Selecteer een pagina

Archieven

Janet Ossebaard: het einde van satanisme en slavernij

Satanisme is beslist geen leuk onderwerp, maar het bestaat wel degelijk. Het is een angstaanjagend fenomeen. Mensen die de duivel aanbidden! Ze willen de hele mensheid tot slaven maken van de Cabal, een kleine, stinkend rijke elite. Het gaat echter nog verder dan dat. JANET OSSEBAARD heeft een serie korte video’s gemaakt, Fall Cabal, waarin wordt getoond en uitgelegd wat deze mensen doen. Deze video’s zijn in een half jaar tijd reeds miljoenen malen bekeken. Het is een smerig, maar belangrijk onderwerp, dus zegt het voort. Hoe meer mensen dit weten, des te groter is de kans dat we deze smerige Cabal kunnen stoppen.

Voor trouwe bezoekers van BOUblog is een groot deel van de inhoud van deze video’s wel bekend. Het gaat over de seksualisering van jonge kinderen, over het bedrog van de media en de manier waarop de Cabal met dikke subsidies de ooit zo goed bedoelende NGO’s heeft ingeschakeld om desinformatie te verspreiden en mensen op het verkeerde pad te sturen. Het gaat over de elite, waaronder het koningshuis dat ons in de media tot sprookjesachtig voorbeeld wordt gehouden van hartverwarmende menslievendheid en democratische volksgezindheid. Het gaat over Pizzagate en de voormalige koningin Beatrix, nu weer prinses. Dat is inderdaad een sprookje, van GRIMM!

De documentaire bestaat uit 10 delen. Ze vormen samen een verhaal. Het is belangrijk om ze alle 10 te bekijken, zoals men een boek tot het einde uitleest. Sla ook geen hoofdstuk over, want dan wordt de rest van het verhaal minder duidelijk.

Het gaat over het bedrog van de media, maar ook over Q, een fenomeen waar ik me niet zo in verdiept heb. De volgers van Q, de Q Anaons, besteden veel tijd aan het ontrafelen van de cryptische boodschappen van Q. Daar kom ik zelf niet aan toe. En het gaat over Donald Trump, een president die voortdurend wordt bespot en zwart gemaakt door de media. Misschien is die domme slechte Trump helemaal niet zo dom en slecht! Het is een gruwelijk verhaal, van seksueel misbruik tot kannibalisme, maar volgens Janet Ossebaard loopt het goed af.

Part 1 duurt 13 minuten.
4.574.679 weergaven
•In première gegaan op 24 jan. 2020.

Part 2 duurt 15 minuten.
2.558.706 weergaven
•25 jan. 2020

Part 3 duurt 16 minuten.
2.053.063 weergaven
•28 jan. 2020

Part 4 duurt 16 minuten.
2.071.994 weergaven
•28 jan. 2020

Deze eerste 4 delen staan op YouTube, maar dan gaat het mis! Deel 5 staat niet op YouTube, want daar heerst censuur. In dit deel gaat het over datgene waar we het niet over mogen hebben: Pizzagate of het ultieme sprookje van GRIMM. Het is gruwelijk, maar het is belangrijk dat we dit weten. Gelukkig staat dit deel wel op Bitchute.

Deel 5 duurt 19 minuten.

Part 6 duurt 17 minuten.
2.035.171 weergaven
•29 jan. 2020

Part 7 duurt 23 minuten en wees gewaarschuwd, want deze waarheid is te smerig voor woorden!
1.720.133 weergaven
•30 jan. 2020

Part 8 duurt 19 minuten.
1.628.214 weergaven
•30 jan. 2020

Part 9 duurt 20 minuten.
1.381.580 weergaven
•30 jan. 2020

Part 10 duurt ruim 18 minuten.
1.771.449 weergaven
•31 jan. 2020

Welnu, wat heeft dit te maken met Covid 19 en mondkapjes? De elite of Cabal is uiterst sadistisch en men wil de bevolking dwingen tot masochisme! Mondkapjes beschermen niet tegen een virus, het dragen ervan is zelfs ongezond. Ze dienen om ons monddood te maken nu de waarheid steeds duidelijker wordt. Blijf dus niet zwijgen en deel deze video’s met anderen.

18 Reacties

 1. Groene Wolf

  Trump is doing it!
  Hele rijke mensen vinden niet leuk wat hij doet, daarom zullen we hem een tijdje niet zien. Er staat wel iets groots te gebeuren, zegt hij. Nou, ik ben benieuwd. Draining the swamp, misschien dan toch?
  https://www.youtube.com/watch?v=GjEM5jOaMWw

  Antwoord
 2. Groene Wolf

  Dit rare speelgoed poppetje met een knopje tussen haar benen. Zo worden hele kleine kinderen seksueel geconditioneerd. Walgelijk! Lijkt onschuldig maar ondertussen.
  https://www.youtube.com/watch?v=ISMU6dz28Ik

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Yvonne, dit is echt leuk:

  In gesprek met Janet Ossebaard duurt bijna 20 minuten.

  naar aanleiding van de podcast met Lange Frans

  Antwoord
  • yvonne

   Deze man is ook supermoedig….

   Der Kriminalhauptkommissar Michael Fritsch hat auf einer Querdenken-Demo in Dortmund am 9. August die Corona-Maßnahmen der Bundesregierung kritisiert. Dabei machte Michael Fritsch seine Polizeikollegen darauf aufmerksam, dass sie dazu verpflichtet sind, die Ausführung illegaler Anordnungen zu verweigern und von ihrer Remonstrationspflicht nachzukommen.

   https://www.youtube.com/watch?v=dkr6XGtGYQI

   Kriminalhauptkommissar Michael Fritsch kritisiert Corona-Maßnahmen auf Querdenken-Demo duurt 12 minuten.

   Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Deze zocht ik al voor het artikel over Lange Frans, maar ik kon hem niet vinden. En nu opeens: POP! 🙂

  Lange Frans – Lockdown (Fall Cabal) OFFICIAL VIDEO
  790.923 weergaven
  •18 apr. 2020

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Op de website van Janet Ossebaard kun je een DVD kopen met de Nederlandse versie van deze 10-delige documentaire. Kost iets meer dan 16 euro, inclusief verzendkosten en uiteraard met een schandalige 21% BTW.

  Leuk cadeautje voor je schoonmoeder? Of gewoon omdat je de Engelse versie niet helemaal kon volgen? Want satanisme is geen leuk onderwerp, maar het verdwijnt pas wanneer we er allemaal ons licht op laten schijnen.

  Antwoord
 6. Groene Wolf

  Every parent should know this. Hasbro Troll Doll niet aan je kind geven. A toy company promoting child grooming and pedophilia
  https://youtu.be/yqDdUpbgY-M

  Every Parent Should Know This is Happening duurt 10 minuten.

  This video is about why a recent toy doll from the Trolls Hasbro franchise was removed from department-store shelves nation-wide and how mainstream journalists and “independent fact-checkers” quickly moved to “debunk” a concerned mother’s claims.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Groene Wolf, is die kutteknop van een trol ook te koop in Nederland? Indien niet, dan is dit slechts FAKE NEWS. 🙁

   Antwoord
   • Tommo

    Nee.
    De pop was via ebay een paar dagen geleden nog te koop voor $200.
    Nu komt deze pop niet in de zoekresultaten voor.

    Antwoord
    • mr.drs.Bou

     Tommo, dan is het goed dat ouders gewaarschuwd zijn. Maar die trollenpop zal wel uit de handel zijn genomen nu het steeds meer bekend wordt.
     Verder maak ik me veel meer zorgen over de kinderen die worden geroofd.

 7. mr.drs.Bou

  The Elite Torture Children & Drink Their Adrenalised Blood duurt 10 minuten.

  25 sep. 2018

  Antwoord
 8. Bernhard Schat

  Ohm namo narai !

  Hemel en aarde bewegen.

  Over: Bliksems gedonder en over overdonderend.

  Tip; Lees een aantal van mijn oudere posts op;
  Irma Schiffers schrijft… (Dutch/English) | over politiek en … [de oudere posts] .
  En op;
  De Demmink doofpot,de verhaaltjes die ik zelf alvast bij de doofpot in heb gepropt.
  [Over Nederlandse media en ‘leugenachtige kwaadsprekerij’]

  En/of; Kijk op Vrije Wereld: Who will find what the finders hide?/Ted Gunderson en het artikel van 13 April j.l.
  Sluit die vervolgens kort op Benjamin Fulford, zoals aangegeven.
  Soms uitsluitend en alleen geschikt voor Kinderen!
  In de juiste chronologische volgorde, in samenspraak met het vooraf gemelde en ander publicaties in deze strekking toch zeker niet Kinderachtig!

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude/Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Paedophile Ring | German man accused of abusing his own baby, filming & sharing it

  A child sex abuse trial gets underway in Germany, the main suspect is accused of abusing his own baby daughter, filming his crimes, and sharing the videos with a network of tens of thousands.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Even wat tegengas voor de true believers van QAnon:

  Caitlin Johnstone: QAnon is a fake, decoy imitation of a healthy revolutionary impulse

  I write against QAnon periodically for the exact same reason I write against the plutocratic media: it’s an obvious propaganda construct designed to manufacture support for the status quo among people who otherwise would not support it. It presents itself as an exciting movement where the little guy is finally rising up and throwing off the chains of the tyrannical forces which have been exploiting and oppressing us, yet in reality all it’s doing is telling a discontented sector of the population to relax and “trust the plan” and put all their faith in the leader of the US government.

  And that’s exactly what makes QAnon so uniquely toxic. It’s not just that it gets people believing false things which confuse and alienate them, it’s that it’s a fake, decoy imitation of what a healthy revolutionary impulse would look like.

  Antwoord
 11. Groene Wolf

  De macht Joris D. Gaat deze man nu eens echt exposed worden. Als dat gebeurt stort hele machtsstructuur van Nederland in en heeft dat gevolgen voor wereldwijde pedokliek. Een clip 2015, maar toen was de wereld er nog niet klaar voor, hopelijk nu wel!
  https://www.youtube.com/watch?v=4C8pPAO4KjA

  DUTCH ELITE PEDOPHILE RING COVER-UP! duurt 2 uur en 49 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + achttien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën