Selecteer een pagina

Archieven

Lange Frans praat met mr. Adèle van de Plas

In 2007 schreef ik op BOUblog mijn eerste artikel: Baybasin haalt Demmink uit de doofpot. Sindsdien heb ik 365 artikelen geschreven over deze zaak, die bestaat uit juridische zwendel en verzwegen pedoseks bij Justitie. In april 2018 eindigde deze reeks met: Hoge Raad: Baybasin is en blijft levenslang zitten. Baybasin werd gearresteerd in 1998. Na 20 jaar tevergeefs procederen bleef deze Koerdische zakenman en vredesactivist ten onrechte veroordeeld. Dit is een grof schandaal! Daarna werd het nogal stil, maar Lange Frans heeft deze belangrijke zaak weer uit de doofpot gehaald.

In twee gesprekken met mr. Adèle van de Plas, de advocate die zich 20 jaar lang heeft ingezet voor de vrijheid van de onschuldig veroordeelde Baybasin, komt eerst de zaak Demmink aan de orde en vervolgens de manier waarop Baybasin met valse beschuldigingen en valse bewijzen achter de tralies is gezet om Turkije te plezieren. De chantabele pedofiel Joris Demmink, indertijd Secretaris-Generaal van Justitie, speelde daarin een hoofdrol. We leven in een omgekeerde wereld: De pedo-crimineel Demmink hoort achter de tralies en de vrijheidsstrijder Baybasin behoort te worden vrijgelaten en volledig gecompenseerd voor het verlies van werkelijk alles, zijn vrijheid, zijn gezinsleven en zijn kapitaal!

Baybasin pleit voor een eigen staat voor de Koerden. Dat vinden de Turken niet leuk, maar de geschiedenis leert dat de Koerden nog steeds strijden voor de vrijheid. Zij zijn na de 1e Wereldoorlog verraden door de internationale gemeenschap (Frankrijk en Engeland voorop!) die het grondgebied van het Ottomaanse Rijk naar hun eigen inzicht en belangen verdeelden, waarbij het woongebied van de Koerden werd verdeeld tussen Turkije, Syrië, Irak en Iran. In geen van deze landen kunnen ze hun eigen cultuur en taal behouden, in Turkije worden ze zelfs ernstig onderdrukt! Dat Baybasin pleit voor een Koerdische staat, is niet zijn persoonlijke extreme visie, maar een standpunt dat door talloze Koerden wordt gedeeld.

LANGE FRANS en ADELE VAN DER PLAS over PEDO’S BINNEN JUSTITIE duurt een uur en 27 minuten.

LANGE FRANS en ADELE VAN DER PLAS over BAYBASIN duurt 40 minuten.

Dank je wel, Lange Frans! FREE BAYBASIN NOW !!!

Toegift:

LANGE FRANS heeft UITNODIGING voor MINISTER GRAPPERHAUS duurt 6 minuten.

Onder de video staan alle links die Lange Frans in deze podcast noemt. In een reactie zag ik deze link: Stichting strijd tegen misbruik (kindermisbruik). De strijd tegen de pedo’s gaat door!

18 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Huig Plug is de man die met een vliegtuigje boven de gevangenis van Baybasin vloog, met een staart waarop: FREE BAYBASIN. Hij was verpleger in het ziekenhuis van de gevangenis, waardoor hij Baybasin persoonlijk kent. Hij is na deze actie eervol ontslagen. Hij weet alles over de zaak Baybasin en veel over Demmink.

  Klokkenluider Huig Plug” De bezem móet door het hele Ministerie Justitie en Veiligheid!” duurt een uur en 54 minuten.

  Hij kaartte vele misstanden aan die spelen in het gevangenisziekenhuis (JCvSZ) Scheveningen én op het terrein van PI Haaglanden: celbranden met vele onnodige gewonden en doden, het werken met defecte/haperende Motorola-portofoons, een extreme angstcultuur en continu falend leiderschap. De meldingen van Plug (en meer dan 14 collega’s: artsen, verpleegkundigen en piw’ers) verdwenen in de la, hij werd op non-actief gesteld. Huig Plug registreerde daarna de ene na de andere misstand op het terrein van PI Haaglanden, het terrein waar ook de VN-detentie-unit en het Internationaal Strafhof gebruik van maken.
  Steeds weer kreeg hij te maken met ‘integriteitspersonen/commissies’, en diverse inspecties waarvan de ene nog corrupter bleek dan de andere. Hij demonstreerde de hele zomer van 2020 als éénmansdemo voor het hoofdkantoor van Justitie (Turfmarkt 147) en op het Binnenhof. Toen hij op 4 september van het Binnenhof werd weggestuurd was Plug het spuugzat, diezelfde dag schoof hij aan in Blue Tiger Studio om zijn verhaal te doen.

  Antwoord
 2. misje wonder

  HELD! diepe dankbaarheid voor Huig Plug! en collega’s uiteraard.
  eendracht maakt macht

  Antwoord
 3. yvonne

  Justitie faalt bij vervolging kindermisbruik. Rudie Kagie, Yvonne Keuls en Marlies van Muiswinkel, duurt 57 minuten.

  ‘Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer, na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken, faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.’

  Meervoudige groepsverkrachting van minderjarigen door vertegenwoordigers van de Haagse elite, onder wie diverse artsen en een topambtenaar van het ministerie van Justitie.

  Volgens moeder Marlies werd In de Nieuwe Scheveningse Bosjes Lisa (15) bevallen van een baby, die voor haar ogen wordt vermoord. Justitie neemt vervolgens haar aangifte echter niet serieus. Moeder Marlies hecht wél geloof aan de bizarre verklaring van haar dochter. Ze sprokkelt feiten bij elkaar om het gelijk van Lisa te onderbouwen. Worden betrokkenen in deze zaak nu al zeven jaar van hogerhand beschermd?

  https://www.youtube.com/watch?v=W4-_UDtcBls

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Yvonne, deze video is tenenkrommend! Natuurlijk weet ik al jaren dat dit speelt, maar het is steeds weer erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt.

   Dit verhaal begint met een uitzending van Argos:

   https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html

   Audio, duurt 56 minuten.

   Soms is er een verhaal dat te bizar is voor woorden. Zo ook het verhaal van Lisa. Ze is 15 jaar als ze bij de politie aangifte doet van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en in een cafe in Den Haag. De details die ze vertelt worden steeds gruwelijker en zijn moeilijk te geloven. Het Openbaar Ministerie besluit het onderzoek stop te zetten. Maar dan duiken er bewijzen op die Lisa’s verhaal ondersteunen.

   https://www.nporadio1.nl/achtergrond/14760-haagse-rechter-onder-vuur-na-onthullingen-argos

   Rechter Jan Wolter Wabeke ligt onder vuur vanwege zijn rol in een vermeende misbruikzaak waarin ook een topambtenaar van justitie wordt genoemd. Argos onthulde afgelopen zaterdag dat Wabeke en de topambtenaar elkaar persoonlijk kennen. Het radioprogramma had de hand gelegd op een foto van beide mannen tijdens een privéetentje. Volgens emeritus hoogleraar strafrecht Theo de Roos, zelf ook oud-raadsheer, had Wabeke zich uit de zaak moeten terugtrekken.

   Mocht Haagse rechter oordelen over kindermisbruik?
   Audio, duurt 41 minuten.
   https://www.nporadio1.nl/achtergrond/14760-haagse-rechter-onder-vuur-na-onthullingen-argos

   Jan Wolter Wabeke oordeelde als voorzitter van de Artikel 12-kamer van het Hof Den Haag over de aangiftes van “Lisa”. Lisa was 15 toen ze bij de politie aangifte deed van verkrachting door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes in Den Haag. Ze noemde de namen van verschillende advocaten, de CIO van een groot bedrijf, en een voormalig topambtenaar van justitie. Ze vertelde ook dat ze in het bos is bevallen van een baby, en dat die is vermoord.

   Het OM besloot Lisa’s aangifte te seponeren. Het Landelijk Expertisecentrum Bijzondere Zedenzaken noemt Lisa’s verklaring over de bevalling ongeloofwaardig. Uit medisch onderzoek blijkt echter dat het meisje wel degelijk bevallen is geweest. Dit bewijs hadden Lisa en haar moeder bij het Hof willen indienen. Maar het liep anders. Raadsheer Wabeke oordeelde als voorzitter dat de zaak van Lisa afgedaan moest worden als een zogenaamde 12c-zaak. Lisa en haar moeder werden niet gehoord in de raadkamer. Uit onderzoek van Argos blijkt bovendien Wabeke al uitspraak deed, voordat de advocaat van Lisa een verweer met bewijsstukken had ingediend.
   Wabeke: “Ik ken de topambtenaar niet”

   Argos besteedde in december vorig jaar aandacht aan het verhaal van Lisa. Toen zocht het programma ook contact met Wabeke. De rechter had in De Volkskrant gezegd dat hij geen zedenzaken deed, omdat hij dan bij voorbaat al weet dat hij dan “de kop van jut is”. Wabeke is zelf – samen met de topambtenaar van justitie – genoemd in een onderzoek naar seksueel misbruik van jonge jongens. Wabeke ontkent met klem dat hij zich ooit schuldig heeft gemaakt aan kindermisbruik, maar de verhalen blijven aan hem kleven. Daarom zou hij dus geen zedenzaken meer doen.

   Waarom oordeelde hij dan wel over de zaak van Lisa? “Dat was geen kindermisbruikzaak”, aldus Wabeke, “maar een technische procedure om te controleren of het Openbaar Ministerie een juiste beslissing heeft genomen om niet te vervolgen.” Wabeke voegde daaraan toe dat hij “de topambtenaar helemaal niet kent:”. Toen Argos doorvroeg, zei hij: “ik kende hem natuurlijk wel uit de wandelgangen, van mijn tijd als hoofdofficier bij justitie. […] Af en toe vakoverleg.”
   “Topambtenaar logeerde bij Wabeke”

   Zaterdag onthulde Argos dat Wabeke en de topambtenaar elkaar wel degelijk kennen. Het onderzoeksprogramma beschikt over een foto van een privé-etentje, ergens in de jaren negentig, in het huis van Wabeke in Best. Een van de aanwezigen bij dat etentje heeft, onder ede, een verklaring afgelegd bij de notaris. “De heer [topambtenaar] werd bij door de gastheren voorgesteld als een goede vriend van hen. Er is mij ook verteld dat [de topambtenaar] vaker in het huis van de heer Wabeke en zijn partner in Best kwam, en daar ook soms logeerde.”

   Het meest bizarre detail wordt aan mr. Adèle verteld door Lange Frans: Mark Rutte komt ook over de vloer bij Wabeke!

   George Carlin: “It is one big club and you are not in it.”

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Ella Ster:
   Minister Grapperhaus: Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik

   Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik. Dat zegt minister Grapperhaus in antwoord op Kamervragen. Onbegrijpelijk, vinden Kamerleden van de SP, PvdA en GroenLinks. Zij willen hierover in debat tijdens het Algemeen Overleg Zeden op 6 oktober.

   ‘Het valt niet uit te sluiten dat Ritueel Misbruik in Nederland voorkomt’, aldus minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Toch ziet hij ‘gelet op het verloop van (het geringe aantal) opsporingsonderzoeken in de afgelopen jaren […] geen noodzaak om nu een dergelijk onderzoek te initiëren.’

   Een argument dat minister Grapperhaus hiervoor opvoert, is dat de afgelopen zeven jaar maar drie aangiftes met rituele kenmerken ter beoordeling zijn voorgelegd aan de LEBZ, de Landelijke Expertisegroep Bijzondere Zedenzaken. ‘Ik zal de politie vragen mij actief te informeren indien er signalen zijn die op een andere trend wijzen.’

   Ook wijst Grapperhaus erop dat hij in antwoord op Kamervragen over de aard en omvang van duivelsuitdrijvingen in Nederland heeft aangegeven dat ‘gezien de omvangrijke onderzoeksagenda van het WODC en de hoeveelheid onderzoeken die nog in de wachtrij staan’, hij het ‘niet wenselijk’ vindt om ‘een separaat onderzoek op te starten’.

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  WAT MOET ER GEBEUREN MET PEDO’S IN NEDERLAND?! – YOUS MAG HET VRAGEN duurt 13 minuten.

  Antwoord
 5. yvonne

  Wilfred Wong has investigated Satanic Ritual Abuse for 27 years.

  https://www.youtube.com/watch?v=5YfbZR5M6sA

  Dit is de ECHTE pandemie!

  Satanic Child Sacrifice And Cannibalism – Wilfred Wong duurt 28 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Hoogste kinderbeschermer van de wereld is kinderverkrachter: De VN – Eldorado voor pedofielen
  Geplaatst op 14 maart 2019

  Een weergaloos schandaal – en de Duitse krantenwereld zweeg. Zoals altijd, als het zaak is de zelfbenoemde geestelijk-morele elite te verdedigen. Hoe bedorven die ook is. Haar imago is genoeg aangeslagen, het verlies van vertrouwen groot. Dan kun je beter je bek houden als je niet wilt dat de volkeren van deze wereld niet compleet hun vertrouwen verliezen in ooit gerespecteerde instellingen – van het Vaticaan tot de VN. De nobele verenigingen lijken tot op de hoogste niveaus doordrenkt met misdadigers, pedofielen. Nu pas werd bekend, dat de machtigste kinderbeschermer van de wereld, Peter Newell, wegens verkrachting en misbruik van kinderen in vijf gevallen tot zes jaar en acht maanden gevangenisstraf werd veroordeeld.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Netflix’s Cuties has gone too far duurt 10 minuten.

  Pedophilia Protection For Netflix

  Calls To Cancel Netflix

  As ZeroHedge has noted, outrage over Cuties has led to calls to cancel Netflix.

  Netflix Promotes “Cuties”, Amazon Bans Movie Raising Awareness About Child Sex Trafficking duurt 14 minuten.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Netflix’s “Cuties”: It’s Not The First Attempt By Hollywood To Normalize Pedophilia

  After studying and exposing the agendas of establishment elites for the past 14 years, I can say with some authority that by watching these people you quickly begin to understand the reality of evil. Anyone who dismisses the concept of evil as nothing more than a “social construct” or a matter of “perception” is suffering from either naivety or bias.

  Antwoord
 9. Groene Wolf

  #cancelNetflix Netflix verliest miljoenen op de aandelenmarkt omdat steeds meer abonnees hun abonnement opzeggen vanwege de franse pedopromo Cuties film. Ook wordt er opgeroepen petities tegen (de) Netflix (film) te ondertekenen.
  https://www.youtube.com/watch?v=2sT0sMsm3Fg

  Netflix Stock DROPS AGAIN! Subscribers FLEE & BILLIONS LOST over Cuties #CancelNetflix duurt 5 minuten.

  Antwoord
 10. Groene Wolf

  #savethechildren Deze vlogger ging echt een kijkje nemen op Netflix Cuties. Creepy!!! Ze vond het zo walgelijk, ze wist zich geen raad Ze legt uit wat haar coping meganism is. Als je haar ziet struggelen met de beelden voel je plaatsvervangend haar kromme tenen. Zo erg is het dus! Maar volgens de MSM hebben alleen rechtse rakkers daar last van.

  https://www.youtube.com/watch?v=GvFyhqSE51A

  I Watched “CUTIES” Because You Told Me To (& Now I’m On An FBI Watchlist) duurt 21 minuten.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Netflix’s ‘Cuties’ is worse than you think – And not the first attempt by Hollywood to normalize pedophilia and psychopathy

  I do find it interesting that the pedophile networks in Hollywood seem to choose the most unstable moments in history as a springboard for introducing child sexualization into the public consciousness. They flooded the entertainment market with Baby Burlesque films right at the beginning of the Great Depression. Now they are pushing the envelope even further during a pandemic, riots and economic crisis today. My theory? They see the widespread weakness and uncertainty in our society and view it as an opportunity to fundamentally change our moral boundaries.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  ‘Dat is een waar woord,’ antwoordde Candide, ‘maar wij moeten onze tuin verzorgen.’

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  Baybasin belt met justitie-klokkenluider Huig Plug

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Misschien wil Lange Frans ook eens praten met Huig Plug. Lijkt me gezellig!

  Huig Plug demonstreert voor AIVD HQ voor vrijlating Baybasin duurt 18 minuten.

  Dank je wel, Huig! 🙂 🙂 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën