De Democratische verkiezingsfraude

Als je toch fraude pleegt, doe het dan wat minder opzichtig! Dat er in de VS machtige mensen zijn die president Trump weg willen hebben, is een feit van algemene bekendheid. Dat de talrijke Trump rallies steeds duizenden mensen trokken en de schaarse Biden rallies slechts enkele tientallen, was zichtbaar op alle videobeelden. Dat Biden is betrokken bij de politieke omkoperij en corruptie van zijn verslaafde zoon Hunter, staat misschien niet in de krant, maar wel als een paal boven water. En nu is men dus aan het stemmen tellen en Joe Biden “wint”, maar de manier waarop is zo opzichtig! Het gaat daarbij voornamelijk om het stemmen per post.

Op internet wemelt het van de video’s en artikelen die zeggen dat de democraten de verkiezingen hebben gestolen. We gaan eerst maar weer naar Ella*, die meestal goed geïnformeerd is:

Trump-team gaat naar rechter om verkiezingsfraude aan te tonen

Beide presidentskandidaten claimen in de Amerikaanse verkiezingen de overwinning nog voordat alle stemmen geteld zijn. Het Trump-team stapt naar de rechter in de staten Pennsylvania en Wisconsin, omdat de Democraten de “verkiezingen willen stelen.” Mogelijk volgen meer rechtszaken in andere staten en bij de Hoge Raad. Het ziet er niet gunstig uit voor Donald Trump, maar door de corruptie bloot te leggen, zouden zaken wel eens een radicale wending kunnen krijgen.

Tijdens de verkiezingsavond werd het tellen van de op die dag uitgebrachte stemmen stopgezet, omdat de stembusmedewerkers moe zouden zijn. De Republikeinen claimen dat de Democraten de pauze hebben gebruikt, om te inventariseren hoeveel stemmen men moest toevoegen om de achterstand te overbruggen. In Wisconsin, Michigan en Pennsylvania kwamen er plotseling honderdduizenden stembiljetten uit ‘een hoge hoed’ met 90-100% van de stemmen voor Joe Biden. Dit riekt naar later toegevoegde stembiljetten en verkiezingsfraude. Of het om legitieme stembiljetten of vervalste biljetten gaat, zou nader onderzocht moeten worden.

Deze verkiezingsrace is nog lang niet gelopen. Eigenlijk weet men pas in januari wie de winnaar is. Tot 20 januari blijft president Trump de president, wat de Democraten en de media ook mogen roepen. Op 6 januari wordt door het Congres de winnaar uitgeroepen. Tot die dag is het Trump-team aan de macht.

The Complete Election Cheat Sheet: What Happens On And After November 3

After Election Day on November 3, the results of the election need to generally be finalized by December 8, which is known as the Safe Harbor Day, as this is when states select their EC (Electoral College) Voters.

Those selected EC voters will then officially cast their votes on December 14, to be counted by the next Congress on January 6 who will then declare the winner. Finally, January 20 is Inauguration Day which will begin the next presidential term.

De verkiezingen verliepen chaotisch, vooral in Democratische steden, waar men de mensen die kwamen stemmen de verkeerde pennen gaf en het de controleurs onmogelijk werd gemaakt om het tellen van de stemmen te controleren. Opvallend is dat er op dezelfde dag ook verkiezingen waren voor de Senaat en dat de Republikeinen daar een duidelijke winst behaalden.

Why Does Biden Have So Many More Votes Than Democrat Senators In Swing States?

Fraude is troef en chaos heerst! Hoewel ik geen fan ben van Jensen, komt hij wel met goede informatie. Op een klein puntje vergist hij zich: er waren geen verkiezingen voor de Huis van Afgevaardigden, die komen weer over 2 jaar. Het ging slechts om de president en de Senaat. (Update: hier zit ik fout! Er werd ook gestemd voor het Huis van Afgevaardigden, maar slechts voor een deel van de zetels.) De Senaat is het orgaan dat wetten moet goedkeuren, net als bij ons de 1e Kamer. In de Senaat hebben de Republikeinen nu een comfortabele meerderheid en in het Huis van Afgevaardigden, dat o.a. wetsvoorstellen doet, hebben de Democraten een kleine meerderheid.

CHAOS – DE JENSEN SHOW #249

Ook Russia Today bericht over de chaos. Een Facebook groep van verontwaardigde mensen over de verkiezingsfraude, groeide in enkele dagen tijd met duizenden leden per dag, tot Facebook de hele groep verwijderde! Op Facebook mag men alleen op Joe Biden stemmen…

Trump supporters protest, accuse Democrats of fraud duurt 4 minuten.

As tensions continue over the results of the 2020 presidential election, some Republicans are taking a stand as they accuse Democrats of trying to steal the election. RT America’s Rachel Blevins reports from Washington DC, where demonstrations are happening.

En dan zijn er mensen die zeggen dat Trump dit heeft laten gebeuren omdat hij de fraude wil blootleggen. In het volgende artikel staat een video van 11 minuten met Steve Pieczenik bij Infowars. Volgens Pieczenik heeft Trump dit voorzien en er volgt helemaal geen chaos! Trump wist dat er rellen zouden komen en hij heeft de National Guard reeds naar verscheidene steden gestuurd. Dat kwam inderdaad in het nieuws. Niet in het nieuws was dat ieder stembiljet zou zijn voorzien van een watermerk, zodat men geen valse stembiljetten kan meetellen. Ik kan die video niet embedden, dus link even door:

Intelligence Insider: President Trump Setup Democrats In “Sting Operation” To Catch Them Stealing Election!

In staten en steden waar de Democraten heersen, waren de lock downs veel strenger dan in Republikeinse staten. Maar nu de verkiezingen voorbij zijn, is ook het virus opeens niet meer zo gevaarlijk. Dit zegt Tony Heller:

Scamdemic Over duurt anderhalve minuut.

Now that the election is over, experts have suddenly determined that it is safe for people to attend indoor concerts.

Het mooiste commentaar op deze “Democratische” verkiezingen in de Verenigde Staten komt volgens mij van Lee Camp, die de verkiezingen van de VS even vergeleek met die in Zuid Amerika:

~315~ CIA-Backed Coups Collapsing duurt 8 minuten.

Nu ga ik genieten van de buitenlucht op deze zonnige dag! De boeren zijn aan het ploegen en ik wil nog een perkje spitten, dan kan het deze winter lekker bevriezen! Volgend jaar plant ik dan daar mijn andijvie en sla. 🙂

19 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  The Press Conference CENSORED by the Media That EVERY AMERICAN MUST SEE duurt 37 minuten.

  Shortly after the Associated Press called the 2020 presidential race for Democrat Joe Biden, President Trump’s personal attorney Rudy Giuliani held a news conference in Philadelphia to cast doubt on the results of the election, focusing on the count in Pennsylvania. “Philadelphia is a professional place for voter fraud because you have a decrepit Democrat machine that you have had in power for 60 years,” claimed the former Republican mayor of New York City. Campaign adviser Corey Lewandowski and a couple of Philadelphia residents also spoke, alleging they were not given adequate access to observe ballot counting. Mr. Giuliani said “networks don’t get to decide elections” and vowed legal challenges to the vote count.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  TRUTH. There is something odd about postal votes which magically materialised for Biden. duurt 10 minuten.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  2020 elections | World leaders grill US amid fraud allegations duurt 5 minuten.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Election 2020 | Biden declares victory, what’s next? duurt 24 minuten.

  Democrat candidate #JoeBiden has declared victory in #Election2020. It comes after all the major TV networks and the AP projected that the 77-year-old won the vote over the incumbent Donald Trump.

  In a post on Twitter on Saturday, Biden said he was honored that Americans have chosen him to be their president and said it was now time to heal divisions and unite as a country.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  ‘Looks like the pandemic is over’? Democrats accused of coronavirus duplicity as huge crowds celebrate Biden’s declared victory

  Huge crowds gathered in cities across the United States to celebrate Joe Biden’s projected 2020 election win, apparently shrugging off the health crisis used to justify the Democrats’ advocacy for mail-in voting.

  A street party erupted in front of the White House after Joe Biden declared himself the victor in the electoral contest with Donald Trump on Saturday, with similar mass acts of jubilation popping up in cities around the country.

  Footage shows a sea of people, crammed like sardines, singing in front of the president’s Washington, DC residence. In New York City, merrymakers danced and chanted in Washington Square Park. On the other side of the country, there was “fireworks, champagne and dancing in the streets of LA,” the Los Angeles Times reported, as people toasted the projected president-elect.

  ‘Stop the steal!’ Trump supporters gather at state buildings, calling Biden victory a fraud

  Twitter and Facebook are smacking down all questioning of US election integrity. What about 4 years of Russiagate?

  Social media is clamping down on posts questioning US election results’ “integrity,” despite troubling anomalies. Yet questioning election integrity defined the establishment narrative for four years of relentless Russiagating.

  Twitter, Facebook and YouTube’s crackdown on speculation about voter fraud, “election meddling,” and other “information intended to undermine public confidence in an election or other civic process” (as Twitter put it) represents a stunning about-face from the way they fostered – even bolstered – speculation about alleged Russian interference in the 2016 vote.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Niet op YouTube, maar wel op BitChute:

  What you will see in this video is direct evidence of ELECTRONIC VOTE FRAUD captured in REAL TIME on CNN on election night, November 3, 2020. Electronic vote fraud researcher and expert Russell Ramsland dissects the criminal fraud, evidence for which the mainstream media claims does not exist.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  BREAKING NEWS: DEMOCRATS KNOW ‘THIS IS A COUP!’ duurt 10 minuten.

  The evidence is overwhelming and EVERYWHERE, the election results showing Joe Biden is leading are fraudulent. The US Presidential election results to this point are illegitimate and easily proven to be so. Even Democrats are sounding the alarm now, “THIS IS A COUP.”

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Aan BitChute moet ik nog een beetje wennen, maar er staat veel over de verkiezingsfraude.

  Trump vecht de verkiezingsuitslag aan op grond van fraude. Waarschijnlijk moet de Supreme Court beslissen over deze verkiezingen. Dit Hoogste gerechtshof telt 9 leden, die levenslang lid blijven. Maar in september stierf Ruth Bader Ginsberg, afgekort tot RBG. De president mag dan een nieuw lid kiezen en dat heeft Trump dan ook gedaan: Amy Coney Barrett. Nu zitten er 5 Republikeinse en 4 Democratische leden in het Hof. Trump maakt dus een goede kans als dit wordt beslist door het Supreme Court.

  Ep 2321b – The Sting Operation Has Begun, Trump Knew, Be Ready, EAS On Deck duurt 43 minuten.

  CAN THE MSM, BIG TECH, DEMOCRAT COUP BE STOPPED? duurt 34 minuten.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  The Tip Of The Iceberg duurt 3 minuten.

  2020 Election: Dark Winter, Great Reset. “You’ll Own Nothing!” duurt 11 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Ex Navy Seal. CIA Knows Trump Will Be President Come Jan 21st 2020. So shall it be, without a doubt duurt 4 minuten.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  THEY WANT YOU TO HEEL TO THEIR TREASON duurt 8 minuten.

  It’s Not Over! – Election Updates duurt een uur en 44 minuten.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  THE GREATEST SHOW ON EARTH – DE JENSEN SHOW #250 duurt 31 minuten.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  BOOM! BALLOTS FOUND IN KEY BATTLEGROUND STATE – This Could Change EVERYTHING duurt 3 minuten, waarna reclame voor goud en zilver.

  BREAKING: BIDEN LOSES PRESIDENT-ELECT STATUS AFTER PENNSYLVANIA WIN RIPPED FROM HIS GRASP duurt ruim 3 minuten.

  Antwoord
 14. Tommo

  Babylon Bee: Septic Trucks Arrive In Washington To Begin Refilling The Swamp

  WASHINGTON, D.C.—Mulitple sources are reporting that Biden-Harris septic trucks are beginning to arrive in Washington to refill the swamp.

  “We are here to repair the enormous damage Trump did to the beautiful swamplands of D.C.,” said Kamala Harris in a speech, as Biden was napping. “It’s absolutely horrifying when you look at how dry and cracked these swamps are.”

  ! babylonbee is niet bedoeld om serieus genomen the worden.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  Video PROVES ENTIRE Voter Fraud Case in Just under ONE Minute – This is DETRIMENTAL for Dems!

  Gerald Celente – Top 2021 Trend – Greatest Depression duurt 42 minuten.

  The Trends Journal is giving its annual top trends for 2021 soon. Gerald Celente, the publisher and a top trends researcher, has one very ominous trend coming for the global economy. Celente predicts, “One of our top trends is the ‘Greatest Depression.’ Lives have been destroyed around the world. This is unprecedented. There is something bigger than politics about what is going on. . . . To me, this is satanic. What they are doing to people’s lives and destroying their businesses is unprecedented in world history, and it’s not only in the United States, it’s worldwide, except China where the virus allegedly began. They are wide open.”

  Celente is beslist geen fan van Trump, maar hij is wel fel tegen Biden. En hij waarschuwt voor de bittere armoede waarmee deze Great Reset gepaard gaat. Intussen in het Witte Huis:

  America The Beautiful: First Lady Melania Trump Unveils Stunning WH Christmas Theme

  Antwoord
 16. Tommo

  Reddawn

  Apparently Trump had to wait and actually catch them all doing the fraud as Obama had pardoned the subhumans of their crimes prior to Trump taking office.

  Is aannemelijk als je een klein beetje van de history van Soetoro’s (Obamaas) Barry en Michael kent.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Goede morgen, Tommo! Dat is heftig nieuws. Ik hoop dat het waar is, maar de wens is vaak de vader van de gedachte.
   Op Bitchute staat de video ook, op het kanaal van David Zublick: https://www.bitchute.com/channel/davidzublick/. Ik zal hem hieronder plaatsen. Op dat kanaal staan meer interessante video’s. Bij voorbeeld:
   Dark Outpost 12-03-2020 Michael Flynn Pedo Hunter, waarin wordt beweerd dat Michael Flynn in Nederland op pedo’s jaagt! Er waren reeds geruchten dat Flynn in Nederland zou zijn.

   Overigens ben ik van mening dat Trump ook een pardon moet geven aan Julian Assange!

   Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  Dark Outpost 12-02-2020 Mass Arrests In Election Fraud duurt 46 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën