Archief
Artikelen

Het is in Nederland bedroevend gesteld met de journalistiek. De tv, de radio en de kranten brengen geen nieuws meer, maar propaganda. De feiten en de achterliggende agenda komen niet meer aan bod, iedereen beweert hetzelfde en de bevolking wordt niet (of zelfs fout!) geïnformeerd. Dit ondergraaft de democratie, want veel mensen doorzien niet langer wat de betekenis is en wat de gevolgen zijn van bepaalde besluiten. We worden gebrainwashed door fake nieuws op de main stream media en censuur op de sociale media. De gelauwerde journalist en emeritus hoogleraar Karel van Wolferen heeft daarom een nieuw tijdschrift gelanceerd: Gezond Verstand.

Van het eerste nummer worden een miljoen exemplaren gedrukt en gratis verspreid, waarbij De Andere Krant helpt met de verspreiding. Men kan zich beter meteen abonneren, want dit tijdschrift wordt niet gesponsord door Bill Gates. Gezond Verstand verschijnt voorlopig een maal per 2 weken, maar het is de bedoeling om er een weekblad van te maken zodra er voldoende abonnees zijn. Een jaarabonnement kost 75 euro. U kunt uiteraard ook doneren.

Karel van Wolferen had de komst van Gezond Verstand al aangekondigd, o.a. in Café Weltschmerz. En daar isssie dan! Het ziet er heel professioneel uit, werkelijk prachtig. Maar goede wijn behoeft geen krans, we laten Karel van Wolferen liever zelf aan het woord, met Ramon Bril in Café Weltschmerz.

Nieuw magazine; ‘Gezond Verstand’ duurt 45 minuten.

Interview van Ramon Bril;
Karel van Wolferen heeft een nieuw tweewekelijks magazine uitgebracht.
Gezond Verstand zal artikelen brengen over onderwerpen die genegeerd worden of door politieke propaganda vertekend worden door de mainstream media.
Het eerste proefnummer wordt gratis verspreid door geheel Nederland.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

8 Reacties op “Gezond Verstand, een nieuw magazine”

 • yvonne:

  Ze willen niet alleen af van contant geld, en al het betalingsverkeer digitaal maken, maar zelfs de mens zelf ‘digitaal’ maken (transhumaan), een nieuwe mensensoort creëren. Het lijkt op een religie, maar is een politiek initiatief dat door multimiljardairs (zoals Bill Gates) wordt aangezwengeld.

  Deze multimiljardairs hebben met behulp van een relatief nieuw machtsmiddel, de NGO’s, in heel veel landen (met Nederland voorop) feitelijk de controle gekregen over het beleid en de wereldpolitiek. ‘Zonder NGO’s geen staatsgreep in Oekraïne. Zonder NGO’s geen oorlog in Syrië. Zonder NGO’s (samen met de NAVO) geen flauwekul tegen Putin. Zonder NGO’s geen CO2 krankzinnigheid. (Zonder NGO’s geen gestoord stikstofbeleid waarmee de boeren kapot worden gemaakt – X.). Het gaat om een enorme opwaartse kapitaaloverdracht, van het volk naar boven toe.’

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/karel-van-wolferen-lanceert-nieuw-tijdschrift-gezond-verstand/

 • yvonne:

  Frank Ruesinks kreeg nooit wat hem door Klaas Dijkhof werd beloofd: bewijs dat de veelgehoorde dekkingsgraad van vaccinaties wetenschappelijk onderbouwd was. Hij stuitte op nog meer zogenaamd wetenschappelijk bewezen beweringen waarvan bewijs uitbleef. Wel kwam hij het ene na het andere farmaceutische grote schandaal tegen. In de coronatijd culmineerde de vaccinatieindustrie tot een grote wereldwijde lobby waarin de WHO, Bill Gates en alle aangesloten nationale gezondheidsorganisaties een richting op marcheerden. Ruesink schreef daarop zijn boek: Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet. De tijd waarin overheden bevelen en waarin burgers gehoorzamen, is voorbij.

  https://www.youtube.com/watch?v=i4ZZiwjHzmo

  Frank Ruesink haalt het hele vaccinatieluchtkasteel uit de lucht in zijn nieuwste boek duurt 55 minuten.

 • yvonne:

  ABE DIJKSTRA; OPROEP AAN POLITIE EN MILITAIREN. ZELF NADENKEN OF DE OVERHEID VOLGEN TOT IN DE DOOD. duurt 55 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=5rR2OcZ9V6g

 • yvonne:

  Binnenkort start de buitenparlemantaire onderzoekscommissie naar lockdown- en coronabeleid!

  https://www.youtube.com/watch?v=O9FrXCwWYec

  Perfect initiatief!

 • Tommo:

  Dank u.

  …en houdt ons voor het lapje met een mondkapje!

  Geweldig.
  (Humor is goed voor je immuunsysteem, ook dank voor dit beetje medicijn.)

  De link naar de BuitenParlementaire OnderzoeksCommissie (video 6)
  is bpoc2020.nl

 • mr.drs.Bou:

  Gisteren ontving ik mijn Gezond Verstand. Het is gevuld met heldere taal en leuke cartoons. Echt de moeite waard! Ik ben blij dat ik een abonnement heb genomen. 🙂

 • A:

  Goedemorgen, ik ben erg blij met de krant en wil die wel bezorgen in Dokkum, heeft u nog een bezorger nodig? Anders kan ik ze bij huis neerleggen, dit moet zoveel mogelijk bekend helaas kan ik me de krant zelf niet veroorloven.

Laat een reactie achter