Archief
Artikelen

Op zaterdag 15 augustus j.l. was er opnieuw een massale demonstratie tegen de Corona Covid-19 maatregelen op het Malieveld in Den Haag. Het ging daarbij met name om de Noodwet die nu Spoedwet wordt genoemd, omdat deze draconische wet met spoed door de 2e Kamer wordt geloosd. De wet wordt a.s. donderdag 20 augustus vanaf 13.00 uur in de 2e Kamer besproken, waarna er begin september over zal worden gestemd. Mocht deze wet worden aangenomen, dan leven we voortaan in een gezondheidsdictatuur!

We kunnen dan gedwongen worden getest met de onbetrouwbare PCR-test, waarna niet alleen de positief geteste persoon tot quarantaine wordt gedwongen, maar ook alle mensen met wie deze persoon onlangs contact heeft gehad. Met onze gezondheid heeft deze wet niets te maken, zoals ook blijkt uit het verbod op het veilige en goedkope geneesmiddel Hydroxychloroquine, dat samen met zink (en soms met het antibioticum Azithromycine) in de meeste gevallen leidt tot een spoedig herstel van de Covid-19 griep.

De Noodwet of Spoedwet heeft slechts te maken met farmaceutisch kapitalistisch fascisme, dus veel geld (!) en gezondheidsdwang. Deze wet geeft dictatoriale bevoegdheden aan de Minister van Volksgezondheid. De anderhalve meter, nu nog een maatregel die volgens de Grondwet niet door straffen kan worden gehandhaafd, wordt dan tot WET en de boete bedraagt niet langer 390 euro, maar 440 euro. Geven wij elkaar “illegaal” een hand, dan kost dat ons volgens deze Spoedwet 880 euro. De wet is “tijdelijk”, maar kan door de minister steeds met twee maanden worden verlengd. Ook kan de minister naar eigen inzicht publieke gelegenheden zoals theaters, scholen, musea en bibliotheken sluiten op het moment dat dit hem belieft, zogenaamd omdat daar iemand de Covid-19 griep heeft. Demonstraties worden vrijwel onmogelijk en onze Grondwet wordt met voeten getreden. Verder krijgen burgemeesters verregaande bevoegdheden, zonder enige inbreng van de gemeenteraad. We hebben in Amsterdam en Rotterdam reeds kunnen zien waar dit toe leidt: mondkapjesplicht.

Dit wetsvoorstel heeft tot op heden niet geleid tot een motie van wantrouwen tegen het Kabinet, hoewel dat terecht zou zijn. Er is vrijwel geen verzet vanuit de 2e Kamer. De kans is dan ook niet denkbeeldig dat deze wet wordt aangenomen, waarna we voortaan verder leven in een zogenaamd “gezonde” fascistische dictatuur!

Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle: Speech Bas Filippini duurt ruim 11 minuten.

Deze speech van Bas Filippini is een gerichte oproep aan de beide parlementen in Den Haag om de aanstaande noodwet NIET goed te keuren. Tevens heeft hij een aantal concrete aanbevelingen om in gesprek te gaan.
Enkele argumenten:
De noodwet heeft geen legitiem doel. Het is disproportioneel en staat niet in verhouding tot wat er cijfermatig aan de hand is.
Het is een wet waarin het parlement zichzelf en de democratie buiten spel zet.
De criteria van de wet zijn subjectief, zonder zuivere criteria, met absurd hoge boetes.

Bas Filippini is voorzitter van Stichting Privacy First.

En dan de demonstratie op de Dag van Verbinding. De sfeer op het Malieveld was weer gemoedelijk, al werden er pittige uitspraken gedaan door de verschillende sprekers. Bij deze een paar voorbeelden, te beginnen met de Jurist en activist van Viruswaarheid Jeroen Pols:

Demonstratie Malieveld – 15 augustus 2020 duurt 27 minuten.

Demonstreren op het Malieveld tégen het Corona beleid. Dit keer -zoals de organisatie zei- door 40 groepen samen georganiseerd. In deze video een impressie, de toespraak van Jeroen Pols op het podium en interview over de rechtszaken van Viruswaarheid.

En dan de jurist Sven Hulleman met een indrukwekkende flashback naar de bevrijding van Nederland en Nederlands Indië 75 jaar geleden. We dachten daarna dat het fascisme was verslagen en dat we voortaan in een vrij land zouden leven. Maar het fascisme is terug onder het mom van gezondheid. Sven Hulleman roept wetshandhavers op om hun plicht te doen en de Grondwet te handhaven!

Dag van Verbinding: Brief aan de handhavers van de wet duurt 16 minuten.

Zaterdag 15 augustus werd dit jaar omgedoopt tot Dag van Verbinding, een dag waarop het Malieveld in Den Haag wederom volliep met mensen die weigeren zich neer te leggen bij de maatregelen die hen worden opgelegd door de overheid om het coronavirus te bestrijden. Twijfels over statistieken, effectiviteit én intenties leven onder een groot deel van de bevolking en in plaats van een gezond en open debat krijgen kritische vragen en tegengeluiden te maken met hoongelach en censuur, terwijl de ingrijpende en buitenproportionele spoedwet nog altijd op de loer ligt.

Sven Hulleman was ook uitgenodigd om te komen spreken op deze dag en maakte voor eens een uitzondering op zijn bezwaar tegen demonstraties om met het aanwezige publiek deze onderbelichte dag van 75 jaar geleden te herdenken en een brief voor te lezen aan de handhavers van het gezag.

Het lijkt de bedoeling van deze regering om het vaccin min of meer verplicht te maken, door het te verbinden aan een soort vaccinatiepaspoort. Zonder dat paspoort heeft men dan geen toegang tot de meeste maatschappelijke activiteiten, zoals school, werk, reizen en bezoek aan evenementen. Er wordt zelfs gespeculeerd over een in te spuiten microchip, waarmee men middels 5G iedere beweging van de gevaccineerde persoon kan volgen (en verbieden!). Niet alleen is dat een afschuwelijke dystopie, maar het blijkt dat vaccinaties ook allerminst veilig zijn, terwijl de fabrikanten zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid voor gezondheidsschade.

Dag van Verbinding – Over Vaccinaties duurt ruim 19 minuten.

Op de Dag van Verbinding, gehouden op 15 augustus 2020 op het Malieveld in Den Haag, waren verschillende sprekers uitgenodigd. Voor duizenden demonstranten vertelde Anne-Marie van Raaij-Schouten, namens de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, het een en ander over vaccins. De (geheime) samenstelling en risico’s kwam ter sprake evenals de lakse houding van overheidsinstanties.

Het RIVM, dat nu zo ongeveer het beleid bepaalt, is nooit democratisch gekozen en het is evenmin een onafhankelijke instantie. Ze doen eigenlijk alles wat de corrupte WHO verlangt. Ze bevorderen het gebruik van vaccins tegen allerlei kinderziektes en ze houden de vaccinatieschade onder de pet! Dat vaccinaties niet veilig zijn, is bij het RIVM wel degelijk bekend.

Dag van Verbinding Deel 3 met Nelleke Bakker ex RIVM duurt 10 minuten.

Nelleke Bakker heeft jarenlang bij het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) gewerkt. Zij kreeg steeds meer verontrustende berichten over de vele vaccinaties die aan kinderen worden gegeven. Uit haar verhaal blijkt dat inenting kan leiden tot autisme en kanker.

Langs de zijlijn liep Tilasmi van de Ommekeer met een microfoon en camera rond. Hij interviewde verscheidene aanwezigen, waaronder Riepke Zeilmaker uit Friesland, maar ook twee voormalige verdedigers van recht en orde, oud Marechaussee en politieagent Abe Dijkstra en oud Marinier Frank Buhling. Deze reportage is helder en boeiend! Zowel Abe Dijkstra als Riepke Zeilmaker behoorden ook tot de sprekers op het podium, maar Abe was gedeeltelijk onverstaanbaar en Riepke kon ik niet vinden.

Interviews bij demonstratie Dag van de verbinding 2020 duurt een uur.

Stop de Noodwet! Handen af van onze Grondrechten!

In gesprek met deelnemers en organisatoren van de Dag van de verbinding op het Malieveld. De demonstratie tegen de spoedwet die onze grondrechten onder voorwaarden gaat stellen.
Vragen over de wetenschappelijke grond voor de noodwet, de lockdown, de 1,5 meter maatschappij, mondkapjes of het komende Corona vaccin.

De kernvraag is; hoe ernstig is de situatie en hoe bereiken we de rest van Nederland?

Verder was er een live stream op de Facebook pagina van Virus Waarheid, die ruim 4 uur duurde. Inmiddels staat deze online. Ik heb er wat fragmenten uitgevist, maar niet vier uur lang alles bekeken. Helaas is het geluid niet altijd even best.

Dag van Verbinding – 15/08/20 – Den Haag, Malieveld – VirusWaarheid duurt 4 uur en 7 minuten.

Met o.a: SVEN HULLEMAN, SANDER COMPAGNER, NELLEKE BAKKER, BAS FILIPPINI, JEROEN POLS, ANNE-MARIE VAN RAAIJ-SCHOUTEN, EVERT MOUW

Wie ik heb gemist op deze Dag van Verbinding, is Robert Jensen. Hij is fel tegen de lockdown en de Corona maatregelen. Hij spreekt ook een groot deel van de bevolking aan. Zijn show begint weliswaar altijd een beetje lawaaiig, maar hij gebruikt geen moeilijke woorden en legt het resultaat van de maatregelen in simpele termen uit. Daarom tot slot de meest recente aflevering van de Jensen show. Deze is zeer informatief!

NEDERLAND IN DE BRAND – DE JENSEN SHOW #203 duurt 32 minuten.

Als je in februari had gezegd dat Nederland eruit zou zien zoals nu, werd je voor gek verklaard.

Nog even dit nieuws uit de nieuwsbrief van Viruswaarheid:

Zondag 23 augustus: ‘Samen voor Vrijheid’ op het Malieveld in Den Haag

Op zondag 23 Augustus is er een manifestatie voor de vrijheid op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door staopvoorvrijheid.nl
Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een inspirerend programma. Kijk voor meer info op de website.

Zaterdag 29 augustus: Kom naar Berlijn voor de grootste vrijheidsmanifestatie van Europa

Op 29 augustus aanstaande zal er een grote manifestatie plaatsvinden in Berlijn. Berlijn nodigt Europa uit om samen op te staan voor vrijheid. Wij weten dat er al veel Nederlanders van plan zijn om die kant op te gaan. In Duitsland staan al weken de straten vol en de 29ste zal groots en bijzonder worden. Zien we jou daar?

Wir fahren nach Berlin!

Vorige week kondigden we al aan dat de organisatie ‘Honk for Hope’ busreizen organiseert naar Berlijn voor de demonstratie op zaterdag 29 augustus.

Inmiddels hebben er al veel boekingen plaatsgevonden en hebben we al een bevestiging gekregen dat enkele routes vanuit Nederland definitief zullen worden gereden.

Uiteraard zijn er nog veel meer plekken beschikbaar.
Wil je mee? Klik HIER voor alle instructies en voorwaarden. Let op: Om de coördinatie optimaal te laten verlopen is het handig als je zo vroeg mogelijk boekt, het liefste vóór zaterdag 22 augustus.

Meer informatie omtrent het programma zal binnen een week voor de demonstratie bekend worden gemaakt.
De sleutel der bevrijding ligt uiteindelijk in Berlijn.
Als Merkel valt, valt Rutte ook.

Daarom verenigen we ons met onze Europese broeders en zusters uit Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië en nog veel meer landen om samen onze vrijheid terug te pakken.

We hopen jullie allemaal te zien in Berlijn op
29 augustus!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

40 Reacties op “Dag van Verbinding op het Malieveld in Den Haag”

 • mr.drs.Bou:

  Politiegeweld en de media: Dit is de waarheid die u niet mag zien! duurt 12 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  De clip die je elke dag weer moet zien! Erik van Goor rant 5 minuten over ‘gekwetste ambtsdragers’. duurt 5 minuten.

  Clip uit het laatste mediapanel van Blue Tiger Studio: Erik van Goor rant vijf minuten lang over de teloorgang van alle mogelijke rechtstatelijkheid: bij politici, bij bestuurders en bij journalisten. “Deze mensen staan zover af van het leven wat ze ontgroeid zijn, ze reageren alleen nog maar ‘gekrenkt’ op letterlijk elk signaal uit het volk, het leven zelf, wat ze zouden moeten dienen!”

 • yvonne:

  Ex-marechaussee en ondernemer Abe Dijkstra in gesprek met Rick Kuitems.

  Abe Dijkstra spreekt zich uit over de huidige politiecultuur. Abe spreekt politie aan op haar verantwoordelijkheid en waarschuwt dat de politie over minder potentieel geweld beschikt dan specifieke groepen binnen de bevolking. Abe wijst op het feit dat de politie ook onderdeel van de bevolking is. Dat wat het volk wordt aangedaan wordt ook hen aangedaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=temaMq4pKWk

 • Groene Wolf:

  Overal breek te pleuris uit tegen kindermisbruik en kinderhandel. #savethechildren. Beelden uit Manchester (Eng)
  https://www.youtube.com/watch?v=KlB6gdOz-jw

 • mr.drs.Bou:

  Toespraak Willem Engel op De Dag van De Democratie duurt 23 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  ‘Grootschalig testen om te zwendelen’: Willem Engel en Ramon Bril duurt 30 minuten.

 • Groene Wolf:

  Vandaag mega demonstatie in Berlijn. Miljoenen demonstranten verwacht, ook uit het buitenland, ook Nederlanders en Robert Kennedy Jr.
  Hier een inleidend betoog van de Duitse wetenschapper Barbara Kahler. Veel luistergenot!
  https://www.youtube.com/watch?v=yIGw4Ze_Xho

  BK9 Demonstrieren bis zur Rettung! Barbara Kahler 2020 8 28 duurt bijna 10 minuten.

 • Groene Wolf:

  Robert Kennedy is nu in Berlijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=wM7NLlWZD5I

  Robert F Kennedy Jr in Berlin 28 aug 2020 duurt 18 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Uit Berlijn Willem Engel met het laatste nieuws duurt 17 minuten.

  Na de massale demonstratie in Berlijn, waarbij ook vele Nederlanders aanwezig waren, was Willem Engel live via Facebook. Met de laatste berichten en het beantwoorden van enkele vragen.

  De petitie over het politieoptreden in Den Haag

  Die voor de Spoedwet/Noodwet

  Info op https://viruswaarheid.nl/ PAS OP: GEEN .com die is van het RIVM.

 • mr.drs.Bou:

  Verslagen van de demonstraties in Berlijn en Londen:

  Thousands rally against COVID restrictions in Berlin duurt 6 uur en 42 minuten.

  LIVE: Anti-COVID demonstration Berlin [29-8-2020] duurt 2 uur en 6 minuten.

  ‘Unite for Freedom’ protest in London duurt 4 uur en 58 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Een Duits verslag van de demonstratie:

  Berlin Demo am 29. August 2020 – mehr als 1.000.000 Teilnehmer

  LIVE aus Berlin: Protest gegen die Corona-Politik duurt 11 uur en 16 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Robert F. Kennedy, Jr. Speaks at Berlin Rally for Freedom & Peace

  Speech Robert F. Kennedy Jr. in Berlin (Nederlands ondertiteld)

 • yvonne:

  De Audiokrant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaan er ook alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening. Dit geluid is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking.

  Om dit geluid te versterken maakt Niels regelmatig een overzicht van verschillende kanalen (websites, YouTubekanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de reguliere media. Zo krijg je een mooi overzicht van onafhankelijk nieuws in Nederland. In de derde editie praat hij met Rob Vellekoop van Dlmplus, Patricia Mensink van Alwareness TV en Jeroen Arents van OPN. Veel luisterplezier!

  https://www.dlmplus.nl/2020/08/30/audiokrant-van-niels-lunsing/

 • mr.drs.Bou:

  Een prachtig artikel van EllaSter:
  Berlijn: Massale opkomst bij demonstraties en boosheid op de mainstream media.
  Met een overzicht van heel veel twitters, met foto’s en filmpjes, en daarbij de onwaarachtige manier waarop de media deze vreedzame demonstraties verslaat.

 • yvonne:

  ‘Mark Rutte, we doen aangifte tegen jou wegens dood door schuld, manipulatie van de bevolking, machtsmisbruik, bedreiging en terrorisme met het coronabeleid dat je voert. Was getekend: Pedro Kuit, van ‘Doe Zelf Normaal’.

  https://www.youtube.com/watch?v=g6Wae0bFB6A

  DOE ZELF FF NORMAAL – Strafaangifte tegen Mark Rutte en de Demonstratie in Berlijn duurt een uur en 17 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Gisteren was er weer een demonstratie in Den Haag, maar demonstreren mocht alleen op het Malieveld. Het aantal politieagenten was bijna nog groter dan het aantal demonstranten.

  Stop Spoedwet Demo Den Haag we zitten uur vast in Politie Ring zonder reden, we deden niks (meer)

  Ook werd er iemand opgepakt, waarbij het zeer onduidelijk was waarom!

  STANLEY TER HAAR WORDT OPGEPAKT! – 04/09/20

 • mr.drs.Bou:

  NY Times : “Extreme Right Wing” Robert Kennedy Jr duurt 14 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  demonstratie in Den Haag op Prinsjesdag 2020 duurt 27 minuten.

  Potkaars podcast

  De Koning zei op 4 mei 2020 op een lege Dam in Amsterdam ‘het minste wat we kunnen doen is niet normaal maken wat niet normaal is’. Maar op Prinsjesdag 2020 hield hij zijn troonrede zonder gouden koets, zonder Ridderzaal maar in de oude kerk waar de Staten Generaal deed alsof het anderhalve meter uit elkaar zitten de normaalste zaak van de wereld is.

  Ondertussen werd er gedemonstreerd aan de Koekamp in Den Haag tégen dat nieuwe normaal en voor burgerrechten. Ik sprak er een paar van de demonstranten. Verslag van politiegeweld op 21 juni, uitleg van waar voor gedemonstreerd wordt en hoe het -volgens de organisator tot een oplossing komt: ‘dat onder andere Hugo de Jonge, Mark Rutte en Ferd Grapperhaus voor een tribunaal berecht gaan worden’.

Laat een reactie achter