Archief
Artikelen

Ach, wat is het toch een mooi virus, dat Covid-19 Corona ding. Vindt u ook niet? Weliswaar heeft niemand dat virus ooit gezien, maar dat is nou juist zo prachtig: een onzichtbare vijand! De hele bevolking leeft nu al maanden in angst en het aantal besmette personen stijgt naarmate er meer mensen worden getest. Dat houd je immers toch: Zoekt en gij zult vinden, dus hoe meer je zoekt, des te meer je zult vinden. Maar deze besmette personen zijn helemaal niet ziek en ze zijn evenmin besmettelijk. Waar gaat dit dan over? Janet Ossebaard maakte reeds in april een documentaire over het fenomeen van de plotselinge uitbraak van deze onzichtbare volksvijand nummer 1. Deze docu werd gepubliceerd op 7 mei 2020.

Hoewel de docu al wat ouder is, bevat hij duidelijke beelden en een goede verhaallijn. Hij telt vier delen en Janet spreekt Nederlands. Op haar Bitchute kanaal staan de vier delen ook in het Engels, voor wie deze documentaire wil doorsturen aan buitenlandse vrienden.

Janet Ossebaard maakt deel uit van de Q-beweging, die denkt dat president Donald Trump de wereld zal redden uit de klauwen van de Amerikaanse Deep State. Dan zal er wereldvrede heersen, dat willen we allemaal graag. Janet Ossebaard is daarom optimistisch. Uiteraard is positief denken belangrijk, zeker in deze verwarrende tijden, maar al te positief is niet langer objectief. Te denken dat Trump de wereld kan veranderen, is volgens mij een beetje naïef.

Donald Trump moet het de komende maanden opnemen tegen de demente Democraat Joe Biden, die weigert om met Trump in debat te gaan. Hij verschuilt zich daarbij achter dat prachtige, gevaarlijke maar onzichtbare Covid-19 virus! In Donald Trump begin ik pas te geloven als hij in november wordt herkozen en in wereldvrede geloof ik zodra al het vuren is gestaakt. Maar optimisme is gezond, een goede remedie tegen de onzichtbare virus-vijand. Een betere remedie bestaat ook, maar die is helaas verboden! Het gaat dan ook niet om onze gezondheid, want Bill Gates wil de hele wereldbevolking prikken met een nog niet bestaand vaccin.

Mocht u toch de Corona griep krijgen, dan is hier het recept voor het verboden geneesmiddel. Zodra u ziek wordt, 5 dagen lang:
2 x per dag 200 mg Hydroxychloroquine (tegen reuma!!!)
1 x per dag 220 mg zinksulfaat (te koop o.a. bij het Kruidvat)
1 x per dag 500 mg Azithromycin (een antibioticum)
Meestal is men dan na 5 dagen genezen! Corona is geen medisch probleem, de politiek maakte er een levensgroot probleem van!

Deel 1 van een 4-delige documentaire over Covid-19 van Janet Ossebaard duurt 17 minuten.

Deel 2 duurt 17 minuten.

Deel 3 duurt 11 minuten.

Deel 4 duurt 44 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

21 Reacties op “Janet Ossebaard over de Covid-19 hype”

 • Tommo:

  Dank voor het recept.

  …Te denken dat Trump de wereld kan veranderen, is volgens mij een beetje naïef.
  Donald Trump moet het de komende maanden opnemen tegen de demente Democraat Joe Biden…

  geweldig!

  wanttoknow.nl
  heeft een deel van ‘THE TIMELINE’-video netjes vertaald.

  De laatste video:
  THE TIMELINE – Donald Trump, Q and The Great Awakening (1:35min)

  Deze video geeft duidelijk in woord en beeld de ‘overwinningen’ weer.

 • mr.drs.Bou:

  Tommo, deze video stond bij mij nog in de wachtrij. Guido van Want to Know geeft er een goede samenvatting van. Toch houd ik mijn bedenkingen, want na de Global Warming HOAX zien we nu de Global Cooling, hetgeen gepaard gaat met misoogsten. Daarom verwacht ik een wereldwijde hongersnood.
  Het is ook nog maar de vraag wie zal winnen, de demente papa Joe en zijn vieze vriendjes of de grote Donald. Het zijn immers allemaal slechts poppetjes op het Amerikaanse wereldtoneel.

  THE TIMELINE – Donald Trump, Q and The Great Awakening duurt een uur en 36 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Joe Biden heeft nu ook een Vicepresident gekregen: Kamala Harris. Ze is ZWART en een VROUW, dus helemaal perfect! Black Lifes Matter en Me Too. 🙂 En nu maar hopen dat hij haar naam kan onthouden. 😉

  • mr.drs.Bou:

   Dat wordt nogal een show, tot november: Trump de trompetter tegen de demente opa Joe en zijn nieuwe sidekick! 🙂

   Trump On Kamala: “She Was My Number One Pick”

   The President also noted that Harris’ own presidential campaign was a non-starter.

   “She did very, very poorly in the primaries as you know. She was expected to do well. She ended up at right around 2% and spent a lot of money.” Trump said.

 • mr.drs.Bou:

  Over de macht van Donald Trump ben ik minder optimistisch dan de volgelingen van Q. Dit is waar ik me zorgen om maak: HUNGER GAMES!

  States Secretly Stockpiling Food for Need Ahead – “To the Roof!” duurt ruim 8 minuten.

  Ook volg ik George Gammon voor een duidelijke (en vrolijke!) uitleg van de economische manipulaties. En ik volg Gerald Celente al jaren. Hij wordt steeds bozer op de politiek. Gisteren kwamen ze samen in deze video:

  Gerald Celente (Big Government, Future Of Liberty, Economic Trends!) duurt een uur en 9 minuten.

 • yvonne:

  Het meisje wees erop dat de jonge generatie het belangrijkste doelwit is omdat jonge mensen makkelijk te kneden zijn. “Dat gebeurt door middel van reality tv, en de manipulatieve en verslavende social media. De machthebbers willen niet dat jonge mensen toegang hebben tot andere informatie dan de informatie die ze krijgen voorgeschoteld via hun telefoon en tv. Ze willen niet dat wij de wereld zien zoals zij echt is. Ze willen absoluut niet dat wij zelf nadenken. Verder geven ze niets om ons.”

  https://www.ninefornews.nl/meisje-geeft-epische-speech-tijdens-coronaprotest-in-liverpool-we-zijn-misleid/

  Coronavirus: Scouse Girl Shows Greta Who’s Boss (Liverpool Protest) duurt ruim 12 minuten.

  A young girl from my hometown of Liverpool gets up on the steps of St.Georges hall and gives a powerful protest speech to a few hundred already switched on people about corruption, tyranny, mainstream media lies & deception, all laced with a positive underlying message about standing up for what is right whilst not bowing down to fear

  So, to any adults who are walking around in masks living in fear of catching a cold with a 99.96% survival rate, take note of what this young girl is saying here, you might learn something

 • Anna:

  “COVID-19” veroorzaakt door Waterstofcyanide (HCN).

  De werkelijkheid is nog absurder dan de meest wilde complottheorie.
  De cirkel is rond. De werkelijke oorzaak van de onwerkelijke “pandemie” wordt afgedekt door een onbewezen virus. Het testen op “coronavirus” is een militaire operatie om het schandaal te onderdrukken. En zoals altijd: ordinair winstbejag is de drijfveer.

  In dit artikel proberen we kruisverbanden aan te leggen tussen de nieuwe ziekte COVID-19, lucht-, water- en bodemverontreiniging en elektromagnetische straling. De medische wetenschap heeft het verschijnsel gekarakteriseerd als een “virus” en daarmee voor zichzelf het bewijs geleverd, dat één ontsnapt (gemuteerd) virus SARS-CoV-2 verantwoordelijk is voor één (nieuwe) ziekte: COVID-19. Met de intrede van deze ziekte, was het met de griepgolf over en uit, evenals andere ziekten. Hoe kan het bestaan als er geen virus is, dat er toch wereldwijd mensen worden “besmet”.

  Zeer uitgebreid en onderbouwd artikel met velerlei links.

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/08/13/covid-19-veroorzaakt-door-waterstofcyanide-hcn/

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel voor je reacties, Anna. Dit artikel zet wel aan het denken! Ook de reacties zijn boeiend. o.a. over de oorzaak van de hittegolf. Tegenwoordig is niets meer wat het lijkt! Het viel mij op dat er tijdens de hittegolf ’s nachts werd gechemtraild, zodat de warmte ’s nachts niet kon ontsnappen. Hoe maak je van een simpel virus een PLANdemie en van een paar zonnige dagen in augustus een hittegolf? Het kan kennelijk allemaal. Dit is de BIG RESET en onze regering is medeplichtig!

 • Groene Wolf:

  Meer dan 2000 medische professionals ondertekenen brandbrief aan de tweede kamer over de schadelijkheid van de Corona-maatregelen.
  https://brandbriefggz.nl/brandbrief/

 • Groene Wolf:

  Lachwekkend. Leon heeft het Russische Poetin vaccin besteld en belt met de Corona-informatielijn en de GGD. Wat een onzin kramen die dames uit. Die dame van de GGD lijkt wel een scholier met een vakantiebaantje. In de zending zit een brief van Poetin: It is safe, you can trust me! Veel kijkplezier!
  https://www.youtube.com/watch?v=nwOxATXMhQ8

 • mr.drs.Bou:

  Allereerst even dit: achter de schermen van BOUblog gaat iets mis. Hoewel ik ben ingelogd, kan ik slechts reageren alsof ik niet ben ingelogd. Er gaat nog meer mis en ik hoop op hulp. En ik hoop dat deze reactie aankomt! 🙂 Nota bene op mijn eigen blog. 😉

  Onderzoek naar de HORROR ingrediënten van het COVID vaccin duurt 24 minuten.

  Lees hier het artikel en gerelateerde artikelen die het verhaal bevestigen: https://commonsensetv.nl/onderzoek-naar-de-horror-ingredienten-van-het-covid-vaccin/

  Artsenpanel over de impact van corona, de spoedwet en de vaccinatieplicht op de praktijk van de arts duurt een uur en 4 minuten.

  Aan tafel in dit eerste artsenpanel zitten huisarts Bettina van Steenis en arts ouderenzorg Elke de Klerk. Van Steenis schreef alle mogelijk instanties aan over het komende vaccin. Wat zit erin, hoe werkt het, en wat zijn de verzamelde data van de (vermeende) wetenschappelijke studies en testen met dit vaccin? Legitieme vragen voor, wat blijkt, een op voorhand omstreden vaccin. Ze stuurde brieven met haar vragen naar o.a. het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), Beroepsvereniging NHG en het RIVM, maar niemand kon of wilde haar tot nu toe vertellen over de werking van het vaccin en de ingrediënten. Ook de medische tijdschriften in Nederland geven tot nu toe niet thuis om haar vragen te publiceren. En Hugo de Jonge riep gemakshalve het hele vaccin maar even tot staatsgeheim uit. Waarom zulke groteske trucs voor iets wat volledig transparant zou moeten zijn, nl: een vaccin dat als type (een RNA-vaccin) nog nooit toegepast is, tenzij met hele grote kwalijke gevolgen, zoals Elke de Klerk vertelt …

 • mr.drs.Bou:

  Open discussie als medicijn tegen angst en repressie: in gesprek met MDL-arts Johan duurt 13 minuten.

  Voorafgegaan door drie andere professionals uit de zorgsector is het ditmaal MDL-arts Johan die aanschuift om naar buiten te treden met zijn vraagtekens bij hoe de overheid omgaat met de coronacrisis. Waar het in eerste instantie met alle onzekerheid over het gevaar nog gerechtvaardigd leek om hard in te grijpen met rigoureuze maatregelen vindt ook hij dat de statistieken deze inmiddels al lang niet meer ondersteunen.

  De angst regeert, in de maatschappij in het algemeen maar ook onder artsen in het bijzonder. Voortschrijdend inzicht en een open debat zouden al lang hebben moeten geleid tot een effectiever en minder repressief beleid maar het tegendeel is het geval; de overheid houdt vast aan de gekozen koers richting een vaccin en alle informatie en discussie over alternatieven worden geblokkeerd en van tafel geveegd. Johan pleit voor een opener systeem waarin ruimte is voor andere inzichten en vrij, multidisciplinair debat zodat men het mantra ‘Samen tegen Corona’ tot meer dan een holle frase kan maken door daadwerkelijk samen te werken zonder censuur, straf en repressie.

 • mr.drs.Bou:

  De PCR-methode (3), extended-edition: jullie basisopleiding tot viroloog duurt 13 minuten.

  Patrick Savalle
  1,26K abonnees
  Kennis is de beste verdediging tegen bedrog.

  Hoe meer mensen deze materie begrijpen, hoe minder makkelijk media, industrie en politiek ons kunnen blijven voorliegen. In deze video nemen we de basisprincipes van de #virologie door, van het ontdekken van een nieuwe ziekte tot het uitvoeren van een #PCR-test als diagnostisch tool. We zullen zien dat er erg veel, soms bijzonder onzekere, aannames worden gedaan om vast te stellen of iemand geïnfecteerd is. De PCR-test is nooit bedoeld als diagnostische test en is niet geschikt voor klinische toepassingen. Dat betekent dat je er geen virale infecties mee kunt vaststellen en dat is precies wat er nu wel gebeurt. Op basis van eenvoudig te controleren en begrijpen logica leg ik dat uit, zodat niemand zich meer in de maling hoeft te laten nemen door hoogleraren of journalisten die niet weten waar ze over praten of ons voorliegen.

  Van uitleg van Koch’s postulaten tot de constatering dat de PCR-methode een laboratorium tool is om de aanwezigheid van RNA in een gecontroleerde omgeving (laboratorium) vast te stellen, niet om in het veld diagnostische tests uit te voeren.

  Laat je niet gek maken, vertrouw op de logica. Iedereen kan dit begrijpen, je hoeft er geen viroloog voor te zijn.Op mijn weblog HERSENGARAGE (.NL) veel meer materiaal.

 • mr.drs.Bou:

  In mei plaatste ik dit artikel: Covid-19 of Coronagriep, de mislukte PLANdemie. We zijn nu enige maanden verder en de PLANdemie lijkt in september te worden omgezet in WETGEVING. De economie is kapot voor zover het gaat om producten, diensten, vervoer en ontspanning. Een groot deel van de wereldbevolking krijgt deze komende winter waarschijnlijk te maken met hongersnood. Intussen worden er miljarden aan geld gedrukt door de centrale banken en de aandelen zijn gestegen alsof de hele economie floreert! Opvallend is ook dat video’s op YouTube en posts op Facebook, Twitter en andere sociale media systematisch worden verwijderd. Het is nu de vraag of deze PLANdemie werkelijk is mislukt, of dat dit inderdaad de bedoeling was.

  Plandemic Documentary, Part 1: Interview With Judy Mikovits

  Humanity is imprisoned by a killer pandemic. People are being arrested for surfing in the ocean and meditating in nature. Nations are collapsing. Hungry citizens are rioting for food. The media has generated so much confusion and fear that people are begging for salvation in a syringe. Billionaire patent owners are pushing for globally mandated vaccines. Anyone who refuses to be injected with experimental poisons will be prohibited from travel, education and work. No, this is not a synopsis for a new horror movie. This is our current reality.

  Let’s back up to address how we got here…

  Plandemic I duurt 25 minuten.

  Must-watch Documentary: ‘Pl@ndemic 2: Indoctornation’ – UPDATE: Ben Swann Interviews Producer Mikki Willis

  This is the follow-up full-length documentary to the short film interview of Dr Judy Mikovits that went viral in May.

  Watch and share this online while you can, but beware that it will almost certainly be throttled, black-listed and censored into ‘non-existence’. Within hours of the film’s launch, the creators’ website has already been taken down. As explained in the film itself, the Internet is now almost totally theirs to control and manipulate.

  PLANdemic 2 – InDOCTORnation duurt een uur en 15 minuten.

  UPDATE 20 Aug 2020

  ISE Media has uploaded a 15-minute interview by Ben Swann of producer Mikki Willis, focusing on Bill Gates’ covert mass sterilization campaigns in India and Africa

  Ga voor meer informatie naar de website van Plandemic

 • mr.drs.Bou:

  Wat is het toch een schitterend virus! Het is nog steeds onzichtbaar, maar de hele wereld gelooft er in. Dat is wel knap. God de Vader in de Hemel lacht zich slap!

  Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan? Patrick Savalle en Flavio Pasquino duurt 39 minuten.

  Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan? Die vragen stelt programmamaker Flavio Pasquino aan onderzoeksjournalist Patrick Savalle die al ruim 15 jaar met virus dossiers werkt. Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) als de veroorzaker van AIDS heeft hij zich nu ook geworpen op deze vraag; zijn er sluitende wetenschappelijke bewijzen (volgens de gouden standaard) dat SARS-Cov-2 bestaat? En zo ja, is het daarmee de veroorzaker van het klinische beeld dat bij Covid 19 hoort? De laatste vraag kan allen beantwoord worden als de gouden standaard ” Koch en/of Rivers Postulaten” is doorlopen maar ook dat is niet gedaan bij SARS-COV-2. Savalle komt nergens in de literatuur onderzoeken tegen die valide isolatie van het SARS-Cov-2 aantonen, noch een valide bewijs dat bewijst dat SARS-Cov-2 de veroorzaker is van de Covid 19.

  In de video wordt een Youtube video van Samuel Eckert gebruikt als handvat voor de tijdlijn die bij de ontwikkeling van de PCR test heeft plaatsgevonden.

  De Youtube video van Samuel Eckert: https://www.youtube.com/watch?v=S_Ofvc6jNNA

  Bij de ontwikkeling van deze PCR test was oa. viroloog Marion Koopmans betrokken. Onder leiding van Dr. Christiaan Drosten werd in allerijl een PCR test ontwikkelt (21 jan. al klaar) op basis van Sars RNA uit databanken maar werd niet het geïsoleerde virus uit patiënt zero gebruikt. Een lab reconstructie dus die uiterst dubieus is, stelt Patrick Savalle. Het virus is uiteindelijk nooit volgens de gold standard geïsoleerd en daarmee komt wellicht alles op losse schroeven te staan, vervolgt Savalle.

  Savalle refereerde ook naar een “slordige” paper van viroloog Marion Koopmans waarin volgens hem veel belangrijke bronnen niet zijn vermeldt. Dit is de link naar de paper: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32570045/

  Via deze link kun je nog een persoonlijke reflectie lezen van Patrick Savalle op deze video: https://hersengarage.nl/article/bestaat-het-sarscov2-virus-wel-mijn-interview-met-flavio-pasquino-voor-cafe-weltschmerz

  Dit is de link naar de publicatie van Ron Foucher uit 2003 die “zou” aantonen dat SARS-Cov-1 is geïsoleerd volgens de gouden standaard en dat Koch Postulaten is gelukt. Echt beiden bleken niet te kloppen, stelt Savalle. Lees het zelf maar: https://www.nature.com/articles/423240a

  OPROEP:

  In de video wordt een oproep gedaan aan wetenschapper om mee te denken over de antwoorden op de vragen die gesteld worden. Je kunt je dan melden bij flavio@weltschmerz.nl.

 • yvonne:

  https://www.youtube.com/watch?v=4oEWI0TrNPY vanaf 13.10 minuut, even lachen!!

  TISJEBOY JAY BELT RIVM!!!!

Laat een reactie achter