Millie Weaver: What they don’t want you to know

Millie Weaver is een onderzoeksjournaliste voor Infowars, de site die wordt gerund door Alex Jones. Ze heeft een documentaire gemaakt over de schaduwregering van de Deep State: What They Don’t Want You To See. Deze zou dit weekeinde op YouTube in première gaan, maar enige uren daarvoor werden Millie Weaver en haar man gearresteerd. Het was wellicht de bedoeling om het verschijnen van de docu te voorkomen, maar dat is niet gelukt.

We weten natuurlijk niet hoe lang deze docu nog op YouTube blijft staan. Daarom plaats ik hem nu. Millie Weaver is openlijk een aanhangster van Donald Trump en ze wil de Deep State ontmaskeren. Ze is al jaren actief als reporter. Dit is haar YouTube Kanaal en dit is haar Facebook pagina.

De waarschuwing dat ze gearresteerd was, kwam van Spiro Skouras en daarna van Tony Heller, twee YouTube kanalen waarop ik een abonnement heb, maar er zijn er zeker meer!

Millie Weaver Arrested duurt bijna 4 minuten.

Journalist Millie Weaver was about to release what an expose of what she described as the plot against President Trump, and was just arrested at her home without explanation.

Breaking: Infowars Reporter Millie Weaver Arrested on Secret Indictment! duurt 6 minuten.

Today Infowars reporter, Millie Weaver was arrested at her home. There is a lot of speculation surrounding her arrest due to the timing.

Millie Weaver was getting ready to publish a documentary called ‘Shadow Gate’. The film showcases two whistleblowers who allege there is a secretive network of government contractors which consists of government and military insiders (both current and former) who have ‘back door’ access to intelligence agencies and all of the information that they collect on everyone including politicians and how this information is used to blackmail powerful people to control them.

The film also alleges that military psychological warfare programs are being used against the people primarily through the mainstream corporate media and social media to control the population.

One of the whistleblowers in the film Tore, who was recently suspended by twitter, believes Millie Weaver was arrested because of this film. Tore has posted the documentary in full to her YouTube channel.

Spiro contacted the Portage county sheriffs office and they confirmed Millie Weaver is in their custody. The sheriffs office also confirmed that she was served a secret indictment.

The charges Ms Weaver faces are tampering with evidence, obstruction of justice and domestic violence. The sheriffs office also confirmed she is being held without bond and will remain in custody over the weekend until she appears before a judge on Monday morning.

En dan nu de hele reportage van Millie Weaver, in grote haast, dus ik heb hem zelf nog niet helemaal bekeken. Wie hem kan downloaden: DOEN!!! Want hij kan snel weer zijn verdwenen. FREE MILLIE WEAVER!

What They Don’t Want You To See duurt een uur en 22 minuten.

Update maandag 17 augustus: Shadow Gate was inderdaad snel verdwenen van YouTube, maar hij staat nu op BitChute.

13 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Conservative Journalist Arrested & Jailed Ahead Of ‘ShadowGate’ Documentary Release

  Update: While weaver’s arrest appears to be for unrelated charges according to the Daily Dot…

  When speaking to the Daily Dot via phone Saturday morning, a Portage County Jail administrator said that Weaver is being charged with alleged “robbery, tampering with evidence, obstruction justice, and domestic violence.”

  When asked about the claim that Weaver was arrested for exposing the deep state, the administrator laughed. Conspiracy theorists believe a type of shadow government exists and is working to undermine President Donald Trump and his agenda.

  Meaww also reports Weaver’s husband was arrested.

  The plot, if not the confusion, in this case thickens in light of the fact that Weaver was set to release an 82-minute independent documentary, Shadow Gate, which, as they say, is ripped from the headlines. The two-minute trailer, which Weaver tweeted a link to on August 11, teases the film’s relevance to current events:

  The ObamaGate scandal only scratches the surface. . . Both parties are equally guilty in what should turn out to be an even bigger scandal. Shadow Gate the tactical and operational role the shadow government played behind the scenes carrying out the coup against President Trump.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  Op YouTube was de docu inderdaad snel verdwenen, maar niets verdwijnt helemaal van internet.

  Journalist Millie Weaver Arrested, Charged With ‘Burglary’, Just as She Releases ShadowGate Documentary Exposing Deep State Activities

  Weaver’s “arrest” at the couple’s home – which has yet to be confirmed by authorities – was initially reported by Infowars on Friday, shortly after the YouTube premiere of her documentary film ShadowGate. The film purports to expose the secrets of the massive ‘Deep State’ intelligence apparatus manipulating politics within the US and beyond its borders, based on the reports of two private intelligence whistleblowers.

  Comment: While we’re wondering if this is possibly some kind of stunt to generate publicity for Ms. Weaver’s documentary, we’ve watched the documentary and find that the two ‘intelligence sources’ she interviews seem to be legitimate.

  De docu is inderdaad een MUST SEE. Hij sluit aan bij het verhaal van Edward Snowdon over de spionage van de NSA, maar hij gaat verder. De persoonlijke gegevens verzameld door de NSA worden gedeeld met private bedrijven! De docu gaat snel en zit vol met verwijzingen naar andere publicaties, zoals foto’s en krantenkoppen. Hij is ook niet helemaal weg, maar staat nu op BitChute:

  ShadowGate The Documentary the Deep State Arrested Millie Weaver For Releasing duurt een uur en 22 minuten.

  MUST SEE, zeker voor de volgelingen van Q-Anon en Trump!!!

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Een goede uitleg en samenvatting van Shadow Gate staat bij Xandernieuws:

  Shadow Gate werd in de eerste 14 uur na uploaden al 468.000 keer bekeken, en verspreidde zich naar tal van andere kanalen. Ik heb hem ook bekeken, en kan bevestigen dat het er erg professioneel uitziet en aan de hoogste standaarden van onderzoeksjournalistiek voldoet. De zeer gedetailleerde, soms complexe informatie, waarvan overigens al veel op deze site is besproken, bevat elkaar overlappend bewijsmateriaal over de acties en plannen van de Deep State schaduwregering. (1)

  Een groot deel van de documentaire gaat over de diverse Deep State complotten die tegen Donald Trump werden gesmeed, met name de Russiagate hoax. Hier hebben wij de afgelopen jaren uitgebreid verslag over gedaan.

  ‘Twee klokkenluiders, (Navy intelligence contractor en linguïst) Tore en Patrick Bergy (cyber security, Army PSYOP programma ontwikkelaar), die als contractors intensief in de schaduwregering hebben gewerkt, zijn nu naar voren gekomen met onthullingen die de grootste tot op heden zouden kunnen zijn.’

  Uit de zeer gedetailleerde verslagen van Tore en Bergy blijkt dat informatie oorlogsvoering, vooral tegen de eigen bevolking, sinds de regering Obama het grootste speerpunt is geworden van de Amerikaanse en internationale Deep State elite. Mainstream media en social media worden werkelijke iedere seconde van iedere dag gemonitord, gecontroleerd, aangestuurd en gemanipuleerd.

  Antwoord
 4. Groene Wolf

  Vlak voor de verkiezingen schaft Trump de loonbelasting af, dus werknemers houden netto veel loon meer over. Mooie verkiezingsstunt, daarmee trek je veel stemmen!
  https://youtu.be/oymsIWoOatg

  Dave From X22: The Deep State Swan Song duurt 23 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Het YouTube kanaal van Millie Weaver: Millennial Millie is ook mooi.

  Deze is van ruim een jaar geleden:

  Something BIG Is Coming! duurt ruim 8 minuten.
  292.036 weergaven
  •27 jul. 2019

  En deze is van 11 augustus vorig jaar:

  Documentary: Love Trumps Hate duurt 44 minuten.

  Antwoord
 6. yvonne

  Hoe kan een corrupte massamoordenaar Directeur Generaal van de WHO zijn?
  Mensen als Mark Rutte, Hugo de Jonge en het RIVM werken samen met instanties als de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) die, onder andere, ook beslissen over onze gezondheid en de seksuele richtlijnen voor kinderen.

  Wat nou als die organisatie die over de wereldgezondheid gaat door en door corrupt is en ook nog eens wordt geleid door een massamoordenaar? Wat als hij lang niet de enige is binnen de WHO die een verleden heeft die het daglicht niet kan verdragen? Dit is dus het geval. En dat is geen geheim.

  Bekijk eerst deze korte video die wij in het Nederlands hebben ondertiteld voor u van het Duitse Kla.TV:

  https://commonsensetv.nl/hoe-kan-een-corrupte-massamoordenaar-directeur-generaal-van-de-who-zijn/

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Millennial Millie is duidelijk weer op vrije voeten. Ze ging kijken naar de plaats waar het debat tussen OMO Joe Biden en de Witte Reus. Ze is duidelijk voor TRUMP.

  Driving By The Presidential Debates In Cleveland is niet echt boeiend.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  Dit is pure komedie:

  Round 1 | Trump vs Biden in the presidential debate begint bij minuut 20. Daarna praten ze door elkaar, vallen elkaar in de rede en na 10 minuten kijken, schaterde ik het uit! 🙂 🙂 :-). De rest bekijk ik morgen wel. 😉

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Dit eerste presidentiële debat is zo’n zooitje! Er komen nog twee debatten, misschien dat het dan beter gaat. Bij deze een samenvatting:

  First Presidential debate highlights as Trump & Biden descend into uncontrollable row duurt bijna 7 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Allereerst even dit: omdat YouTube steeds meer video’s en zelfs hele kanalen verwijdert, ben ik lid geworden van https://www.bitchute.com/
  Het is even wennen en dat kost tijd, maar Millie Millennium staat ook nog steeds op YouTube (tot ook deze video’s weer verdwijnen!).

  Millie Weaver Exonerated! All Charges Dropped & Case Dismissed duurt 9 minuten.

  Shadow Gate 2.0 – Full Documentary duurt een uur en 32 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën