Archieven

Artikelen

De PCR-test getest op betrouwbaarheid

Men houdt ons voor het lapje met een mondkapje, maar met de PCR-test neemt men ons echt stevig bij de neus! Er komen nu snel 7 snelteststraten, maar hoe betrouwbaar is die PCR-test? Men zegt dat de betrouwbaarheid 95% is. Of dat waar is, weet ik niet, maar stel dat dit zo is. Dit betekent dat als men 100 mensen test, er 5 mensen zijn bij wie de uitslag niet klopt. Dat lijkt erg weinig, maar of dat echt zo weinig is, hangt af van het aantal mensen dat werkelijk Corona heeft!

Door de manier waarop wordt getest, is het vrijwel uitgesloten dat mensen met Corona negatief testen. Er zijn dus op elke 100 geteste mensen 5 mensen die positief testen, zonder dat ze Corona of Covid-19 hebben. We noemen dat even 5% Fout Positief (FP). Test men 1000 mensen, dan zijn er 50 FP’s. Test men 100.000 mensen, dan zijn er 5.000 FP’s en zo voort. Dat klinkt logisch.

Laten we er eerst even van uitgaan dat de situatie ernstig is: De helft van de bevolking is besmet. Ergo: 50% van de 100 mensen die worden getest op Corona lijden inderdaad aan Covid-19 en 5% zijn FP’s. Er worden dus 55 mensen in quarantaine gezet, maar de kans dat dit ten onrechte is, bedraagt dan 5 : 55 = 11%. Nu wordt de situatie minder erg, het virus trekt zich terug, nog slechts 10% van de geteste mensen heeft inderdaad Covid-19 en 5% zijn FP’s. Er worden nu 15 mensen in quarantaine geplaatst, maar de kans dat dit ten onrechte is, bedraagt nu reeds 5 : 15 of 1 : 3 = ruim 33%. Heeft nog slechts 1% van de geteste bevolking Corona, dan worden er 5 + 1 = 6 van de 100 mensen in quarantaine geplaatst, maar slechts 1 van hen heeft Covid-19. De kans dat de quarantaine ten onrechte is, bedraagt dan al 5 : 6 of 83%.

Zelfs als de Corona-griep helemaal zou verdwijnen, dan nog bedraagt het aantal mensen dat zogenaamd Corona heeft 5% van de bevolking! Deze gezonde mensen moeten dus thuis blijven, maar ook alle mensen met wie deze mensen contact hebben gehad, worden naar huis gestuurd! Zo worden we dus stevig bij de neus genomen door de PCR-test. Dit is geen pandemie of zelfs maar een epidemie, het is een van hogerhand geregisseerde uitbarsting van de testpest!

Mocht u me niet geloven, lees dan het volgende artikel over deze rekensom: Could most positive COVID-19 tests be wrong?

What is ‘95% reliability’?

Consider the claim that ‘the test is 95% reliable’ as a gloss on the observation that the test has a false positive rate of 5% (and, for the sake of simplicity, a 0% false negative rate). That gloss betrays an important misunderstanding of what is meant by the ‘false positive rate’. In fact, the false positive rate denotes the percentage of people without the disease whose tests come back positive. Crucially, this is not the same as either

the percentage of positive tests that are falsely positive; or
the percentage of total tests that are falsely positive.

When ordinary intelligent people describe a test as 95% reliable, they mean that 95% of the results that it yields are correct. The reality concerning a false positive rate (“FPR”) as it is in fact defined, however, is quite different: since the FPR is defined as the percentage of individuals who are not infected but who test positive, it simply does not follow that a 5% FPR translates into 95% reliability for the test, as that is ordinarily understood – even if we assume a nil false negative rate. Rather, the reliability (in the layman’s sense) of the test is a function of both of two factors: (i) the tendency of the test to identify as positive people who are not and (ii) the overall prevalence of the disease in society.

Het is daarbij nog maar de vraag of de betrouwbaarheid van de PCR-test inderdaad 95% is. Volgens de uitvinder van deze test, Kary Mullis, is de test ten enen male ongeschikt als diagnostisch middel. Daar komt bij dat het absolute aantal “besmettingen” uiteraard toeneemt wanneer men meer test! Zo worden we in angst gehouden voor een epidemie die niet berust op zieke mensen met symptomen, maar slechts op een test. Deze meet geen ziekte, maar slechts een klein stukje virus. Zelfs Diederik Gommers moest dat toegeven:

Diederik Gommers stuurde een bericht aan Drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIN. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid 19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens Biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscuul kleine getalen aanwezig – dood virusdeelje. Ik interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. We spraken over het bericht van Diederik Gommers en de ontwijkende antwoorden van Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden we de technische briefing van de NOS op 11 augustus jl. waar Kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD.

PCR test is verre van klinische diagnose! Flavio Pasquino en Mario Ortiz duurt 44 minuten.

13 aug. 2020

Gezien de sociale en economische crisis die reeds is ontstaan door de PLANdemie, wordt deze test ook nog verkeerd gebruikt. Het groeiende aantal positief geteste mensen wordt in de media vermeld als “besmettingen”, zonder dat duidelijk wordt hoeveel van deze mensen werkelijk ziek zijn. Dit is een vorm van propaganda die neerkomt op zwendel! Viruswaarheid waarschuwde dan ook reeds in juni:

RIVM baseert adviezen op onbetrouwbare test

12 juni 2020 – De Deutsche Akkreditierungsstelle, vergelijkbaar met TNO in Nederland, heeft de betrouwbaarheid van de PCR-test onderzocht. Deze test is ook in Nederland in gebruik om besmetting met het COVID-19-virus vast te stellen. De getallen die wij allen dagelijks over ons heen krijgen zijn op deze test gebaseerd. Het RIVM telt elke positieve test als een besmetting met het virus. Maar volgens het gerenommeerde Duitse onderzoeksinstituut geeft de PCR-test ten onrechte een positieve uitslag bij onschuldige verkoudheidsvirussen.
…….
Het RIVM zou er goed aan doen om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van deze test als individueel diagnose-instrument. Daar is deze test niet geschikt voor. Ook dient het RIVM er bewust van te zijn dat op basis van onbetrouwbare testresultaten heel Nederland zucht onder maatregelen die de samenleving in de afgrond drijven. Hier moet verantwoording genomen worden om verdere schade te voorkomen.

‘Grootschalig testen om te zwendelen’: Willem Engel en Ramon Bril duurt 30 minuten.

28 aug. 2020

Willem Engel: “Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen terwijl er amper mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De media gebruiken een data golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede lockdowns ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.”

Inmiddels zitten we tot onze strot in de Corona maatregelen. De horeca is gesloten en mondkapjes zijn vrijwel overal verplicht. Artsen protesteren en schrijven brandbrieven, gelukkig is het rustig in de ziekenhuizen, maar van het medische personeel zitten veel mensen thuis in quarantaine. Er heerst door de quarantaineplicht nu wel een personeelstekort.

Besmettingen en IC-opnames: een tweede golf van vraagtekens

Grens fictie en realiteit vervaagt verder
Door mr. Jeroen Pols
Rotterdam – 23 september 2020 –

Vrijdagavond kondigden ministers Rutte en De Jonge aan dat de tweede golf gekomen is. Het aantal “besmettingen” en IC-opnames stijgen volgens het duo. Intussen blijven prangende vragen onbeantwoord. Tweede golf of gerommel met feiten?

Het is evident dat Rutte en De Jonge de afgelopen weken aankoersen op nieuwe en strengere maatregelen. De eerste stappen werden afgelopen week gezet met onder meer verdere beperkingen voor de gekwelde horecabranche. De ongerijmdheden in het theaterstuk van Rutte nemen pijnlijke vormen aan.
…..
Aanleiding voor deze nieuwe alarmfase zijn de aantallen positieve testresultaten. De regering laat onvermeld dat deze stijging vooral het gevolg is van een ongekende testcampagne. De aantallen stegen van dagelijks zevenduizend in juni tot 25 duizend nu. Dit aantal stijgt nog verder naar 75 duizend eind oktober. Wie meer test, krijgt meer positieve uitslagen.

Betrouwbaarheid PCR-test

Daarbij bestaan over de betrouwbaarheid van de gebruikte PCR-test veel vragen. Alle fabrikanten waarschuwen in hun productbeschrijving dat positieve testresultaten een indicatie zijn op de aanwezigheid van het virus maar verder klinisch onderzoek noodzakelijk is om een diagnose te stellen. De test is verder niet bedoeld voor asymptomatische personen. Dat gebeurt momenteel in groten getale.

Coronabeleid gebaseerd op onbruikbare test
Fabrikanten: “positieve uitslag is geen besmetting”
Door mr. Jeroen Pols
Rotterdam – 10 oktober 2020 –

De media melden dagelijks op alarmerende toon de aantallen positieve testen. Beleidsmakers rechtvaardigen vervolgens vergaande ingrepen in de vrijheden van de bevolking. Onterecht, want de test is volgens de fabrikanten niet geschikt om te bepalen of iemand drager is van het virus. Omgekeerd betekent een negatieve test niet dat iemand geen infectie heeft. De foutmarge stijgt in bepaalde omstandigheden tot boven de 70%. Volgens de gebruiksvoorwaarden mag de test daarom niet gebruikt worden om te bepalen of iemand “besmet” is. Viruswaarheid eist een stopzetting van het testbeleid en de onjuiste communicatie hierover.

Het beleid baseert zich op een niet eerder vertoonde testcampagne. De minister voorziet voor eind oktober een groei tot 350.000 testen per week. De GGD’s schatten de kosten van dit beleid voor dit jaar op 275 miljoen euro. In de communicatie naar de bevolking noemt de overheid een positieve testuitslag een “besmetting”, “geval” of soms zelfs “patiënt”. De beleidsmakers gebruiken de angst om de vrijheden van de bevolking vergaand in te perken. Dit is volgens Viruswaarheid misleidend en onrechtmatig. De minister ontving deze week een brief over de beperkingen van de PCR-test. Zowel het testbeleid als de onjuiste communicatie moet eindigen.

Falend testbeleid, bron van ellende – Mario Ortiz en Lars Admiraal met Jorn Lukaszczyk duurt 48 minuten.

Jorn Lukaszczyk in gesprek met met biochemicus Mario Ortiz en ondernemer in clinical trials Lars Admiraal over hoe de Corona PCR-test dé bron is van de huidige ellende. De besmettingscijfers, het reproductiegetal, de prevalentie, de krapte in zorgcapaciteit en de ziekenhuisdiagnostiek, dit alles komt door de PCR test.

Tot slot op deze zachte en vrij zonnige zondag in oktober een heel klein beetje positief optimisme:

‘Er komt een moment dat iedereen het door heeft.’ Ramon Bril

44 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  De doodsstrijd der democratie duurt 21 minuten.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  The COVID-19 RT-PCR Test: How to Mislead All Humanity. Using a “Test” To Lock Down Society

  It is time for everyone to come out of this negative trance, this collective hysteria, because famine, poverty, massive unemployment will kill, mow down many more people than SARS-CoV-2!

  This misuse of RT-PCR technique is used as a relentless and intentional strategy by some governments, supported by scientific safety councils and by the dominant media, to justify excessive measures such as the violation of a large number of constitutional rights, the destruction of the economy with the bankruptcy of entire active sectors of society, the degradation of living conditions for a large number of ordinary citizens, under the pretext of a pandemic based on a number of positive RT-PCR tests, and not on a real number of patients.

  This calls into question the use of the binary result of this RT-PCR test to determine whether a person is contagious and must follow strict isolation measures.

  These questions are being raised by many physicians around the world, not only in the United States but also in France, Belgium (Belgium Health Experts Demand Investigation Of WHO For Faking Coronavirus Pandemic), France, Germany, Italy, the United Kingdom, the United States and the United Kingdom. in Germany, Spain…

  According to them: “We are going to put tens of thousands of people in confinement, in isolation, for nothing. » [22]. 22] And inflict suffering, anguish, economic and psychological dramas by the thousands!

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  The Covid-19 Roadmap: Towards Global Economic Chaos and Societal Destruction

  While these flawed official statistics used to “measure” the spread of the virus are meaningless, they have nonetheless been used to support the ongoing fear and disinformation campaign.

  It is now confirmed that the Reverse Transcription-Polymerase Chain Reaction Test (RT-PCR) used to estimate COVID-19 positive cases is questionable. It cannot detect or identify the virus. What it detects are particles or fragments of the virus.

  PCR- Positive does not imply Covid-19 Positive. The statistics derived from the PCR test do not adequately measure “confirmed cases”. The PCR Test does not provide the statistics required (by policy-makers and national health authorities) to assess the number of people infected. Moreover, according to the CDC “a positive [covid-19] infection” could be the result of “co-infection with other viruses… The agent detected may not be the cause disease”.

  While these official statistics used to “measure” the spread of the viral infection are flawed, they have nonetheless been used to support the ongoing fear and disinformation campaign.

  Because the PCR Test is faulty as a means of identifying the spread of the virus, major decisions taken by the WHO and national governments since late January 2020 (supported by faulty statistics) are potentially invalid. Moreover, official reports including the WHO confirm that Covid-19 is not a killer virus, it has features similar to seasonal influenza.

  The purpose off this article is to examine how these far-reaching decisions, invariably based on invalid concepts and faulty statistics, have contributed to a state of economic, social and political chaos Worldwide, leading up to the March 11, 2020 lockdown and closure of 190 national economies of UN member states. Only three countries including Belarus, Nicaragua and Sweden refused to close down their national economy.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  gebruik en misbruik van de PCR duurt 26 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Deze aflevering gaat voor een groot deel over de PCR test:

  Gaat Viruswaarheid de politiek in? duurt 46 minuten.

  Ab, Jeroen en Willem, 24 november 2020

  Willem Engel is Bio Farmaceutisch wetenschapper en Jeroen Pols jurist. Zij zijn de oprichters van de actiegroep Viruswaarheid. In dit gesprek met Ab Gietelink kondigen Jeroen en Willem aan op korte termijn intensief samen te willen werken met een politieke partij of tot een eigen partij te komen.

  Ook praten Willem, Jeroen en Ab over de rechtszaak van 25 november aanstaande.
  In Den Haag is er op die dag een kort geding tegen het massale gebruik van de PCR test.
  De PCR test is volgens eisers, die daarbij ondersteunt worden door deskundigen en fabrikanten ongeschikt voor toepassing op grote schaal. Ofwel een ‘positieve test’ verwijst maar gedeeltelijk naar ziek zijn of besmettelijkheid.

  Antwoord
 6. AlbertV

  Nog een (Britse) medisch specialist die behoorlijk kwaad is over de waanzin die over ons burgers uitgestort is en nog altijd wordt:
  https://www.youtube.com/watch?v=D1onx7LaNio
  Hij vindt dat het massaal PCR testen onmiddellijk moet worden gestopt en de verantwoordelijken veroordeeld moeten worden.

  Dr Mike Yeadon – PCR Testing duurt 33 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Beroepsethiek medici onder zware druk | Pieter Stuurman en Berber Pieksma. duurt 33 minuten.

  Hoe groot zijn de consequenties van het Corona beleid op de medische ethiek? Pieter Stuurman in gesprek met huisarts Berber Pieksma over de gedeeltelijke teloorgang van de medische ethiek. Over de toename van neerslachtigheid onder jongeren en andere consequenties van het corona-beleid.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Het PCR-doek valt’ | Peter Borger en Jorn Lukaszczyk duurt een uur en 7 minuten.

  Jorn Lukaszczyk in gesprek met moleculair bioloog Peter Borger. Peter diende samen met collega wetenschappers (waaronder Mike Yeadon, ex CSO van Pfizer) op woensdag 25-11-2020 een retraction verzoek in voor de drosten paper. Deze paper is de wetenschappelijke onderbouwing van de huidige COVID-19 PCR-test. De test waar het huidige wereldwijde beleid op gestoeld is. Verder vertelt Peter ook over het komende vaccin en de eventuele consequenties. Een onderwerp waar de main stream media hopelijk ook overneemt.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Dierenarts Marion Koopmans over de PCR Test bij de main stream media:

  BREAKING: PCR Test van de baan! duurt 25 minuten.

  BREAKING: De PCR Test van de baan!

  Nu de “retraction paper“ (verzoek om terugtrekking van de Drosten – PCR paper) is ingediend door moleculair geneticus Peter Borger & co, voelt ook topviroloog Marion Koopmans nattigheid. Bij NPO Radio 1, vertelde de co-auteur van de Drosten-PCR paper, twee dagen geleden tegen Thijs van der Brink dat de PCR test geen diagnostische indicatie is, die kan aantonen of je besmet bent met het virus.

  In de BLCLBX studio bespreekt Flavio Pasquino de uitlatingen van Koopmans + de retraction paper van Borger met de initiatiefnemer ervan, Patrick Savalle. Savalle is een oude bekende van Pasquino, want een aantal maanden geleden deden de heren samen ook een video “ Bestaat Sars-Cov2 wel? Waar is het bewijs”, waarin Koopmans ook een hoofdrol speelde. Ook toen kwam de dubieuze Drosten-PCR publicatie – die in minder dan 48 uur tot stand kwam – ter sprake, zo ook het feit dat Sars-Cov2 nooit volgens de gold standard is geïsoleerd.

  Op NPO Radio 1 zei Marion Koopmans twee dagen geleden nog, “Je test enkel of iemand een stukje RNA bij zich draagt, dat maanden oud kan zijn”. Ook Jaap van Dissel verklaarde dergelijke zaken al tegen Wybren van Haga tijdens een technische hoorzitting, maar nu is ook Koopmans duidelijk.

  “Al het coronabeleid is gestoeld op de PCR testen, die nu invalide blijken te zijn”, zegt Drs Mario Ortiz Buijsse (biochemicus) die net als Savalle in de studio aanwezig was. Ook Ortiz is een oude bekende van Pasquino want samen maakten ze een video die ruim 350.000 views kende over de invaliditeit van de PCR test en dat wordt nu nog een extra bevestigd met de retraction en de uitlating van Koopmans.

  “Dat de retraction geaccepteerd gaat worden is onwaarschijnlijk”, zegt Savalle.

  “Er hangt te veel vanaf en deze paper is een soort klokkenluiders paper”, zegt Ortiz.

  “Wat buiten kijf staat nu, is dat de maatregelen waarop alle coronamaatregelen zijn gestoeld, geen grondslag meer hebben en we dus mogen verwachten dat politiek Den Haag nu in actie komt. De spoedwet moet alsnog van de baan”, aldus programmamaker Flavio Pasquino.

  Dit is de link naar de video met Peter Borger bij Cafe Weltschmerz over de retraction paper.

  https://youtu.be/bcVSwSxDn24

  Dit is de link naar de retraction paper zelf!

  https://cormandrostenreview.com/report

  Dit is de integrale video van Mike Yeadon bij Lockdown tv, met NL vertaling.

  https://youtu.be/Zfo0yg1mhp4

  Hier is de link naar de pagina waar alle wetenschappers staan vermeld, die meeschreven aan de retraction paper van Peter Borger.

  https://www.blckbx.tv/videos/breaking

  Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met Drs. Mario Ortiz Buijsse.

  https://youtu.be/ktFDN5cBFgw

  Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met onderzoeksjournalist Patrick Savalle.

  https://youtu.be/CZbnvWaEvYY

  Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

  Doneren kan via http://www.blckbx.tv/doneren

  Voor meer info kijk op http://www.blckbx.tv

  Antwoord
 10. yvonne

  Clip uit mijn Bakkie met Bergsma over het negeren van de media van alle relevante feiten. Ze weigeren het nieuws te brengen, maar gelukkig zijn er onafhankelijke media die niet alleen hun durven te praten maar ook gróndig werk doen. Over PCR maar ook mondkapjes en andere maatregelen die onder het mom van ‘eenheid’ onbesproken moeten blijven. Haal onze leiders uit hun veilige grijze gebied waarin vage besmettingscijfers de grondslag voor dramatisch beleid kunnen zijn. Zonder verantwoordelijkheid. Dat laatste moet weer gevoeld worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=t2APpPT1puM

  PCR Gate Een Feit – Nu Nog Rutte & Co Uit Hun Veilige Grijze Gebied duurt 6 minuten.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  In Portugal:
  Landmark legal ruling finds that Covid tests are not fit for purpose. So what do the MSM do? They ignore it

  Unreliable, with a strong chance of false positives

  The deliberation of the Lisbon Appeal Court is comprehensive and fascinating. It ruled that the Azores Regional Health Authority had violated both Portuguese and international law by confining the Germans to the hotel. The judges also said that only a doctor can “diagnose” someone with a disease, and were critical of the fact that they were apparently never assessed by one.

  They were also scathing about the reliability of the PCR (polymerase chain reaction) test, the most commonly used check for Covid.

  Tested positive? There could be as little as a 3% chance it’s correct

  Antwoord
 12. Ben

  This extensive review report has been officially submitted to Eurosurveillance editorial board on 27th November 2020 via their submission-portal, enclosed to this review report is a retraction request letter, signed by all the main & co-authors. First and last listed names are the first and second main authors. All names in between are co-authors:
  https://cormandrostenreview.com/report/

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  For The First Time, A US State Will Require Disclosure Of PCR ‘Cycle Threshold’ Data In COVID Tests

  Numerous epidemiological experts have argued that cycle thresholds are an important metric by which patients, the public, and policymakers can make more informed decisions about how infectious and/or sick an individual with a positive COVID-19 test might be. However, as JustTheNews reports, health departments across the country are failing to collect that data.

  …..

  So, in summary, with regard to our current “casedemic”, positive tests as they are counted today do not indicate a “case” of anything. They indicate that viral RNA was found in a nasal swab. It may be enough to make you sick, but according to the New York Times and their experts, probably won’t. And certainly not sufficient replication of the virus to make anyone else sick. But you will be sent home for ten days anyway, even if you never have a sniffle. And this is the number the media breathlessly reports… and is used to fearmonger mask mandates and lockdowns nationwide…

  Tested ‘Positive’ For COVID-19? Be Sure To Ask This Question

  Met deze video:

  Positive Covid Test? Ask This Question!! duurt 29 minuten.

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  DIT WILLEN ZE BEREIKEN – DE JENSEN SHOW #270

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  Is er al Groeps Immuniteit? Meten = Weten en Flavio Pasquino doet een ‘Antibody’ Sneltest. duurt 23 minuten.

  Antwoord
 16. Tommo

  Bürgermeisterin von Klagenfurt wordt by naast de neus genomen.

  Fleur:

  En ik maar denken dat dat staafje IN je neus moest ipv ernaast.”

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  “Testsamenleving is onzinnig!” legt Prof. Dr. Armand Girbes uit in deze video…

  Deel deze video dus overal!

  De testsamenleving en COVID-19 duurt 15 minuten.

  Armand Gibers:
  Aan de hand van wat de invloed is van het vóórkomen van COVID-19, de prevalentie, op de betekenis van een testuitslag, maak ik duidelijk dat de introductie van een COVID-test-samenleving een mission impossible is. Het wil niet, is onuitvoerbaar en daarom ook onwenselijk. Bij een lage infectiegraad onder de bevolking leidt de test-samenleving tot willekeur en schijnveiligheid. Willekeur omdat de meerderheid van de positief geteste personen helemaal geen COVID-19 zal hebben en schijnveiligheid omdat een belangrijk deel van de weinige besmette mensen toch een negatieve testuitslag zal krijgen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën