Archief
Artikelen

Lange Frans kannen we allemaal al sinds hij in 2008 met Baas B het rapnummer Kamervragen maakte. Vier jaar geleden maakte Lange Frans daarvan deel 2. Het staat vast al wel ergens op BOUblog, maar voor wie zich dit niet herinnert, plaats ik dat nummer met tekst.

Lange Frans Kamervragen 2 met lyrics

Lange Frans mag niet meer optreden, want de Coronagriep is volgens de regering zeer besmettelijk. Geen enkel podium meer met muziek. Alle theater is voorbehouden aan de politici op de tv. Frans had dus heel even helemaal niets meer te doen. Maar Lange Frans is een kunstenaar en geen luie consument, zo iemand moet nou eenmaal iets iets te doen hebben. Daarom is hij een podcast begonnen met interessante gesprekspartners. Een maand geleden sprak hij met Willem Engel.

LANGE FRANS en WILLEM ENGEL in GESPREK duurt 30 minuten.

Vervolgens sprak hij met een vriend, Robert Tettero van MannaLifeSource. Robert is een Personal Development Trainer, Life Coach, Sjamaanse Leraar en Tantrik. Hij geeft individuele sessies, trainingen en coachings trajecten in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanisme en Tantra en is ook een gecertificeerde Ademtherapeut/Rebirther en Rebirther Trainer. Ik kende hem niet, maar het werd een zeer boeiend gesprek over politiek.

LANGE FRANS over BILL GATES, HUGO DE JONGE, TRUMP, en OBAMA duurt 46 minuten.

Vorige week praatte Lange Frans met Sven-Ake Hulleman, de jurist die meestal vrij somber is, maar dank zij Lange Frans werd het een vrolijk gesprek. Met Hulleman kun je ook lachen, zo bleek. Maar het gaat toch vooral om de politiek en leerzaam was het inderdaad.

LANGE FRANS en SVEN HULLEMAN over PEDO ELITE, VERDWENEN VLIEGTUIG MH370 en #WAYFAIR duurt een uur en 16 minuten.

Vervolgens praatte Frans met Tisjeboy Jay, een jonge artiest die reeds een geweldige aanhang heeft. Ook ik vind het een leuke jongen, maar hij trekt toch vooral de veel jongeren. Ook dit was een leuk gesprek.

LANGE FRANS en TISJEBOY JAY over NEP DEMOCRATIE, HYPOCRISIE en MAATREGELEN duurt een uur en 4 minuten.

Gisteren heeft Lange Frans een kroon op zijn werk gezet in een lang gesprek met Janet Ossebaard. Zij heeft jaren lang graancirkels bestudeerd, maar ze volgde ook QAnon en is nu een felle verdedigster van kinderen die het slachtoffer worden van alles waar we niet over willen praten. Luister en huiver, al weten de meeste lezers van BOUblog wel wat er speelt aan seksueel geweld. Janet Ossebaard bracht dit voor een miljoenen publiek voor het voetlicht met 10 korte filmpjes op haar BitChute kanaal Fall Cabal.

Dit is een vreselijk onderwerp, maar er was in het gesprek ook veel plaats om te lachen, want Frans zit vol humor en Janet is een vrolijke vrouw. De media heeft zich echter als raven op dit gesprek geworpen, met headlines zoals in de Telegraaf: Veel ophef over filmpje Lange Frans: vol complottheorieën en aanslag op Rutte en De Stentor: Hoe Janet Ossebaard (53) uit Bathmen graancirkels verruilde voor massaal gelezen corona-complotten en Welingelichte Kringen: Doodenge Lange Frans fantaseert over aanslag op premier Rutte: ‘Maar ik hou van mijn nachtrust’ en het AD: Verbijstering om podcast Lange Frans: ‘OM moet onderzoeken of video strafbaar is’.

Rapper Lange Frans en ’graancirkelspecialiste’ Janet Ossebaard maken zich met hun nieuwste podcast mogelijk schuldig aan opruiing. Een oriënterend onderzoek van het Openbaar Ministerie kan daar uitsluitsel over geven, zeggen strafrechtadvocaten Sébas Diekstra en Peter Schouten tegen deze site. Een filmpje waarin de twee complotdenkers hardop fantaseren over een aanslag op politici zorgt voor boze reacties in de Tweede Kamer.

Dat is een hoop reclame, goed voor de kijkcijfers. En het zal wel weer met een sisser aflopen. De kranten hebben het verder alleen maar over Corona, dus leuke berichten zijn meer dan welkom. Over het werk van Janet Ossebaard wil ik graag meer weten, dus dat komt nog. In elk geval sluit wat ze zegt wel aan bij wat op BOUblog ook al jaren wordt gezegd: ze verkrachten kinderen, die vuillakken en viezerikken van de elite! FOEI !!!

LANGE FRANS en JANET OSSEBAARD over KINDERHANDEL, PEDO JACHT en NIEUWE DOCU duurt een uur en 18 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

50 Reacties op “Lange Frans: ze gaan allemaal neer”

Laat een reactie achter