Archief
Artikelen

Kijk eerst eens rond op Trading Economics. Het GDP of Bruto Binnenlands Product van de meeste landen is gedaald. Alles staat rood, alleen China lijkt de dans te ontspringen, maar de Amerikaanse beurzen blijven stijgen. Heel eerlijk: ik snappernixvan! Maar ik ben dan ook geen econoom. Gerald Celente begrijpt het beter en hij is somber, zeer somber! Maar we zijn niet hier voor het goede nieuws, maar voor de waarheid. De toekomst lijkt een dystopie, tenzij de mensen zich massaal verzetten tegen deze Covid-1984 dictatuur.

De wekelijkse show van Celente gaat altijd over de krantenberichten van de week. Het is allemaal slecht nieuws, maar de kranten proberen alles wel zo te spinnen dat het toch een beetje goed nieuws lijkt. Celente trapt er niet in.

MONEY MOBS AND DRUG LORDS RULE duurt 25 minuten.

Gerald Celente is the Publisher of the Trends Journal, a weekly magazine analyzing global current events forming future trends. Our mission is to present Facts and Truth over hype and propaganda to help subscribers prepare for What’s Next in the increasingly turbulent times ahead.

In de volgende video praat Celente met KITCO, een grote handelaar in goud en zilver, over de stijgende prijzen van aandelen en de dalende waarde van de echte economie. Op de vraag of de verkiezingen in november daar iets aan kunnen veranderen, zegt Celente NEE. Joe Biden of Donald Trump, het maakt niet uit.

Kitco News is the world’s #1 source of metals market information. Our videos feature interviews with prominent industry figures to bring you market-affecting insights, with the goal of helping people make informed investment decisions.

Gerald Celente: markets about to implode, crime rate to spike duurt 18 minuten.

The stock market does not reflect the economic reality, and this overdue correction can be expected as soon as this fall, said Gerald Celente, publisher of The Trends Journal.

“I believe, September or October, we’re going to see the markets unravelling the way they should. There’s actually no reason for them to be going up, only a few stocks should be going up and the whole thing should be breaking apart,” Celente told Kitco News. “When the winter starts coming back in, people start getting real again.”

De toekomst ziet er bepaald niet zonnig uit. De economie trekt waarschijnlijk niet meer aan. Volgens Celente wordt het de komende maanden nog erger. In de VS ontvluchten de rijkere mensen de grote steden, terwijl de minder bedeelden met rellen de binnensteden afbranden omdat Black Lifes Matter. Laten we maar hopen dat het in Nederland rustig blijft…

👉Gerald Celente Warns : What’s Coming Makes Me Feel Sad !! duurt 32 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

39 Reacties op “Gerald Celente over de economie van Covid-1984”

Laat een reactie achter