Selecteer een pagina

Archieven

De PCR-test getest op betrouwbaarheid

Men houdt ons voor het lapje met een mondkapje, maar met de PCR-test neemt men ons echt stevig bij de neus! Er komen nu snel 7 snelteststraten, maar hoe betrouwbaar is die PCR-test? Men zegt dat de betrouwbaarheid 95% is. Of dat waar is, weet ik niet, maar stel dat dit zo is. Dit betekent dat als men 100 mensen test, er 5 mensen zijn bij wie de uitslag niet klopt. Dat lijkt erg weinig, maar of dat echt zo weinig is, hangt af van het aantal mensen dat werkelijk Corona heeft!

Door de manier waarop wordt getest, is het vrijwel uitgesloten dat mensen met Corona negatief testen. Er zijn dus op elke 100 geteste mensen 5 mensen die positief testen, zonder dat ze Corona of Covid-19 hebben. We noemen dat even 5% Fout Positief (FP). Test men 1000 mensen, dan zijn er 50 FP’s. Test men 100.000 mensen, dan zijn er 5.000 FP’s en zo voort. Dat klinkt logisch.

Laten we er eerst even van uitgaan dat de situatie ernstig is: De helft van de bevolking is besmet. Ergo: 50% van de 100 mensen die worden getest op Corona lijden inderdaad aan Covid-19 en 5% zijn FP’s. Er worden dus 55 mensen in quarantaine gezet, maar de kans dat dit ten onrechte is, bedraagt dan 5 : 55 = 11%. Nu wordt de situatie minder erg, het virus trekt zich terug, nog slechts 10% van de geteste mensen heeft inderdaad Covid-19 en 5% zijn FP’s. Er worden nu 15 mensen in quarantaine geplaatst, maar de kans dat dit ten onrechte is, bedraagt nu reeds 5 : 15 of 1 : 3 = ruim 33%. Heeft nog slechts 1% van de geteste bevolking Corona, dan worden er 5 + 1 = 6 van de 100 mensen in quarantaine geplaatst, maar slechts 1 van hen heeft Covid-19. De kans dat de quarantaine ten onrechte is, bedraagt dan al 5 : 6 of 83%.

Zelfs als de Corona-griep helemaal zou verdwijnen, dan nog bedraagt het aantal mensen dat zogenaamd Corona heeft 5% van de bevolking! Deze gezonde mensen moeten dus thuis blijven, maar ook alle mensen met wie deze mensen contact hebben gehad, worden naar huis gestuurd! Zo worden we dus stevig bij de neus genomen door de PCR-test. Dit is geen pandemie of zelfs maar een epidemie, het is een van hogerhand geregisseerde uitbarsting van de testpest!

Mocht u me niet geloven, lees dan het volgende artikel over deze rekensom: Could most positive COVID-19 tests be wrong?

What is ‘95% reliability’?

Consider the claim that ‘the test is 95% reliable’ as a gloss on the observation that the test has a false positive rate of 5% (and, for the sake of simplicity, a 0% false negative rate). That gloss betrays an important misunderstanding of what is meant by the ‘false positive rate’. In fact, the false positive rate denotes the percentage of people without the disease whose tests come back positive. Crucially, this is not the same as either

the percentage of positive tests that are falsely positive; or
the percentage of total tests that are falsely positive.

When ordinary intelligent people describe a test as 95% reliable, they mean that 95% of the results that it yields are correct. The reality concerning a false positive rate (“FPR”) as it is in fact defined, however, is quite different: since the FPR is defined as the percentage of individuals who are not infected but who test positive, it simply does not follow that a 5% FPR translates into 95% reliability for the test, as that is ordinarily understood – even if we assume a nil false negative rate. Rather, the reliability (in the layman’s sense) of the test is a function of both of two factors: (i) the tendency of the test to identify as positive people who are not and (ii) the overall prevalence of the disease in society.

Het is daarbij nog maar de vraag of de betrouwbaarheid van de PCR-test inderdaad 95% is. Volgens de uitvinder van deze test, Kary Mullis, is de test ten enen male ongeschikt als diagnostisch middel. Daar komt bij dat het absolute aantal “besmettingen” uiteraard toeneemt wanneer men meer test! Zo worden we in angst gehouden voor een epidemie die niet berust op zieke mensen met symptomen, maar slechts op een test. Deze meet geen ziekte, maar slechts een klein stukje virus. Zelfs Diederik Gommers moest dat toegeven:

Diederik Gommers stuurde een bericht aan Drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIN. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid 19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens Biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscuul kleine getalen aanwezig – dood virusdeelje. Ik interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. We spraken over het bericht van Diederik Gommers en de ontwijkende antwoorden van Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden we de technische briefing van de NOS op 11 augustus jl. waar Kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD.

PCR test is verre van klinische diagnose! Flavio Pasquino en Mario Ortiz duurt 44 minuten.

13 aug. 2020

Gezien de sociale en economische crisis die reeds is ontstaan door de PLANdemie, wordt deze test ook nog verkeerd gebruikt. Het groeiende aantal positief geteste mensen wordt in de media vermeld als “besmettingen”, zonder dat duidelijk wordt hoeveel van deze mensen werkelijk ziek zijn. Dit is een vorm van propaganda die neerkomt op zwendel! Viruswaarheid waarschuwde dan ook reeds in juni:

RIVM baseert adviezen op onbetrouwbare test

12 juni 2020 – De Deutsche Akkreditierungsstelle, vergelijkbaar met TNO in Nederland, heeft de betrouwbaarheid van de PCR-test onderzocht. Deze test is ook in Nederland in gebruik om besmetting met het COVID-19-virus vast te stellen. De getallen die wij allen dagelijks over ons heen krijgen zijn op deze test gebaseerd. Het RIVM telt elke positieve test als een besmetting met het virus. Maar volgens het gerenommeerde Duitse onderzoeksinstituut geeft de PCR-test ten onrechte een positieve uitslag bij onschuldige verkoudheidsvirussen.
…….
Het RIVM zou er goed aan doen om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van deze test als individueel diagnose-instrument. Daar is deze test niet geschikt voor. Ook dient het RIVM er bewust van te zijn dat op basis van onbetrouwbare testresultaten heel Nederland zucht onder maatregelen die de samenleving in de afgrond drijven. Hier moet verantwoording genomen worden om verdere schade te voorkomen.

‘Grootschalig testen om te zwendelen’: Willem Engel en Ramon Bril duurt 30 minuten.

28 aug. 2020

Willem Engel: “Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen terwijl er amper mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De media gebruiken een data golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede lockdowns ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.”

Inmiddels zitten we tot onze strot in de Corona maatregelen. De horeca is gesloten en mondkapjes zijn vrijwel overal verplicht. Artsen protesteren en schrijven brandbrieven, gelukkig is het rustig in de ziekenhuizen, maar van het medische personeel zitten veel mensen thuis in quarantaine. Er heerst door de quarantaineplicht nu wel een personeelstekort.

Besmettingen en IC-opnames: een tweede golf van vraagtekens

Grens fictie en realiteit vervaagt verder
Door mr. Jeroen Pols
Rotterdam – 23 september 2020 –

Vrijdagavond kondigden ministers Rutte en De Jonge aan dat de tweede golf gekomen is. Het aantal “besmettingen” en IC-opnames stijgen volgens het duo. Intussen blijven prangende vragen onbeantwoord. Tweede golf of gerommel met feiten?

Het is evident dat Rutte en De Jonge de afgelopen weken aankoersen op nieuwe en strengere maatregelen. De eerste stappen werden afgelopen week gezet met onder meer verdere beperkingen voor de gekwelde horecabranche. De ongerijmdheden in het theaterstuk van Rutte nemen pijnlijke vormen aan.
…..
Aanleiding voor deze nieuwe alarmfase zijn de aantallen positieve testresultaten. De regering laat onvermeld dat deze stijging vooral het gevolg is van een ongekende testcampagne. De aantallen stegen van dagelijks zevenduizend in juni tot 25 duizend nu. Dit aantal stijgt nog verder naar 75 duizend eind oktober. Wie meer test, krijgt meer positieve uitslagen.

Betrouwbaarheid PCR-test

Daarbij bestaan over de betrouwbaarheid van de gebruikte PCR-test veel vragen. Alle fabrikanten waarschuwen in hun productbeschrijving dat positieve testresultaten een indicatie zijn op de aanwezigheid van het virus maar verder klinisch onderzoek noodzakelijk is om een diagnose te stellen. De test is verder niet bedoeld voor asymptomatische personen. Dat gebeurt momenteel in groten getale.

Coronabeleid gebaseerd op onbruikbare test
Fabrikanten: “positieve uitslag is geen besmetting”
Door mr. Jeroen Pols
Rotterdam – 10 oktober 2020 –

De media melden dagelijks op alarmerende toon de aantallen positieve testen. Beleidsmakers rechtvaardigen vervolgens vergaande ingrepen in de vrijheden van de bevolking. Onterecht, want de test is volgens de fabrikanten niet geschikt om te bepalen of iemand drager is van het virus. Omgekeerd betekent een negatieve test niet dat iemand geen infectie heeft. De foutmarge stijgt in bepaalde omstandigheden tot boven de 70%. Volgens de gebruiksvoorwaarden mag de test daarom niet gebruikt worden om te bepalen of iemand “besmet” is. Viruswaarheid eist een stopzetting van het testbeleid en de onjuiste communicatie hierover.

Het beleid baseert zich op een niet eerder vertoonde testcampagne. De minister voorziet voor eind oktober een groei tot 350.000 testen per week. De GGD’s schatten de kosten van dit beleid voor dit jaar op 275 miljoen euro. In de communicatie naar de bevolking noemt de overheid een positieve testuitslag een “besmetting”, “geval” of soms zelfs “patiënt”. De beleidsmakers gebruiken de angst om de vrijheden van de bevolking vergaand in te perken. Dit is volgens Viruswaarheid misleidend en onrechtmatig. De minister ontving deze week een brief over de beperkingen van de PCR-test. Zowel het testbeleid als de onjuiste communicatie moet eindigen.

Falend testbeleid, bron van ellende – Mario Ortiz en Lars Admiraal met Jorn Lukaszczyk duurt 48 minuten.

Jorn Lukaszczyk in gesprek met met biochemicus Mario Ortiz en ondernemer in clinical trials Lars Admiraal over hoe de Corona PCR-test dé bron is van de huidige ellende. De besmettingscijfers, het reproductiegetal, de prevalentie, de krapte in zorgcapaciteit en de ziekenhuisdiagnostiek, dit alles komt door de PCR test.

Tot slot op deze zachte en vrij zonnige zondag in oktober een heel klein beetje positief optimisme:

‘Er komt een moment dat iedereen het door heeft.’ Ramon Bril

44 Reacties

 1. Mattijs

  De PCR test is natuurlijk niet de enige referentie.

  https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/cfc2084c995c40e7ae72254029bf6251

  Schuif in de grafiek rechts boven naarhet gebied met de tweede golf.
  Zet besmettingen even uit (deze werden in de eerste golf niet gemeten)
  De trend die het verband aantoont is hier duidelijk zichtbaar.

  Stel de onderliggende grafiek verdubbelt zich in 10 dagen. (Blauw = Ziekenhuisopname. Rood = sterfgevallen.)
  Wie neemt dan alleen de PCR test nog als referentie?

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Matthijs, wat een prachtige website, waar je naar verwijst! Daar zit vast veel geld achter. Maar het lijkt me wel een feit dat mondkapjes niet beschermen tegen virussen en dat we door PCR-testen bij de neus worden genomen, of platter gezegd: we worden door die neustests zwaar verneukt verneusd. 😉

   Antwoord
   • Mattijs

    Het ging hier dacht ik over de betrouwbaarheid van de PCR test.
    Een stukje waarheidvinding waarop de antwoorden niet veel afdingen.
    Deze betrouwbaarheid is ook af te meten tegen de Covid-19 ziekenhuisopnames en Covid-19 sterfgevallen. De informatie komt uit de officiële bron met grafiche vensters welke deze vergelijking mogelijk maken.
    In het eerste golf was er nog nauwelijks getest en de besmettingsgraad lijkt precies om die reden lager dan nu in het begin van de tweede golf.

    Ik zeg verder nergens dat mondkapjes gezond zijn of dat deze voor 100% werken.
    De prijs van een website zegt ook niet alles, voor het zelfde geld kun je ook in de alternatieve media de belangrijkste spelers gaan controleren.
    De waarheid en bewijsvoering moeten daarom altijd voorop staan.
    Ongemakkelijke waarheden horen daar net zo goed bij.
    Alternatieve media moet geen wensput of een propaganda kanaal gaan lijken.

    Antwoord
  • Ben

   De uitvinder van de pcr test legt uit dat deze in deze niet geschikt is. Is dat voldoende?

   Antwoord
 2. AlbertV

  Als er al een toename is van ‘patiënten’ hoeft dat niet uitsluitend aan een COVID-19 besmettingen te liggen.
  # De ‘R’ zit weer in de maand, wat elk jaar weer het begin inluidt van de jaarlijkse verkoudheid- en griepgolf.
  # Al meer dan een half jaar wordt ons angst aangepraat wat een negatief effect heeft op de effectiviteit van ons immuunsysteem. Dat effect is natuurlijk het grootst bij kwetsbare mensen met een zwak immuunsysteem die daardoor ook nog eens de meeste angst hebben (Zie/beluister de colleges van Pierre Capel).
  # Veel (gedwongen) binnenzitten, gebrek aan zonlicht en ons magere westerse dieet zorgen voor een vitamine D tekort, een essentiële vitamine voor onze weerstand.
  # De jaarlijkse griepvaccinatie zou ook wel eens voor de nodige ziekmakende immuunreacties kunnen zorgen.
  # Mondkapjes hebben ook een bewezen negatieve invloed op onze gezondheid.
  # Ik kan mij voorstellen dat het gebrek aan elkaar aanraken (de verdomde ‘social distancing’) ook een negatief effect heeft op de opbouw van een natuurlijke weerstand.

  Ik kan mij niet voorstellen dat onze politici, RIVM, OMT dit niet kunnen bedenken, er moet dus een reden zijn waarom zij ons in de waan proberen te houden dat we belaagt worden door een vreselijk virus dat gestopt moet worden (wat natuurlijk onmogelijk is!) ten koste van ALLES.

  Antwoord
  • Tommo

   Precies.

   Wat er gepland wereldwijd uitgerolt moet worden zien we deels al, het is duidelijk zichtbaar.

   De gefabriceerde (denk o.a. covid patent datum) reden voor de uitrol blijkt minder effectief tegen mensen dan verwacht.

   Het geforceerde stug doorgaan maakt dit zo overduidelijk.

   Antwoord
 3. Matt

  Maar ondertussen zitten we (zowel in Nederland als in België, waar ze helemaal zijn losgeslagen) wel in een neerwaartse spiraal met steeds strengere maatregelingen waarvan ondertussen toch wel duidelijk is aangetoond dat die niet werken, integendeel, mensen juist ziek maakt en bij het minste kuchje moet je meteen naar het ziekenhuis want ‘corona is dodelijk’! En zo krijgen ze een toeloop in de ziekenhuizen en is er weer reden om nog hardere maatregelingen te treffen, die nog zieker maken en de ziekenhuizen straks doen overlopen met mensen die niet eens echt ziek zijn, maar met en paar dagen in bed, sinaasappeltje en wat vitamine D er na een paar dagen weer bovenop zijn.
  Probeer dan nu maar eens die spiraal te doorbreken, zonder gezichtsverlies voor de aanstokers, want voor de afwisseling zou hun kot wel eens te klein kunnen zijn. Dus blijven ze krampachtig die angst erin te houden en met vervalste cijfers goochelen.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Een rondje op de Alternatieve Media:

  Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen

  In dat artikel een transcript van de video van Falend testbeleid, bron van ellende – Mario Ortiz en Lars Admiraal met Jorn Lukaszczyk

  Een KEIZER ZONDER KLEREN..!!

  Long read waaruit blijk dat het coronavirus zelfs nooit is geïsoleerd!
  Met veel links naar Jon Rappoport en zijn blog: no more fake news.

  Internationale rechtszaak wegens PCR-test fraude

  De zogenaamde tweede golf is grotendeels gebaseerd op de positieve uitslagen van de PCR-test, met aanhoudende of nieuwe lockdowns en strenge coronamaatregelen als gevolg. Volgens Reiner Fuellmich is er sprake van een coronafraudeschandaal. De verantwoordelijke partijen zullen worden aangeklaagd in een internationale rechtszaak.

  Antwoord
 5. yvonne

  https://www.youtube.com/watch?v=YeCY5FJihgI
  Het lijkt er sterk op dat de media bang is geworden voor concurrentie. De Complot Concurrentie! Waarom worden Complot Theoristen door de overheid neergezet als een opkomend gevaar, onlangs dat er miljoenen mensen in Nederland vragen hebben over de hedendaagse situatie? Tegenspraak lijkt niet te bestaan op de TV, terwijl veel Complotdenkers graag aan tafel willen zitten om een goed en eerlijk gesprek te voeren. Deze kans krijgen ze niet. Integendeel, zij worden geframed als de nieuwe opkomende Terroristen. Namelijk de COMPLOT TERRORISTEN!!! Samen met Micky van Leeuwen voeren wij een luchtig gesprek met af en toe wat satirische humor. Wij houden van alle mensen, niet zeuren het zijn grapjes.

  Staatsvijanden – Met Micky van Leeuwen (Mind Control Werkt) duurt 2 uur en 2 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Dit speelt in Oostenrijk, waar men met maffe rekensommetjes het aantal positief geteste mensen op een wonderbaarlijke manier vermenigvuldigt. Misschien kan men dat ook even met broden en vissen doen?

  Corona cijfer fraude ; besmettingen alleen op op papier (NL ondertitels) duurt nog geen 3 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  NFN Nieuws
  Oeps: 58 van de 60 positieve coronatests blijken negatief na controle

  in Buitenland 29 oktober 2020 06:00 35 Reacties

  Wybren van Haga hamerde er woensdag in de Tweede Kamer nog maar eens op dat de PCR-test ontzettend veel fout-positieven geeft. De test is ook positief als je een half jaar geleden corona hebt gehad, zei hij. “En sinds kort is de PCR-test nog minder betrouwbaar, omdat het aantal cycli is verhoogd.” Het gevolg is dat mensen onterecht als Covid-patiënt worden geregistreerd of dat ze hierdoor voor niets thuis in quarantaine zitten, aldus Van Haga.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Ook in Nederland is dit een probleem: kinderen die positief testen op Corona, terwijl ze niet ziek zijn.

  Scary Halloween duurt 3 minuten.

  Antwoord
 9. Garrett

  Mooi artikel. Gewoon logisch blijven nadenken en om je heen kijken. We komen hier uit.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Misbruik van de coronatest: waarom de uitvinder luid zou protesteren

  80 procent fout-positief

  Professor James Hildreth van het Meharry Medical College heeft vastgesteld dat exosomen en het virus dat Covid-19 veroorzaakt sterk op elkaar lijken. Een PCR-test kan het onderscheid niet maken, met vele fout-positieve testuitslagen tot gevolg, zegt hij. Dr. Kaufman schat dat 80 procent van de testuitslagen fout-positief is.

  Daarnaast kan de test niet zeggen of iemand ook daadwerkelijk ziek is. Toch moeten mensen die positief testen in quarantaine. Op basis van deze test worden strenge coronamaatregelen genomen, van een mondkapjesplicht en afstandsregels tot een totale lockdown.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  COVID Testing: We’ve Been Duped

  Lost in this whole pandemic hysteria are some key considerations that when carefully analyzed place the whole COVID-19 narrative in a highly questionable light. The gatekeepers of information dissimulation are manufacturing consent at an alarming rate, but their fatigue is setting in, and their masks are falling off. What better, albeit unlikely, source to go for some much needed illumination than the New York Times?

  During a considerably quieter time, back in 2007, the New York Times featured a very interesting exposé on molecular diagnostic testing — specifically, the inadequacy of the polymerase chain reaction (PCR) test in achieving reliable results. The most significant concern highlighted in the Times report is how molecular tests, most notably the PCR, are highly sensitive and prone to false positives. At the center of the controversy was a potential outbreak in a hospital in New Hampshire that proved to be nothing more than “ordinary respiratory diseases like the common cold.” Unfortunately, the results wrought by the PCR told a different story.

  Thankfully, a faux epidemic was avoided but not before thousands of workers were furloughed and given antibiotics and ultimately a vaccine, and hospital beds (including some in intensive care) were taken out of commission. Eight months later, what was thought to be an epidemic was deemed a non-malicious hoax. The culprit? According to “epidemiologists and infectious disease specialists … too much faith in a quick and highly sensitive molecular test .. led them astray.” At the time, such tests were “coming into increasing use” as maybe “the only way to get a quick answer in diagnosing diseases like … SARS, and deciding whether an epidemic is under way.”

  Nevertheless, today, the PCR test is considered the gold standard of molecular diagnostics, most notably in the diagnosis of COVID-19. However, a closer analysis reveals that the PCR has actually been pretty spotty and that false positives abound. Thankfully, the New York Times is once again on the case.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Sweden: A Beacon Of Light Against A World Gone Mad

  Maddeningly, the goalpost keeps shifting, updating life and language faster and better than George Orwell himself could have done.

  First, we had to take precautions to flatten the curve. Hospitals and fears, remember? Then we had to stop traveling, or visit the mall ‒ because who needs that, anyway?

  Then we had to wear cloth over our faces and stay away from each other. For the elderly’s sake, naturally.

  Then we had to give up public life for everyone’s sake.

  The next step, bravely taken by authoritarian politicians and epidemiologists across the Western world, is to intentionally overdo the restrictions ‒ “for now” ‒ so that we have any hope of getting freedoms back for the holidays.

  No matter how hard these enlightened autocrats have squeezed, this badly-behaved virus refuses to listen. How odd, they must think; we passed a law, made an announcement ‒ why isn’t it working?

  Antwoord
 13. yvonne

  In een video die rondgaat op Facebook is te zien hoe Shelley mensen vertelt ‘wat er echt gebeurt’ in de ziekenhuizen. Met een microfoon in haar hand zegt ze: “Ik heb altijd van onze NHS gehouden, maar het is niet langer onze NHS. De NHS wordt gerund door de corrupte overheid.”

  “Gezondheidszorg bestaat niet meer. Op het hoogtepunt van de pandemie had ik drie weken lang geen werk omdat er geen patiënten waren. We hebben een speciale corona-afdeling. Geen enkele afdeling is overspoeld met patiënten en dat gebeurt nog steeds niet.”

  Shelley zegt verder dat griep- en coronagevallen niet langer van elkaar worden gescheiden. “Het aantal griepgevallen is aanzienlijk gedaald. Waar is de griep gebleven?”

  https://www.ninefornews.nl/verpleegster-neemt-publiekelijk-ontslag-dit-gebeurt-er-echt-in-de-ziekenhuizen/

  Antwoord
 14. yvonne

  Angstporno wurgt de Vrijheid van meningsuiting en is pure coronahysterie, stelt striptekenaar Eric Heuvel, die de eerste 2 covers illustreerde voor het inmiddels omstreden blad “Gezond Verstand”, dat door politici en de media wordt ge-framed als een complotdenkersblad. Samen met emeritus hoogleraar Cees Hamelink (Communicatie & Mensenrechten) en cartonist Eric Heuvel bespreken we de vrijheid van meningsuiting die zwaar onder vuur ligt na een luidde roep van diverse kamerleden om een verbod op verkoop. Ook vice premier Kasja Ollongren sprak zich stevig uit in de kamer en bemoeide zich zelfs met de plek waar de bladen in de schappen zouden moeten liggen. “Het liefst bij de fabeltjeskrant en/of de afdeling fictie” oreerde de D66 politica.
  https://www.youtube.com/watch?v=Hhx-6Xj5gYc

  Angstporno wurgt Vrijheid van Meningsuiting duurt 43 minuten.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  De overheid had al geen enkele interesse in hydroxychloroquine. Evenmin werd de bevolking aangespoord tot buitenlucht, zonnebaden en ander gezond gedrag. In tegendeel! Zelfs het woord “vitamine” kwam niet voor in hun vocabulaire. En nu is er dus een schip dat niet hoeft te komen.

  Overheid toont geen interesse in COVID-19 Schip! duurt 12 minuten.

  De overheid toont geen interesse in het “plug & play” COVID-19 schip dat binnen een week in Rotterdam kan liggen. Nederlander Roland Brautigam biedt het schip al ruim een maand aan maar hij krijgt enkel afwijzingen van oa. het LCPS, de organisatie waar Ernst Kuipers de scepter zwaait. Vol onbegrip is de schepen-makelaar die woont en werkt in Monaco. Flavio Pasquino sprak Roland Brautigam via zoom waar duidelijk werd dat ook medisch personeel geen probleem is, aangezien er al deals liggen met diverse landen. Zelfs kunnen er meerdere schepen geleverd worden. Waarom de overheid geen interesse heeft is voor Brautigam een raadsel, al zinspeelde hij op bureaucratie bij de ziekenhuizen die hun eigen belangen voorop hebben.

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  Het medicijn tegen Covid 19 Door Ramon Bril duurt 11 minuten.

  Helaas staat er onder de video geen link naar het artikel.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien + 20 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën