Selecteer een pagina

Archieven

Een nieuwe actie: Doe Zelf Normaal

Doe eens normaal man

Als we allemaal weer normaal doen, dan verdwijnt het virus niet, maar het is ook geen probleem meer. Wetenschappers weten dat, maar politici willen het niet weten. Zij veroorzaken PANIEK.

ANOTHER 10 experts questioning the coronavirus panic

Last month Dr Martin Feeley was forced to resign from his Health Board position after publicly stating that the virus was not dangerous and lockdown policies were doing more harm than good.
Only a few days ago, Dr Marcus De Brun – an Irish GP who resigned from his government post in protest over their Covid policies – deleted his twitter [archive link] and declared he was “stepping back” from public debate concerning the pandemic.
These individual examples paint a grander picture – slowly but surely the medical experts countering the “pandemic” narrative are being censored, removed and pushed out of the conversation. When the last dissenting voice is finally shut down, the establishment will claim the “science is settled.”
Well the science is not settled and, to help remind everyone of that, here are 10 more experts questioning the Coronavirus crisis.

De Corona Media Rede van Maurice de Hond tijdens #dutchmediaweek over de media en Corona kritiek. duurt 11 minuten.

Er zijn genoeg manieren om het virus werkelijk te bestrijden: goede ventilatie is de belangrijkste, maar de overheid heeft daar helemaal NIETS aan gedaan. Een verhoogde luchtvochtigheid gedurende de wintermaanden is ook belangrijk. Dit oude middel tegen de griep (en ook Corona is een griep!) is al eeuwen bekend van St. Petersburg tot Tokio. In Rusland noemt men het een samovar, maar het is gewoon een ketel met kokend water. De stoom pakt het virus uit de lucht en zorgt dat het daalt, zodat men het niet inademt. Maar dat hoor ik de regering niet zeggen en het komt ook niet dagelijks bij de NOS.

Gezonde voeding, voldoende vitamines, buitenlucht, zuurstof, hydroxychloroquine, daar hoor ik niets over. Viruswaarheid wordt eerst verzwegen, dan door onze advocaat van kwade zaken Jan Vlug in de media belachelijk gemaakt en nu is de jurist van Viruswaarheid Jeroen Pols zelfs gearresteerd! Hij werd 12 uur later weer vrijgelaten zonder enige aanklacht.

Opnieuw demonstranten opgepakt bij protest tegen coronaspoedwet in Den Haag

Zie ook deze video van Viruswaarheid, duurt 15 minuten.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen op Het Plein in Den Haag op de avond van 7 oktober 2020 op het Plein in Den Haag (NL). Jeroen Pols werd daarbij gearresteerd. Dit alles naar aanleiding van de spoedwet die door de Tweede kamer (het parlement) wordt behandeld en waar de meeste partijen voor zijn.

Voor deze demonstranten heb ik alle respect. Zelf ben ik niet meer zo flink ter been en ik heb geen zin om onder een paard te komen, of onder de gummieknuppel van een Romeo. Het aantal “besmettingen” neemt nu wel toe, maar dat komt door de toename van het aantal testen! Er worden minder mensen ziek, maar dat hoort men de staatsomroep niet zeggen. Zie ook deze tweet van Maarten Keulemans, wetenschapsjournalist bij de Volkskrant. We worden bij de neus genomen en tegen elkaar uitgespeeld, men neemt ons in het ootje en houdt ons voor het lapje met een mondkapje!

Anderhalve meter, anderhalve meter, op straffe van boete met strafblad! Mondkapjes zijn niet verplicht, wel nee, maar zonder mondkapje mag men niet binnen komen! Mondkapjes op scholen, in plaats van goede ventilatie. Mondkapjes in het openbaar vervoer, in de supermarkt, in het theater. Nee, het is niet verplicht, maar het MOET WEL. Mondkapjes helpen tegen het virus even goed als kippengaas tegen wespen! Deze schijnheiligheid leidt tot schijnveiligheid.

Dit politieke beleid is MISDADIG. Men verschuilt zich achter een onzichtbaar virus om de bevolking de mond te snoeren, om ons alle plezier te ontzeggen en het midden- en kleinbedrijf kapot te maken. Het “nieuwe normaal” van Mark Rutte is NIET NORMAAL en het beleid van Hugo de Jonge, onze minister van “Gezondheid”, is ONGEZOND. Om nog maar niet te spreken van die Grap van Justitie, de ASO.

Er is nu een nieuwe actie gestart door Pedro en Jade Kuit, een verstandige vader en zijn opstandige dochter: Doe zelf normaal. Zij hebben aangifte gedaan tegen de minister president Mark Rutte, tegen de minister van ONgezondheid Hugo de Jonge en tegen de minister van justitie Ferdinand Grapperhaus, wegens dood door schuld, bedreiging en terrorisme.

Deze ministers hebben allen de eed afgelegd om de Grondwet te eerbiedigen en te handhaven, maar hun huidige beleid, en vooral de “spoedwet”, zijn daar ernstig mee in strijd. Zij plegen dus tevens meineed, artikel 207 Wetboek van Strafrecht en een ernstig misdrijf. En wat denkt u van schending van ambtseed?

Pedro en Jade Kuit vragen iedereen om deze actie te steunen door ook aangifte te doen. Volg de link en klik op “Ik teken de aangifte”, dan ontvangt u een link naar een pdf formulier dat u kunt printen, invullen en opsturen. Het is een klein klusje, maar wel belangrijk, want we worden nu geregeerd door openlijke CRIMINELEN. Na een half jaar illegaal beleid op grond van maatregelen, is het resultaat van deze politiek bedroevend en overal zichtbaar. Deze criminele politici zijn een bedreiging voor onze vrijheid, maar ook voor de volksgezondheid!

DOE ZELF FF NORMAAL – SAMENVATTING Strafaangifte tegen Mark Rutte duurt 29 minuten.

‘Mark Rutte, we doen aangifte tegen jou wegens dood door schuld, manipulatie van de bevolking, machtsmisbruik, bedreiging en terrorisme met het coronabeleid dat je voert’. Was getekend: Pedro Kuit, van ‘Doe Zelf Normaal’.

Doe Zelf Normaal is nog meer van plan: ze willen een Buitenparlementaire Enquête houden. Een Parlementaire Enquête zit er voorlopig niet in, maar het zogenaamde “Corona”-beleid is dusdanig destructief, dat het de hoogste tijd wordt om daar vragen bij te stellen. Zij roepen daarom mensen op, om hen vervolgens te ondervragen. Wie een oproep krijgt, mag komen, maar het hoeft niet. Er is immers geen staatsdwang. Maar er is wel morele dwang, want wij willen de waarheid weten. Pedro en Jade Kuit waren onlangs te gast bij Tom Zwitser in de Blue Tiger Studio.

Binnenkort start de buitenparlementaire onderzoekscommissie naar lockdown- en coronabeleid! duurt 50 minuten.

Vanaf 12 oktober vinden de hoorzittingen van de buitenparlementaire onderzoekscommissie plaats. Veel prominente deskundigen in de lockdowncrisis in de zorg, wetenschap, het onderwijs en veel andere takken van de maatschappij, worden gehoord door de nieuw opgezette buitenparlementaire commissie. Het onderzoek is breed opgezet: zowel de medische, maatschappelijke, psychische en politiek-bestuurlijke gevolgen van de lockdown maatregelen worden in kaart gebracht. Initiatiefnemers en critici van het beleid Pedro en Jade Kuit zitten aan tafel. Niet toevallig ook de initiatiefnemers van doezelfnormaal.nl

Toegift: Intussen protesteert de nu “werkloze” cabaretier Ab Gietelink op zijn eigen manier tegen het Nieuwe Normaal Fascisme:

#34 Ab Gietelink I Performance tegen de (censuur)maatregelen duurt 7 minuten.

7 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Voortzetting van dit beleid is MISDADIG!

  Michaela Schippers FVD Journaal 42 duurt 9 minuten.

  Stop de Spoedwet

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Michaëla Schippers is helaas al weer weg. Dank zij het censuurbeleid van YouTube. Maar er is een website voor de Buitenparlementaire enquête: https://bpoc2020.nl/. We gaan gewoon door, want op onafhankelijke websites (dus ook op BOUblog) heerst geen censuur. 😉

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Ja, wir haben übertrieben | Leitmedium ARD rudert zurück | Corona ist überwunden #5 duurt 8 minuten.

  Antwoord
 4. Sjaak

  Eindelijk een gezond geluid van de ARD, nu de NOS nog.

  Antwoord
 5. j. v.d. velde

  waarom duurt het zo lang voor er processen maar liever een tribunaal kan worden gevoerd tegen onze regering, met alle bewijzen die er nu zijn is het toch een kleine moeite om de haagse zooi op te pakken en te berechten? als er nu niets gebeurt dan zijn we te laat en rollen ze de n.w.o. nog verder uit.gaat u dat doen of iemand anders want als ik weet dat er iets tegebeuren staat ,geeft dat weer een sprankje hoop. vriendelijke groet, joke..

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Joke, heel veel mensen doen hun best. Jeroen Pols van Viruswaarheid spant het ene proces na het andere aan, maar helaas maken de meeste rechters deel uit van de zelfde kliek. Het is dus beslist geen kleine moeite.
   Viruswaarheid wil nu de politiek in. Je kunt op hen stemmen op lijst 30!

   Antwoord
 6. AlbertV

  Hier, Leeuwarden, kan ik niet op lijst 30 stemmen, wel op 33 maar de rare fratsen die Bas Filippini rond Anna Zeven heeft uitgehaald staan me tegen. Al die nieuwe en meestal sympathieke partijen zullen klein blijven en vrijwel niets kunnen uit halen tegen het Rutte regime als ze een zetel of 2, 3 binnenhalen. VVD wordt dan gewoon weer de grootste, ik heb namelijk niet zo’n hoge pet op van het electoraat.
  https://stanvanhoucke.blogspot.com/2021/03/open-doos-voordat-pizza-gegeten-wordt.html
  Ik overweeg FvD te stemmen. Het is niet de partij waar mijn sympathie naar uitgaat maar wel de enige partij die door zijn grootte een vuist kan maken tegen de psychopaten die momenteel ons land naar de verdommenis helpen. Alles moet gedaan worden om dit regime nooit meer terug te laten komen en voor het gerecht te krijgen wegens misdaden tegen de menselijkheid.
  FvD is lijst 13, niet altijd het ‘ongeluksgetal’ maar volgens numerologie ook het getal van verandering.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën