Archief
Artikelen

Premier Rutte heeft Joe Biden namens het Nederlandse kabinet gefeliciteerd met zijn overwinning. ‘Ik kijk er naar uit om onze sterke band voort te zetten’, schrijft Rutte. ‘Ik hoop dat we snel met elkaar in gesprek kunnen gaan’. Ook staatshoofden van andere landen stuurden felicitaties. Het probleem is alleen dat Biden de verkiezingen nog lang niet heeft gewonnen. Er worden nog stemmen herteld, waarna er kiesmannen worden aangesteld. Op 15 december brengen zij hun stem uit. Op 6 januari wordt door het Congres de winnaar uitgeroepen en op 20 januari wordt de nieuwe president ingezworen. Tot die dag is het Trump-team aan de macht, wat de Democraten en de media ook mogen roepen. Ella* schreef daarover drie verhelderende artikelen:

Trump-team gaat naar rechter om verkiezingsfraude aan te tonen

By Ella Ster on 5 november 2020 16 Comments

Beide presidentskandidaten claimen in de Amerikaanse verkiezingen de overwinning nog voordat alle stemmen geteld zijn. Het Trump-team stapt naar de rechter in de staten Pennsylvania en Wisconsin, omdat de Democraten de “verkiezingen willen stelen.” Mogelijk volgen meer rechtszaken in andere staten en bij de Hoge Raad. Het ziet er niet gunstig uit voor Donald Trump, maar door de corruptie bloot te leggen, zouden zaken wel eens een radicale wending kunnen krijgen.

Bewijzen van grootschalige verkiezingsfraude stapelen zich op

By Ella Ster on 8 november 2020 12 Comments

De mainstream media claimen dat er geen enkel concreet bewijs is dat er tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen fraude is gepleegd. Toch zijn er steeds meer aanwijzingen en getuigenverklaringen dat er op grote schaal gefraudeerd is. Uiteindelijk zal het Hooggerechtshof zich moeten buigen over het aangeleverde bewijs. Dit kan grote gevolgen hebben voor alle betrokkenen die medeplichtig zijn.

Op de verkiezingsavond had president Trump een aanzienlijke voorsprong in Michigan, Wisconsin, Pennsylvania en Georgia. Toen bleek dat Trump in die staten zou gaan winnen, stopte men laat in de avond met de telling. Dit is nog nooit in de Amerikaanse geschiedenis gebeurd en des te opmerkelijker bij de verkiezingen die zo bepalend en controversieel zijn.

De volgende ochtend schoot Biden plotseling op magische wijze vooruit in Michigan, Wisconsin, en dichtte de achterstand in Pennsylvania en Georgia met nog meer stemmen. De bevooroordeelde media kenden Michigan en Wisconsin toe aan Biden, ook al waren er vreemde anomalieën, die een rode vlag hadden moeten zijn dat de uitslag allesbehalve zeker was.

De komende week zullen meerdere rechtbanken zich over de geclaimde verkiezingsfraude moeten buigen. Aangezien rechters gekocht en onpartijdig kunnen zijn is de uitkomst allesbehalve zeker. Desondanks verzamelt een team van juristen bewijzen die de claims van verkiezingsfraude moeten staven. Inmiddels bemoeit ook de FBI en het Ministerie van Justitie zich met de zaak. Hieronder een opsomming van de vele claims, een lijst die zeker niet volledig is.

Biden door media uitgeroepen als winnaar en dat zou wel eens gunstig kunnen zijn

By Ella Ster on 10 november 2020 9 Comments

De Amerikaanse presidentsverkiezingen lijken voor Trump een verloren zaak te zijn. Joe Biden krijgt de steun van de media en internationale leiders, die zich achter zijn ‘verkiezingsoverwinning’ scharen. Maar in al zijn ‘verslagenheid’ zou Trump wel eens een grote slag kunnen slaan …

De mainstream media maakten zaterdagavond 7 november 2020 bekend dat Joe Biden de Amerikaanse presidentsverkiezingen had gewonnen. Diverse regeringsleiders, waaronder de Nederlandse premier, feliciteerden Joe Biden met de overwinning. In diverse steden gingen feestende Democratische aanhangers de straten op. De angst voor het coronavirus was als sneeuw voor de zon verdwenen.

De grote mediakanalen negeren nog steeds alle controverse rond de verkiezingen, inclusief de vele getuigenissen en aanwijzingen van grootschalige verkiezingsfraude. Ze presenteren Joe Biden als de president-elect en lopen vooruit op zijn komende termijn als 46e president van de Verenigde Staten. Het is echter niet aan de media om iemand tot president uit te roepen, dat is de taak van het Kiescollege. Op sommige plekken worden nog stemmen geteld of herteld. Bovendien worden de voorlopige verkiezingsuitslagen in meerdere staten betwist en voorgelegd aan lokale rechtbanken en uiteindelijk aan het Hooggerechtshof. Daarom is het nog helemaal niet zeker wie de komende president zal zijn.

Link vooral door naar deze artikelen en lees ze in hun geheel. Zelf linkte ik van Ella* door naar dit artikel:

BREAKING: Intelligence expert Steve Pieczenik claims 2020 election was a “sophisticated sting operation” that has trapped the Democrats in the most massive criminal election fraud in history… UPDATED

Het gaat o.a. over Steve Pieczenik, die beweert dat het Trump-team de fraude heeft voorzien en dat ieder stembiljet is gemerkt met een onzichtbaar merk van echtheid. Als dat waar is, dan vallen alle valse stembiljetten bij hertelling door de mand. Er zijn ook mensen die zeggen dat dit niet waar kan zijn, omdat elke staat zijn eigen stembiljetten drukt. In elk geval is er flink gefraudeerd, zoals met dode kiezers die zijn geboren in 1900 of zo. Ook werd de telling rond middernacht gestaakt, Trump stond toen ruim voor, maar om 4 uur ’s nachts werd de telling hervat en alle stemmen waren daarna voor Biden. Nee, dat is niet logisch!

Undeniable Mathematical Evidence The Election Was Stolen From Trump.

Statistical Impossibilities in Wisconsin and Michigan

In both Michigan and Wisconsin, several vote dumps occurred at approximately 4am on Wednesday morning, which showed that Joe Biden received almost 100 percent of the votes. President Trump was leading by hundreds of thousands of votes in both states as America went to sleep, and turnout in the state of Wisconsin seems to be particularly impossible.

The voter turnout in Wisconsin apparently annihilated the historical record of 66.8% by almost 30 percentage points. Statistical analysts have noted that this 5-point deviation was not only a statistical improbability, but a virtual statistical impossibility.

In deze verkiezingen heeft FOXnews naar men zegt een verraderlijke rol gespeeld. Ik heb dat niet allemaal gevolgd, maar ik was wel benieuwd naar de reactie van Tucker Carlson, die Trump steeds heeft verdedigd. Zijn reactie blijkt gematigd, onpartijdig en sterk gekant tegen eventuele fraude!

Tucker: We heard you. It’s hard to trust anything. Here’s what we know. duurt 23 minuten.

Paul Joseph Watson maakt op zijn eigen manier brandhout van de verkiezingen, maar hij heeft er geen vertrouwen in dat Trump alsnog kan winnen. Dat is inderdaad een probleem. Als je portemonnee wordt gestolen, of je auto, of je presidentschap, dan kun je wel roepen: “Houd de dief!”, maar daarmee heb je het nog niet terug. Verder geeft Watson een scherpe beschrijving van Joe Biden.

The Presidential Election duurt 10 minuten

Biden heeft nog lang niet gewonnen, al beweren de media van wel. In Engeland viert men op 5 november Guy Fawkes Night, maar in de VS werd gezegd dat het gebruikelijke vuurwerk ter ere van Joe Biden was. De media denken het allemaal te weten! Wie de volgende president wordt, weten we pas eind januari, of begin februari.

Trump can still win

President Donald Trump can still win the presidency. Here’s how:

Only the Electoral College or the various state legislatures can declare a candidate the winner. To base this decision on network vote totals and projections and to call Biden the president-elect is irresponsible.

The recounts in Arizona, Georgia, and the other states are likely to go heavily for Trump.

Most of the likely errors or invalid votes took place on mailed in ballots. (Machine votes are harder to tamper with). Since Biden won upwards of two-thirds of mail-in votes and absentee ballots, it’s likely that most of the discarded mail ballots will be subtracted from Biden’s total.

Maar ook stemmachines blijken soms op tilt te staan. Stemmen voor Trump werden soms door de machines geteld als stemmen voor Biden. Dat is bepaald geen “glitch” of een klein foutje (bedankt!) in de software, maar een opzettelijk geprogrammeerde fraude! Dit zegt Tony Heller:

The Imaginary Software Glitch duurt 5 minuten.

Verder is er de vrolijke verslaggever Guus Flater, een aanhanger van Q-Anon die nu post onder de naam Covfefe Report, zowel op YouTube als op BitChute. Met een lekker vet Rotterdams accent brengt hij een vrolijke noot in het nieuws. Ongeveer van minuut 4 tot 17:

Sommige ontwikkelingen zijn beangstigend, er vonden de hele zomer reeds gewelddadige rellen plaats in verscheidene steden en er lopen zwaar bewapende demonstranten rond. Het is me niet duidelijk welke groepen voor of tegen Trump zijn:

Antifa, BLM, Boogaloo bois: why armed protesters are preparing for civil war in America duurt 27 minuten.

While America prepares to choose its 46th President, these guys are loading up their guns ready for a new civil war. Sparked by the death of George Floyd, the protests have seen an unprecedented level of civil unrest with heavily armed groups wandering around cities and threatening to use force to defend their political stance. Now some are calling for something more than justice. They’re demanding a war. We’ve visited some US cities to meet demonstrators and ask them why they aren’t afraid of violence or law enforcement.
Antifa, BLM, Boogaloo bois: why armed protesters are preparing for civil war in America?

De volgende groep is openlijk TEGEN Trump, maar ook tegen iedereen die met Trump meewerkte of hem steunde. Ze verzamelen de namen om deze “vijanden” later aan te pakken.

So much for ‘healing’… the Trump Accountability Project is just the start of massive discrimination against conservatives

A sinister new campaign aims to collect the names of all those who worked for Donald Trump with a view to canceling them in future. There is no chance of the US ever healing when such biased, bigoted attitudes prevail.

Since the mainstream media declared Joe Biden the next president of the United States, social media has been ablaze with emboldened leftists not content to enjoy their victory, but seeking retribution on those who supported Donald Trump.

Congresswoman Alexandria Ocasio-Cortez was among those who led the way, asking her followers to archive tweets from Trump supporters in case they’re deleted.

Het volgende bericht is ook wonderlijk. De man die verantwoordelijk is of was voor het opsporen van verkiezingsfraude heeft ontslag genomen nadat de Advocaat Generaal Bill Bar een onderzoek beval naar de fraude. De NOS noemde hem een minister van Justitie, maar dat is hij niet:

Hoofd afdeling verkiezingsfraude VS neemt ontslag na oproep minister Barr

DOJ Election Crimes chief RESIGNS after AG Barr approves probe into 2020 presidential vote

After Attorney General Bill Barr authorized federal prosecutors to pursue “substantial allegations” of irregularities in the 2020 presidential election, the head of the DOJ’s Election Crimes Branch has decided to resign.

“Having familiarized myself with the new policy and its ramifications,” Richard Pilger wrote in an email to his colleagues, obtained on Monday by the New York Times, “I must regretfully resign from my role as director of the Election Crimes Branch.”

Pilger reportedly said he would move to a different role at the DOJ, working on corruption prosecutions.

Verder is er de onafhankelijke journalist Ben Swann, die de komende tijd onderzoek doet naar de fraude. Hij begint met Nevada, waar een groot aantal stemmen afkomstig blijkt van mensen die niet in Nevada wonen. Dat is illegaal, dus een onderzoek volgt. Swann belooft dat hij de komende tijd ook andere staten zal behandelen.

Election Fraud is NOT a Conspiracy, Credible Allegations of Fraud in Nevada duurt 12 minuten.

Election fraud is not a conspiracy! We investigate the latest credible claims out of Nevada where a whistle-blower in the Clark County Elections Department in Nevada claims poll workers fabricated proof of residence for illegal voters.

Belangrijk is ook de vraag wie deze verkiezingen betaalt. Wie spekte de kas van Pappa Joe en wie gaf geld aan de campagne van Trump? Ter verduidelijking voor het volgende artikel: De GOP = de Grand Old Party, oftewel de Republikeinse Partij.

On Election Day, Follow the Money for Both Parties

– Nov 03, 2020- Whoever wins today’s election, the United States is still an oligarchy, and in an oligarchy, money is the great decider. All the policy platforms, speeches, and interviews in the world may not tell you as much about the future of the next administration as the bedrock of cash their campaign was built on. So it’s worth looking at where the respective candidates have gotten their money from during this cycle.

The GOP and the still-dominant corporate wing of the Democratic Party are today still, as ever, primarily the servants of the country’s business class and superrich. But within that tiny, all-powerful slice of the American public are competing factions that take the differences between the two parties very seriously, enough to potentially blow millions of dollars on the wrong horse. And below that is a thinner layer of small-dollar donations given to the candidates by Americans from all walks of life who, for one reason or another, are inspired enough by a candidate or their respective party to give away a portion of their hard-earned income, affording us a possible view into the nature of a candidate’s appeal.

The 2020 contest is poised to shatter campaign spending records, with $14 billion projected to have been put on the table by the time the dust settles — more than double the last presidential race. It looks like the infection of the political sphere by big money will be as widespread and pernicious as ever for the foreseeable future — and it pays to understand where it’s coming from.

Tot slot de Jensen Show, waarin Robert Jensen de verkiezingsfraude bespreekt. Het gaat eerst over Corona en het Covid-19 vaccin, dat plotseling klaar bleek toen Joe Biden was “gekozen”. Daarna gaat het over de verkiezingsfraude.

WAAR ZIJN ZE BANG VOOR? – DE JENSEN SHOW #251 begint bij minuut 10 en duurt 32 minuten.

Tot slot nog dit: Als het Congres op 6 januari geen winnaar kan uitroepen, dan wordt volgens de Amerikaanse Grondwet de “Speaker of the House”, zeg maar de voorzitter van de 2e Kamer, de volgende president. Dit zegt Millie Weaver in de volgende video: Guess Who Counted The Votes?.

De Democraten hebben nog altijd een kleine meerderheid in het House, dus deze Speaker is een democratische dame genaamd Nancy Pelosi!

Op 24 september 2019 kondigde Pelosi aan dat het Huis van Afgevaardigden een impeachmentprocedure in gang zal zetten tegen president Trump, naar aanleiding van zijn vermeende poging het staatshoofd van Oekraïne (met het dreigement toegezegde financiële steun voor defensiedoelen te onthouden) onder druk te zetten door een onderzoek in te laten stellen tegen zijn politieke rivaal oud-vicepresident Joe Biden.

Bij de State of the Union op 5 februari 2020 verscheurde Pelosi onmiddellijk na afloop van de speech van president Trump de tekst achter het rostrum. Aan het begin schudde Trump Pelosi de hand niet, het is niet bekend of dat bewust was.

Nancy Pelosi for President? Dat zien we dan wel weer…

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

17 Reacties op “Trump-team tegen de Joe Biden Demofraude”

 • mr.drs.Bou:

  First Comes A Rolling Civil War

  Pepe Escobar

  US intel is very much aware of well-documented instances of election fraud. Among them: NSA software that infiltrates any network, as previously detailed by Edward Snowden, and capable of altering vote counts; the Hammer supercomputer and its Scorecard app that hacks computers at the transfer points of state election computer systems and outside third party election data vaults; the Dominion software system, known to have serious security issues since 2000, but still used in 30 states, including every swing state; those by now famous vertical jumps to Biden in both Michigan and Wisconsin at 4am on November 4 (AFP unconvincingly tried to debunk Wisconsin and didn’t even try with Michigan); multiple instances of Dead Men Do Vote.

  The key actor is the Deep State, which decides what happens next. They have weighed the pros and cons of placing as candidate a senile, stage 2 dementia, neocon warmonger and possible extorsionist (along with son) as “leader of the free world”, campaigning from a basement, incapable of filling a parking lot in his rallies, and seconded by someone with so little support in the Dem primaries that she was the first to drop out.

  The optics, especially seen from vast swathes of the imperial-interfered Global South, may be somewhat terrible. Dodgy elections are a prerogative of Bolivia and Belarus. Yet only the Empire is able to legitimize a dodgy election – especially in its own backyard.

  Welcome to the New Resistance

 • mr.drs.Bou:

  OEPS! De video van Millie Weaver is verdwenen. Hij is nu privé volgens YouTube. Dat is wel jammer, want terwijl iedereen het heeft over Trump en Biden is er volgens Millie nog een derde mogelijkheid. Als geen van beiden op 6 januari wint in het Congres, dan zegt de grondwet dat Nancy Pelosi de nieuwe POTUS is. Ik denk daarover na.

  Er is met deze verkiezingen van meet af aan iets raars aan de hand bij de Democraten. Neem nou Joe Biden, een dementerende havik van de ergste soort wordt verkozen als kandidaat. Hebben ze nix beters? En dan Kamala Harris als vice, een vrij onervaren lichtgezicht, hoewel vrouw en zwart. Maar hebben ze dan nix beters?

  Vervolgens de stille “verkiezingscampagne”, dit vanwege Covid. Joe zat in zijn schuilkelder met een mondkapje voor en van Kamala hoorden we ook niet veel, want die mondkapjes maken iedereen monddood. Maar Biden was nog niet “gekozen” of de Democraten vierden feest alsof er nooit Covid was geweest.

  En dan die verkiezingsfraude. Waarom zo opzichtig? Als je fraude pleegt, doe het dan een beetje stiekem! In Georgia gaan ze de stemmen al hertellen, een hele klus! Maar in Wisconsin, Michigan, Pennsylvania en Nevada is ook openlijk gefraudeerd. Er is een goede kans dat Trump alsnog wint als hij die fraude aantoont. Maar wat als een of enkele van deze staten de hertelling weigeren? Wat als er een patstelling ontstaat?

  Volgens Millie Weaver is er een soort Democratisch handboekje voor deze verkiezingen in omloop. Daarin wordt stap voor stap toegewerkt naar de huidige chaos! De laatste stap zou zijn dat er geen winnaar uit de bus komt, zodat Nancy Pelosi de volgende president wordt.

  Op dit moment is iedereen gefocust op Trump en Biden, op alle adders onder het gras. Maar misschien ligt er in het riet wel een krokodil te wachten op het moment dat ze kan toehappen.

  Het is nu 12 november, we krijgen eerst GEEN Sinterklaas, een alcoholvrije Kerst met mondkapjes en een Gelukkig Nieuwjaar zonder zoenen (vuurwerk zal nog wel mogen, maar daar ben ik niet zo dol op). Pas daarna weten we wie de volgende POTUS wordt. Vol verwachting klopt mijn hart… 😉

 • mr.drs.Bou:

  Steven covers breaking news on election updates and voter fraud, then turns to examine Biden’s newly appointed coronavirus adviser. He then talks with Ted Cruz about the election, Trump’s pathways going forward, and how the many legal battles might resolve.

  FIGHT! Ted Cruz Lays Out New Election Battle Plan! | Good Morning #MugClub is leuk en nogal lawaaiig, maar dan komt Ted Cruz met heldere informatie. Daar laat ik de video starten.

 • mr.drs.Bou:

  De beste update van de Democratische fraude staat op Gedachtenvoer, het blog van Henk Mutsaerts. Hij volgt Q-anon en hij is dus niet welkom op FaceBook en Twitter en zo.

  [Q] Aftellen naar complete chaos, …

  Mutsaerts volgt de video’s van o.a. X22-report en Amazing Polly. Ook volgt hij mensen (waaronder Trump) op Twitter.

  Zelf luister ik nu naar Ben Swann:

  20,000 Pennsylvania Mail-In Ballots have “Impossible” Return Dates duurt 8 minuten.

  Reports of Election Fraud across Pennsylvania are staggering, from allegations of people as old as 200 years old voting, to more than 100,000 ballots have return dates that raise questions and 20,000 that have return dates that are impossible.

  Ook heb ik even een abonnement op The Next News Network Zij plaatsen vrijwel dagelijks meerder korte video’s. Deze is leuk:

  WHOA! Giuliani Declares MASSIVE NUMBER of Votes Illegally Counted in PA and It’s a “DISASTER” duurt 10 minuten.

  RT news probeert objectief te blijven:

  ‘So much hypocrisy’ | Dems who insist 2016 was ‘stolen’ hammer Trump for same claim in 2020 duurt ruim 3 minuten.

  Deze verkiezingsfraude was zo openlijk, dat ik echt met open mond kijk naar de resultaten! We wachten het verder maar af.

 • mr.drs.Bou:

  R.I.P. Tucker Carlson Drops DEAD TRUTH about “Zombie Voters” duurt 6 minuten.

  De volgende video is vrij lawaaiig en alleen goed te volgen voor mensen die Engels verstaan, of liever Amerikaans. Het gaat over verkiezingsfraude in Michigan en Georgia. Het is bijna ongelofelijk hoe openlijk deze fraude werd gepleegd. In Michigan is een verzameling gemaakt van 250 pagina’s met onder ede afgelegde getuigenverklaringen over fraude en in Georgia zijn mensen opgeroepen om even te verhuizen naar deze staat, om daar te stemmen en dan weer te vertrekken. Dat is illegaal! Zelfs de oproep om dit te doen is een misdrijf! Ik ben blijven kijken tot minuut 50, maar nu is het etenstijd.

  HARD FACTS: How Voter Fraud Occurred in Michigan… | Good Morning #MugClub duurt iets te lang.

  Steven reviews the Trump team’s legal case in Michigan and looks at what sworn affidavits allege took place during the vote count. He then covers Democrats illegal calls for leftist to move to Georgia to swing the upcoming senate elections and celebrates passing Louder with Crowder’s arch nemesis, The Young Turks.

 • mr.drs.Bou:

  De Trump supporters dragen vaak rode petten en meestal geen mondmasker:

  Million MAGA March!

  De Biden supporters dragen vaak zwarte kleren en altijd een mondkapje, of zelfs een zwarte bivakmuts:

  Police separate Trump supporters and opponents at massive rally in Washington, DC

  Monty Python doet verslag van de verkiezingen:

  Monty Python’s Election Night Special

 • mr.drs.Bou:

  Alweer een OEPS! Robert Jensen is verdwenen. YouTube heeft deze aflevering gewist, maar hij staat gelukkig op BitChute:

  WAAR ZIJN ZE BANG VOOR? – DE JENSEN SHOW #251

  • mr.drs.Bou:

   Robert Jensen pikt het niet dat zijn video is verwijderd van YouTube. Hij heeft daarom besloten om zich te verwijderen van YouTube. Hij gaat zijn show alleen nog plaatsen op zijn eigen website: Jensen.nl.

   Gelukkig staat deze show ook op BitChute, op het kanaal van Moerstaal. Daar heb ik een abonnement op, zodat ik snel kan zien of Jensen een nieuwe show heeft gemaakt.

   Ik zal deze show even onderaan embedden, want een reactie op een reactie geeft een te smal formulier.

 • mr.drs.Bou:

  Als Robert Jensen wordt gewist op YouTube, dan krijg ik er extra belangstelling voor. Twee afleveringen die ik had overgeslagen, want je kunt nu eenmaal niet alles bekijken. 🙂

  WE LOVE YOU – DE JENSEN SHOW #252 duurt 30 minuten.

  87.289 weergaven, •12 nov. 2020

  NIEUW MEDIATIJDPERK – DE JENSEN SHOW #253 duurt 32 minuten.

  80.402 weergaven, •13 nov. 2020

  Jensen is toch wel informatief! Dat was weer een goed besteed uurtje op deze regenachtige zondagmiddag!

 • mr.drs.Bou:

  Ook andere hebben het over de verkiezingsfraude. Nine for News:

  Gigantisch kiesschandaal in de VS: miljoenen Trump-stemmen verwijderd?

  Volgens mediaberichten kwam de ‘stemmendiefstal’ aan het licht tijdens een analyse van de ruwe data. President Trump twitterde over deze analyse: “Dominion verwijderde in totaal 2,7 miljoen Trump-stemmen. Uit een analyse van de data blijkt dat 221.000 stemmen in Pennsylvania van president Trump naar Biden gingen. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. In staten die de stemsystemen van Dominion gebruikten, gingen 435.000 stemmen van Trump naar Biden.”

  En Thierry Meyssan maakt een analyse op grond van de Amerikaanse geschiedenis, die slechts een paar honderd jaar oud is. Hij voorspelt dat de Verenigde Staten uit elkaar zullen vallen onder Biden:

  Amerikaanse presidentsverkiezingen: open je ogen!

  Het resultaat van de Amerikaanse presidentsverkiezingen markeert de triomf, niet van de Democraten en een seniele senator, maar van de puriteinse stroming over de Jacksonians. Het weerspiegelt niet de politieke opvattingen van de Amerikaanse burgers en maskeert de crisis van de beschaving waarin hun land ten onder gaat.

  Een sombere toekomst

  Onder deze omstandigheden zal de gekozen president, Joe Biden, de gerechtvaardigde woede van de aanhangers van zijn uitdager niet kunnen negeren. Hij zal zijn volk niet kunnen herenigen. Ik schreef vier jaar geleden dat Trump de Gorbatsjov van de Verenigde Staten zou zijn. Ik had het mis. Hij heeft zijn land nieuw leven ingeblazen. Uiteindelijk zal het Joe Biden zijn die de schuld krijgt voor het niet handhaven van de territoriale eenheid van zijn land.

  De geallieerden die de catastrofe niet zien aankomen, zullen een zware prijs betalen.

 • Tommo:

  Austin Forman brengt een vrolijke noot.

  Muziek: Pallets Full Of Ballots

 • mr.drs.Bou:

  Beste mensen, ik zie nu dat wat Millie Weaver zei over een onbesliste verkiezing ONJUIST is. De procedure is dan als volgt:

  If Trump can throw sufficient dirt on the electoral process to convince the courts to issue injunctions against certification in just enough states, neither candidate would win the majority of 270 electoral votes needed to triumph in the Electoral College.

  In that scenario, Article Two of the US Constitution, as modified by the Twelfth Amendment, provides for a “contingent election” in which the president is chosen by the House of Representatives from among the top three electoral vote winners, while the vice president is chosen by the Senate (recall that the electoral voting for president and vice president are separate).

  A “contingent election” provides for the vice president to be elected by a simple majority of votes cast by individual Senators. With a Republican Senate majority in the current Congress, Mike Pence would presumably win re-election as vice president. In the bigger contest, however, the House’s vote for president is not by individual ballot, but rather by state delegation en bloc. That means that all the Representatives from each state would cast one collective vote for president. In the current Congress, 26 out of the 50 state delegations are majority Republican. Assuming they deliver strict party-line votes, Trump would win the contingent election and be constitutionally re-elected.

  BRON

 • mr.drs.Bou:

  Onze vrolijke reporter Guus Flater doet verslag van de demonstratie van de Trump aanhangers, met honderdduizenden vreedzame deelnemers. Daarna kwamen Antifa en BLM met veel geweld de boel verzieken.

  Covfefe Report 330: De twee gezichten van MarchForTrump, Antifa en BLM tuig van de richel duurt 31 minuten.

  Verder heb ik een boel artikelen gelezen op ZeroHedge en deze geplaatst op mijn Facebook

 • mr.drs.Bou:

  BYE BYE, YOUTUBE – DE JENSEN SHOW #254 duurt 15 minuten.

  Steun het vrije geluid! Ga naar http://jensen.nl/.

  De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

  De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

  Op de website van Jensen kan ik de show niet embedden, maar hij staat ook op BitChute, op het kanaal Moerstaal. Deze duurt ruim 34 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Georgia Recount is a Disaster, Thousands of Ballots Found, Thousands More “Pristine” duurt 8 minuten.

Laat een reactie achter