chairman of Political Party JFK21, a former investment banker.
  General Secretary for the WFA – Fiona Hine, Political Activist and Events Manager, Founder of CoviLeaks.

  Oracle Films stands with the WFA as the official video production team for the alliance. https://oraclefilms.com

Laat een reactie achter