Archieven

Artikelen

Dag van Verbinding op het Malieveld in Den Haag

Op zaterdag 15 augustus j.l. was er opnieuw een massale demonstratie tegen de Corona Covid-19 maatregelen op het Malieveld in Den Haag. Het ging daarbij met name om de Noodwet die nu Spoedwet wordt genoemd, omdat deze draconische wet met spoed door de 2e Kamer wordt geloosd. De wet wordt a.s. donderdag 20 augustus vanaf 13.00 uur in de 2e Kamer besproken, waarna er begin september over zal worden gestemd. Mocht deze wet worden aangenomen, dan leven we voortaan in een gezondheidsdictatuur!

We kunnen dan gedwongen worden getest met de onbetrouwbare PCR-test, waarna niet alleen de positief geteste persoon tot quarantaine wordt gedwongen, maar ook alle mensen met wie deze persoon onlangs contact heeft gehad. Met onze gezondheid heeft deze wet niets te maken, zoals ook blijkt uit het verbod op het veilige en goedkope geneesmiddel Hydroxychloroquine, dat samen met zink (en soms met het antibioticum Azithromycine) in de meeste gevallen leidt tot een spoedig herstel van de Covid-19 griep.

De Noodwet of Spoedwet heeft slechts te maken met farmaceutisch kapitalistisch fascisme, dus veel geld (!) en gezondheidsdwang. Deze wet geeft dictatoriale bevoegdheden aan de Minister van Volksgezondheid. De anderhalve meter, nu nog een maatregel die volgens de Grondwet niet door straffen kan worden gehandhaafd, wordt dan tot WET en de boete bedraagt niet langer 390 euro, maar 440 euro. Geven wij elkaar “illegaal” een hand, dan kost dat ons volgens deze Spoedwet 880 euro. De wet is “tijdelijk”, maar kan door de minister steeds met twee maanden worden verlengd. Ook kan de minister naar eigen inzicht publieke gelegenheden zoals theaters, scholen, musea en bibliotheken sluiten op het moment dat dit hem belieft, zogenaamd omdat daar iemand de Covid-19 griep heeft. Demonstraties worden vrijwel onmogelijk en onze Grondwet wordt met voeten getreden. Verder krijgen burgemeesters verregaande bevoegdheden, zonder enige inbreng van de gemeenteraad. We hebben in Amsterdam en Rotterdam reeds kunnen zien waar dit toe leidt: mondkapjesplicht.

Dit wetsvoorstel heeft tot op heden niet geleid tot een motie van wantrouwen tegen het Kabinet, hoewel dat terecht zou zijn. Er is vrijwel geen verzet vanuit de 2e Kamer. De kans is dan ook niet denkbeeldig dat deze wet wordt aangenomen, waarna we voortaan verder leven in een zogenaamd “gezonde” fascistische dictatuur!

Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle: Speech Bas Filippini duurt ruim 11 minuten.

Deze speech van Bas Filippini is een gerichte oproep aan de beide parlementen in Den Haag om de aanstaande noodwet NIET goed te keuren. Tevens heeft hij een aantal concrete aanbevelingen om in gesprek te gaan.
Enkele argumenten:
De noodwet heeft geen legitiem doel. Het is disproportioneel en staat niet in verhouding tot wat er cijfermatig aan de hand is.
Het is een wet waarin het parlement zichzelf en de democratie buiten spel zet.
De criteria van de wet zijn subjectief, zonder zuivere criteria, met absurd hoge boetes.

Bas Filippini is voorzitter van Stichting Privacy First.

En dan de demonstratie op de Dag van Verbinding. De sfeer op het Malieveld was weer gemoedelijk, al werden er pittige uitspraken gedaan door de verschillende sprekers. Bij deze een paar voorbeelden, te beginnen met de Jurist en activist van Viruswaarheid Jeroen Pols:

Demonstratie Malieveld – 15 augustus 2020 duurt 27 minuten.

Demonstreren op het Malieveld tégen het Corona beleid. Dit keer -zoals de organisatie zei- door 40 groepen samen georganiseerd. In deze video een impressie, de toespraak van Jeroen Pols op het podium en interview over de rechtszaken van Viruswaarheid.

En dan de jurist Sven Hulleman met een indrukwekkende flashback naar de bevrijding van Nederland en Nederlands Indië 75 jaar geleden. We dachten daarna dat het fascisme was verslagen en dat we voortaan in een vrij land zouden leven. Maar het fascisme is terug onder het mom van gezondheid. Sven Hulleman roept wetshandhavers op om hun plicht te doen en de Grondwet te handhaven!

Dag van Verbinding: Brief aan de handhavers van de wet duurt 16 minuten.

Zaterdag 15 augustus werd dit jaar omgedoopt tot Dag van Verbinding, een dag waarop het Malieveld in Den Haag wederom volliep met mensen die weigeren zich neer te leggen bij de maatregelen die hen worden opgelegd door de overheid om het coronavirus te bestrijden. Twijfels over statistieken, effectiviteit én intenties leven onder een groot deel van de bevolking en in plaats van een gezond en open debat krijgen kritische vragen en tegengeluiden te maken met hoongelach en censuur, terwijl de ingrijpende en buitenproportionele spoedwet nog altijd op de loer ligt.

Sven Hulleman was ook uitgenodigd om te komen spreken op deze dag en maakte voor eens een uitzondering op zijn bezwaar tegen demonstraties om met het aanwezige publiek deze onderbelichte dag van 75 jaar geleden te herdenken en een brief voor te lezen aan de handhavers van het gezag.

Het lijkt de bedoeling van deze regering om het vaccin min of meer verplicht te maken, door het te verbinden aan een soort vaccinatiepaspoort. Zonder dat paspoort heeft men dan geen toegang tot de meeste maatschappelijke activiteiten, zoals school, werk, reizen en bezoek aan evenementen. Er wordt zelfs gespeculeerd over een in te spuiten microchip, waarmee men middels 5G iedere beweging van de gevaccineerde persoon kan volgen (en verbieden!). Niet alleen is dat een afschuwelijke dystopie, maar het blijkt dat vaccinaties ook allerminst veilig zijn, terwijl de fabrikanten zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid voor gezondheidsschade.

Dag van Verbinding – Over Vaccinaties duurt ruim 19 minuten.

Op de Dag van Verbinding, gehouden op 15 augustus 2020 op het Malieveld in Den Haag, waren verschillende sprekers uitgenodigd. Voor duizenden demonstranten vertelde Anne-Marie van Raaij-Schouten, namens de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, het een en ander over vaccins. De (geheime) samenstelling en risico’s kwam ter sprake evenals de lakse houding van overheidsinstanties.

Het RIVM, dat nu zo ongeveer het beleid bepaalt, is nooit democratisch gekozen en het is evenmin een onafhankelijke instantie. Ze doen eigenlijk alles wat de corrupte WHO verlangt. Ze bevorderen het gebruik van vaccins tegen allerlei kinderziektes en ze houden de vaccinatieschade onder de pet! Dat vaccinaties niet veilig zijn, is bij het RIVM wel degelijk bekend.

Dag van Verbinding Deel 3 met Nelleke Bakker ex RIVM duurt 10 minuten.

Nelleke Bakker heeft jarenlang bij het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) gewerkt. Zij kreeg steeds meer verontrustende berichten over de vele vaccinaties die aan kinderen worden gegeven. Uit haar verhaal blijkt dat inenting kan leiden tot autisme en kanker.

Langs de zijlijn liep Tilasmi van de Ommekeer met een microfoon en camera rond. Hij interviewde verscheidene aanwezigen, waaronder Riepke Zeilmaker uit Friesland, maar ook twee voormalige verdedigers van recht en orde, oud Marechaussee en politieagent Abe Dijkstra en oud Marinier Frank Buhling. Deze reportage is helder en boeiend! Zowel Abe Dijkstra als Riepke Zeilmaker behoorden ook tot de sprekers op het podium, maar Abe was gedeeltelijk onverstaanbaar en Riepke kon ik niet vinden.

Interviews bij demonstratie Dag van de verbinding 2020 duurt een uur.

Stop de Noodwet! Handen af van onze Grondrechten!

In gesprek met deelnemers en organisatoren van de Dag van de verbinding op het Malieveld. De demonstratie tegen de spoedwet die onze grondrechten onder voorwaarden gaat stellen.
Vragen over de wetenschappelijke grond voor de noodwet, de lockdown, de 1,5 meter maatschappij, mondkapjes of het komende Corona vaccin.

De kernvraag is; hoe ernstig is de situatie en hoe bereiken we de rest van Nederland?

Verder was er een live stream op de Facebook pagina van Virus Waarheid, die ruim 4 uur duurde. Inmiddels staat deze online. Ik heb er wat fragmenten uitgevist, maar niet vier uur lang alles bekeken. Helaas is het geluid niet altijd even best.

Dag van Verbinding – 15/08/20 – Den Haag, Malieveld – VirusWaarheid duurt 4 uur en 7 minuten.

Met o.a: SVEN HULLEMAN, SANDER COMPAGNER, NELLEKE BAKKER, BAS FILIPPINI, JEROEN POLS, ANNE-MARIE VAN RAAIJ-SCHOUTEN, EVERT MOUW

Wie ik heb gemist op deze Dag van Verbinding, is Robert Jensen. Hij is fel tegen de lockdown en de Corona maatregelen. Hij spreekt ook een groot deel van de bevolking aan. Zijn show begint weliswaar altijd een beetje lawaaiig, maar hij gebruikt geen moeilijke woorden en legt het resultaat van de maatregelen in simpele termen uit. Daarom tot slot de meest recente aflevering van de Jensen show. Deze is zeer informatief!

NEDERLAND IN DE BRAND – DE JENSEN SHOW #203 duurt 32 minuten.

Als je in februari had gezegd dat Nederland eruit zou zien zoals nu, werd je voor gek verklaard.

Nog even dit nieuws uit de nieuwsbrief van Viruswaarheid:

Zondag 23 augustus: ‘Samen voor Vrijheid’ op het Malieveld in Den Haag

Op zondag 23 Augustus is er een manifestatie voor de vrijheid op het Malieveld in Den Haag, georganiseerd door staopvoorvrijheid.nl
Van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een inspirerend programma. Kijk voor meer info op de website.

Zaterdag 29 augustus: Kom naar Berlijn voor de grootste vrijheidsmanifestatie van Europa

Op 29 augustus aanstaande zal er een grote manifestatie plaatsvinden in Berlijn. Berlijn nodigt Europa uit om samen op te staan voor vrijheid. Wij weten dat er al veel Nederlanders van plan zijn om die kant op te gaan. In Duitsland staan al weken de straten vol en de 29ste zal groots en bijzonder worden. Zien we jou daar?

Wir fahren nach Berlin!

Vorige week kondigden we al aan dat de organisatie ‘Honk for Hope’ busreizen organiseert naar Berlijn voor de demonstratie op zaterdag 29 augustus.

Inmiddels hebben er al veel boekingen plaatsgevonden en hebben we al een bevestiging gekregen dat enkele routes vanuit Nederland definitief zullen worden gereden.

Uiteraard zijn er nog veel meer plekken beschikbaar.
Wil je mee? Klik HIER voor alle instructies en voorwaarden. Let op: Om de coördinatie optimaal te laten verlopen is het handig als je zo vroeg mogelijk boekt, het liefste vóór zaterdag 22 augustus.

Meer informatie omtrent het programma zal binnen een week voor de demonstratie bekend worden gemaakt.
De sleutel der bevrijding ligt uiteindelijk in Berlijn.
Als Merkel valt, valt Rutte ook.

Daarom verenigen we ons met onze Europese broeders en zusters uit Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië en nog veel meer landen om samen onze vrijheid terug te pakken.

We hopen jullie allemaal te zien in Berlijn op
29 augustus!

40 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Alweer een petitie:
  Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede

  Maurice de Hond en veel burgers zijn helemaal klaar met het “dubieus” corona-gesjoemel door het RIVM.

  Wij

  kritische burgers

  constateren

  Het RIVM heeft gemorreld aan gegevens rondom coronaverspreiding in relatie tot ventilatie
  onafhankelijk onderzoeker Maurice de Hond eist dat de Tweede Kamer actie onderneemt.
  Betrokkenen moeten onder ede gehoord worden in de Tweede Kamer, vindt hij. Ook moet beslag worden gelegd op hun e-mails.

  en verzoeken

  Verhoor RIVM en alle betrokkenen onder ede hierover!

  Antwoord
 2. Anna

  Rypke Zeilmaker: Hugo de Jonge, je bent een mislukt mens! duurt 14 minuten.

  Rypke zeilmaker analyseert het Nederlandse Corona beleid.
  Hugo de Jonge en Mark Rutte plaatsen zich buiten de traditionele waarden gemeenschap die gebaseerd is op het Christendom en de klassieke filosofie. Dit zijn de pijlers van het westen en die hebben zij verlaten.
  Bij het Christendom gaat het over de liefde, de Goddelijke liefde en bij de klassieke filosofie gaat het om rede en logica.
  Qua bewijsvoering steken zij de middelvinger van de macht op. Qua wetenschappelijkheid en filosofie staan zij niet meer in onze waardegemeenschap en ook niet meer in de Goddelijke liefde van Jesus Christus.
  ZIJ PISSEN OVER HET KRUIS VAN CHRISTUS

  Hugo de Jonge met zijn zogenaamde CDA die alleen maar staat voor Communisme of Corporatisme.
  Hugo de Jonge moet zich schamen als mens! Als ik Hugo de Jonge was zou ik mezelf ophangen.Je bent een mislukt mens!

  https://www.youtube.com/watch?v=v278MzxIoUo

  Artikel op zijn website: https://www.interessantetijden.nl/2020/08/18/hugo-de-jonge-cda-is-een-mislukt-mens/

  Antwoord
 3. Anna

  De Nederlandse vertaling van EEN WERELD IN GEVAAR / Jaarverslag over wereldwijde voorbereiding voor noodsituaties op gezondheidsgebied / Global Preparedness Monitoring Board.
  Waar Sigrid Kaag vorig jaar ook haar handtekening heeft gezet.

  Op pagina 39 de volgende letterlijke tekst:

  “Voortgangsindicator(en) per september 2020
  De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan er één betrekking heeft op het opzettelijk loslaten van een dodelijke verwekker van luchtweginfecties”.

  Het rapport: https://succesboeken.nl/downloads/Nwbraug2032/NL%20rapport-gecorr.pdf

  Weet niet meer of ik met deze post in de herhaling ben gevallen;).

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  KINDEREN WORDEN DOOR SCHOOL ONTERECHT NAAR HUIS GESTUURD duurt 10 minuten.

  Eis directe opschorting SPOEDWET de Jonge! Welke kant kiest U? duurt 10 minuten.

  AAN WELKE KANT VAN DE GESCHIEDENIS KOMT U TE STAAN?
  Volgens de wet mag een SPOEDWET alleen worden ingevoerd als het voldoet aan bepaalde eisen. Één van die eisen is dat er geen werkend alternatief mag zijn. Hydroxychloroquine werkt extreem goed: 79% minder kans om te overlijden. Dit onderzoek levert het bewijs voor de absolute werking van HCQ: Lees het volledige artikel!
  Dr. Urso heeft $200.000 beloning uitgeloofd voor diegene die kan bewijzen dat HCQ NIET werkt. De beloning is nog niet opgehaald en zal ook nooit opgehaald worden. Wij vragen hierbij aan de experts/juiste personen om deze bewijsvoering bij de juiste personen neer te leggen en de voorgenomen spoedwet van 20 augustus aanstaande op te schorten.
  Wij hebben erg het idee dat hydroxychloroquine is getraineerd om vaccins (waarschijnlijk voor andere doeleinden) aan de man te krijgen.

  Met dank aan Ron Bakker voor de ondertiteling.

  Pieter Stuurman – Mindgame voor de Tweede Golf duurt 29 minuten.

  Antwoord
 5. janny

  Vandaag een goede vriend verloren door Covid-19. Inderdaad door. Vanwege een mailtje aan hem waarin ik hem waarschuwde met tekst en uitleg voor de voorgestelde noodwet van H. de Jonge met daarbij 2 youtube filmpjes over agenda 2021-2030 en event 201. Zijn zeer boze reactie was dat hij ‘deze bagger, mijn mail, zeer stuitend vond’, echter niet qua inhoud maar over het feit dat ik deze mail aan hem gestuurd had.
  Een groot complot theorie, verzonnen door een stelletje verzuurde mensen enz. enz.
  Ik had hem hoger ingeschat. Zo zie je dat Covid-19 ons op heel veel fronten wakker schudt.
  Tip; cafe weltschmertz agenda 21; de opmars naar een nieuwe wereldorde.
  Speciaal voor de complotdenkers!

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Samenvatting Persconferentie Coronavirus (18-08-20) duurt 3 minuten.

  reacties:

  Rutte heeft 20 ziekenhuizen gesloten in 3 jaar die GEK 1 PER GEMIDDELD 3 MAANDEN DIE MOORDENAAR WEG MET RUTTE !!!!

  Lange Frans 4 President.

  WWG1WGA!

  rutte2
  77.000 mensen ontslagen uit de zorg
  120 naar 130 en toen ineens 100 om verzonnen stikstofcrisis
  500 miljard verdwenen uit de pensioenfondsen
  529.000 immigranten binnen gehaald, nieuw record
  1000 euro voor elke Nederlander?
  1000 miljard aan onzinnige klimaatplannen
  AOW leeftijd versneld omhoog
  Armoede gestegen
  Basisadministratie modernisering mislukt en ruim 100 miljoen weggegooid
  Belastingdeals met multinationals
  Bezuinigd op politie, defensie en justitie
  Bilderbergconferenties
  Boeren en Nederlands eigen voedselvoorziening moeten kapot
  Bonnetjes Teeven/Opstelten
  BPM, brandstofprijzen en wegenbelasting omhoog
  BTW levensmiddelen en leidingwater omhoog
  Burgerdoden vergeten
  Chroom-6 kanker/astma/eczeem toeslagen
  Daklozen ruim verdubbeld
  Demminks kindermisbruik steunen
  Dividendbelasting affaire
  Energie wordt duurder
  Griekenland krijgt miljarden terwijl Roette zei: “Geen cent meer naar Griekenland”
  Groningers moeten stikken in hun aardbevingsschade
  IC-bedden gehalveerd
  Immigranten labelen als statushouders zodat ze onze huizen innemen
  Immigratiepact van Marrakesh steunen
  Lastenverzwaring
  Leger zonder materieel
  MH17 leugens
  Motorclubs schuld geven cokefabriek Amsterdam
  NWO Roette speech Europees Parlement op 13-6-18 “multilaterale wereldorde is in groot gevaar” wil meer geld naar Europa en bekent “klimaatdoelen zijn er alleen voor geopolitieke afhankelijkheid en economische kansen.”
  Oekraïne verdrag doorgedrukt
  Onderwijs bezuinigingen
  Orgaanroof gepleegd
  Parkeertarieven exorbitant omhoog, winkeliers moeten kapot
  Pensioenen niet geïndexeerd
  Politie 16000 zaken geseponeerd
  Rechtstaat kapot gemaakt
  Referendum afgeschaft
  RIVM fraude corona- en stikstofcijfers en het misbruik hiervan door Roette
  Schiphol uitbreiding
  Sleepwet doorgedrukt
  Stikstofcrisis is volgens Roette zijn grootste (verzonnen) ramp
  Terroristen gesteund met pick-up trucks, nachtkijkers, uniformen, satelliettelefoons, laptops, matrassen, rugzakken en camera’s
  Toeslagenaffaire
  Uitkeringsfraude Polen en Turken
  Verhuurdersheffing, huren omhoog, huurtoeslag omlaag (dubbele werking naar armoede)
  Verkiezingsbeloftes niet nagekomen
  Verzorgingshuizen gesloten
  Visserij moet kapot
  Vliegveld Lelystad debacle
  VVD record aantal afgetreden bewindspersonen
  Wilders proces
  WODC-affaire
  Ziekenhuizen failliet laten gaan
  Zorg privatisering, slechter en duurder wordende zorg
  Zorgverzekering omhoog
  Lockdown:
  – Schendt de rechten van de mens
  – Blijft lockdown verlengen terwijl piek 31-3 t/m 2-4 was
  – Momenteel 70.000 bedrijven failliet, doel is alle ZZP en MKB failliet
  – Dreigt met “oude leven komt nooit meer terug”
  – Wil 1,5 meter samenleving als “Het Nieuwe Normaal” (einde horeca en entertainment)
  – Stimuleert politiestaat en verraden van “overtreders”
  – Weigert talloze malen aanbod van leveranciers van mondkapjes om tekort te houden
  – Stuurt vliegtuig met hulpmiddelen naar China zodat we tekort en reden voor lockdown hebben
  – Blokkeert goedkope en direct beschikbare medicijnen zodat we reden voor lockdown hebben
  – WHO (Tedros en Bill Gates) krijgt alle macht zodat we in lockdown op vaccin moeten wachten
  – Stort geld naar NPO en kranten zodat hij een grote held blijft lijken
  – 5G uitrol
  – Massale bomenkap voor bereik 5G en voor biomassacentrales
  – Doordrukken EU-verwelkomingsgesprekken Albanië en Noord-Macedonië
  – Doordrukken stikstofregels (5 miljard extra weg tijdens coronacrisis)
  – Doordrukken vliegbelasting
  – 50 miljoen overgemaakt naar het corrupte WHO door De Jonge (vreemde Lady Gaga tweets)
  – 100 miljoen overgemaakt naar het corrupte WHO door Kaag terwijl WHO overal in opspraak is
  – 300 miljoen weggespoeld naar zwart gat Afrika door Kaag
  – WOB-verzoeken opgeschort om waarheid te verbergen

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Covid 19 test veelal Vals Positief! Profwielrenner gerepatrieerd na Vals Positieve test! duurt bijna 23 minuten.

  Cafe Weltschmerz

  Test NL massaal Covid 19 “VALS” Positief?! Dat is vraag als we de cijfers bestuderen van het RIVM en de Duitse labtests waaruit blijkt dat de RT-PCR test (covid 19 test) een specificiteit kent van tussen de 98 en 99,5 %. Uit de berekeningen blijkt dat er – sinds juni – op 100.000 geteste Nederlanders ca. 300 mensen positief testen en dat op een dergelijk groep tussen de 2000 en 1000 mensen valspositief testen. Daarmee vallen alle vermeende positieve tests dus in de foutmarge. Huisarts Martin Voerknecht licht deze getallen toe. Tevens spreken we profwielrenner Stand Godrie die voor niets uit Polen terugkeerde met zijn hele team t.g.v. een vals positieve corona test. Een drama voor de ploeg met de nodige schade en meteen een goed voorbeeld hoe discutabel en risicovol beleid maken is, op basis van deze testmethode.

  Zeg je Sociale Contract op! STOP DE SPOEDWET! duurt 7 minuten.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  We Worden In Angst Gehouden, ‘Pan de Paniek’ – George van Houts duurt 43 minuten.

  Potkaars podcast
  3,27K abonnees
  ‘Door de Bank genomen’ heeft iets gang gezet en dat gaan we opnieuw doen met ‘Pan de Paniek’.

  George van Houts vertelt over zijn nieuwe theatershow met de Verleiders, die een bijdrage gaat leveren aan de geestelijke gezondheid van Nederland.

  In gesprek met Rico Brouwer over hoe dat nou ging met Kom Plot, met stichting Ons Geld en hoe dat nou verder moet met politiek en met theater komend jaar.

  Ook in dit gesprek wat het RIVM er nou van vindt dat de NOS in het acht uur journaal zegt dat PCR positief geteste mensen besmettelijk zouden zijn en of mensen die zijn opgenomen zijn in het ziekenhuis ‘met corona’ ook corona hebben? Vlak voor het interview belde Rico Brouwer met het RIVM, in het interview antwoord op die vragen.

  Antwoord
 9. Groene Wolf

  https://mannenzaken.news/actueel/zaterdag-22-8-de-belangrijkste-demo-van-het-jaar/

  Zaterdag 22/8 de belangrijkste demo van het jaar

  Als er ergens niet over gedebatteerd hoeft te worden, dan is het wel over kinderhandel en kindermisbruik. Ik ga er van uit dat alle lezers van dit stuk dat volkomen met me eens. Alleen al de gedachte dat er andersdenkenden tussen zouden zitten, maakt me op voorhand al woest. Ik denk niet dat er een erger kwaad op de wereld bestaat, dan de handel in en de misbruik van kinderen. En toch, toch lijkt de aarde ten aanzien van al dit verschrikkelijks een andere baan te willen draaien. Eind juni las ik een bericht over een Duits pedonetwerk met maar liefst 30.000 (!) verdachten. Je zou toch denken dat deze zaak nauwlettend werd gevolgd in de media. Doodse stilte. En daarom is het zo goed dat Freedom For Children dit mega probleem in de wereld in het licht plaatst aanstaande zaterdag. Ik zoomde met initiatiefnemer Mercedes Löhnen.

  Antwoord
  • E

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Meinoud_Rost_van_Tonningen

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Florrie_Rost_van_Tonningen-Heubel

   ON TOPIC – dit keer zul je me hopelijk niet elimineren.

   Dank voor deze docu. Interessant!
   Zou handig zijn als je vermeldde wie /welke media hem gemaakt heeft. Ze illustreerde mooi de walgelijke hypocrisie en het opportunisme/conformisme van het Nl plebs van boven tot beneden (niet dat dat in de meeste landen anders zou zijn, is immers een gegeven van de menselijke natuur, maar je kunt die op heel boosaardige manier uitbuiten en daar zijn enkel de ‘ hogere respectabel machten’ toe in staat).

   Zoals ALTIJD in dit soort ‘ openhartige’ ‘ ontullellende’ docu’ s en -‘menten’ IN DIT LAND blijft EEN ding totaal onbesproken.
   En dat is de rivaliteit/competitie binnen de collaboratie beweging tussen de typische NSB aanhang van de Mussolini clown Mussert, en de veel en veel meer pro-Hitler zijnde kliek van Rost van Tonningen, die de eersten maar ‘ watjes’ vonden.

   En daarme het totale het totale taboe onderwerp en drama van de collaboratie van de officiële Nl autoriteiten en ht dito verzet met NAZI idee”en en praktijken.

   In het kader allicht van de tegenstelling Noord (protestants) en Zuid (katholiek) Nederland.

   Het is dat Noorden dat de officiële bevrijding heet te hebben plaatsgevonden, en de na oorlogse ‘ correctie’. zgn anti-nazi/totalitaire Politiek gestalte heeft gekregen.

   Uiteraard berust het taboe op dat onderwerp grotendeels op de ‘ rol’ van de vast haast totaal retard of minzamer gezegd: onwetende officiële autoriteiten uit die periode, met name ook het WILHELMINISCHE klukklukshuis. En de psychologische spagaat van de traditioneel protestantse Noord-Nederlandse autoriteiten en speciaal in verband daarmee van het Noord-Nederlandse ‘verzetshelden’ volk vanwege de (ook vast , een ‘ peetje tom’ en belhamels/onverschillig als hij was) grotendeels voor hem onbewuste rol in de geopolitieke context van die dagen die onze Prins ‘ speelde’ .

   Dat is een ‘ nationaal ‘ trauma dat NOIT besproken wordt. Maar nochtans zeer reel is. Als je de gevolgen van de onuitgesproken haat en verdeeldheid tussen katho’ s en Protest beziet. Waar veel van de naoorlogse criminaliteit en covert geweld een uitvloeisel van is, IN HEEL EUROPA en elders WEET IK

   Want dat heb ik onderzocht en onweerlegbaar beweze, voor wie het kan begrijpen. Dwz enkel lieden met de nodige historische kennis en TALENKENNIS.
   Die eerste wordt dus in deze docu weer eens verdonkeremaand. Dat is een chronische ziekte, m.n. ( wegens historische/ideologische ) redenen in DIT (hol) land.

   Zie voor de voor de hand liggende nogal schrale info daarover de bovenstaande wikipages.

   En leg verder de ‘ links’. Met de affaire Menten, de ‘ NVU’ , Gladio en haar zogenaamde tegenstanders in de vorm van de ‘ linkse’ Rockefeller kliek, de kouwe oorlog , de ‘ islamitische atombomb’ , de geopolitiek van het ‘ false flag’ ‘terrorisme’., AL QAIDA Etc. Alles gecoördineerd door onze ‘ bevrijders’ zoals bekend (?) via Neurenberg, operatie Paperclip, Cointelpro etc…En het grote geld daarachter, waar idd (een verwant drama en taboe) joden en vooral Isr sinds haar stichting – met de extreem rechtse hulp van ook de Nl ‘ christelijke’ lobby plus die van goedzakkerig naïef ‘ links’ een tragische doch dom funeste rol in spelen.

   Zie voor verder interessante historische info over dit alles ook zeldzame Nl’ se speelfilms als De Bende van Oss en Zwartboek.

   NB : die info heb ik inmiddels wijd en zijn verspreid EN VALT NIET MEER weg te Jorissen of polderen ze’ ma.

   SUCCES!

   PS: het lijkt me sterk dat je deze posting met goed fatsoen kunt verwijderen.
   Voor mijn ‘ L’ ouvert’ nog dit: je ken nog zulke mooie bedoelingen hebben, en nog zo ‘tragisch’ en heldhaftig klem zitten in heel deze shit. Maar weet dat ik ook van jouw ‘ politiek ‘ hoe nobel dan ook je hulp – EN jij weet bij uitstek : ik ken het historische opportunisme daarvan – geen slachtoffer wens te worden.
   Arrange-toi met je vijanden etc., faites vos choix. HIER geldt echt: wie niet voor mijn HEEL PERSOONLIJKE.en dus bescheiden vredelievende vrijheid en veiligheid is, is tegen mij, en dat zal ik je laten merken ook. WIE daar dan verder nog – God verhoede- het slachtoffer van moge worden.

   Ach!

   Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Hoe de volksgezondheid lijdt onder het coronabeleid: in gesprek met Kim van Oudenaarde duurt 20 minuten.

  Een Oorlog Reeds Verloren

  In dit derde deel van een reeks gesprekken met mensen uit de zorg gaat Sven aan tafel met Kim van Oudenaarde, arts in opleiding tot medisch specialist (radiologie). Zij vertelt over haar ervaringen sinds de uitbraak van het coronavirus en deelt de twijfels over de proportionaliteit van de maatregelen.

  Na een heftige periode aan het begin van de pandemie lijken deze namelijk al lang niet meer gerechtvaardigd en kunnen er grote vraagtekens gezet worden bij de wijze waarop behandelmethoden de kop worden ingedrukt ten faveure van het gedroomde vaccin. Van dichtbij heeft zij kunnen zien dat de schade die door het overheidsbeleid wordt veroorzaakt vele malen groter lijkt dan de impact van het virus zelf, wat haar er uiteindelijk toe heeft bewogen om ook naar buiten te treden met haar verhaal in de hoop dat anderen zullen volgen.

  Antwoord
 11. mr.drs.Bou

  Een stukje geschiedenis:

  Den Haag in de Tweede Wereldoorlog duurt 1 uur en 3 minuten.

  De dvd Den Haag in de Tweede Wereldoorlog geeft een indruk van de stad Den Haag in oorlogstijd. Authentieke archiefbeelden laten het dagelijks leven, de oorlogsschade en de bevrijding van de stad zien.

  Op deze historische dvd komt onder meer het leven in oorlogstijd aan bod, met een kijkje bij de bonnendistributie, opnames van de opening van centrale keukens in de stad en meer. Ook ziet u de verwoestingen in de wijk Bezuidenhout, beelden van de bevrijdingsparades en de terugkeer van koningin Wilhelmina na de oorlog.

  Deze dvd van ruim een uur bevat naast deze indrukwekkende archiefbeelden ook een programma waarin de oorlog in de rest van het land in vogelvlucht aan bod komt.

  Antwoord
 12. yvonne

  Oudere dame, komt uit de rolstoel, spreekt agenten aan, over het feit dat zij er voor de burgers horen te zijn en niet voor een kleine elite, krijgt daarom rake klappen met de wapenstok. Dit zien we allemaal niet in de MSM!

  https://www.youtube.com/watch?v=WdrwN_VNwJg

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Yvonne, ik probeer je reactie te bewerken en de video te embedden, maar dat lukt opeens niet meer. BOUblog is ook nogal traag. In september krijg ik hulp. Gelukkig maar. 😉

   OPN live reportage op locatie: Den haag 20 augustus 2020 duurt 27 minuten.

   Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  As COVID-1984 Accelerates Bill Gates Blames ‘Freedom’ For Spread of the Virus duurt 15 minuten.

  Recently Bill Gates gave an interview to the Rothschild partially owned Economist. In this interview, Gates was asked about how he views the U.S. response to the outbreak. His reply was…
  Aside from the high ‘risk money’ the US ponied up for vaccine research and development, he think the U.S. is doing a poor job overall.
  Gates proceeded to directly blame the poor response on lack of preparation, but also freedom. Yes Bill Gates blamed our freedoms for the spread of the virus.
  Bill Gates then went on to praise China’s authoritarian response and said, despite the fact that peoples rights were violated, China’s response was really amazing!
  This is right out of the 2010 Rockefeller Lock Step document that laid out a scenario for A world of tighter top-down government control and more authoritarian leadership.
  In this video report, we examine how we seem to be living out a scenario very similar to a Rockefeller Foundation document from a decade ago.
  We also explore several examples of how what was Ince considered to be basic, fundamental freedoms are being erased in response to this current crisis.
  At the end of the day, one must always ask… who benefits?

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Dit is een bijdrage van Yvonne, maar hij stond op de verkeerde plek:

  Training in hersenloze gehoorzaamheid, de woorden van Pieter Stuurman, ik had het niet beter kunnen verwoorden….

  Pieter Stuurman – Mindgame voor de Tweede Golf, podcast duurt 29 minuten.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  #23 Ab Gietelink I Burgemeester Halsema: Stop de Mondkapjesplicht! duurt 19 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën