Selecteer een pagina

Archieven

De mondkapjes van Rutte en de Neushoorn van Ionesco

Het zal u zeker ook opvallen: steeds meer mensen dragen een mondkapje. Het begon deze zomer, toen ik tijdens de hittegolf een groep gezonde jonge Duitsers, gekleed in shorts en T-shirts tegenkwam. Ze droegen mondkapjes. Daarna zag ik in de supermarkt steeds meer mensen met mondkapjes, eerst een op tien, later twee of drie op tien en dan zeven of acht op tien. Mensen zonder mondkapje zijn nu in de minderheid. Ik begreep het niet, want mondkapjes helpen niet tegen virussen. Toen begon ik te lachen, want opeens was ik beland in een absurdistisch toneelstuk: De Rinoceros van Eugène Ionesco, dat in 1959 is geschreven als aanklacht tegen de manier waarop het fascisme zich verspreidde.

De inhoud is ongeveer deze: De hoofdpersoon Bérenger en zijn vriend Jean zien een voor een al hun medemensen veranderen in een neushoorn. Hoewel Jean zich aanpast en ook een neushoorn wordt, weigert Bérenger om te geloven dat ook hij beter een neushoorn kan worden. Als ook zijn vriendin een neushoorn wordt, blijft hij eenzaam achter.

Op steeds meer plaatsen zijn mondkapjes nu verplicht: op middelbare scholen, in sommige winkels, in de bioscoop en ga zo maar door. Mark Rutte kondigde in zijn laatste tv-optreden aan dat hij mondkapjes verplicht wil stellen in alle openbare ruimtes. Op dat moment verandert dus de hele bevolking in neushoorns! Met Volksgezondheid heeft dat niets te maken! Die mondkapjes beschermen niet tegen virussen, zij dienen slechts om de angst voor virussen te kanaliseren in onderworpenheid aan het gezag van de 3e klas schoolmeester Hugo de Jonge, die wegens gebrek aan gewicht omhoog viel tot minister van Volksgezondheid en vicepremier. De ervaren huisarts Rob Elens, die zijn Covid-patiënten genas met hydroxychloroquine, werd door deze schoolmeester uitgemaakt voor kwakzalver! Mogen wij deze minister ook uitmaken voor nitwit of mafklapper? Of valt dat onder belediging van een ambtenaar in functie?

In elk geval zijn die mondkapjes ongezond! Mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Dat zet je immuunsysteem onder druk. Latent aanwezige virussen, inclusief corona, zullen juist opnieuw naar boven komen. Mogelijke gevolgen van het dragen van een mondkapjes: hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. Daarnaast kunnen (toxische) stoffen die gebruikt worden voor mondkapjes in de longen terechtkomen. Die kunnen daar schade veroorzaken en het risico op bacteriële en virale infecties vergroten. De maskers helpen in ieder geval niet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een virusdeeltje is ongeveer 80 tot 150 nanometer in diameter. Dit is te klein om door de stoffen van mondkapjes geblokkeerd te worden.

De officiële instantie waar de Nederlandse overheid haar beleid op baseert, het RIVM, verklaart over mondkapjes bovendien dat het nut van mondkapjes in openbare ruimte NIET bewezen is.

MONDKAPJES ZIJN GEVAARLIJK duurt 2 minuten.

Het Coronavirus dat Covid-19 zou veroorzaken, blijkt trouwens vrij ongevaarlijk. De kans om aan Covid-19 te sterven is ongeveer even groot als de kans om dood te gaan aan de griep. Hoewel het aantal zogenaamde “besmettingen” onrustbarend toeneemt, komt dat slechts doordat het aantal PCR-testen zorgwekkend is toegenomen. Deze test was nimmer bedoeld om een besmetting aan te tonen, laat staan een ziekte. Hoewel de main stream media steeds met alarmerende berichten komt, is er in de ziekenhuizen en bij de begrafenisondernemers helemaal geen sprake van een tweede golf. De emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel is dan ook tegen maatregelen zoals anderhalve meter en verplichte mondkapjes.

#2 Kappen met kapjes, er bestaat géén maatregel tegen Corona: column Pierre Capel duurt 30 minuten.

Angst moet gevoed en gekanaliseerd worden. Om de angst levendig te houden moet de incidentele aanwezigheid van het virus uitvergroot worden tot een tweede ziekte golf, door het suggestief gebruik van het begrip “besmetting”. Om de angst te kanaliseren, worden maatregelen genomen die geen effect hebben op het virus, maar wel het veilig gevoel geven van “we doen er iets aan”. Eenmalig en goed gebruik van de juiste medische mondkapjes geeft inderdaad bescherming. Meermalig en fout gebruik van de toegestane lapjes geven geen bescherming maar kunnen verworden tot een besmettelijke Biohazard.
In deze hysterische tijden is het goed om eens bij Heer Bommel te rade te gaan om een beter beeld te krijgen van een Angst-pandemie.

Voor wie Engels kan lezen, zijn er talloze artikelen waaruit blijkt dat het dragen van een mondkapje ONGEZOND is. Ik noem slechts:

Face Masks Pose Serious Risks to the Healthy

First published by GR on May 26, 2020

“By wearing a mask, the exhaled viruses will not be able to escape and will concentrate in the nasal passages, enter the olfactory nerves and travel into the brain.” — Russell Blaylock, MD

Researchers found that about a third of the workers developed headaches with use of the mask, most had preexisting headaches that were worsened by the mask wearing, and 60% required pain medications for relief. As to the cause of the headaches, while straps and pressure from the mask could be causative, the bulk of the evidence points toward hypoxia and/or hypercapnia as the cause. That is, a reduction in blood oxygenation (hypoxia) or an elevation in blood C02 (hypercapnia).

It is known that the N95 mask, if worn for hours, can reduce blood oxygenation as much as 20%, which can lead to a loss of consciousness, as happened to the hapless fellow driving around alone in his car wearing an N95 mask, causing him to pass out, and to crash his car and sustain injuries. I am sure that we have several cases of elderly individuals or any person with poor lung function passing out, hitting their head. This, of course, can lead to death.

A more recent study involving 159 healthcare workers aged 21 to 35 years of age found that 81% developed headaches from wearing a face mask. Some had pre-existing headaches that were precipitated by the masks. All felt like the headaches affected their work performance.

Primary Purpose of Mandatory Masking Is to Foster Fear, Say Acclaimed Researchers

If masks don’t stop infection, yet cause known and probable harms, what’s the point of wearing them? What motive would governments have for mandating them? In their new book, Drs. Karina Reiss PhD and Dr. Sucharit Bakdi MD provide one possibility:

“In fact, there is no study to even suggest that it makes any sense for healthy individuals to wear masks in public. One might suspect that the only political reason for enforcing the measure is to foster fear in the population.”

Fear of a pandemic that never was. Fear of those hiding their face. Fear of those without a mask. Fear of a government that violates human rights.

Paul Craig Roberts: Life Within The Matrix Is Our Future

Take the issue of masks. The masks being worn by the vast majority of the world population, including health care providers, cannot prevent the inhalation and exhalation of bacteria and viruses. If a person wearing one of these masks is sick with a cold, flu, or Covid, the mask can prevent the person from sneezing and coughing on others, countertops, and fresh produce. But the masks cannot prevent the wearer from breathing in and exhaling out Covid, which is airborn and aerosol spread. The only people who should be wearing one of these masks are people who are out in public areas coughing and sneezing among other people. To avoid the spread of the virus, infected people should stay at home.

If the masks people are wearing protected against bacteria, viruses, and other pathogens, there would be no point in N95 and higher rated masks. Medical authorities know this, so why are people told, indeed forced, to wear ineffectual masks?

This is an especially troubling question when experts unaffiliated with Big Pharma tell us that wearing a mask is dangerous as it reduces oxygen intake and increases CO 2 intake. This expert tells us that wearing a mask causes brain damage that cannot be reversed. Why do health authorities want to stunt children’s development and increase dementia among the elderly? This doctor tells us that mask wearing is increasing bacterial pneumonias.

Deze “pandemie” is een van hogerhand bestuurde politieke PLANDEMIE, bedoeld om de bevolking wereldwijd te onderwerpen aan controle en onvrijheid. Het is een gezondheidsdictatuur, waaraan mensen zich onderwerpen omdat regeringen met hun corrupte politici en NGO’s met behulp van de door hen gecontroleerde media een massahysterie van smetvrees hebben ontketend. Het Corona-virus valt niet te bestrijden met de genomen maatregelen. Deze leiden slechts tot armoede en onzekerheid, ze dienen om de ANGST onder de bevolking aan te wakkeren en in stand te houden. Er is maar één remedie: leef gezond en wees niet bang om ziek te worden!

The “Smoking Guns” of a Manufactured Pandemic – Kristina Borjesson and Prof. Michel Chossudovsky duurt een uur.

Economics professor Michel Chossudovsky describes the “smoking guns” indicating that the Covid-19 pandemic is a fraud and details the devastation that already has occurred as well as what is to come with the so-called “second wave,” which he says is also based on fake statistics and testing.

“Closing down the Global Economy as a means to combating the Killer Virus. That’s what they want us to believe. If the public had been informed that Covid-19 is “similar to Influenza”, the fear campaign would have fallen flat…”

Confirmed by prominent scientists as well as by official public health bodies including the World Health Organization (WHO) and the US Center for Disease Control and Prevention (CDC). Covid-19 is a public health concern but it is NOT a dangerous virus.

***

Awarding winning journalist and author Kristina Borjesson interviews Michel Chossudovsky on the Covid 19.

Sorry, deze video is helaas verwijderd. Gisteren deed hij het nog, maar nu niet meer. Wie wil weten wat er in werd besproken, kan op Global Research zoeken naar artikelen van prof. Michael Chossudovsky. Maar die mondkapjes maken ook deel uit van een poging om ons de mond te snoeren! Vandaag verscheen het volgende bericht:

Blatant Censorship: The Great YouTube Purge Accelerates

A massive YouTube purge has taken place. Several channels have been removed from the platform proving truth is treason in the empire of lies.
This blatant censorship says one thing: the mainstream media and the controllers who pull the strings are scared. If they weren’t terrified of us, they wouldn’t be trying so hard to shut any of us up. The truth will prevail regardless.
Here is the list of the channels that we know about that were removed just today:

Destroying the Illusion
Redpill78
PrayingMedic
Joe M
IPOT
X22 Report
Edge of Wonder
SGT Report
Spaceshot76
WokeSocieties
Amazing Polly
Truth & Art TV
PatriotsSoapbox
Dustin Nemos
InTheMatrixxx
AndWeKnow
Stroppy Me
JustInformed Talk
MouthyBuddha
Know_More_News
The Last American Vagabond
Titus Frost
Dollar Vigilante
World Alternative Media
Try to find as many of these as you can on Bitchute or Steemit. Please try to take a few minutes to find any of these creators and support them on alternate sites. This is economic terrorism. These people’s livelihoods were removed because they disagree with the official narrative.
Sean from SGT Report is trying to help get the word out about this. But honestly, as Brian from High Impact TV says is “we are all on borrowed time” now. This proves it. Please Tweet to @TeamYouTube and ask them to reverse this for any and all of these channels. I would happily do the same for you regardless of whether I agree with what you are saying or not. This is tyrannical enslavement.

They’re ALL About To Disappear – Purge 3.0 (Why You Should Care) duurt 35 minuten.

54 Reacties

 1. Tommo

  Ik wilde u op de hoogte brengen via
  http://www.boublog.nl/contact/
  Maar er komt geen captcha (2 browsers geprobeerd)

  Melding: Een video is niet embed.

  lokatie:
  The “Smoking Guns” of a Manufactured Pandemic – Kristina Borjesson and Prof. Michel Chossudovsky duurt een uur.


  Dank voor de vele jaren onthullend leesvoer.

  p.s.
  De nieuwe video van Janet Ossebaard is op bitchute te zien.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Tommo, dank je wel voor deze post. Ik zal de video van Chossudovsky straks even embedden in je reactie.
   Wat betreft mijn contactformulier: Ik hoopte in september weer een webmaster te hebben, maar dat ging niet door. Dit betekent dat ik achter de schermen ook zelf de boel moet regelen, maar ik ben daar niet goed in. Ik groeide niet op met Packman en Super Mario, maar met een springtouw en een tol plus zweepje. Ik stam uit de tijd van Conny Fröbus en de hoela hoep. Soms voel ik me oud, dus ik zoek een nieuwe webmaster. 😉
   Dank ook voor de link naar Janet Ossebaard. Ik zal deze video vandaag nog bekijken.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Tommo, ik heb de nieuwe video van Janet Ossebaard bekeken. Als ik het goed begrijp, is dit de eerste in een reeks van 17. Er zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen.

   Mijn eerste indruk is dat de archeologie, en dan met name die van de Sumeriërs, slechts wordt misbruikt als propaganda. Ik weet daar tamelijk veel van, dus als er afbeeldingen voorbijkomen die helemaal niet Sumerisch zijn, maar Akkadisch, Babylonisch en zelfs Assyrisch, dan zucht ik maar weer eens diep. Het grote voorbeeld werd gegeven door Sacharia Sitchin, de charlatan!

   Voorbeeld (rond minuut 3): de zandstenen tempel van Inanna in Uruk komt heel even in beeld, maar deze tempel stamt van rond 1200 v.Chr. en wordt door archeologen omschreven als verbazend primitief, lijkend op vroeg historische bouwsels. De video toont onmiddellijk daarna een reconstructie van de Venustempel van Ninive (Assyrisch, omstreeks 800 v.Chr.), die was bekleed met blauw geglazuurde tegels en witte leeuwen, en maakt ons wijs dat dit een Sumerisch bouwwerk is. Kortom: het begin is QUATSCH!

   De rest, en met name dat de Kazaren afstammen van een kleinzoon van Noah, acht ik ook al niet betrouwbaar. We wachten de rest van de afleveringen eerst maar geduldig af. 😉

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Tommo, ook deze video op YouTube is al weer verdwenen, maar ik ben lid geworden van BitChute en hoera, daar issie weer. Ik zal hem even embedden in je reactie. 🙂

   Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Op Alternatief Nieuws vond ik meerdere artikelen over die smerige mondkapjes mode:

  Op BLIK het volgende artikel met vele reacties:
  Mondkapjes ongezond + vergroten verspreiding van het virus

  Ook Ad Broere schrijft een aantal artikelen over de valse Covid-19 pandemie en met name de “tweede golf”, waaronder:
  Falend PCR beleid: brandhaard zelf gecreëerd

  Ella Ster: Internationale rechtszaak wegens PCR-test fraude

  De zogenaamde tweede golf is grotendeels gebaseerd op de positieve uitslagen van de PCR-test, met aanhoudende of nieuwe lockdowns en strenge coronamaatregelen als gevolg. Volgens Reiner Fuellmich is er sprake van een coronafraudeschandaal. De verantwoordelijke partijen zullen worden aangeklaagd in een internationale rechtszaak.

  Want to Know: Mag ik iets vragen over dat ‘mondkapje’..?

  Heb ik Nederlandse vrienden die een mondkapje dragen en geloven dat dit helpt om de verspreiding van het virus tegen te gaan? Ja? Mag ik dan nog iets vragen?
  Heb je gezien dat Hugo de Jonge, minister van volksgezondheid, een paar maanden geleden zei: ‘Mondkapjes zijn nergens goed voor. Laten we dat nou maar niet doen’?
  Heb je gehoord dat Jaap van Dissel, directeur van het RIVM, bevestigt dat mondkapjes niet helpen en het effect misschien 1 op 200.000 is?

  Idem: Ademnood: mondkapjes-psyche en ’t fysieke proces

  Misschien is de vraag al vaker in je opgekomen: waarom we massaal gedwongen dreigen te worden om met mondkapjes over straat te gaan? Terwijl de wetenschap en het belangrijkste adviesorgaan van de overheid aangeeft dat een mondkapje geen enkele bescherming biedt? Maar we weten inmiddels dat het een instrument van gedragsbeïnvloeding is, een troef die door politici wordt uitgespeeld en niet door medici of wetenschap wordt ondersteund..!

  Xander nieuws: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin

  Idem: CDC: 70% Covid patiënten droeg altijd mondkapje, slechts 4% nooit

  Dat laatste heb ik trouwens op Facebook geplaatst, maar de “factcheckers” met hun flauwe kul-argumenten hebben die post geblokkeerd. Ik baal wel van het gezeur van al die censuur, maar er is ook goed nieuws:

  ‘Er komt een moment dat iedereen het door heeft.’ Ramon Bril

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  #36 Ab Gietelink I Taboes in de Media en Alternatieven voor Lockdown duurt 30 minuten.

  Bij ingang van de 2e Lockdown op 16 Oktober 2020 behandelt onderzoeksjournalist, filosoof en theatermaker Ab Gietelink in een kort college de belangrijkste vragen en antwoorden.

  Waarom staat Covid 19 op de A-lijst van de WHO? Waarom kiezen politiek, RIVM en media voor een disproportionele repressiepolitiek? Welke taboes in de media spelen daarin de hoofdrol ? Over de virologische dictatuur, het taboe op de levenscyclus, het economiseringstaboe en de illusie van het veiligheidsdenken. Wat zijn de alternatieven voor Coronarepressie, Lockdown en verplichte mondkapjes ? Tenslotte over collectieve immuniteit, ventilatie & ionisatie en natuurlijk werkzame medicijnen.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Flu Cure Discovered

  Deze winkelier moest om 8 uur sluiten. Dit gebeurde om één minuut over 8:

  BOA: “Je bent niemand, je bent een burger – Je gaat gewoon naar de grond” – 18/10/20 duurt 11 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Hun falen, uw schuld | #2.31 duurt 23 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Een zeer gedegen artikel over het onnut van mondkapjes tegen virussen:

  The Year Of Disguises

  It boggles my mind when there is some notion that by wearing a face covering you are actually doing a “service” to your neighbor and therefore everyone has to protect everyone by this. Actually, the opposite is true. You are now becoming an additional potential source of environmental contamination. You are now becoming a transmission risk; not only are you increasing your own risk but you are also increasing the risk to others.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Destroying Civilization With Fake Data duurt 4 minuten.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Kijk vooral tot het einde, want er is weer een nieuwe wet tegen “terrorisme”.

  ZONDAG MET GALBAK – DE JENSEN SHOW #239 duurt 34 minuten.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Wie zich op de hoogte heeft gehouden, WEET dat mondkapjes niet werken tegen virussen. Als ik een kennis met mondkapje tegenkom, dan vertel ik met groot enthousiasme dat ik een hek van kippengaas rond mijn tuin heb geplaatst tegen de wespen. Natuurlijk kijkt men dan verbaasd, waarop ik zeg: “Ach, mondkapjes helpen immers evenmin tegen virussen.”

  Bij de Lidl moet het personeel nu mondkapjes dragen. De kassière zag bleek en grauw, dus ik zeg: “Als je hoofdpijn hebt, dan komt dat door die mondkapjes.” Zij: “We hebben er allemaal last van, maar het moet van de baas.” Ik kon haar slechts sterkte wensen.

  De volgende docu gaat over de manier waarop men in het verleden ziektes bestreed. Daar kunnen we achteraf om lachen! Maar ook al stierven de meeste patiënten aan een middel dat erger was dan de kwaal, uit onze mondkapjes HYPE blijkt dat het bijgeloof nog altijd de wereld niet uit is.

  Why Did The Plague Doctors Wear These Masks? | Gods and Monsters | Timeline duurt 47 minuten.

  Dit ter leering ende vermaeck. 😉

  Als ik een mondkapje moet dragen, dan hang ik in plaats daarvan een kerstbal aan mijn oor en zeg dan met een ernstig gezicht dat dit heel serieus een probaat middel is tegen virussen. “Kijk, die kerstbal glimt en alle virussen kaatsen daarop af.” Een kerstbal aan je oor biedt volgens mij de beste bescherming (tegen de mondkapjes HYPE). 🙂

  Antwoord
 10. AlbertV

  Ik zet een rode Clownsneus op.
  Er is namelijk geen wetenschappelijk bewijs dat roodneusmakaken besmet kunnen raken met covid-19.

  Wij halen onze levensbehoeften bij een kleine EKO super gerund door bijzonder lieve mensen die zo lang mogelijk zullen voorkomen mondkapjes te dragen. Heerlijk om daar zonder die muilkorf en angstige anderhalve meter gekte je winkelwagentje vol te kunnen laden. Kost wat meer maar we hebben het er graag voor over.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Albert. 🙂 😉

   Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  LANGE FRANS, KLEINE LUBACH – DE JENSEN SHOW #240 duurt 33 minuten.

  Antwoord
 12. Tommo

  Satire: Babylon Bee.
  Man Stranded On Desert Island Still Obediently Wearing His Mask.

  “This man is a true hero,” said Governor Gavin Newsom of California. “He is a shining example of an obedient citizen who dutifully wears his mask even when it makes absolutely zero sense for any sane person to do so.

  bron: The Babylon Bee.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Vandaag in en buiten de supermarkt vrijwel alleen nog maar neushoorns. Maar hoe fris zijn die neus-mondkapjes?

  Mondkapje op? Weet wat je draagt!

  Op die website staat heel veel info over het effect van mondkapjes. Ze helpen heus niet tegen virussen, maar ze maken het slechts erger. Ze maken de mensen zelfs ZIEK.

  Mondkapjes tegen corona: hoe moet je ze gebruiken en wanneer heeft dat zin? duurt 5 minuten.

  Achter de kassa van de supermarkt een jongeman met mondkapje, maar dat zakte steeds af. Om de haverklap duwde hij het mondkapje weer omhoog met een hand, terwijl hij ook nog plastic handschoenen droeg. Stel dat hij Corona had? Dat blijft dan hangen in zijn mondkapje en aan zijn plastic handschoen. Op die manier komen alle klanten thuis met een tas vol Corona boodschappen. Maar ja, het moet van de baas…

  Antwoord
 14. Groene Wolf

  Op zoek naar de familière achtergrond van Markie Rutte en hoe hij geparachuteerd werd als partij voorzitter, terwijl Rita Verdonk het veld moest ruimen. En nu al ruim tien jaar als dictator over Nederland heerst!
  https://www.youtube.com/watch?v=nbC2HPvUeWY

  Mark Rutte – Ronde Huis – Arcadis duurt bijna 7 minuten.

  Antwoord
 15. Ben

  Hi Boudine,

  Kwam volgende artikel tegen: https://pdmj.org/Mask_Risks_Part2.pdf.

  De conclusies: Masks have been shown consistently over time and throughout the world to have no significant preventative impact against any known pathogenic microbes. Specifically, regarding COVID-19, we have shown in this paper that mask use is not correlated with lower death rates nor with lower positive PCR tests.
  Masks have also been demonstrated historically to contribute to increased infections within the respiratory tract. We have examined the common occurrence of oral and nasal pathogens accessing deeper tissues and blood, and potential consequences of such events. We have demonstrated from the clinical and historical data cited herein, we conclude the use of face masks will contribute to far more morbidity and mortality than has occurred due to COVID-19.

  Groeten, Ben

  Antwoord
 16. Tommo

  Groepsdruk vs verstand

  Hoogleraar klinische psychologie Mattias Desmet legt uit hoe groepsdruk mensen aanzet tot het aanvaarden van de meest absurde oordelen. Slechts 25% weigert te bezwijken voor deze groepsdruk. Dit is ongeveer gelijk aan het deel v/d mensen dat niet meegaat in het #corona-verhaal.

  twitter video 2min

  Asch Conformity Experiment 4min

  Antwoord
 17. AlbertV

  Regelmatig zie ik iemand met een mondkapje op de fiets. Dat snap ik niet, of zou de reden kunnen zijn dat het te lang dragen van zo’n zuurstofstopper inmiddels zoveel hersencellen heeft vernietigd dat de drager zich niet meer bewust is van de onzin van dit gedrag? Maar mogelijk dat het gewoon een modeverschijnsel aan het worden is, zoals ook op een gegeven moment jeans vol scheuren en gaten, die voorheen naar de voddenboer gingen, opeens bijzonder modieus werden. Waarvoor men zelfs bereidt is een flinke klap geld neer te leggen.

  Ik zou graag de straat op gaan om de mondkapjes-schapen wakker te schreeuwen, maar ik ben niet zo’n held. Toch heb ik iets gevonden dat misschien toch wat effect oplevert. Gemuilkorfd winkelpersoneel wijs ik erop, in het voorbijgaan, dat ze er wel voor moeten zorgen voldoende zuurstof binnen te krijgen. Bij een eventuele ‘waarom’ vraag korte uitleg over het ophopende CO2 achter het mondkapje en daardoor te lage zuurstofopname. Kan uiteindelijk zelfs tot afsterven van hersencellen leiden. Zet de aangesprokene wellicht aan tot nadenken en misschien zelfs nader onderzoek.

  Antwoord
 18. mr.drs.Bou

  Albert, de griep is verdwenen! Is dat even goed nieuws! Zegt het voort! 🙂

  GOED NIEUWS EN SLECHT NIEUWS – DE JENSEN SHOW #242 duurt 30 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën