Archief
Artikelen

In 2007 schreef ik op BOUblog mijn eerste artikel: Baybasin haalt Demmink uit de doofpot. Sindsdien heb ik 365 artikelen geschreven over deze zaak, die bestaat uit juridische zwendel en verzwegen pedoseks bij Justitie. In april 2018 eindigde deze reeks met: Hoge Raad: Baybasin is en blijft levenslang zitten. Baybasin werd gearresteerd in 1998. Na 20 jaar tevergeefs procederen bleef deze Koerdische zakenman en vredesactivist ten onrechte veroordeeld. Dit is een grof schandaal! Daarna werd het nogal stil, maar Lange Frans heeft deze belangrijke zaak weer uit de doofpot gehaald.

In twee gesprekken met mr. Adèle van de Plas, de advocate die zich 20 jaar lang heeft ingezet voor de vrijheid van de onschuldig veroordeelde Baybasin, komt eerst de zaak Demmink aan de orde en vervolgens de manier waarop Baybasin met valse beschuldigingen en valse bewijzen achter de tralies is gezet om Turkije te plezieren. De chantabele pedofiel Joris Demmink, indertijd Secretaris-Generaal van Justitie, speelde daarin een hoofdrol. We leven in een omgekeerde wereld: De pedo-crimineel Demmink hoort achter de tralies en de vrijheidsstrijder Baybasin behoort te worden vrijgelaten en volledig gecompenseerd voor het verlies van werkelijk alles, zijn vrijheid, zijn gezinsleven en zijn kapitaal!

Baybasin pleit voor een eigen staat voor de Koerden. Dat vinden de Turken niet leuk, maar de geschiedenis leert dat de Koerden nog steeds strijden voor de vrijheid. Zij zijn na de 1e Wereldoorlog verraden door de internationale gemeenschap (Frankrijk en Engeland voorop!) die het grondgebied van het Ottomaanse Rijk naar hun eigen inzicht en belangen verdeelden, waarbij het woongebied van de Koerden werd verdeeld tussen Turkije, Syrië, Irak en Iran. In geen van deze landen kunnen ze hun eigen cultuur en taal behouden, in Turkije worden ze zelfs ernstig onderdrukt! Dat Baybasin pleit voor een Koerdische staat, is niet zijn persoonlijke extreme visie, maar een standpunt dat door talloze Koerden wordt gedeeld.

LANGE FRANS en ADELE VAN DER PLAS over PEDO’S BINNEN JUSTITIE duurt een uur en 27 minuten.

LANGE FRANS en ADELE VAN DER PLAS over BAYBASIN duurt 40 minuten.

Dank je wel, Lange Frans! FREE BAYBASIN NOW !!!

Toegift:

LANGE FRANS heeft UITNODIGING voor MINISTER GRAPPERHAUS duurt 6 minuten.

Onder de video staan alle links die Lange Frans in deze podcast noemt. In een reactie zag ik deze link: Stichting strijd tegen misbruik (kindermisbruik). De strijd tegen de pedo’s gaat door!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

16 Reacties op “Lange Frans praat met mr. Adèle van de Plas”

 • yvonne:

  Voor wie het leven (in vrijheid) lief is. De eed die politici zweren en de daarbij horende acties, duurt 22 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=f6UUNTX7tVk

 • mr.drs.Bou:

  Huig Plug is de man die met een vliegtuigje boven de gevangenis van Baybasin vloog, met een staart waarop: FREE BAYBASIN. Hij was verpleger in het ziekenhuis van de gevangenis, waardoor hij Baybasin persoonlijk kent. Hij is na deze actie eervol ontslagen. Hij weet alles over de zaak Baybasin en veel over Demmink.

  Klokkenluider Huig Plug” De bezem móet door het hele Ministerie Justitie en Veiligheid!” duurt een uur en 54 minuten.

  Hij kaartte vele misstanden aan die spelen in het gevangenisziekenhuis (JCvSZ) Scheveningen én op het terrein van PI Haaglanden: celbranden met vele onnodige gewonden en doden, het werken met defecte/haperende Motorola-portofoons, een extreme angstcultuur en continu falend leiderschap. De meldingen van Plug (en meer dan 14 collega’s: artsen, verpleegkundigen en piw’ers) verdwenen in de la, hij werd op non-actief gesteld. Huig Plug registreerde daarna de ene na de andere misstand op het terrein van PI Haaglanden, het terrein waar ook de VN-detentie-unit en het Internationaal Strafhof gebruik van maken.
  Steeds weer kreeg hij te maken met ‘integriteitspersonen/commissies’, en diverse inspecties waarvan de ene nog corrupter bleek dan de andere. Hij demonstreerde de hele zomer van 2020 als éénmansdemo voor het hoofdkantoor van Justitie (Turfmarkt 147) en op het Binnenhof. Toen hij op 4 september van het Binnenhof werd weggestuurd was Plug het spuugzat, diezelfde dag schoof hij aan in Blue Tiger Studio om zijn verhaal te doen.

 • misje wonder:

  HELD! diepe dankbaarheid voor Huig Plug! en collega’s uiteraard.
  eendracht maakt macht

 • yvonne:

  Justitie faalt bij vervolging kindermisbruik. Rudie Kagie, Yvonne Keuls en Marlies van Muiswinkel, duurt 57 minuten.

  ‘Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer, na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken, faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.’

  Meervoudige groepsverkrachting van minderjarigen door vertegenwoordigers van de Haagse elite, onder wie diverse artsen en een topambtenaar van het ministerie van Justitie.

  Volgens moeder Marlies werd In de Nieuwe Scheveningse Bosjes Lisa (15) bevallen van een baby, die voor haar ogen wordt vermoord. Justitie neemt vervolgens haar aangifte echter niet serieus. Moeder Marlies hecht wél geloof aan de bizarre verklaring van haar dochter. Ze sprokkelt feiten bij elkaar om het gelijk van Lisa te onderbouwen. Worden betrokkenen in deze zaak nu al zeven jaar van hogerhand beschermd?

  https://www.youtube.com/watch?v=W4-_UDtcBls

  • mr.drs.Bou:

   Beste Yvonne, deze video is tenenkrommend! Natuurlijk weet ik al jaren dat dit speelt, maar het is steeds weer erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt.

   Dit verhaal begint met een uitzending van Argos:

   https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html

   Audio, duurt 56 minuten.

   Soms is er een verhaal dat te bizar is voor woorden. Zo ook het verhaal van Lisa. Ze is 15 jaar als ze bij de politie aangifte doet van seksueel misbruik door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en in een cafe in Den Haag. De details die ze vertelt worden steeds gruwelijker en zijn moeilijk te geloven. Het Openbaar Ministerie besluit het onderzoek stop te zetten. Maar dan duiken er bewijzen op die Lisa’s verhaal ondersteunen.

   https://www.nporadio1.nl/achtergrond/14760-haagse-rechter-onder-vuur-na-onthullingen-argos

   Rechter Jan Wolter Wabeke ligt onder vuur vanwege zijn rol in een vermeende misbruikzaak waarin ook een topambtenaar van justitie wordt genoemd. Argos onthulde afgelopen zaterdag dat Wabeke en de topambtenaar elkaar persoonlijk kennen. Het radioprogramma had de hand gelegd op een foto van beide mannen tijdens een privéetentje. Volgens emeritus hoogleraar strafrecht Theo de Roos, zelf ook oud-raadsheer, had Wabeke zich uit de zaak moeten terugtrekken.

   Mocht Haagse rechter oordelen over kindermisbruik?
   Audio, duurt 41 minuten.
   https://www.nporadio1.nl/achtergrond/14760-haagse-rechter-onder-vuur-na-onthullingen-argos

   Jan Wolter Wabeke oordeelde als voorzitter van de Artikel 12-kamer van het Hof Den Haag over de aangiftes van “Lisa”. Lisa was 15 toen ze bij de politie aangifte deed van verkrachting door haar vader en andere mannen in de Nieuwe Scheveningse Bosjes in Den Haag. Ze noemde de namen van verschillende advocaten, de CIO van een groot bedrijf, en een voormalig topambtenaar van justitie. Ze vertelde ook dat ze in het bos is bevallen van een baby, en dat die is vermoord.

   Het OM besloot Lisa’s aangifte te seponeren. Het Landelijk Expertisecentrum Bijzondere Zedenzaken noemt Lisa’s verklaring over de bevalling ongeloofwaardig. Uit medisch onderzoek blijkt echter dat het meisje wel degelijk bevallen is geweest. Dit bewijs hadden Lisa en haar moeder bij het Hof willen indienen. Maar het liep anders. Raadsheer Wabeke oordeelde als voorzitter dat de zaak van Lisa afgedaan moest worden als een zogenaamde 12c-zaak. Lisa en haar moeder werden niet gehoord in de raadkamer. Uit onderzoek van Argos blijkt bovendien Wabeke al uitspraak deed, voordat de advocaat van Lisa een verweer met bewijsstukken had ingediend.
   Wabeke: “Ik ken de topambtenaar niet”

   Argos besteedde in december vorig jaar aandacht aan het verhaal van Lisa. Toen zocht het programma ook contact met Wabeke. De rechter had in De Volkskrant gezegd dat hij geen zedenzaken deed, omdat hij dan bij voorbaat al weet dat hij dan “de kop van jut is”. Wabeke is zelf – samen met de topambtenaar van justitie – genoemd in een onderzoek naar seksueel misbruik van jonge jongens. Wabeke ontkent met klem dat hij zich ooit schuldig heeft gemaakt aan kindermisbruik, maar de verhalen blijven aan hem kleven. Daarom zou hij dus geen zedenzaken meer doen.

   Waarom oordeelde hij dan wel over de zaak van Lisa? “Dat was geen kindermisbruikzaak”, aldus Wabeke, “maar een technische procedure om te controleren of het Openbaar Ministerie een juiste beslissing heeft genomen om niet te vervolgen.” Wabeke voegde daaraan toe dat hij “de topambtenaar helemaal niet kent:”. Toen Argos doorvroeg, zei hij: “ik kende hem natuurlijk wel uit de wandelgangen, van mijn tijd als hoofdofficier bij justitie. […] Af en toe vakoverleg.”
   “Topambtenaar logeerde bij Wabeke”

   Zaterdag onthulde Argos dat Wabeke en de topambtenaar elkaar wel degelijk kennen. Het onderzoeksprogramma beschikt over een foto van een privé-etentje, ergens in de jaren negentig, in het huis van Wabeke in Best. Een van de aanwezigen bij dat etentje heeft, onder ede, een verklaring afgelegd bij de notaris. “De heer [topambtenaar] werd bij door de gastheren voorgesteld als een goede vriend van hen. Er is mij ook verteld dat [de topambtenaar] vaker in het huis van de heer Wabeke en zijn partner in Best kwam, en daar ook soms logeerde.”

   Het meest bizarre detail wordt aan mr. Adèle verteld door Lange Frans: Mark Rutte komt ook over de vloer bij Wabeke!

   George Carlin: “It is one big club and you are not in it.”

  • mr.drs.Bou:

   Ella Ster:
   Minister Grapperhaus: Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik

   Er komt geen onafhankelijk onderzoek naar Ritueel Misbruik. Dat zegt minister Grapperhaus in antwoord op Kamervragen. Onbegrijpelijk, vinden Kamerleden van de SP, PvdA en GroenLinks. Zij willen hierover in debat tijdens het Algemeen Overleg Zeden op 6 oktober.

   ‘Het valt niet uit te sluiten dat Ritueel Misbruik in Nederland voorkomt’, aldus minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Toch ziet hij ‘gelet op het verloop van (het geringe aantal) opsporingsonderzoeken in de afgelopen jaren […] geen noodzaak om nu een dergelijk onderzoek te initiëren.’

   Een argument dat minister Grapperhaus hiervoor opvoert, is dat de afgelopen zeven jaar maar drie aangiftes met rituele kenmerken ter beoordeling zijn voorgelegd aan de LEBZ, de Landelijke Expertisegroep Bijzondere Zedenzaken. ‘Ik zal de politie vragen mij actief te informeren indien er signalen zijn die op een andere trend wijzen.’

   Ook wijst Grapperhaus erop dat hij in antwoord op Kamervragen over de aard en omvang van duivelsuitdrijvingen in Nederland heeft aangegeven dat ‘gezien de omvangrijke onderzoeksagenda van het WODC en de hoeveelheid onderzoeken die nog in de wachtrij staan’, hij het ‘niet wenselijk’ vindt om ‘een separaat onderzoek op te starten’.

 • mr.drs.Bou:

  WAT MOET ER GEBEUREN MET PEDO’S IN NEDERLAND?! – YOUS MAG HET VRAGEN duurt 13 minuten.

 • yvonne:

  Wilfred Wong has investigated Satanic Ritual Abuse for 27 years.

  https://www.youtube.com/watch?v=5YfbZR5M6sA

  Dit is de ECHTE pandemie!

  Satanic Child Sacrifice And Cannibalism – Wilfred Wong duurt 28 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Hoogste kinderbeschermer van de wereld is kinderverkrachter: De VN – Eldorado voor pedofielen
  Geplaatst op 14 maart 2019

  Een weergaloos schandaal – en de Duitse krantenwereld zweeg. Zoals altijd, als het zaak is de zelfbenoemde geestelijk-morele elite te verdedigen. Hoe bedorven die ook is. Haar imago is genoeg aangeslagen, het verlies van vertrouwen groot. Dan kun je beter je bek houden als je niet wilt dat de volkeren van deze wereld niet compleet hun vertrouwen verliezen in ooit gerespecteerde instellingen – van het Vaticaan tot de VN. De nobele verenigingen lijken tot op de hoogste niveaus doordrenkt met misdadigers, pedofielen. Nu pas werd bekend, dat de machtigste kinderbeschermer van de wereld, Peter Newell, wegens verkrachting en misbruik van kinderen in vijf gevallen tot zes jaar en acht maanden gevangenisstraf werd veroordeeld.

 • mr.drs.Bou:

  Netflix’s Cuties has gone too far duurt 10 minuten.

  Pedophilia Protection For Netflix

  Calls To Cancel Netflix

  As ZeroHedge has noted, outrage over Cuties has led to calls to cancel Netflix.

  Netflix Promotes “Cuties”, Amazon Bans Movie Raising Awareness About Child Sex Trafficking duurt 14 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Netflix’s “Cuties”: It’s Not The First Attempt By Hollywood To Normalize Pedophilia

  After studying and exposing the agendas of establishment elites for the past 14 years, I can say with some authority that by watching these people you quickly begin to understand the reality of evil. Anyone who dismisses the concept of evil as nothing more than a “social construct” or a matter of “perception” is suffering from either naivety or bias.

 • Groene Wolf:

  #cancelNetflix Netflix verliest miljoenen op de aandelenmarkt omdat steeds meer abonnees hun abonnement opzeggen vanwege de franse pedopromo Cuties film. Ook wordt er opgeroepen petities tegen (de) Netflix (film) te ondertekenen.
  https://www.youtube.com/watch?v=2sT0sMsm3Fg

  Netflix Stock DROPS AGAIN! Subscribers FLEE & BILLIONS LOST over Cuties #CancelNetflix duurt 5 minuten.

 • Groene Wolf:

  #savethechildren Deze vlogger ging echt een kijkje nemen op Netflix Cuties. Creepy!!! Ze vond het zo walgelijk, ze wist zich geen raad Ze legt uit wat haar coping meganism is. Als je haar ziet struggelen met de beelden voel je plaatsvervangend haar kromme tenen. Zo erg is het dus! Maar volgens de MSM hebben alleen rechtse rakkers daar last van.

  https://www.youtube.com/watch?v=GvFyhqSE51A

  I Watched “CUTIES” Because You Told Me To (& Now I’m On An FBI Watchlist) duurt 21 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Netflix’s ‘Cuties’ is worse than you think – And not the first attempt by Hollywood to normalize pedophilia and psychopathy

  I do find it interesting that the pedophile networks in Hollywood seem to choose the most unstable moments in history as a springboard for introducing child sexualization into the public consciousness. They flooded the entertainment market with Baby Burlesque films right at the beginning of the Great Depression. Now they are pushing the envelope even further during a pandemic, riots and economic crisis today. My theory? They see the widespread weakness and uncertainty in our society and view it as an opportunity to fundamentally change our moral boundaries.

 • Bernhard Schat:

  Ohm namo narai !

  In het land van de vermoorde onschuld, waar wapens, drugs en kinderen soms één en dezelfde deal zijn dient zich een unieke mogelijkheid aan om ons zelf naar betere tijden te brigadieren …..

  Krijgen de puppet masters de poppetjes nu eindelijk aan het dansen?

  Hier volgt een vriendelijk verzoek van mij .
  Om niet permanent naar het computerscherm te blijven kijken ‘tot er weer eens iets gebeurd’. Maar om zoals vanouds weer eens een dagje in actie te komen.
  Gedurende een periode van meer dan 40 jaar zijn er overal op de wereld onafhankelijk van elkaar diverse personen en organisaties tot vergelijkbare conclusies gekomen.
  Los van elkaar zijn verschillende initiatieven genomen door personen en organisaties die zich verzetten tegen een geïnstitutionaliseerde vorm van kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Zij hebben elkaar inmiddels op internet weten te vinden. Gedeeltelijk afgesproken werk.
  De afgelopen 10 jaar is er een stroom aan publicaties geweest. Het leek soms wel een estafette. Een aaneenschakeling van getuigenverklaringen en publicaties betreffende of gerelateerd met kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  De meeste personen werden gek schertsend als complottertjes weggezet omdat men stelselmatig niet op de feiten in wilden gaan. De ene naar de andere zaak verdween zo in de doofpot en de klokkenluiders werden als criminelen of psychiatrisch patiënten gestigmatiseerd. Sommige publicaties werden al op voorhand de doofpot in gestopt [ Dr.Phil ] en personen de mond gesnoerd.
  Rond de zaak Epstein en Maxwell is de storm nu ook weer geluwd en het lijkt alsof er niets is gebeurd. Recentelijk werd Lange Frans nog onderuit gehaald wegens het uitspreken van een bedreiging.
  Vaak zijn ‘ze’ daarop uit, een belediging of een bedreiging. Nogmaals, omdat ze inhoudelijk niet op de inmiddels geleverde feiten wensen in te gaan. Recentelijk nog met Farmers defence force bijvoorbeeld.
  Het gebeurt steeds vaker dat zielig of angstig huilende personen het televisiebeeld bepalen. Dat lijkt me geen goede ontwikkeling of prettig vooruitzicht…
  De Heer L.Frans wist gelukkig eindelijk het grote publiek te bereiken en daar hadden wij nu juist al zo lang op gewacht! ! Eindelijk de langverwachte doorbraak naar het grote publiek.
  Het grote taboe lijkt te zijn doorbroken en satanisch ritueel kindermisbruik is nu maatschappelijk bespreekbaar! !
  Helaas was niet iedereen daar even gelukkig mee. De critici ontzien elkaar blijkbaar niet.
  Het werd hem niet aan alle kanten in dank afgenomen. Toch stapelen de feiten zich al met zo op. Het wordt steeds duidelijker dat er onzichtbare machten spelen die zich oppermachtig en onaantastbaar wanen.
  Machten die blijkbaar aan alle kanten hun bevoegdheden te buiten kunnen gaan en juist daardoor in vele gevallen gevrijwaard zijn van gerechtelijke vervolging.
  Een ondenkbare en uiterst onwenselijke situatie in een democratie maar helaas toch de dagelijkse realiteit. Niet alleen in Nederland maar overal op de wereld manifesteert zich dit steeds duidelijker.
  De contouren rondom een wereldwijde schimmige ondemocratische macht beginnen zich steeds duidelijker af te tekenen.
  Tot in de hoogste regionen van de wereldpolitiek worden blijkbaar nog steeds duistere zaakjes geregeld in de wandelgangen en achterkamertjes van het kinderdagverblijf.
  En dat is dan nog vriendelijk gezegd, voor zover mogelijk….
  Duizenden kinderen schijnen van de ene dag op de andere opeens van de aardbodem en zelfs uit de administratie te zijn verdwenen. Ook in ons land ! ! Het blijft gissen wat er met hen is gebeurd. .
  Het is hoognodig tijd om massaal maar eens om opheldering te vragen. De Heren moeten openheid van zaken geven.
  Zoals in het vorig millennium stukje bij beetje was afgesproken en stapsgewijs is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging.
  De meest uiteenlopende personen en organisaties bleken op een nog nooit eerder vertoonde manier tot samenwerken bereid. Om ongewenste risicovolle administratie te mijden werd op datum afgesproken op internet.
  Zo hoeven er geen namen en adressen te worden uitgewisseld en kan er toch op afspraak worden gewerkt. Dit om de persoonlijke anonimiteit en veiligheid van de initiatiefnemers te waarborgen. Er spelen hier immers hoge machten die in menig geval niets of niemand ontziend zijn. Zij selecteren op een bepaalde vorm van psychopathie en houden zo hun kringen en rijen gesloten. Dat blijkt wel uit hun praktijken.
  Ik heb het hierbij nog steeds over kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  Het meeste is tot noch toe dan ook zonder al te veel moeite met gesloten beurzen of met weinig financiële mogelijkheden door verschillende personen en organisaties op eigen kracht ”geregeld”.
  Dit in tegenstelling tot de daders die in vele gevallen over miljarden en hoge functies beschikken.
  Psychopaten hebben om te willen en willen om te hebben.
  Ze hadden zodoende geen rekening gehouden met het feit dat velen uit empathie tot samenwerking bereid zijn en te doen wat binnen hun mogelijkheden ligt om iets te ondernemen tegen kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  Gewoon uit menselijke overwegingen, menigeen gesterkt door hun geloofsovertuiging. Alle gelovigen hebben problemen met satanisme en aan de hiermee verbonden praktijken.
  Velen hadden inmiddels hun afkeurende stem al laten horen. Personen en organisaties hebben zo voor een onophoudelijke stroom aan publicaties en getuigenverklaringen gezorgd.
  De afgelopen 10 jaar leek het wel een estafette van personen en organisaties die om de beurt iets van zich lieten horen. Een aaneenschakeling van publikaties en getuigenverklaringen schetste een duidelijk schrikwekkend beeld. Stukje bij beetje kregen we de puzzel compleet .
  We hebben dat nu ook van de diverse officiële kanten bevestigd gekregen. Zoals ik onder andere kan opmaken uit de oproep van Melchior Verbon.
  Hier dient zich een uitstekende gelegenheid aan om, zoals in sommige gevallen was afgesproken gezamenlijk wereldwijd een een luidende stem te laten horen tegen kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Wie kan daar nu iets op tegen hebben?
  Voor mensen die door omstandigheden normaal gesproken maar matig tot onderlinge samenwerking bereid zijn kan dit een bindende factor zijn zodat we gezamenlijk politieke wijzigingen en correcties kunnen afdwingen.
  Zo komt de oproep van Melchior Verbon precies op het juiste moment. Ik zie het al helemaal voor me.
  De meest uiteenlopende organisaties sluiten zich aan en dragen bij aan de mars. Op eigen initiatief ,naar eigen inzicht en goeddunken maar wel in overleg en samenspraak met de initiatiefnemer.
  In iedere provincie hoofdstad één of meerdere initiatieven lijkt mij nu in de praktijk wel haalbaar. Wereldwijd welteverstaan. Om gezamenlijk onze afschuw uit te spreken over de manier waarop de huidige elite zijn grip op de macht heeft gedaan en consolideert. Hierbij is geen revolutie of staatsgreep gewenst. Het middel kan dan wel eens erger blijken dan de kwaal.
  De bezem moet maar eens goed door de huidige overheden. Blijkbaar zitten er nu teveel foute personen op verkeerde posities. Sleutelposities.
  Verschillende personen dienen daarom uit hun functies te worden ontheven en vervangen worden door mensen met een betere staat van dienst. De voorkeur gaat hierbij uit naar de personen die in het verleden hun conclusies al hadden getrokken en waren opgestapt. Zowel bij de overheden als wel in de burgermaatschappij . Zij kunnen worden gerehabiliteerd en kunnen de vrijgekomen posities bij de overheid innemen.
  Zonder al te radicale veranderingen kunnen we zo in elk geval ons land gaan ‘herdemocratiseren’. Het huidige staatsbestel blijft dan behouden. In een democratie is iedereen immers naar behoren vertegenwoordigd.
  De vele hiërarchisch gestructureerde organisaties die ons land kent zijn op zich niet democratisch georganiseerd en dat blijkt steeds duidelijker te wringen… Als er in de top iets fout gaat…..
  Het lijkt mij voor de hand liggend dat een groot aantal personen inmiddels waren opgestapt om soortgelijke redenen. Zo verliezen we ‘de goeden’ en blijven we met ‘de slechten’ zitten . . .
  De wereld op zijn kop met name bij justitie. Hoeveel personen in ons land zijn gevrijwaard van rechtsvervolging of jurisprudentie loos juist door dit soort uiterst verwerpelijke praktijken?
  Ik heb het hierbij nog steeds over kindermisbruik en nog erger. Hooggeplaatste geestelijken, werknemers bij justitie of bij bureau jeugdzorg, vrijmetselaars en zelfs sommige maffiosi blijken merkwaardigerwijs gevrijwaard van gerechtelijke vervolging in de praktijk. Niet alleen voor maar juist door hun verwerpelijke praktijken. Een uiterst kromme situatie is zo ontstaan.
  Ik heb soms wel eens het idee dat er als vanouds nog steeds handelsbrieven , wit brieven en kaperbrieven worden uitgeschreven. In een land waar wapens drugs en kinderen soms één en dezelfde deal zijn…
  Na enig redeneren en deduceren is het analytisch voor de hand liggend dat hier hoge aardse machten in het spel zijn. Zo hoog dat de spoeling dun wordt als het om het traceren van de hoofddaders gaat.
  Er blijven nog maar een paar mogelijkheden over. Oordeel zelf aan de hand van de publicaties en getuigenverklaringen. Internet staat er inmiddels vol mee en de bewijzen stapelen zich op.
  Wordt de wereld inderdaad in een verstikkende greep gehouden door een schimmige kliek van satanisten?
  Officiële rapporten bevestigen dit. In verschillende landen wordt dit nu dan ook officieel bekend gemaakt.

  Revolutie in de polder ?

  De bedoeling is dat er dat weer een werkbare situatie ontstaat zodat we niet van de ene crisis in de andere blijven rollen Crisis drijft de prijs op maar wordt op een gegeven moment onbetaalbaar voor jan met de pet.
  Crisis op de woningmarkt drijft de huurprijs op en crisis op de arbeidsmarkt houd de lonen laag. Oliecrisis drijft de benzineprijs op en wat hebben we er aan?
  Met een vrije markteconomie heeft het volgens mij nog maar weinig te maken. Het lijkt soms meer op een gereguleerde economie met oligarchische structuren.
  De burgers beginnen te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de pers en de overheden. In België blijven veel vragen rondom de Dutroux affaire onbeantwoord en de bende van nijvel bleken rijkswachters te zijn.
  Zij kwamen in actie om een begroting naar hun hand te zetten…
  Verliesgevende transacties op de Nederlandse aandelenbeurs zijn voor rekening van het pensioenfonds. Een kwestie van gewoon even een andere datum invullen en de heren hebben op de beurs weer goede zaken gedaan. Er is niemand persoonlijk gedupeerd en er kraait geen haan naar… Zo had ik wel eens uit onbetrouwbare bron vernomen.
  Met graancirkels en Ufo’s kun je geen maatschappelijke verbetering forceren. De verhalen rondom Corona en 5g zijn moeilijk te verifiëren.
  Kindermisbruik en satanisch ritueel misbruik kan een verbindende factor zijn om wereldwijd eens schoon schip te maken. Om de criminelen die langzaam onze overheden zijn binnen geslopen van hun posities te verwijderen en te vervangen door personen die inmiddels waren ‘uitgerangeerd’. Er liggen inmiddels genoeg getuigenverklaringen en bewijzen op tafel.
  Komt allen in actie eind 2020 zoals ooit eens voorzichtig en stilletjes gepland door de wat oudere co plotters . . . .
  Niet in de laatste plaats om het leed wat de kinderen in met name de armere landen op deze manier wordt aangedaan. Laat ik dat nog even vooropstellen.
  Alleen al uit de asielzoekers kampen in nota bene ons land verdwijnen al zo’n 2000[!!] kinderen per jaar…
  Bij deze een verzoek verzoek van mijn kant om de onderlinge geschillen even aan de kant te zetten te overbruggen en tot een eensgezind initiatief te komen met als verbindende factor onze afschuw ten aanzien van pedofilie in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder. Inclusief de daaraan verbonden randverschijnselen zoals organenhandel en adrenochrome.
  Ik zou de volgende organisaties waar dan ook werkzaam in de wereld dan ook willen verzoeken om eind november 2020 naar eigen inzicht en goeddunken met een initiatief te komen om in overleg aan de oproep van Melchior Verbon eensgezind gehoor te geven.
  De volgende organisaties wil ik vragen om dit in overweging te nemen. Om gezamenlijk een vuist te maken tegen de duistere machten achter de schermen en de door satanisten geïnfiltreerde overheden
  Er dient zich hiermee namelijk een prima en lang verwachtte mogelijkheid aan !
  Willen ;
  De alternatief nieuws mensen als complottheoretici van het eerste uur en bijvoorbeeld ;
  De Werkgroep Morkhoven, Het I.T.C.C.S., Me too, Pop Muzikanten, De gele hesjes, De Boeren [Farmers defence force] , Dwaze vaders, De Motorclubs, Q annon, De Kindertelefoon, Religieuze instellingen, Wikileaks, Sociaal en maatschappelijk werkers en werksters,Terre des hommes, Black lives matter, Antifa, juristen, [ex] Politie, en andere gerelateerd of overlappende organisaties en personen het in overweging nemen?
  Om op de één of andere manier gehoor te geven en/of bij te dragen aan de oproep van Melchior Verbon ?
  Om hun adhesie te betuigen en zich te bezinnen over ondersteunende acties ?
  Het lijkt mij niet onhaalbaar om geweldloos ondersteunende acties te voeren in alle regionale hoofdsteden.
  In elke provinciehoofdstad een ondersteunende actie naar eigen inzicht en goeddunken is volgens mij nu heel goed mogelijk. Wel in goed overleg met de initiatiefnemer zodat we elkaar niet voor de voeten gaan lopen of de initiatiefnemers voor nare verrassingen komen te staat.
  Zo kunnen we misschien zonder geweld maatschappelijke en politieke verbeteringen forceren en sommige kinderen uit hun benarde posities bevrijden…
  Om gezamenlijk voor eens en voor altijd een eind te maken aan deze misstanden en de wereld weer veilig te maken voor kinderen die in de praktijk nu eenmaal weinig rechtsbescherming hebben. Met name in de zogeheten 3e wereld maar ook in de westerse wereld is kindermisbruik een wijdverbreid schrijnend fenomeen gebleken.
  Dus bij deze nogmaals mijn verzoek om de onderlinge geschillen en rivaliteit even te vergeten en te overbruggen om gezamenlijk tot een uniek wereldwijd initiatief te komen.
  Het zou na 40 jaar voor mij persoonlijk en voor vele anderen geheel boven verwachting maar wel in de lijn der bedoeling liggen.
  Ik plaats dit verzoek op eigen initiatief, naar eigen inzicht en goeddunken.
  Bedankt voor je aandacht en alvast bedankt voor de medewerking !

  De groeten
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

Laat een reactie achter