Archieven

Mondkapjes, masochisten en muilkorven

Daar zitten we dan, allemaal in een en de zelfde trein. Dat gaat hard! In een paar maanden tijd zijn we veranderd in contactloze zombies. Soms gaat het ook hard tegen hard, dan is men het zat om zo te worden bedonderd. Eerst 9/11, toen de CO2 HOAX, daarna de Corona HYPE en nu die mondkapjes. Tegen het virus beschermen ze evenmin als kippengaas tegen horzels of wespen. Het dragen ervan is ongezond, omdat je onvoldoende frisse lucht inademt. Ze helpen wel wat tegen roet en fijnstof. In de grote steden van China en Japan draagt men ze daarom soms massaal, maar nu moeten wij ze dragen in de trein. Dan volgen de winkels, de bioscoop, het café of restaurant, de school, de bibliotheek, het museum… terwijl het niet helpt tegen het Corona virus. Het is echt volslagen doorgeslagen waanzin! 🙂 🙂 🙂

Man walks down Oxford Street wearing nothing but a face mask

De door mij zeer gewaardeerde geleerde Dennis Rancourt was ooit zo vriendelijk om duidelijk uit te leggen waarom het broeikasgas CO2 slechts een zeer beperkte werking heeft. Dit was reeds gebleken uit het klimaatonderzoek, maar de vraag waarom bleef hangen in het gekissebis, dus onbeantwoord. De global warming van de laatste decennia werd ook niet veroorzaakt door CO2, maar door de zon. Het wordt nu wereldwijd weer wat kouder, want de zon is nu minder actief.

CO2 kan ook volstrekt geen kwaad, planten ademen het in en dieren en mensen ademen het uit. Dat is puur natuurlijk! In het volgende interview legt Dennis Rancourt uit waarom mondkapjes tegen virussen een zinloze oefening zijn:

Dr Mercola Interviews Denis Rancourt: ‘There is no Scientific Evidence That Facemasks Inhibit Viral Spread’

Story at-a-glance

Not a single randomized controlled trial with verified outcome has been able to detect a statistically significant advantage of wearing a mask versus not wearing a mask, when it comes to preventing infectious viral illness
If there were any significant advantage to wearing a mask to reduce infection risk to either the wearer or others in the vicinity, then it would have been detected in at least one of these trials, yet there’s no sign of such a benefit
There is no evidence that masks are of any utility for preventing infection by either stopping the aerosol particles from coming out, or from going in. You’re not helping the people around you by wearing a mask, and you’re not helping yourself avoid the disease by wearing a mask
Infectious viral respiratory diseases primarily spread via very fine aerosol particles that are in suspension in the air. Any mask that allows you to breathe therefore allows for transmission of aerosolized viruses
All-cause mortality data are not affected by reporting bias. A detailed study of the current data of all-cause mortality shows the all-cause mortality this past winter was no different, statistically, from previous decades. COVID-19 is not a killer disease, and this pandemic has not brought anything out of the ordinary in terms of death toll

Intro

Denis Rancourt, Ph.D., a former full professor of physics, is a researcher with the Ontario Civil Liberties Association in Canada. He’s held that volunteer position since 2014, which has given him the opportunity to dig into scientific issues that impact civil rights. He also did postdoctoral work in chemistry.

Here, we discuss the controversial topic of face masks. Should you wear one? When and where? Does it protect you or not? There’s a wide range of opinions on this even within the natural health community.

In dat artikel staan onweerlegbare wetenschappelijke argumenten, vooral interessant voor de fact checkers: mondkapjes houden geen virussen tegen. Dell Bigtree zegt hetzelfde op zijn manier, aan de hand van de volgende vraag: Als iedereen mondkapjes draagt, waarom dalen de besmettingscijfers dan niet?

WHY ARE COVID CASES STILL GOING UP? duurt 3 minuten.

The HighWire with Del Bigtree

For the past month, the majority of the country has been following mask mandates in public places, and staying under different degrees of lockdown. So why are the cases continuing to go up? Del has a simple answer.

Die mondkapjes berusten op puur bijgeloof! Mondkapjes spelen in op de angst die ons werd aangejaagd door de wereldwijde Corona HYPE van de WHO, gevolgd door het IRVM. Bange mensen zijn gemakkelijk te misleiden. Ze hebben sterk de neiging om een leider te volgen, in plaats van te vertrouwen op hun gezonde verstand en hun eigen weg te gaan. Ze doen wat hen wordt opgedragen zolang ze denken dat er gevaar dreigt en hun gehoorzaamheid hen tegen het gevaar beschermt. Ze onderwerpen zich gemakkelijk aan het gezag, de zogenaamde wetenschap van de autoriteiten. Het mondkapje is een symbool, een teken van deze onderwerping.

Facemasks Turn us Into Voiceless Submissives – And It’s Not Science Forcing us to Wear Them, It’s POLITICS

In the name of Covid, the State has already thrust itself into every corner of our existence.
It has come between husbands and wives at the ends of their lives. It has forbidden the old to embrace their grandchildren.
It has denied us funerals and weddings, locked the churches, silenced the ancient monastic music of cathedral choirs and prevented the free worship of God for the first time in 800 years, and banned us (unless we are Left-wing) from holding or attending public meetings.
It has ordered us to stay at home, scolded or fined us for sunbathing, going on country rambles or even entering our front gardens.
It has forced millions of us to stop working, sabotaged the educations – at school and university – of untold numbers of young people and has become our boss and paymaster in the biggest state takeover of life and work ever attempted by non-Communists.
Soon we will discover that it has also wrecked an already wobbly economy and separated untold numbers of us from jobs and businesses we thought were safe. Soon, too, it will also separate us from our savings, through punishing tax and savage inflation, to pay for the disaster it has caused.
Now it presumes to tell us what to wear. And what it wants us to wear is a soggy cloth muzzle, a face-nappy that turns its wearer from a normal human into a mumbling, mouthless submissive.
And this, it seems, is popular. Is there nothing the modern British people will not put up with? Britain’s muzzle consumption is now so high that six months from now there will be reports of dolphins and whales floundering about in an ocean made sticky by millions of gallons of hand-sanitiser, as they choke on congealed clumps of used muzzles. These items are set to become the new plastic bags.

Why is this frenzy taking place?

Here is a clue. On July 12, Deborah Cohen, the medical correspondent of BBC2’s Newsnight, revealed an astonishing thing. The World Health Organisation (WHO) had reversed its advice on face masks, from ‘don’t wear them’ to ‘do wear them’.
But the key fact was that it had not done so because of scientific information – the evidence had not backed the wearing of face coverings – but because of political lobbying.

Het mondkapje is een vorm van masochisme, in antwoord op het sadisme van de machthebbers. Sommige mensen zijn maar al te graag bereid om een volslagen overbodig mondkapje te dragen. Dat is immers het nieuwe normaal. Vooral vrouwen lopen graag te showen met hun mondkapje, maar mannen doen het ook.

Mondkapjes als modetrend?

Nu we met z’n allen opeens een mondmasker moeten gaan dragen zien we dat mondmaskers een heuse modetrend zijn geworden. Zo zijn er namelijk mondmaskers met leuke print, een grappige tekst of mooie versieringen online te koop.

Heel wat modehuizen, zo ook bijvoorbeeld Louis Vuitton, hebben al aangegeven dat ze volop bezig zijn met het ontwerpen van mondmaskers. Hoe denk jij daarover, ben jij ook op zoek naar hippe mondmaskers of maakt het jou niet uit, zolang je maar wat beschermd bent?

Rond die mondkapjes is nu een kleine controverse ontstaan tussen de journalist Ben Swann en de fact checkers van Facebook en YouTube. Die mondkapjes blijken muilkorven waarmee men ons de mond wil snoeren. Wie er wat van zegt, krijgt te maken met de fact checkers censuur! Het begon met dit artikel:

New CDC and WHO Study Proves ‘No Evidence’ Facemasks Prevent Virus
Ben Swann, Truth in Media, Sat, 25 Jul 2020

Facebook’s so-called “fact checkers” have struck again, claiming that my report on the science that proves that wearing facemasks, especially in non-medical settings does almost nothing to prevent the spread of a virus, is false… citing that it was based on old information.

Now, I’m reporting on a new study created in conjunction with the World Health Organization and published by the CDC from less than 60 days ago that once again proves that there is no evidence that wearing face masks in public prevents the spread of flu-like viruses. I’m also going to show you why the Facebook fact-checking system cannot be trusted.

Link to the CDC published study. This study was conducted in preparation for the development of guidelines by the World Health Organization on the use of nonpharmaceutical interventions for pandemic influenza in nonmedical settings. This study was supported by the World Health Organization.

Dat had ik geplaatst op Facebook, maar de fact checkers kwamen voorbij Men wees mij daarbij op  dit artikel:

Fact Check: New CDC And WHO Study Does NOT Prove ‘No Evidence’ Face Masks Prevent Virus

Does a new CDC and WHO study prove there is no evidence that face masks prevent the spread of the novel coronavirus? No, that’s not true. The study is not “new” as claimed in a Russian-sponsored YouTube video and it does not conclude that face coverings don’t help in reducing the transmission of the virus that leads to COVID-19. The research cited was published by Chinese scientists — not the CDC or WHO — in February 2020, a month before WHO declared the COVID-19 pandemic, not in May 2020 as claimed by video host Ben Swann.

Normaal gesproken is er in de wetenschap een stelling of hypothese, die kan worden gesteund of weerlegd door bewijzen, maar …prove there is no evidence…, hoe doe je dat? Wat een spraakverwarring! En …a Russian-sponsored YouTube video… da’s wel erg verdacht! 😉 In elk geval voelde Ben Swann zich in de kuif gepikt, wat dan ook weer terecht is, want er is inderdaad geen enkel bewijs dat die mondkapjes ons beschermen tegen een virus!

Reality Check | New CDC and WHO Study Proves ‘No Evidence’ Face Masks Prevent Virus duurt 12 minuten.

De Corona maatregelen zijn ook wel erg verwarrend, maar ze helpen helaas niet tegen de Covid-19 griep. Wie dat op social media hardop zegt, wordt echter door de factcheckers van het podium geschopt. Mondkapjes moeten en er tegenin gaan mag niet. Het is complete waanzin, getuige een oude man in zijn stoel. Met een stiff upperlip vertelt hij in wat voor onzinnige kermis van maatregelen we terecht zijn gekomen. 😉

The Satanic Wars Have Started duurt ruim 14 minuten.

•26 jul. 2020

Vernon Coleman

International best-selling author, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, describes the world “They” have created, and analyses the laws which have been invented. He explains why and how we are being terrorised by our governments.

BBC Fact Checking Investigated duurt 13 minuten.

27 jul. 2020

International best-selling author, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, shows how and why he believes BBC fact checkers are wrong about mask wearing, and provides evidence proving that masks can be dangerous. He also explains how and when British citizens do not have to pay the BBC licence fee.

Die mondkapjes zijn eigenlijk bedoeld om ons te verlokken tot een nog niet bestaand vaccin dat nog zal komen en dan wereldwijd zal worden verstrekt aan de hele bevolking van meer dan 7 miljard mensen. Dat project wordt verzorgd door Billy Gates, een betrouwbare sokpop van het grote kapitaal. Hij werd op bijna magische wijze stinkend rijk, maar het is al net zo’n poppenkast als indertijd met Hitler. Volgens Billy halen we volgend jaar gewoon allemaal even een prik en dan wordt alles weer normaal. Gelooft u het? 🙂 🙂 🙁

Planetary Savior duurt ruim 3 minuten.

45 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Oxford Epidemiologists – No Evidence that Coronavirus Masks Make Any Difference duurt 5 minuten.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  De 2e Golf Strategie van de Media en Overheid / Presentatie Mordechai Krispijn Viruswaanzin duurt bijna 20 minuten.

  Er is een verandering in de media. Niet om jullie bang te maken, maar om jullie er bewust van te maken dat de media woorden gebruikt en nieuws brengt die jouw brein beinvloedt/indoctrineert

  -Tweede golf strategie wordt gecreërd door de media
  -Er is geen besmettingshaard
  -Media kijkt naar reacties van het publiek
  -Mondkapjes overal verplichten is lariekoek
  -Let op: er wordt constant gesproken over WIJ
  Nee, de media wilt dat WIJ blijven lezen
  -Eerste miljard dosissen
  -Testen van de vaccins worden uitvoerig uitgerold
  -Reminder: volgende week Media-VRIJE week
  -Bericht van Burgemeester Aboutaleb. Er wordt toegegeven dat ze indoctrinatie hebben toegepast in. Willem heeft zijn woordvoerder gesproken
  -Overzicht van opgenomen patienten en overledenen vanaf 4 mei.
  -Media publiceert compleet iets anders dan wat het RIVM publiceert op hun website. Zo wordt de angst in stand gehouden.
  -Steeds meer mensen van het RIVM staan op en bevestigen dat de cijfers niet kloppen.

  Dit is wat de media en overheid willen:
  -Angst creëren
  -Beleid doorvoeren mondkapjes
  -1,5 meter “rechtvaardigen”
  -Verantwoordelijkheid bij burger
  -We gaan richting vaccins
  -Verplichten hoeft niet; de burger moet zijn verantwoordelijkheid nemen.

  Strategie Viruswaanzin:
  -Druk op blijven voeren met rechtszaken
  -Druk op blijven voeren met demonstraties
  -Mensen informeren via platformen
  -Mensen bewustmaken eigen verantwoordelijkheid
  -Samenwerkingen aangaan
  -Aansluiting buitenland creëren
  -Focus op de feiten

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Ook de werkers in de GGZ hebben nu een brandbrief geschreven. Aan de waanzin van anderhalve meter en mondkapjes MOET SNEL een einde komen! Zelfs mijn buurvrouw vraagt zich af: “Hoeveel mensen worden er gek van?” De maatregelen “tegen Covid-19 en voor onze gezondheid” zijn zeer ONGEZOND!

  Teken ook: https://brandbriefggz.nl/

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Strengere maatregelen voor mondkapjes helpen juist niet tegen corona

  Immunoloog dr. Carla Peeters, die verschillende jaren werkzaam was op het RIVM, schreef enkele weken terug een vierdelige serie over het mondkapje. Wegens de toenemende angst voor een tweede COVID-19-golf besloot zij een vijfde deel te schrijven. In dit deel: waarom strengere maatregelen niet nodig zijn, en de focus op mondkapjes júíst niet helpt met preventie van corona.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Hoe De Media De 2e Golf Creëert En De Werkelijke Cijfers Van Het RIVM duurt 16 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Afgrijselijk laf politiegeweld in België over mondkapje

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Why There Are So Many Zombies duurt ruim 7 minuten.

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  🙂 🙂 😉

  Masks Aren’t Enough: Dr. Fauci Says People Should “Probably Use Eye Shields” To Protect Against COVID-19

  Americans can’t seem to handle wearing masks to stop the coronavirus. Now, imagine if the CDC changed its guidelines to also call for “eye protection” like medical goggles to stop the spread of the virus (and protect your neighbor, as well as yourself).

  Well, Dr. Fauci is apparently preparing to do just that.

  During an interview with ABC News, Dr. Fauci said Wednesday that he may soon advise Americans to wear ‘eye protection’ to avoid being infected by COVID-19 as deaths along the Sun Belt climb to record highs.

  “If you have goggles or an eye shield, you should use it,” the doctor said, before adding that it’s not universally recommended, “but if you really want to be complete, you should probably use it if you can,” he said.

  The Biggest Fraud Ever, Part 1: The Hocus “Science” Behind Lockdowns

  Fraud (from 14th century Latin) n – deceit, trickery, intentional perversion of truth in order to induce another to part with something of value or to surrender legal rights: and art of deceiving or misrepresenting; imposter, cheat, one who is not who that person pretends to be: something that is not what it appears to be

  Hoax (probable contraction of hocus, circa 1796) n – an act intended to trick or dupe: something accepted or established by fraud or fabrication; v – to trick into believing or accepting as genuine something false and often preposterous

  Swindle (from Old English, coined circa 1782, “to vanish”) v – to take money or property by fraud or deceit.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Dan Dicks of PFT interviewed Denis Rancourt about face masks during COVID, on 7 July 2020 duurt 27 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  Ook op andere Nederlandse blogs is een hoop te doen over die mondkapjes.

  Veiligheidsberaad: mogelijk regionale mondkapjesverplichtingen! Hoogleraar staatsrecht: ‘Elke opgelegde boete is onrechtmatig’

  Voorzitter van de veiligheidsberaad Hubert Bruls, vertelde zojuist dat het mogelijk is dat er regionale mondkapjesplicht wordt ingevoerd om zo lokale uitbraken te voorkomen. Echter kan dit helemaal niet volgens hoogleraar staatsrecht Wim Voermans, boetes of iets dergelijks zijn onrechtmatig bij een experimentele, regionale lockdown. Iedere boete die wordt uitgedeeld is onrechtmatig, en hiermee schieten gemeenten zichzelf in de voeten.

  Mondkapjes werken niet, zijn ongezond, maar leren mensen wel gehoorzamen

  Gehoorzamen

  Nu blijken sommige burgemeesters met name in Amsterdam en Rotterdam hiermee graag verder te willen gaan. En zij krijgen daarvoor ook de ruimte. Zij mogen zelfs gaan denken aan een mondmaskerplicht op plekken waar het te druk wordt.
  Toch mag van Minister van Justitie en Veiligheid het masker niet in de plaats komen van de (heilige) 1,5 meter.
  Maar als de gedragswetenschap geen voordelen ziet van het mondkapje, waarom bestuurders dan wel?

  En op Russia Today:

  Project Fear’s success: If face coverings are so effective, why weren’t maskists advocating them during 2018 killer flu epidemic?

  Having been advised not to wear face coverings when the Covid-19 was supposedly at its peak in March, we are ordered to wear them now, in mid-summer, when daily deaths associated with the virus – but not necessarily ‘from’ it – have dropped significantly to very low levels. For the past five weeks, deaths have been below the five-year average: in fact, since the end of May they have been hovering near to, or below the average. In other words, just when the fear should be going, the government decides to ramp it up.

  De korte video van Dell Bigtree is intussen van YouTube verwijderd. De fact checkers willen kennelijk niet dat men hun cleane mondkapjes zwart maakt. 😉

  Antwoord
 11. AlbertV

  Over die onwetenschappelijke, op los zand gebaseerde maar wel ‘heilige’ 1,5m regel

  + Aangezien de 1,5m gebaseerd is op de afstand die (mogelijk besmette) druppeltjes afleggen bij hoesten, niezen of eventueel praten/zingen lijkt mij die afstand niet nodig zolang er niet gehoest, geniest of gepraat/gezongen wordt.

  + Hoe wordt de 1,5m gemeten, vanaf de schouders, of de neus of mond waaruit de druppeltjes vrijkomen? Waarom is een groet door middel van het aanstoten van ellebogen, vuisten of voeten wel toegestaan? Dan komt men tenslotte binnen die 1,5m. (Ik weiger trouwens deze absurde en asociale manieren van groeten te gebruiken).

  + Windrichting en windkracht is van invloed op de afstand die de druppeltjes kunnen afleggen. Waarom zijn er geen richtlijnen om hier rekening mee te houden? Hoe harder de wind waait, hoe groter de afstand. (Dat hier geen rekening mee wordt gehouden bewijst voor mij dat die 1,5m complete bullshit is.)

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Albert, hoe leg je aan kleine kinderen uit wat anderhalve meter is? Ze hebben op school nog niet geleerd wat een meter is, en anderhalf is een breuk, die breuken weten ze ook nog niet. Het is je reinste waanzin, want kinderen worden helemaal niet ziek van Corona!

   Indoctrinatie SchoolTV – Als je van elkaar houdt, houd dan een beetje afstand

   Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Marcel van Rosmalen – We zitten in een horrorfilm! duurt 3 minuten.

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  It’s Our Bloody Country – and We Want it Back duurt 12 minuten.

  Antwoord
 14. mr.drs.Bou

  Dit is het grootste schandaal: het verbod op HCQ. Artsen die dit goedkope en effectieve geneesmiddel openlijk aanbevelen, worden het slachtoffer van de muilkorf: censuur. Als ze het toch voorschrijven, verliezen ze hun recht om het beroep van arts uit te oefenen.

  Covid-19 and the Censorship of Medical Doctors – Prof. Michel Chossudovsky duurt 13 minuten.

  Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  RTL nieuws:

  ‘Mondkapjesplicht mag helemaal niet, ook niet als experiment’

  De mondkapjesplicht is niet zomaar in te voeren, zegt de Leidse hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans. Ook als burgemeesters er in hun gemeente mee zouden willen experimenteren, bijvoorbeeld via een noodverordening, lopen ze aan tegen de Grondwet.

  Burgemeesters gaven in het Veiligheidsberaad aan te willen experimenteren met maatregelen die het gedrag van mensen beïnvloeden, om zo het coronavirus in te dammen. Het voorschrijven van mondkapjes op drukke plekken is één van die experimenten.
  ‘Aparte wet nodig’

  Maar dat kan helemaal niet, zegt Voermans tegen RTL Nieuws. Dat het gaat om een experiment en dat de draagplicht alleen van kracht is op bepaalde plekken, maakt daarvoor niet uit. De overheid, zegt Voermans, mag ‘niet achter de voordeur komen, niet in kerken iets dwingend regelen en geen mondkapje verplichten’. Dat mag niet van de Grondwet, zegt de hoogleraar. “Daar heb je een aparte wet voor nodig.”

  Die “aparte wet” is nu in de maak! WEG met de NOODWET !!!

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  Uit de nieuwsbrief van Viruswaanzin:

  Mondkapjes: worden we onderdeel van een sociaal experiment met schadelijke gevolgen voor de gezondheid?

  Door de suggestieve, misleidende berichtgeving over besmettingen wordt er getracht draagvlak te creëren onder de bevolking om mondkapjes verplicht te stellen.

  Een groot deel van de Nederlandse bevolking wil dit niet. Er is immers geen bewijs dat het helpt.Toch gaat er nu geëxperimenteerd worden op bepaalde plekken. Het doel hiervan: gedragsbeïnvloeding!! Zie fragment

  In de discussie over de mondkapjes blijft het belangrijkste onderwerp buiten beschouwing: wat betekent het dragen voor de gezondheid van de drager?
  Het antwoord op deze vraag is ronduit schokkend. Het dragen van een mondkapje zorgt voor hypoxia en hypercapnie. Dit heeft schadelijke gevolgen voor de functie van de longen, het hart, de bloedsomloop, het centrale zenuwstelsel, de hersenen en de ontwikkeling van tumoren. Meer hierover lees je in dit artikel, met linkjes naar de wetenschappelijke onderzoeken:
  8 manieren waarop de gezondheid schade wordt toegebracht door het dragen van een mondkapje

  Dokters komen in opstand voor hydroxychloroquine. Ongekende censuurgolf

  Eerder deze week gaf een groep artsen ‘America’s Frontline Doctors’ een persconferentie voor de Supreme Court in Washington. Hun boodschap: hydroxychloroquine – mits op het juiste moment en op de juiste manier toegediend – werkt! Ze claimen dat er al duizenden mensen gered zijn door het gebruik van het geneesmiddel. Ook gebruiken ze het zelf om te voorkomen dat ze ziek worden.

  De video werd massaal gedeeld en bekeken, maar ook direct verwijderd van vrijwel alle sociale media. Ook posts van Viruswaanzin met de video zijn verwijderd.

  Ondanks deze ongekende censuurgolf kan je de video wel bekijken op Bitchute (een alternatief voor Youtube). Abonneer je op ons kanaal, bekijk de video en deel het met jouw contacten.

  Bekijk de video.

  Antwoord
 17. mr.drs.Bou

  Persconferentie: “Mondkapjes dienen geen medische reden maar om ons gedrag te beïnvloeden” duurt 8 minuten.

  Tijdens een livestream kwamen Minister van Medische Zorg, ene Tamara van Ark, en Burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls aan het woord.

  Er zit geen woord Spaans tussen. Deze mensen willen ons muilkorven, niet om medische redenen, maar om ons gedrag te manipuleren.

  Antwoord
 18. mr.drs.Bou

  Politiek van de angst: Kees van der Pijl en Ramon Bril duurt 41 minuten.

  Wat we nu meemaken heeft een voorgeschiedenis die al begon met 9/11. Onder het roofkapitalisme kunnen regeerders de bevolking er alleen nog onder houden door angst op te roepen (voor terreur, voor Rusland, nu voor het virus). Tegelijk mag over die zaken niet meer openlijk gediscussieerd worden: de media zijn een lange arm van de overheid geworden. Maar de regeerders zijn ook zelf bang voor de bevolking: denk bij ons aan de boeren, in Frankrijk de gele vestjes, enz.
  Het gesprek is gebaseerd op twee boeken: de Amerikaanse strateeg Brezinzski waarschuwde in 2012 voor een wereldwijde opstand; de Fransman Zylberman voorspelde een jaar later dat lockdowns door een meerderheid zullen worden geaccepteerd.

  Antwoord
 19. mr.drs.Bou

  As Europe masks up, the Netherlands dithers

  Belgian virologist Marc Van Ranst, meanwhile, warned the Dutch government on Wednesday that it will have to make masks mandatory in crowded places if the Dutch want to avoid a complete lockdown.

  “As in Belgium, the corona curve in the Netherlands has been increasing since July 10,” he told local media. “If the number of infections continues to rise, you will not be able to avoid a face mask obligation.”

  Dat het aantal infecties stijgt, heeft alles te maken met het feit dat het aantal testen is gestegen. Het aantal zieken en doden is het enige wat er toe doet, maar dat zeggen de Belgen er niet bij.

  Dit is een internationaal schandaal!

  Covid-19, The Great Reset and The New Normal

  Clearly, 2020 has been unlike any previous year in the last century or so. The world is currently battling against an infodemic of propaganda spewing from the corporate media and official health authorities. Yes, people are sick and dying. However, the statistics make it clear that COVID-19 simply does not warrant a total lockdown of the planet and further destruction of the economy.

  Regardless, nations around the world are using COVID-19 as an opportunity to grab more surveillance and police state powers, institute mask and vaccine mandates, accelerate the push towards a completely digital world, enact more corporate bailouts, and generally, extreme control and involvement in citizens lives. The sheer magnitude of the COVID-19 operation is unparalleled, with the most recent similar event being the attacks of September 11, 2001. As with the 9/11 attacks, the predator class is using COVID-19 as the excuse to push plans and agendas which predate the spread of the novel coronavirus.

  Even so, the COVID-19 operation is unlike any other event to take place in modern history because the results of this event are affecting people in every single nation on the planet and will continue to for years to come. Also, unlike 9/11 – which took place over the course of one morning – the COVID-19 operation is taking place daily for months on end. The effects of this constant bombardment with fear and panic are taking a toll on the hearts and minds of free people all around the world. Quite simply, the people are ready for this to end and they will do almost anything to achieve this goal. It is within this space of fear and uncertainty which the predator class has now begun to insert themselves, ready to present the “solution” to our ills.

  Antwoord
 20. mr.drs.Bou

  BLIK heeft er ook een artikel over:

  https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/07/aboutaleb-en-halsema-gaan-experimenteren.html

  Vooral de reacties zijn leuk.

  Ad Broere: https://adbroere.nl/web/nl/columns/barsten-in-het-bolwerk.php

  Er zijn veel artsen en medisch onderzoekers die waarschuwen voor de negatieve gevolgen voor de gezondheid van het dragen van mondkappen. Bijvoorbeeld:
  “Op basis van een uitgebreide beoordeling en analyse lijdt het voor mij geen twijfel dat gezonde mensen geen chirurgische of stoffen maskers zouden mogen dragen, noch zouden we mogen aanbevelen dat de hele bevolking mondmaskers draagt.” Jim Meehan, chirurg

  Ook de psychologische gevolgen van de mondkappen zijn niet misselijk. Het versterkt de angst.
  Of gaat het juist daarom?
  Het RIVM gedraagt zich momenteel als een echte Pontius Pilatus. Veel wijst erop dat men inmiddels beter weet, maar het instituut wast zijn handen in onschuld en laat het vuile werk over aan de ‘dienaren van het volk’ (burgemeesters).

  De burgemeesters die besluiten tot het verplicht dragen van mondkappen en dreigen met hoge boetes moeten worden gewezen op hun foute handelen. Viruswaanzin heeft hiervoor een actie: “Stel uw burgemeester aansprakelijk“

  Doorlinken naar Viruswaanzin:

  Ondanks ontbreken bevoegdheid toch experiment mondkapjes

  Actie Viruswaanzin: Stel uw burgemeester aansprakelijk

  Door mr. Jeroen Pols

  Rotterdam – 30 juli 2020 –

  De voorzitters van de veiligheidsregio’s geven burgemeesters groen licht om te experimenten met een mondkapjesverplichting. Dit terwijl meerdere hoogleraren de beleidsmakers erop wezen dat dit niet kan. Burgers verplichten om mondkapjes te dragen terwijl vaststaat dat dit geen effectief middel is ter bestrijden van het virus, is als een misdrijf te beschouwen. Temeer daar wel vaststaat dat dit de gezondheid ernstig kan schaden. Viruswaanzin roept iedereen op de burgemeesters persoonlijk aansprakelijk te stellen.

  Er gebeuren merkwaardige zaken in mondkapjesland. Lange tijd bestond een consensus dat dit een maatregel is die in Nederland niet ingevoerd zou worden. Na de EU-top van 18 en 19 juli loopt ineens half Europa met mondkapjes. Spanje, Frankrijk, België en Italië en Oostenrijk gingen om. In Nederland trekt de media sinds afgelopen week alle registers open om ook tot een mondkapjesverplichting te komen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën