Archief
Artikelen

Morgen stemt de Tweede Kamer waarschijnlijk over de nieuwe “Noodwet”, die inhoudelijk neerkomt op een “gezondheidsdictatuur”. Met gezondheid heeft dat niets te maken, alle wettelijk vast te leggen maatregelen tegen het Coronavirus en Covid-19 blijken namelijk ongezond. Overal in het land zijn demonstraties en bijeenkomsten, er ontstaan nieuwe initiatieven en organisaties bij de vleet. Zelf heb ik een abonnement op de Nieuwsbrief van Viruswaarheid, tot nog toe de beste manier om de gebeurtenissen rond de Covid hype te volgen. Hun laatste nieuwsbrief zal ik hier integraal kopiëren. Mocht u de nieuwsbrief zelf ook ontvangen, dan heeft u dit reeds gelezen.

Hoi,

Er gebeurt zo ontzettend veel dat we het introductietekstje even achterwege laten. Hierbij de nieuwsbrief!

Sta op voor je vrijheid. Kom naar het Plein in Den Haag. Met liefde & eenheid

Deze week vonden er demonstraties plaats op het Plein in Den Haag tegen de aanstaande spoedwet. Ondanks het vreedzame karakter vonden burgemeester en politie het nodig om de demonstraties te beëindigen. Dit leidde tot de absurde situatie dat o.a. onze hoofdjurist Jeroen Pols zonder aanleiding werd gearresteerd en gevangen gehouden. Een dag later trof Mordechay Krispijn, Frank Ruesink en nog ca 80 anderen het zelfde lot, omdat zij het Plein niet wilden verlaten.

De arrestaties laten zien waar Nederland is toe afgegleden. Bovendien onderstreept het de urgentie om juist nu op te staan en op te komen voor onze vrijheden. De repressie wordt alleen maar erger.

Naar verwachting wordt dinsdag a.s. gestemd over de spoedwet en zoals het ernaar uitziet wordt deze aangenomen. De tijd dringt!

Daarom roepen we je op om vanavond om 19:00uur naar het plein in Den Haag te komen. Kom in vrede en verbind je met anderen die ook opstaan voor hun vrijheid.

Zondag, maandag en dinsdag zullen er ook protesten zijn. Volg onze sociale kanalen voor updates. Sluit je aan.

Bekijk oproep van Willem Engel duurt 16 minuten.

Censuur neemt toe: Youtube-kanaal van Viruswaarheid verwijderd

Vorige week lieten we je al weten dat ons LinkdeIn kanaal was verwijderd. Vandaag is ook ons Youtube-kanaal verwijderd.

Dat is natuurlijk heel vervelend, maar de waarheid is niet te stoppen.

Zowel voor LinkedIn als Youtube hebben we inmiddels nieuwe kanalen gemaakt. Abonneer je opnieuw op onze kanalen en help mee met de verspreiding van het vrije woord.

Volg ons LinkedIn-account

Volg ons nieuwe Youtube kanaal

Toonaangevende Duitse omroep ARD erkent angst zaaien berichtgeving corona

In de uitzending van ARD Extra van 6 oktober 2020 wordt toegegeven dat de mainstream media te veel angst en paniek verspreiden en in stand houden in de berichtgeving over het coronavirus.

In deze reportage komt o.a. naar voren dat:

het gebruik van de term ‘besmetting’ niet de lading dekt van een positieve test
er geen relatie is tussen positieve testen en ziekenhuisopnames en sterfgevallen
er geen oversterfte is

Hopelijk is dit het begin van het einde van de manipulatieve berichtgeving.

Vooralsnog blijven de Nederlandse media stelselmatig de misleidende term ‘besmetting’ gebruiken en wordt er volgens dit artikel in het AD zelfs te weinig angst gezaaid.

Bekijk de reportage van ARD Extra duurt 8 minuten.

Trump: ‘Er is een geneesmiddel tegen Covid-9 en het wordt gratis beschikbaar voor alle Amerikanen.’

Eerder deze week sprak president Trump van Amerika in een videoboodschap dat er een werkend geneesmiddel is tegen corona. En dat het geneesmiddel gratis beschikbaar wordt voor alle Amerikanen.

Geweldig nieuws zou je zeggen! Natuurlijk is ook hier enige terughoudendheid gepast, want hoe veilig is het? Waaruit blijkt dat het werkt? Etc.

Maar, los daarvan, dat de president van de VS dit nieuws brengt zou voorpaginanieuws moeten zijn….toch?

Vreemd genoeg is dat niet het geval. De media zwijgen. En nog vreemder, de videoboodschap wordt zelfs verwijderd op social media.

Dit betekent dus dat informatie over een mogelijk levensreddend medicijn onthouden worden aan het publiek.Heb je de video nog niet gezien? Bekijk ‘m hier en deel ‘m met zoveel mogelijk mensen.

Bekijk de videoboodschap van Trump duurt 5 minuten.

Focus op de feiten: het tweede golfje

Om de hysterie rondom de testen in een perspectief te plaatsen is het goed om elke dinsdag de website van het RIVM te raadplegen. Dan worden de cijfers bijgewerkt van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Dat doe je via deze link.

Wat ook helpt is om de video’s van immunoloog Pierre Capel te bekijken:

‘2e golf update tot 7 okt’

‘kroegpraat’

#3 Angst, de grote Sloper: College Pierre Capel duurt 30 minuten.

Hugo de Jonge bevestigt dat de PCR-test geen besmetting aantoont…

Een van de weinige politici die zich sterk maakt tegen de spoedwet en zich heeft verdiept in de cijfers en wetenschap is Wybren van Haga. In dit debat met minister De Jonge voelt Van Haga hem stevig aan de tand. Met als schokkende uitkomst: De Jonge geeft toe dat de PCR-test geen besmetting kan vaststellen… De test waarop het afbraakbeleid gebaseerd is.

Bekijk het debat duurt 9 minuten.

Hugo, bij deze word je gesommeerd! Stop met het testbeleid en misleidend taalgebruik

Zoals je ziet in het fragment uit het debat wordt erkent dat de PCR-test geen besmetting kan vaststellen. Toch is het beleid hier volledig op gebaseerd en wordt de bevolking in angst gehouden met berichtgeving over ‘besmettingen’. Dit moet stoppen.

Om die reden hebben we een sommatie verstuurd aan minister De Jonge. De eerste juridische stap. Indien nodig zullen meer stappen volgen.

Lees de sommatie

Je zou het bijna vergeten…de rechtszaak tegen Facebook

Aan het begin van de week diende een rechtszaak van Mordechay Krispijn en Stichting Smart Exit tegen de Facebook vanwege censuur die daar heeft plaatsgevonden.

Ook in deze rechtszaak lijkt de rechter niet zo neutraal als je zou mogen verwachten. Via onderstaande link kan je de rechtszaak terugkijken.

Rechtszaak terugkijken duurt 3 uur en 7 minuten.

Stop de schadelijke en schandelijke mondkapjesbrief: verstuur deze brief

Met de invoering van de mondkapjesplicht op scholen wordt voor veel ouders een grens overschreden. Samen met hen trekken wij op om op te komen voor de belangen van onze kinderen. Zodat de maatregelen stoppen en niet verergeren.

Met positief resultaat. Van een school uit Maastricht hebben we de bevestiging gekregen dat de mondkapjesplicht is afgeschaft. Hopelijk volgen andere scholen ook snel.

Wat hierbij zeker gaat helpen is deze brief waarin de directie van scholen vriendelijk doch dringend wordt verzocht te stoppen met het schadelijke en schandelijke beleid.

Help je mee? Dit kan je o.a. doen:

Teken de petitie tegen de coronamaatregelen op kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen.
Verenig met andere ouders. Ga in gesprek. Informeer elkaar.
Ga in gesprek met de directies van scholen: stuur deze brief
Sluit je aan bij de actiegroep tegen mondkapjes, 1,5 meter en desinfectie op scholen.

Bekijk de brief

Geen vaccin? Geen evenementen!

Met dit protocol moeten evenementen weer kunnen gaan plaatsvinden volgens brancheorganisatie VVEM en warempel, je komt niet meer binnen zonder bewijs van vaccinatie. En zo komt een vaccinatieplicht ineens toch heel dichtbij….

Lees het protocol

Is dit de wereld die wij aan onze kinderen door willen geven?

Met deze paginagrote advertentie maakte de nieuwe politieke beweging Vrij & Sociaal Nederland deze week een duidelijk statement: dit is niet het Nederland zoals zij het willen doorgeven aan de kinderen. Hier kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.

Kijk op de website

Top 3 video’s

Waarom staat dit filmpje niet meer op de site van het RIVM?

Dit filmpje waarin duidelijk uiteengezet wordt dat het dragen van een mondkapje geen medisch doel heeft en dus nutteloos is, stond tot enige dagen geleden nog op de website van het RIVM Nu niet meer…

Ken je iemand die nog een kapje draagt? Deel de video dan even.

Bekijk de video

Een schuldencrisis met het virus als alibi

De overheid is de kampioen van de omdraaiing. Alles is anders dan de werkelijkheid. Goochelen met cijfers om achterliggende motieven. Mensen, kinderen en ondernemingen kapot maken uit naam van de gezondheidszorg. Een overheid die ingrijpt in de levens van miljoenen mensen. Zelf buiten schot blijven.

Bekijk de video duurt 12 minuten.

Internationale rechtszaken: Crimes against Humanity

Dr. Reiner Fuellmich legt in deze video uit waarom hij van mening is dat er misdaden tegen de menselijkheid plaatsvinden en waarom hiervoor juridische stappen worden ondernomen.

Bekijk de video duurt 49 minuten.

Viruswaarheid Roadshow: we komen naar je toe

De komende maanden trekken we door heel Nederland met de Viruswaarheid Roadshow om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en om te verbinden.

Wil je helpen bij de organisatie van een bijeenkomst bij jou in de buurt? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: info@viruswaarheid.nl

Ben je er weer bij zondag in de Zoom-sessie?

Zondagavond om 20.00uur blikken we weer terug op de ontwikkelingen en kijken we vooruit. Ben je erbij?

Meld je aan. Tot zondag!

Het bewijs dat het coronabeleid aan alle kanten rammelt, stapelt zich op. Steeds meer mensen zien in dat de maatregelen niet kloppen. Het waarheidsvirus is niet te stoppen. Blijf meehelpen! Spreek je uit, onderzoek, sta-op en verbind.

Voor de liefde en de waarheid,

Het team van Viruswaarheid.

“A small body of determined spirits fired by an unquenchable faith in their mission can alter the course of history.”

—————————————————————–
Misschien is dit een overbodige post, omdat u zelf ook de e-mails van Viruswaarheid ontvangt. Mocht dat nog niet het geval zijn, meld je dan nu aan. Je hoeft niet alles te bekijken, maar je blijft zo wel op de hoogte. Het is belangrijk om in deze rare tijden goed geïnformeerd te zijn!

Gisteren werd ook Willem Engel gearresteerd tijdens een demonstratie. Krantenkoppen spreken soms boekdelen:

Willem Engel en andere Viruswaarheid-zeloten opgepakt in Den Haag! Illegale demonstratie was de druppel door Bart Reijmerink, 11 oktober 2020.

Beste Bartje, wanneer valt jouw kwartje? In Nederland bestaat een GRONDRECHT op demonstratie! Illegale demonstratie is dus een vierkante cirkel! We gaan nog even buurten bij een andere nieuwsbron, het AD:

Viruswaarheid-voorman Willem Engel is vrij en wilde direct door naar nieuwe demonstratie

De in Den Haag aangehouden Viruswaarheid-voorman Willem Engel is vanmiddag om 15.00 uur vrijgelaten en wilde daarna meteen door naar een demonstratie in Tilburg, die inmiddels is afgelopen. Engel werd gisteren bij een onaangekondigd protest aangehouden op verdenking van opruiing en van het overtreden van de wet openbare manifestaties. Hij mag tien dagen Den Haag niet in. ,,Echt belachelijk, dat gaan we aanvechten”, laat jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid aan deze site weten.

Ik wens de mensen van Viruswaarheid alle goeds en alle respect van de bevolking voor wie ze vechten! Ze doen dat met liefde, geduld in heel veel inzicht! Heb dus tot slot een goed gesprek tussen Willem Engel en Ramon Bril:

De 10 stellingen van Willem Engel Interview van Ramon Bril duurt 44 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

11 Reacties op “De Viruswaarheid Nieuwsbrief”

 • yvonne:

  Martin Mourik houdt een toespraak voor het politiebureau. STA OP EN SLUIT JE AAN! Ook jij als politieagent / handhaver hebt menselijkheid in je en hoort aan onze kant te staan!

  https://www.youtube.com/watch?v=MIDLztxfs6s

  Toespraak voor de politie – 12/10/20 duurt 12 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Yvonne, dit is wel een goede boodschap, maar helaas:
   “Het is jullie schuld, jullie schuld, omdat jullie je bek houden!”
   Dat is vrij vertaald een christelijke boodschap die me als kind werd verkondigd:
   Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa
   Natuurlijk is het niet onze schuld, maar wel onze verantwoordelijkheid om dit te stoppen!
   Het is spannend wat de Kamer morgen zal doen. Ik reken op mensen die de stemmen tellen… 😉

   • yvonne:

    Het is onze verantwoordelijkheid, van jaren wegkijken, men liet zich inpakken door hielen likkende politici, journalisten, en de goedgelovige mensen hebben het altijd maar geslikt. Zonder ECHT kritisch te zijn! En nu door het corona gefuck, voelen mensen eindelijk de persoonlijke pijn. Niet dat ik het ze gun, maar ik vraag me wel eens af, hoeveel mensen nu eigenlijk authentiek en zelfdenkend zijn.

    En ik wil niet veroordelen, maar ik denk wel eens, dat diegenen, die het langst in een schoolsysteem hebben gezeten, het minst kunnen vrijdenken.

 • yvonne:

  https://www.youtube.com/watch?v=bipLAQvl4IM echt respect voor deze man!!

  Toespraak van Frank – 12/10/20 – Den Haag, Plein 2 duurt ruim 6 minuten.

  Toespraak van Frank Reusink op de demonstratie in Den Haag, Plein 2 op 12/10/20.

 • mr.drs.Bou:

  Toespraak van Ferdinand – 12/10/20 – Den Haag, Plein 2 duurt 13 minuten.

  Toespraak van Ferdinand van de Neut op de demonstratie in Den Haag, Plein 2 op 12/10/20.

 • mr.drs.Bou:

  NEDERLAND IN SPANNING – DE JENSEN SHOW #235 duurt 34 minuten.

  Er bestond al langer het vermoeden dat deze crisis alleen wordt gebruikt voor politieke doeleinden. Vandaag hebben wij van iemand dichtbij het vuur de bevestiging gekregen dat dit daadwerkelijk zo is.

  • mr.drs.Bou:

   WHO Flip-Flops: Urges World Leaders To Stop Using Lockdowns To Fight COVID Contagion

   In a stunning rebuke of the “science” and the “doctors” and leftist politicians and career bureaucrats in the US and across much of The West, The Epoch Times’ Evan Pentchoukov reports that The World Health Organization’s special envoy on COVID-19 has urged world leaders to stop using lockdowns as the primary control method against the spread of the Chinese Communist Party (CCP) virus, commonly known as the novel coronavirus.

   “We in the World Health Organization do not advocate lockdowns as the primary means of control of this virus,” David Nabarro told The Spectator in an interview aired on Oct. 8.

   “The only time we believe a lockdown is justified is to buy you time to reorganize, regroup, rebalance your resources, protect your health workers who are exhausted, but by and large, we’d rather not do it.”

   [ZH: How long before this video is removed by Twitter?]

   Nabarro pointed to the collateral damage that lockdowns are having worldwide, especially among poorer populations.

   “This is a terrible, ghastly global catastrophe actually,” he added. “And so we really do appeal to all world leaders: Stop using lockdown as your primary control method, develop better systems for doing it, work together and learn from each other, but remember – lockdowns just have one consequence that you must never ever belittle, and that is making poor people an awful lot poorer.”

   Rabobank: In Epic Flop-Flop The WHO No Longer Supports Lockdowns “Because They Make Poor People Poorer”

 • mr.drs.Bou:

  Binnen gekomen per e-mail: een reportage van Q-Anon Nederland:

  Covfefe Report 309: CovfefePost, Informatie Oorlog, QCH helpt, D_mm_nk, LS Noodrem duurt 33 minuten. Vanaf minuut 29 gaat het even over Demmink. Deze video is wsch. niet welkom op Feestboek.

 • Groene Wolf:

  !!Zeeland in Opstand!! is de laatste tijd super actief. Vorige week donderdag avond klein clubje bij Gemeente Huis Vlissingen. Flyers uitgedeeld. Gisteren is Ferdi door Omroep Zeeland geinterviewd. Wij waren erbij als supporters. Hij was zo slim om een vriend tegelijker tijd met de phone te laten filmen, zodat OZ niet kan knippen en plakken in het interview. Vandaag gaan we met een hele bups naar Goes even wandelen met z’n allen. Hondje Jackson gaat meestal mee, met z’n roedel. Ik heb een mooi bordje gemaakt dat ik met strikjes om zijn tuigie hang: Demo Dog 4 Freedom! !!Zeeland in Opstand!! is onderdeel van het initiatief van Tinus Koops, die onlangs door de politie van zijn bedje gelicht is, wegens geen idee! De groep is in korte tijd gegroeid tot bijna 1.000 Fb leden (856).

 • mr.drs.Bou:

  Als ik deze draad nogmaals bekijk, dan valt vooral op hoe YouTube de video’s verwijdert. Viruswaarheid spant intussen de ene rechtszaak na de andere aan. Alle respect voor deze mensen!!! PRIMA !!!

  Hun laatste actie was een Kort Geding (alwéér!) tegen de Staat, gericht tegen ALLE MAATREGELEN. De uitspraak is wsch. volgende week maandag.

  Willem Engel en Jeroen Pols over de rechtszaak van vandaag, 3 mei 2021, tegen alle maatregelen.

  PERSCONFERENTIE VIRUSWAARHEID duurt bijna 28 minuten.

Laat een reactie achter