Selecteer een pagina

Archieven

Na Global Warming en Covid-19: de “Great Reset”,

Professor Klaus Schwab, stichter en voorzitter van het World Economic Forum, heeft nieuw een boek geschreven: Covid-19: The Great Reset, dat verscheen op 13 juli van dit jaar. Schwab zegt daarin dat de huidige Corona crisis een prachtige gelegenheid biedt om de economie van de hele aarde drastisch te veranderen. Volgens hem is de huidige samenleving oneerlijk, dus dat moet beter. Alle mensen moeten een gelijk aandeel krijgen in de rijkdom. Ook moet er een einde komen aan racisme en aan discriminatie op grond van seksuele voorkeur. De economie moet ook “groener” en “gezonder” worden. Dat klinkt mooi, maar hoe mooi is het werkelijk? Laat Schwab het eerst maar eens zelf proberen uit te leggen:

WEF founder: Must prepare for an angrier world duurt 6 minuten.

Professor Klaus Schwab, founder and executive chairman of the World Economic Forum, discusses his new book “Covid-19: The Great Reset.”

De “groten der aarde” zijn dus weer eens iets van plan. De Global Warming agenda doet het niet meer, want het wordt overal kouder! Maar Covid-19, een virus dat ongeveer even veel slachtoffers maakt als de jaarlijkse griep, waarbij moet worden opgemerkt dat de griep dit jaar nauwelijks slachtoffers maakte, want die stierven allemaal met Covid (!), dit virus biedt de mogelijkheid om deze plannen te verwezenlijken met een druk op de knop! Niet iedereen is even enthousiast over deze plannen van de voorzitter van een club van ultra-rijke mensen om de wereld te herscheppen naar “zijn beeld en gelijkenis”.

The Great Reset – A New Ponzi Scheme – World Economic Forum – A Big Climate Fail duurt 6 minuten.

Het World Economic Forum komt meestal ieder jaar in januari bij elkaar in Davos, maar dit jaar heeft men het kennelijk uitgesteld tot april. Dan gaat Klaus Schwab op de reset-knop drukken en daarna leven we allemaal nog lang en gelukkig of zo…

The Great Reset | The global elite’s plan for the planet duurt 3 minuten.

The politicians, bankers and billionaires of the World Economic Forum (the ones that usually meet behind big fences on top of a mountain in Davos every year) have spotted an opportunity in the post-COVID world. They’ve got big plans for the planet, and they’re calling it The Great Reset.

Omdat deze plannen de hele wereld aangaan, komt er ook uit Australië gesputter van mensen die het niet eens zijn met de Great Reset. Lees eerst rustig de tekst bij deze video, dan begrijpt u waarom.

‘The Great Reset’: World leaders to harness COVID and pursue ‘sinister’ climate agenda duurt 15 minuten.

Sky News host Rowan Dean says the next World Economic Forum in Davos has morphed from a “jet-setter climate gabfest” into a sinister “anti-democratic enterprise designed to destroy your job, steal your prosperity and rob your kids of a future”. “It’s a hardcore leftist eco-horror show replete with quasi fascism,” he said.
Mr Dean highlighted what he described as a “disturbing trend among many of the world’s left-wing elites to increasingly conflate COVID-19 with climate change. “Many are going so far as to suggest that all the measures applied to the coronavirus, the lockdowns, the destruction of businesses, the suppression of dissent, curfews, strong-arm police tactics, should become the ‘new normal’ for dealing with climate change.
Mr Dean said the next World Economic Forum is planning “to convince governments with the help of big businesses and big tech to bring about something deeply sinister called ‘The Great Reset’.”
“It is a program designed to strip us all of our fundamental democratic rights in favour of a new form of society as dictated by the elites”. Mr Dean said the advertising for ‘The Great Reset’ was “just about as cliched and vomit-inducing as the most inane corporate ad can be”.
“This promo is saying that all the very worst things in the world, from the coronavirus to bushfires to riots to pollution to poverty are somehow linked. Then it is claiming they can magically disappear. Literally at the push of a button and just like that, everything in the world is made right and pure again. The Great Reset. What could be simpler?
Mr Dean said ultimately “lunatics including Prince Charles and the United Nations and the IMF want to replicate the global response to COVID and repurpose it for climate change, to enforce zero net emissions”.

Deze plannen zijn ook niet naar de zin van mijn favoriete leraar economie, de vrolijke George Gammon. Hij voorspelt dat deze van hogerhand gedicteerde economische veranderingen zullen leiden tot armoede voor de arbeiders en een foute aanwending (allocatie) van schaarse economische goederen en middelen. De bedoeling is volgens hem ook bepaald niet om een betere wereld te creëren, maar om de mondiale schuldenberg af te wentelen op de hele wereldbevolking.

Global Elite’s “Great Reset” Agenda (Shocking Discoveries Revealed) duurt 37 minuten.

En dan is er James Corbett. Hij is altijd zeer goed geïnformeerd en hij laat in zijn “shownotes” duidelijk weten waar hij zijn informatie vandaan haalt. Ook hij waarschuwt voor de gevolgen van deze plannen van de stinkend rijke 0,01%. Zoals de Covid-19 hype de bevolking heeft beroofd van haar vrijheid en daarbij velen onder ons van de middelen van bestaan, zo zal de Great Reset dit niet ongedaan maken, maar zelfs bestendigen.

Your Guide to the Great Reset duurt een uur en 12 minuten.

You’ve all heard by now that The Great Reset is upon us. But what is The Great Reset, exactly, and what does it mean for the future of humanity? Join James for this in-depth exploration of the latest rebranding of the New World Order agenda and its vision of a post-human Fourth Industrial Revolution.

Shownotes

20 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Mogelijk gelekte routekaart voor de volgende fase van deze agenda duurt bijna 20 minuten.

  Antwoord
 2. AlbertV

  Het lijkt mij steeds duidelijker te worden dat EL-ite, zoals David Icke ‘ze’ noemt de duimschroeven strakker aan het aandraaien zijn. Een zorgwekkend deel van de 7,5 mld (min 0,001%) schapen begon de afgelopen tijd wat dwars te worden, luisterden niet meer naar de herder die ze continu voorhield bang te zijn voor de wolf. De, door hen gevreesde, complotdenkers begonnen steeds meer gehoor te krijgen. Mensenhandel, pedo-netwerken, farma-maffia, CO2 zwendel, enz kwamen steeds meer via het alternatieve nieuwscircuit in de schijnwerpers.
  Of ‘ze’ in paniek aan het raken zijn weet ik niet maar het is mij wel duidelijk dat de COVID-19 hoax en de heftiger wordende censuur vanuit die hoek wordt aangestuurd. De niet-werlende-mondkapjes-waanzin is wat mij betreft wel de duidelijkste aanwijzing dat wij, het schapenvolk, monddood gemaakt moeten worden. De schapen moeten terug in het hok zodat ‘zij’ hun plannen verder kunnen uitrollen.

  Antwoord
  • Tommo

   Wolven in schaapskleren eten schapen.
   Schapen zien deze wolven als schapen.

   Lammetjes zijn een makkelijke prooi en smakelijker, de kinderen van deze soort.
   Als de populatie van deze wolven klein blijft en de consumptie buiten het blikveld van de schapen gebeurt
   dan valt het de groep niet zo op.
   Het volkomen ander gedrag van deze ‘schapen’ moet gezien worden.

   Adrenochrome bijvoorbeeld.

   Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Bretton Woods 2.0: The IMF Plan For Total Control!! (Shocking New Intel) duurt 24 minuten.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Are you Prepared for The Post Election Economic Collapse? duurt 12 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  AskProfWolff: The World Economic Forum’s “Great Reset” Isn’t One duurt 10 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Yvonne, dit is wel een krachtig fragment. Ik denk dan aan de kreet Build Back Better. Die Joe Biden kreet hoor je tot in Davos!

  Het fragment maakt deel uit van een eerdere video:

  ‘Wie heeft het nog, gezond verstand?’ Max von Kreyfelt en Karel van Wolferen duurt 53 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  MUST SEE:

  Alles wat u dient te weten over “The Great Reset” The Corbett Report duurt een uur en 11 minuten en is Nederlands ondertiteld.

  Voor wie meer wil weten, zijn hier de shownotes.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Martin Armstrong – The Reset is Communism duurt 40 minuten.

  Legendary financial and geopolitical cycle analyst Martin Armstrong said his computers picked up massive fraud coming in the 2020 Election years ago. Armstrong explains, “The computer doesn’t ask my opinion, or anybody else’s, it just goes on the numbers from the economic data. It’s never been wrong. Besides 2016 (predicted Trump win) and for this one, it said it would be the most corrupt election in American history.”

  Armstrong also says, “We are getting into a situation where it is a war against us. I hope Trump wins because . . . he’s our last defense against some of these people, and that’s why they have been trying to steal this election. . . . They are promoting this great reset–and it’s communism. These people think this is good for the climate, but they are going to find out they are selling out, not just themselves, but their families and all posterity.”

  Join Greg Hunter of USAWatchdog.com as he goes One-on-One in this in-depth interview (40 mins. in length) with Martin Armstrong of ArmstrongEconomics.com.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  The Dystopian “Fourth Industrial Revolution” Will Be Very Different From The First One

  If one takes the publications of the World Economic Forum (WEF) as an indication of how the “Fourth Industrial Revolution” will change society, the world is facing a massive onslaught against individual liberty and private property. A new kind of collectivism is about to emerge. Like the communism of the past, the new project appeals to the public with the assurance of technological advancement and social inclusion. Additionally, ecological sustainability and the promise of longevity or even immortality are used to entice the public. In reality, however, these promises are deeply dystopian.

  According to Klaus Schwab, the founder and current executive chairman of the WEF, the “Fourth Industrial Revolution” (2016) represents a new stage of the disruptive technological advances that began toward the end of the eighteenth century with the textile industry and the use of steam power. The Second Industrial Revolution took place in the decades before and after 1900. It created a plethora of new consumer goods and production technologies that allowed mass production. The third Industrial Revolution began around 1950 with the breakthroughs in digital technologies. Now, according to Klaus Schwab, the fourth Industrial Revolution means that the world is moving toward “a true global civilization.”

  The fourth Industrial Revolution provides the potential “to robotize humanity, and thus compromise our traditional sources of meaning—work, community, family, identity.” Schwab predicts that the fourth Industrial Revolution will “lift humanity into a new collective and moral consciousness.”

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Jensen vertelt ook wat er in Duitsland gebeurt: een politie inval bij iemand die een video stream maakte. Het wordt nu wel ernst…

  THE GREAT RESET – DE JENSEN SHOW #257 duurt 35 minuten.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Over die politie inval in Duitsland:

  German Doctor Raided By Armed Police During Live YouTube Stream

  Shocking footage out of Germany shows Doctor Andreas Noack being raided by armed police in the middle of a YouTube stream for apparently violating coronavirus laws.

  Germany has seen numerous massive anti-lockdown protests, including one yesterday in Berlin during which police hit protesters with water cannons.

  As we previously highlighted, a pregnant mother in Australia received a home visit and was arrested by police for the crime of helping to organize an anti-lockdown protest on Facebook.

  Met een korte video die Jensen ook liet zien. En met twitters over het waarom van deze inval.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Amazing Polly:

  The Great Reset Is Not A Conspiracy Theory! (And no one likes you, Klaus) duurt 50 minuten.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  The Great Reset of 2021 Explained !! duurt 11 minuten.

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  George Gammon komt met een heldere uitleg van de sombere vooruitzichten.

  Global Elites Agenda To Control YOUR LIFE And The Economy! duurt 47 minuten.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  If You Thought 2020 Was Bad, Watch What Happens In 2021

  First I want to make it clear that I don’t expect the reset agenda to be successful. In fact, I think it’s going to fail miserably. The globalists have reached too far too fast and exposed themselves, and millions upon millions of people around the world and in America are not buying the pandemic narrative. But here is the problem; the pandemic is a distraction from a much greater threat, namely the economic collapse that is developing right now.

  Here is what will happen in 2021 in terms of the pandemic:

  The media and elitist organizations will continue to pump up the infection numbers to frighten the public, even though the death rate is so low it makes the infection rate meaningless.

  If Biden is in office, mandates will be made into a federal issue and will be federally enforced.

  If Trump is in office, state governments will try to enforce mandates and major corporations will help them.

  There will then be a major push to require medical passports proving a person is not infected to enter into any public place. This means submission to 24/7 contact tracing or getting a new vaccine whenever ordered to. Basically, your life will be under the total control of state or federal governments if you want to have any semblance of returning to your normal life.

  If this process does not work and does not intimidate enough people into compliance, governments will seek to offer stimulus checks or a form of Universal Basic Income, but only for those people who agree to tracking through their cell phones and to vaccination.

  New mutations of COVID-19 will be conveniently found every year from now on, meaning the public will have to get new vaccinations constantly, and medical tyranny will never go away unless people take an aggressive stand.

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  Holy Cow! The Great Reset Is BACKFIRING! duurt 16 minuten.

  In this video, we break down what’s going on at digital Davos, the push for more global governance and what The Great Reset is really about.

  Visit our MAIN SITE for more breaking news http://NEWS4achange.com

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  After COVID, Davos moves to Great Reset

  With the USA Biden Presidency, Washington has rejoined the Global Warming agenda of the Paris Accords. With China making loud pledges about meeting strict CO2 emission standards by 2060, now the World Economic Forum is about to unveil what will transform the way we all live in what WEF head Klaus Schwab calls the Great Reset. Make no mistake. This all fits into an agenda that has been planned for decades by old wealth families such as Rockefeller and Rothschild. Brzezinski called it the end of the sovereign nation state. David Rockefeller called it “one world government.” George H.W. Bush in 1990 called it the New World Order. Now we can better see what they plan to impose if we allow.

  The Great Reset of the World Economic Forum is a 21st Century rollout for a new form of global total control. “We only have one planet and we know that climate change could be the next global disaster with even more dramatic consequences for humankind. We have to decarbonise the economy in the short window still remaining and bring our thinking and behaviour once more into harmony with nature,” declared WEF founder Schwab about the January 2021 agenda. The last time these actors did something at all similar in scope was in 1939 on the very eve of World War II.

  War & Peace Studies

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën