Archief
Artikelen

Het is nu bijna 19 jaar geleden dat er twee vliegtuigen in twee stalen Twintorens vlogen, waarna er drie stalen torens loodrecht instortten. Iedereen die op deze dag naar de tv keek, was verbijsterd! De beelden waren schokkend en de daders waren de volgende dag reeds bekend: Osama bin Laden en zijn vliegende moslim-terroristen. Nog geen maand later begon de VS Afghanistan te bombarderen en daar zijn ze nog steeds niet mee gestopt. Begin 2003 viel het leger van de VS en NATO Irak binnen, een land met een rijke voorraad aan aardolie, en daar zitten ze nu nog. Sindsdien terroriseren ze het hele Midden Oosten. Met de terroristische “moslim-aanslag” van 9/11 begon de agressieve wereldpolitiek van de VS en de NATO. Na Irak kwam Libië aan de beurt om te worden verwoest, alweer een land met rijke olievoorraden. Meteen daarna Syrië, waar Assad weg moest. Regime change…

Er kwamen gedurende al die jaren ook steeds meer mensen bij die vragen stellen. Gewoon stomme vragen: Hoe kunnen TWEE vliegtuigen DRIE stalen torens doen instorten? En kunnen aluminium vliegtuigen wel dwars door stalen balken vliegen? Op BOUblog staat een reeks van artikelen en documentaires over de onmogelijkheid van dit dwaze scenario. Het was een “made in Hollywood” script, maar het was wel echt!

Deze aanslagen vormden het begin van een gigantische psychologische operatie, waarbij de vrijheid van burgers sterk werd beknot. In de VS ging dat snel, in Europa wat langzamer, maar de angst voor het “moslim terrorisme” maakte dat de meeste mensen zonder mopperen deze “anti-terrorisme maatregelen” aanvaardden. De operatie was geslaagd, al was de democratie nu wel ernstig ziek.

Vervolgens kwam Al Gore met zijn Global Warming door CO2. Wie hardop zei dat CO2 niet leidt tot Global Warming, kreeg de wind van voren: klimaat ontkenner! Natuurlijk ontkent niemand het klimaat, dat is er gewoon. Ook is het sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw gemiddeld een klein beetje warmer geworden op aarde, maar ten eerste is dat geen probleem en ook werd dit niet veroorzaakt door CO2, maar door de zon. Deze schijnt soms wat feller, dan weer wat minder fel. Die cycli waren al jaren bekend. Op dit moment neemt de activiteit van de zon weer af, maar inmiddels staan er overal windmolens en worden vruchtbare akkers bedekt met zonnepanelen. De daarbij betrokken zware industrie kreeg vette subsidies, de enige manier om winst te maken op deze zogenaamd “groene” energie. De operatie was geslaagd, al waren de natuur en het landschap verziekt.

Toen kwam er opeens een virus…

Op 11 september zal de 2e Kamer stemmen over een “gezondheidswet” waardoor de toch al zo zieke democratie volledig om zeep wordt geholpen. Operatie geslaagd: alle burgers monddood.

De waarheid rond 11 september is daarom nog altijd belangrijk! Wat toen gebeurde, vormt de scharnier naar de huidige politiek. Niet alleen kregen moslims ten onrechte de schuld, maar het besef groeit dat we door de overheid worden belazerd! Hoewel de media hun best doen om de leugens te verhullen, staan het geloof en vertrouwen in onze overheid onder zware druk. We worden belazerd bij het leven en als we ons nu nog laten belazeren, dan zullen we zien hoe belazerd ons leven dan wordt. Als op 11 september a.s. deze draconische “gezondheidswet” wordt aangenomen, klapt de val dicht.

Dan blijven we voortaan de gevangenen van onze angst, niet voor die vliegende plofmoslims, niet voor de Global Warming en ook niet voor dat vreselijke virus, maar voor de BOA’s! Als we weigeren die asociale afstand niet houden, zijn we strafbaar. Alleen de politieke aso’s houden zich er zelf niet aan, zoals we weten van die Grap van Justitie. Maar goed, 11 september is nog altijd hoogst actueel.

LANGE FRANS en GEORGE VAN HOUTS over 9/11 duurt een uur en 24 minuten.

Het volgende interview gaat niet alleen over de onzin rond 9/11, maar ook over het verband tussen oorlog en het geldstelsel. We leven in een wereld waarin het voortdurend oorlog is. Vredelievende mensen die de waarheid spreken, worden gevangen gezet of vermoord.

Nerd Culture: George van Houts over 9/11, media en politiek duurt een uur en 28 minuten.

Van Houts is een acteur die onder meer R.A.M. voor de VPRO-televisie presenteerde en later het VPRO-radioprogramma Radio Bergeijk deed. Met Tom de Ket vormt hij het duo Van Houts en De Ket en hij was in 2016 winnaar van de quiz De Slimste Mens. Echt bekend, of volgens sommigen berucht, is hij vanwege de voorstellingen die hij maakt met de groep ‘De Verleiders’. De groep haalde overal het nieuws met hun eerste show ‘Door De Bank Genomen’ waarin ze stelling namen tegen de moraal van de top van het bankwezen. Van Hout liet het stuk opvolgen door het burgerinitiatief Ons Geld. Hij slaagde er uiteindelijk in om dit initiatief op de agenda in de Tweede Kamer te krijgen. Het is dus niet alleen roepen om het roepen. Van Hout wil daadwerkelijk wat veranderen.

Boris interviewt George van Houts.

En dan nu wat achterliggende documenten, docu’s en filmpjes, te beginnen met de twee theatervoorstellingen van George van Houts. Mocht u deze nog niet hebben gezien, dan kan ik deze van harte aanbevelen. Ze zijn leuk, want Van Houts is een goede theaterman en comediespeler! Maar het gaat daarbij wel over de waarheid en de leugens van 9/11.

KomPlot Voorstelling | George van Houts duurt 2 uur en 40 minuten.

KOMPLOTT ll duurt 2 uur en 11 minuten.

En dan wat filmpjes over de ramp van 9/11:

Verklaring van het geheim van Gebouw 7 – Nederlandse ondertitels duurt 15 minuten.

Getuige Barry Jennins werkte al jaren in WTC7. Hij heeft de explosies overleefd die plaats vonden in dat gebouw, enkele uren voor het instortte. Hier getuigt hij op 9/11 over die explosies. Helaas is hij snel daarna ineens overleden.

Raw Footage of Barry Jennings Interview

World Exclusive: WTC7 Survivor Barry Jennings Account duurt ruim 7 minuten.

Barry Jennings WTC 7 Explosions Interview duurt ruim 9 minuten.

George van Houts heeft het ook over de atoombommen die zijn afgegaan in de kelders van WTC 1, 2 en 7. Hij zegt dan dat dit geen gewone atoombommen waren, maar neutronenbommen. Dat is niet helemaal juist, het waren ondergrondse kernexplosies met gewone atoombommen. De schachten in de rotsgrond waren reeds aangebracht, voor de Twin Towers werden gebouwd. De bedoeling was dat deze zeer hoge ijzeren gebouwen in het vol gebouwde Manhattan ooit weer konden worden gesloopt. Zie voor deze nucleaire demolitie deze BOUblog.

Ook vertelt Van Houts over het interview van Danny Jowenko, de internationaal bekende specialist op het gebied van controlled demolitie, op NL3:

Danny Jowenko Complete Interview duurt 22 minuten.

Dat de Mossad bij deze aanslagen betrokken was, mag men natuurlijk niet hardop zeggen, want de Mossad zijn Joods en Joden zijn heilig. Over de Joodse jongens die stonden te dansen op 9/11:

Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

The Five Dancing Israelis – 9/11/2001 – Our Purpose Was To Document The Event duurt 7 minuten.

In de VS zijn veel mensen er reeds van overtuigd dat de Deep State, zeg maar de CIA, de FBI, de Mossad en het Pentagon, de aanslagen van 9/11 heeft gepleegd. Het was een Valse Vlag, om de daarop volgende oorlogen te “rechtvaardigen”. Architecten en ingenieurs hebben zich verenigd om de waarheid aan het licht te brengen en ook piloten geloven niet in vliegende plofmoslims. Ook dit jaar zijn er rond 9/11 weer activiteiten:

Video: Justice Rising. 9/11 in 2020

Architects & Engineers for 9/11 Truth is thrilled to present “Justice Rising,” an online conference on the continuing struggle for 9/11 justice and the destructive trajectory of the post-9/11 world.

The conference will run from Friday, September 11, to Sunday, September 13, marking the 19th anniversary of the day that changed our world so profoundly. The conference will go for three hours each day and will be open to all free of charge.

The 16th Annual 9/11 Truth Film Festival

2020 is an unusual year; weddings have been cancelled, schools closed, almost all large public gatherings banned, the global economy dismantled; the middle class and Main Street’s small and medium sized businesses are struggling to survive. In California, the film industry, the theaters have been hit hard. The Grand Lake Theater, which has generously hosted countless events and 15 prior 9/11 Truth Film Festivals is currently closed.

In March, the Northern California 9/11 Truth Alliance could no longer meet legally and was forced to hold meetings in cyberspace. No Lies Radio, hosted Zoom meetings for the group; discussions and organizing continued, despite the obstacles and challenges that everyone faced The group voted to go “virtual” this year, with the assistance of No Lies Radio, who has been web-streaming the live Film Festival for many years.

The Grand Lake Theater created a wonderful space for public interaction. The lobby was always filled with tables and the opportunity for people to converse, share materials, organize, inspire and support one another. It was where the choir met. There were hugs, the opportunity to catch up with old friends and make new ones. The unique atmosphere of an old-style theater with popcorn, cookies, kindred spirits gathering together, in person, was a wonderful experience for many people.. However, a virtual Film Festival is the best we can do, under the current circumstances, when Draconian laws mandate social distancing and mask wearing.

Zo doet men dat in een dictatuur, maar we laten ons niet monddood maken! Mocht de Tweede Kamer op 11 september de “Gezondheidswet” aannemen, dan weten we dat ook in Nederland de waarheid niet ter zake doet en er geen samenkomst in een theater meer mogelijk is. Volgens mij is dat onacceptabel!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

24 Reacties op “De aanslagen van 11 september, nog steeds actueel”

 • Hoi Bou, Is het werkelijk waar dat de spoedwet uitgerekend op 9/11 covid-19 jaar na de aanslagen zal worden behandeld. Ik kan er geen bron voor vinden maar intrigerend samenvallend dit?

 • Kan iemand svp een bron hiervoor vinden. Ik kan de wet helemaal niet vinden op de site van de tweede kamer https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/wetsvoorstellen en ook op geen enkele andere manier. Ik snap er niets van. maar misschien kijk ik met mijn neus, dat gaat me wel meer slecht af?

 • Hier staat dat er geen debatten gepland zijn op 11-9: https://www.tweedekamer.nl/debat_en_vergadering?date=11-09-2020
  Maar wanneer hij wel behandeld wordt staat dus ook nergens volgens mij

 • Groene Wolf:

  In dit verband is deze video ook de moeite waard, want het begon toch allemaal om een dodelijk killer virus? Toch? Meningen doen er niet toe, de mijne ook niet. Laten we ons nu eens aan de feiten houden!
  https://www.youtube.com/watch?v=Ru2Ig4b9hQQ&feature=youtu.be

  BURGERFRONT Virussen? Bewijs? duurt 19 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Groene Wolf, volgens mij heeft Patrick Savalle dat al heel duidelijk uitgelegd:

  Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan? Patrick Savalle en Flavio Pasquino duurt 39 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Intussen rond het Binnenhof:

  “Waarom heeft dit virus nog een A-status?” – Binnenhof Report met Thierry Baudet duurt 8 minuten.

  Reactie van Fanta Cee:

  ‘De pandemie is wel degelijk vastgesteld. Dat heeft de WHO vastgesteld’
  Ja idd, en daar ligt ook het probleem. In 2009 is de definitie dermate aangepast dat de WHO zo ongeveer álles als ‘pandemie’ kan betitelen met verstrekkende gevolgen. En voila, nadat de definitie is aangepast kon men de varkensgriep als pandemie aanmerken. Hoe simpel denken politici én de WHO met al zijn (private) financiers, dat wij zijn?
  Het hele spel is zo doorzichtig dat het gewoon humoristisch is. In de kleuterschool zijn betere acteurs te vinden.

 • mr.drs.Bou:

  Kinderen zijn de slachtoffers van de Lockdown: Professor Doctor Wieland Kiess duurt 9 minuten en is Nederlands ondertiteld.

 • mr.drs.Bou:

  Justice Rising on 9/11 Truth – Richard Gage on The Corbett Report duurt 38 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  9/11 Predictive Programming, 100% Proof Of Foreknowledge duurt 27 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Nog meer voorkennis!

  EXCLUSIVE: Covid Vaccine Patent Warned of “Deliberate Coronavirus Release” 9 Month’s Before COVID-19 duurt 14 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Millions displaced by US combat since 9/11

  The wars the U.S. government has fought since the attacks of Sept. 11, 2001, have forced 37 million people — and perhaps as many as 59 million — from their homes, according to a newly released report from American University and Brown University’s Costs of War Project.

  Until now, no one has known how many people the wars have displaced. Indeed, most Americans are likely unaware that U.S. combat operations have taken place not only in Afghanistan, Iraq and Syria, but also in 21 other nations since President George W. Bush announced a global war on terror.

  Neither the Pentagon, the State Department nor any other part of the U.S. government has tracked the displacement. Scholars and international organizations, such as the United Nations refugee agency, UNHCR, have provided some data about refugees and internally displaced people (IDPs) for individual countries at war. But this data offers point-in-time counts rather than the cumulative number of people displaced since the wars started.

  • mr.drs.Bou:

   Caitlin Johnstone: Tens of millions of people displaced by the ‘War On Terror’, the greatest scam ever invented

   A new report from Brown University’s Costs of War project has found that at least 37 million people have been displaced as a result of America’s so-called “war on terror” since 9/11.

   That is a conservative estimate of a number that may actually be somewhere between 48 million to 59 million.

   That number, “at least 37 million”, happens by pure coincidence to be the exact same number of Americans reported to suffer from food insecurity because their government spends their wealth and resources killing and displacing people overseas.

   There is simply no doubt whatsoever that the “war on terror” does the exact opposite of what it purports to do in every conceivable way. This is an utterly and indisputably established fact.

   So why does it continue, then? Why is this mass-scale project of intervention and occupation not just continuing but actually escalating, despite the fact that we know beyond a shadow of a doubt that all it does is create more misery, displacement and terrorism?

   Easy: because that’s exactly what it’s designed to do.

   And the oil keeps flowing. And the money keeps stacking. And the beat goes on.

   We are ruled by monsters.

 • mr.drs.Bou:

  Out Of The Memory Hole: The Dystopian Thread From 9/11 To The COVID Hysteria

  For anyone old enough to have been alive and aware of the attacks of September 11, 2001 and of so-called COVID-19 in 2020, memory may serve to remind one of an eerie parallel between the two operations.

  However, if memory has been expunged by the work of one’s forgettery or deleted by the corporate media’s flushing it down the memory hole, or if knowledge is lacking, or maybe fear or cognitive dissonance is blocking awareness, I would like to point out some similarities that might perk one up to consider some parallels and connections between these two operations.

  The fundamental tie that binds them is that both events aroused the human fear of death.

  As with 9/11, there is ample evidence that the corona virus outbreak was expected and planned; that people have been the victims of a propaganda campaign to use an invisible virus to scare us into submission and shut down the world’s economy for the global elites. It is a clear case, as Peter Koenig tells Michel Chossudovsky in this must-see interview, that is not a conspiracy theory but a blatant factual plan spelled out in the 2010 Rockefeller Report, the October 18, 2019 Event 201, and Agenda 21, among other places.

 • mr.drs.Bou:

  Geopolitics of COVID – SOTT.net interview of Denis Rancourt 8 Sep 2020 duurt bijna 16 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity duurt 33 minuten

 • mr.drs.Bou:

  Escobar: From 9/11 To ‘The Great Reset’

  All along, the “War on Terror” – the actual decantation of the Long War – proceeded unabated, killing Muslim multitudes and displacing at least 37 million people.

  WWII-derived geopolitics is over. Cold War 2.0 is in effect. It started as US against Russia, morphed into US against China and now, fully spelled out in the US National Security Strategy, and with bipartisan support, it’s the US against both. The ultimate Mackinder-Brzezinski nightmare is at hand: the much dread “peer competitor” in Eurasia slouched towards the Beltway to be born in the form of the Russia-China strategic partnership.

  Something’s gotta give. And then, out of the blue, it did.

  A drive by design towards ironclad concentration of power and geoconomic diktats was first conceptualized – under the deceptive cover of “sustainable development” – already in 2015 at the UN (here it is, in detail).

  Now, this new operating system – or technocratic digital dystopia – is finally being codified, packaged and “sold” since mid summer via a lavish, concerted propaganda campaign.
  Watch your mindspace

  The whole Planet Lockdown hysteria that elevated Covid-19 to post-modern Black Plague proportions has been consistently debunked, for instance here and here, drawing from the highly respected, original Cambridge source.

  The de facto controlled demolition of large swathes of the global economy allowed corporate and vulture capitalism, world wide, to rake untold profits out of the destruction of collapsed businesses.

 • mr.drs.Bou:

  The 9/11 Attacks: Understanding Al-Qaeda & The Domestic Fall-Out From America’s Secret War

  With American military personnel now entering service who were not even alive on 9/11, this seems an appropriate time to reexamine the events of September 11, 2001 – the opaque motives for the attacks, the equally opaque motives for the counter-offensive by the United States and its allies known as the Global War on Terror, and the domestic fall-out for Americans concerned about the erosion of their civil liberties on the homefront.

  Wat dan volgt,is een historisch overzicht sinds de jaren ’80. Voor wie toen nog niet geboren waren, maar ook voor de mensen met een vaag geheugen. Wat ik mis, is het inzicht dat 9/11 een INSIDE JOB was.

  It’s worth noting that 9/11 was a massive intelligence failure on the part of the NSA and the CIA. Rather than being held to account, they had their powers massively expanded in the wake of the attacks. Maureen Baginkski very candidly said just weeks after the attacks, “You have to understand, 9/11 is a gift to the NSA…We are going to get all the money we want.”

  The PATRIOT Act was passed with virtually no oversight after 9/11. It has not been dialed back one iota since, despite the revelations of Edward Snowden. Snooping agencies like the NSA and CIA, who had their power severely curtained in the 1970s, now effectively have a blank check, both literal and figurative. This doesn’t even include the number of private security firms receiving big money from the federal government.

  De PATRIOT Act lag al klaar, voor dat die vliegende plofmoslims met hun 9/11 show kwamen! Het volgende artikel geeft meer zicht op de strategie van 9/11, CO2 en COVID: ANGST!

  From 9/11 To COVID-19: Nineteen Years Of Permanent “Emergency”

 • mr.drs.Bou:

  9/11 Was an Israeli Job

  How America was neoconned into World War IV

  Technical impossibilities

  September 13, 2020 “Information Clearing House” – Thanks to courageous investigators, many anomalies in the official explanation of the events of 9/11 were posted on the Internet in the following months, providing evidence that this was a false flag operation, and that Osama bin Laden was innocent, as he repeatedly declared in the Afghan and Pakistani press and on Al Jazeera.[1] The proofs of this appalling fraud have been accumulating ever since, and are now accessible to anyone willing to spend a few hours of research on the Web. (Although, while preparing this article, I noticed that Google is now making access to that research more difficult than it was five years ago, artificially prioritizing anti-conspiracy sites.)

  For example, members of Architects and Engineers for 9/11 Truth have demonstrated that it was impossible for plane crashes and jet fuel fires to trigger the collapse of the Twin Towers. Even Donald Trump understood this. In fact, speaking of “collapse” is perhaps misleading: the towers literally exploded, pulverizing concrete and projecting pieces of steel beams weighing several hundred tons hundreds of meters laterally at high speeds. The pyroclastic dust that immediately flooded through the streets, not unlike the dust from a volcano, indicates a high temperature mixture of hot gasses and relatively dense solid particles, an impossible phenomenon in a simple collapse. It is also impossible that WTC7, another skyscraper (47 stories), which had not been hit by a plane, collapsed into its own footprint at near free-fall speed, unless by “controlled demolition.”

  Testimonies of firefighters recorded shortly after the events describe sequences of explosions just before the “collapse”, well below the plane impact. The presence of molten metal in the wreckage up to three weeks after the attack is inexplicable except by the presence of incompletely burned explosives. Firefighter Philip Ruvolo testified before Étienne Sauret’s camera for his film Collateral Damages (2011): “You’d get down below and you’d see molten steel—molten steel running down the channelways, like you were in a foundry—like lava.”

  9/11 Where did the towers go? A Nuclear Meltdown? duurt 8 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Benghazi: The Forgotten “September 11th” Attack On The US Consulate In Libya

  If you say “September 11” most people automatically think of the attacks on the World Trade Center buildings and the Pentagon on September 11, 2001. What they probably don’t even remember happened on September 11, were the attacks on the United States Consulate in Benghazi, Libya, in 2012.

Laat een reactie achter