Archief
Artikelen

Op 2 juli 2020 werd Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de omstreden multimiljonair Jeffrey Epstein, gearresteerd. FBI-agenten pakten haar die morgen op in Bradford, in de staat New Hampshire. De FBI hield haar al een tijd in de gaten. De aanhouding verliep zonder problemen. Ze wordt verdacht van meineed en van het verleiden van een minderjarige tot seksuele handelingen. Ze werd niet op borgtocht vrijgelaten, omdat ze “extreem vluchtgevaarlijk” is. Ze zit nu in New York in de gevangenis en het proces tegen haar zal plaatsvinden in juli 2021, als ze dan ten minste niet reeds is gezelfmoord.

Inmiddels is er materiaal vrijgegeven waaruit blijkt met welke mensen het illustere duo Epstein-Maxwell op goede voet stond. Wie deden er mee aan het verkrachten van minderjarige meisjes? Het antwoord is schokkend, want deze criminele pedo-cirkel draaide rond wat we zouden noemen: “High society”. Het gaat om kringen waar heel veel geld in omgaat en het is vaak onduidelijk hoe de financiële lijnen lopen. Wie betaalt wie en voor wat? Een schitterend landhuis voor één dollar? Maar dan wel overal voorzien van verborgen camera’s! Het gaat dus niet alleen over pedo-seks, maar ook over heel veel geld.

Private Equity Billionaire Leon Black To Receive Subpoena Over Decades-Long Relationship With Jeffrey Epstein

Wie zijn de vrienden van Epstein? Wie deden er mee aan de orgieën waar een zeer kwade reuk omheen hangt? In de volgende reeks van documentaires wordt die vraag (gedeeltelijk) beantwoord.
KEVIN SPACEY: Kevin Spacey Fowler (South Orange (New Jersey), 26 juli 1959) is een Amerikaans acteur. Hij won een Academy Award voor beste mannelijke bijrol met zijn rol in The Usual Suspects en de Oscar voor Beste Acteur in American Beauty. Spacey heeft daarnaast meer dan 35 andere acteerprijzen gewonnen, waaronder een BAFTA Award en een Empire Award.

Beschuldigingen van seksuele intimidatie

In oktober 2017 beschuldigde acteur Anthony Rapp Spacey er in BuzzFeed News van dat hij in 1986, toen Rapp 14 jaar oud was en Spacey 26, ogenschijnlijk in dronken toestand, seksuele toenadering tot hem zocht en daarbij op hem ging liggen. Spacey reageerde dat hij zich de ontmoeting niet herinnerde, maar dat als hij zich gedroeg zoals Rapp beweerde, hij zich “gemeend verontschuldigde voor iets wat een erg ongepast dronken gedrag was.” Daarop verklaarde hij: “Ik heb relaties gehad met zowel mannen als vrouwen. Ik heb mannen liefgehad, en romantische ontmoetingen met mannen gehad gedurende mijn leven, en nu kies ik ervoor te leven als een homoseksuele man.” Deze gelijktijdige coming-out als homoseksueel kwam hem op zware kritiek te staan omdat het werd gezien als afleidingsmanoeuvre.

Sinds Rapp naar voren is getreden, zijn er diverse beschuldigingen tegen Spacey uitgesproken van seksueel ongepast gedrag in de afgelopen vijfendertig jaar; minstens acht personen hebben de acteur beschuldigd van aanranding.

Friends of Epstein (Part 1): KEVIN SPACEY duurt ruim 8 minuten.

En dan prins Andrew, dat is wel ultra HIGH sociëty! Zijn oude moedertje, de Queen of England etc., kreeg nog net geen hartaanval toen ze het hoorde, maar de prins is nu niet langer welkom op Buckingham Palace. Uiteraard ontkende Andrew dat hij ook maar ooit bevriend was geweest met Epstein.

Friends of Epstein (Part 2): PRINCE ANDREW duurt bijna 7 minuten.

En ach ja, de Clintons, het duo Bill en Hillary. Hij ooit president van de Verenigde Staten en nee, hij had geen seks met Monica Lewinsky, maar toch, hij had wel seks met Monica Lewinsky. Koning, keizer, admiraal, liegen doen ze allemaal! En Hillary die na de moord op kolonel Gadaffi van Libië vrolijk uitriep: “We came, we saw, he died! Hihihihi…” Maar ze kan slecht tegen haar verlies, want ze werd verslagen door Donald Trump en ze háát Trump nog steeds.

Friends of Epstein (Part 3): THE CLINTONS duurt bijna 8 minuten.

En dan LESLIE WEXNER, wie is dat nou weer?
Geboren: 8 september 1937 (82 jaar), Dayton, Ohio, Verenigde Staten
Echtgenote: Abigail S. Koppel (geh. 1993)
Vermogen: 4,8 miljard USD (2020)
Kinderen: Sarah Wexner, David Wexner, Hannah Wexner, Harry Wexner
Zus: Susan Wexner
Ouders: Bella Cabakoff, Harry Wexner

Jeffrey Epstein association

Wexner had a close relationship with Jeffrey Epstein that began in the 1980s and continued until at least 2007. He was the primary billionaire client of Epstein, a financier that claimed to only work with clients with a net worth of one billion USD or greater. Epstein became Wexner’s financial manager in 1987. Wexner purchased the New York property, the Herbert N. Straus House, in 1989 and later transferred it to Epstein in the mid-1990s following his marriage to Abigail. In July of 1991, Wexner granted Epstein power of attorney and also instated him as a trustee on the board of the Wexner Foundation.

Wexner has been accused of failing to take action when complaints were raised against Epstein, including after executives of L Brands reported (in the mid-1990s) that Epstein was abusing his power and connection to Wexner by posing as a recruiter of Victoria’s Secret models. The artist Maria Farmer contacted local and federal authorities about an assault she allegedly endured by Epstein and Ghislaine Maxwell while working as an artist-in-residence on Wexner’s Ohio property in 1996. Within a year of Farmer’s complaint, the actress Alicia Arden filed a police report in Los Angeles detailing that Epstein had misrepresented himself as a recruiter for Victoria’s Secret prior to another alleged assault.

In early 2006, Epstein was charged in Florida with “multiple counts of molestation and unlawful sexual activity with a minor.” The New York Times reported that it was 18 months after the charges were raised that Wexner cut his ties to Epstein.

Tot zover Wikipedia en dan nu het verhaal van Maria Farmer over Epstein en Wexner:

Friends of Epstein (Part 4): LESLIE WEXNER duurt ruim 9 minuten.

En wie is ALAN DERSHOWITZ?
Geboren: 1 september 1938 (81 jaar), New York City, New York, Verenigde Staten
Echtgenotes: Carolyn Cohen (geh. 1986), Sue Barlach (geh. 1959–1975)
Opleiding: Yale Law School (1962), Brooklyn College (1959)
Kinderen: Ella Dershowitz, Elon Dershowitz, Jamin Dershowitz
Hij begon zijn carrière als docent aan de Harvard Law School, waar hij in 1967, op 28-jarige leeftijd, de jongste hoogleraar in de geschiedenis werd. Hij doceerde aan Harvard tot zijn pensionering als leraar in december 2013.

Dershowitz was a member of the defense team for Harvey Weinstein in 2018 and for the impeachment trial of Donald Trump in 2020. He was a member of the legal defense team for Jeffrey Epstein, his personal friend, and helped to negotiate a 2006 non-prosecution agreement on Epstein’s behalf. Since late 2014, Dershowitz has been accused of participating in Epstein’s sex trafficking ring by having sex with a minor.

In de volgende video komt hij zelf aan het woord:

Friends of Epstein (Part 5): ALAN DERSHOWITZ duurt 5 minuten.

BILL GATES behoeft op BOUblog geen verdere uitleg, maar de volgende video bevat een duidelijk overzicht met wat extra details.

Friends of Epstein (Part 6): BILL GATES duurt 26 minuten.

DONALD TRUMP is beslist geen vriend van Bill Gates en evenmin van Jeffrey Epstein. De eerste wordt door hem gedwarsboomd en met de laatste wil hij niets meer te maken hebben. Er circuleert echter een foto van Trump en Epstein samen met een jonge vrouw. En er is een korte video van hetzelfde feest. Het gaat dan om materiaal uit 1992!

New Tape Shows Donald Trump And Jeffrey Epstein At Mar-A-Lago Party In 1992

In de laatste aflevering van de Friends of Epstein gaat het over de relatie tussen Trump en Epstein. Ze kennen elkaar wel, het waren zelfs buren, maar vrienden? Dat zijn ze zeker niet. De video is wel heftig pro-Trump, vooral op het einde. Toch werpt het ook een warm licht op Trump, terwijl de Nederlandse media nooit een goed woord voor hem over heeft. In de VS lijkt alleen Tucker Carlson van Fox News onvoorwaardelijk achter de president te staan.

Friends of Epstein (Part 7): DONALD TRUMP duurt 45 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

10 Reacties op “Donald Trump en de vrienden van Jeffrey Epstein”

Laat een reactie achter