Archieven

Grondrecht: Geen noodwet zonder noodzaak

Begin juli kwam minister Hugo de Jonge (CDA) met zijn herziene Noodwet, die op 13 juli werd ingediend bij de Tweede Kamer. Maar zonder nood geen noodzaak. Het probleem van het nijpende gebrek aan medische mondkapjes is inmiddels opgelost en de IC staat vrijwel leeg, al is er een wachtlijst van onbehandelde klachten. Het verplegende personeel kreeg 1000 euro extra, maar een loonsverhoging werd afgewezen. Het dagelijkse aantal Corona doden daalde tot nul, het aantal tests steeg en daarmee ook het aantal positief getesten, maar wie is nou ziek? Mondkapjes werden verplicht in de trein, als muilkorven. Ze houden het virus niet tegen en het dragen ervan is zelfs ongezond. Een gezellig gesprekje ziet er dan ongeveer zo uit:

Maar goed, die Noodwet dendert achter de schermen nog altijd door, tenzij we het gordijn ophalen en deze zogenaamde noodtoestand een ruim podium geven. Is er geen nood, dan is een Noodwet niet NODIG. Daarom dreigen de media nu met een TWEEDE GOLF en de noodmaatregelen worden NIET opgeheven of afgeschaft.

Viruswaanzin verliest kort geding, maatregelen blijven in stand

Het kabinet hoeft de getroffen coronamaatregelen niet af te schaffen, zo heeft de rechtbank Den Haag vrijdag in een door Viruswaanzin aangespannen kort geding besloten. De Staat heeft volgens de rechter zorgvuldig gehandeld, omdat die vooraf advies heeft ingewonnen bij deskundigen van het Outbreak Management Team (OMT).

DE TWEEDE GOLF. HOE KUNNEN WE HEM VOORKOMEN?

Hierbij een paar suggesties.

We kunnen de Tweede Golf voorkomen door:
Ons af te vragen of we nu wel de juiste maatregelen nemen om de risicogroep straks in de herfst goed te kunnen beschermen.
Door ons af te vragen of de massale testen niet heel veel vals positieven oplevert, waardoor de gemelde resultaten misschien een fractie zijn van het werkelijke aantal positief getesten.
Door ons af te vragen waarom RIVM viroloog Chantal Reusken bovenstaand probleem erkent, maar er in de Volkskrant mee weg komt dat dat slechts een theoretische exercitie is die in de praktijk niet klopt.
Door ons af te vragen waarom RIVM ondanks dat massaal testen stimuleert, maar op haar eigen site aangeeft dat het testen van veel asymptomatische veel vals positieven oplevert?
Door ons af te vragen waarom RIVM continue de definitie van het reproductiegetal R mag aanpassen zodat de R in de buurt van 1 blijft, maar bij voorkeur er net overheen gaat.
Door ons af te vragen waarom daar geen Kamervragen over gesteld worden omdat aan die R het hele beleid wordt opgehangen
Door ons af te vragen waarom een hoopgevende en goedkope behandelmethode in de eerste lijn met HCQ en zink niet meer aandacht krijgt van de beleidsmakers.
Door ons af te vragen waarom een professor van Yale die voorspelt dat tot 100.000 doden in de US door deze behandeling voorkomen kunnen worden geen voorpagina nieuws is?
Door ons af te vragen waarom de combinatie HCQ en zink verboden wordt op basis van een onvoldoende wetenschappelijke onderbouwing, maar we wel toestaan dat straks iedereen een vaccin krijgt dat overhaast in elkaar gezet is en waarvoor de schade op lange termijn niet in te schatten is.
Door ons af te vragen of de enorme economische schade wel opweegt tegen de werkelijke gevaren van het virus.
Door ons af te vragen waarom op 9 maart het RIVM al wist dat het virus niet zo heel erg dodelijk was en er desondanks enorme drastische maatregelen werden genomen.
Door op massa mediale zenders goede discussies te laten voeren door voor en tegenstanders van het beleid.
Door ons af te vragen waarom de NOS geen verslag doet van de massale demonstraties tegen het coronabeleid in Frankrijk en Duitsland.
Door ons af te vragen waarom corona al op 28 januari (!!) op Lijst A Wet Publieke Gezondheid terecht kwam en daarmee onder de verantwoordelijkheid van de Minister van Medische Zorg.
Door ons af te vragen waarom na de vervanging van Bruno Bruins het Corona dossier onder de verantwoordelijkheid bleef van Hugo de Jonge, de minister van VWS.
Door ons af te vragen waarom het kabinet zich zo eenzijdig laat adviseren.
Door ons af te vragen of corona, met een mortaliteit van 0,2% (en dalende) überhaupt wel thuishoort op Lijst A, waar alleen ziektes op staan met een mortaliteit van 10% en hoger.
Door ons af te vragen waarom een heel land gevaccineerd moet worden voor een ziekte die voor het overgrote deel (98%) van de bevolking ongevaarlijk is.
Door ons af te vragen waarom het nog nooit gelukt is een goed en veilig vaccin tegen RNA virussen te ontwikkelen en dat nu ineens in een paar maanden wel kan.
Door ons af te vragen waarom Nederlanders ineens verantwoordelijk zijn voor voor de gezondheid van iemand anders.
Door ons af te vragen waarom ons goede gedrag beloont wordt met een Noodwet die de rechtstaat direct in gevaar brengt.
Door ons af te vragen waarom een vaccin deal die met ons belastinggeld is betaald tot Staatsgeheim gebombardeerd is?
Door ons af te vragen waarom in ons land een rechter twee dagen voor een zitting in een zaak tegen de staat vervangen kan worden.
Door ons af te vragen waarom demonstraties tegen de maatregelen verboden worden.
Door ons af te vragen waarom de politie massaal geweld mag gebruiken tegen vreedzame demonstranten.
Door ons af te vragen waarom in ons land een bellenblazer gearresteerd kan worden, die al 8 jaar heel veel kinderen een plezier doet.
Door ons af te vragen waarom we bij gebrek aan een nationaal probleem nu vooral kijken naar de cijfers van landen waar momenteel het griepseizoen heerst.
Door ons af te vragen waarom het oplopende aantal positief getesten, als gevolg van de hoeveelheid testen in andere landen, niet leidt tot een stijging van de verhouding besmet/overleden, maar zelf daalt.
Door ons af te vragen waarom een brandbrief van 500 vooraanstaande politici, nobelprijs winnaars en 80 democratische organisaties over het gevaar voor de democratie nauwelijks aandacht in de pers heeft gekregen.
Door te stoppen met het noemen van getallen in plaats van percentages en te beginnen om die in de juiste context te zetten door ook te wijzen op de omvang van de populatie van dat land.
Door ons af te vragen waarom je wel met 5 man in de auto mag zitten, maar vervolgens in een restaurant de 1.5m in acht moet houden.
Door ons af te vragen wat de werkelijke motivatie van de 1.5m is, want er ontbreekt wetenschappelijk bewijs.
Door ons af te vragen waarom er nu niet wordt begonnen met het Deltaplan Ventilatie, zodat we het probleem van de verspreiding binnenshuis en op kantoor straks beter kunnen voorkomen.
Door ons af te vragen waarom er een noodwet moet komen die onze grondrechten mogelijk voor zeer lange tijd kan inperken.
Door ons af te vragen waarom de schuld nu ineens bij de jeugd wordt gelegd.
Door ons af te vragen of het wel normaal is dat onze tieners niet meer stiekem achter de kerk mogen zoenen omdat ze de 1.5m overtreden en daarvoor een boete of een doorverwijzing naar HALT kunnen krijgen.
Door ons af te vragen of het wel normaal is dat mensen in een LAT relatie strafbaar zijn als ze bij elkaar blijven slapen?
Door ons af te vragen wat de werkelijke agenda is achter dit beleid.
En door ons af te vragen of we dit kabinet nog wel willen.
Wie toevoegingen heeft om de Tweede Golf te voorkomen, kan ze kwijt in de comments!
Willem Engel
23-07-2020 Sharing is Caring! ❤️

Waarom wil de overheid zo hardnekkig vasthouden aan die 1,5 meter

Deel dit bericht aan het Nederlandse volk zodat ook zij weten waarom die 1,5 meter dient.

“De corana experts zijn ziende blind” Maurice de Hond en Pim van Galen duurt 44 minuten.

Data analist Maurice de Hond vindt dat virologen onnodig paniek zaaien, nu het aantal besmettingen weer toeneemt.
“Niemand stelt vragen bij het oplopende reproductie getal. Dat staat nu op 1,29 maar in absolute getallen stelt het weinig voor”.
De Hond wil verder dat de autoriteiten veel meer aandacht besteden aan ventilatie. Daarmee kan een tweede Corona golf worden voorkomen.

Onder deze video de volgende reactie:

wim van kesteren
De deskundigen zijn niet ziende blind. Laten we stoppen over het virus te praten want dat is, en was het probleem niet.
Laten we ons focussen op de agenda die hier achter zit.

De Noodwet wordt in alle haast achter de schermen doorgedrukt, maar deze wet gaat lijnrecht in tegen onze grondrechten. De vraag rijst dan naar de legitimiteit van dit kabinet. Met andere woorden: hoe durven ze dit voor te stellen! 🙁

‘Een noodwet regel je niet even onderling. Deze is er slechts voor zeer hoge uitzonderingen en mogen nooit regel gaan worden.’
Bas Filippini is initiatiefnemer en voorzitter van Privacy First. De stichting maakt zich sterk voor: de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, het huisrecht, het recht op vertrouwelijke communicatie en het recht op lichamelijke integriteit.
De vraag is in hoeverre de noodwet de burger dient of meer bedoeld is als controle-instrument voor onze overheid.
Deze regering vult een noodwet met voor de overheid handige controle mechanismen zonder op de principes te letten. De belangen van de burger kwamen in de concept noodwet niet aan de orde terwijl het stilzetten van de economie gedaan werd in het ‘belang’ van de burger. ‘Met een mes kun je een broodje smeren maar ook iemand doodsteken.’

De speech van Bas Filippini bedoeld voor de verboden demonstratie van 27 juni 2020 in Den Haag; https://youtu.be/_8Qo9lP1mBs

Een noodwet zonder noodzaak: Bas Filippini en Stefan Noordhoek duurt 45 minuten.

Cafe Weltschmerz

Over de noodwet, privacy, rechtstaat en de kleren van de Keizer.

Achter de schermen speelt nog veel meer, maar langzamerhand komt er ook een gruwelijke waarheid boven water. In het volgende gesprek tussen Lange Frans en Sven Hulleman komt niet alleen de Noodwet aan de orde, maar vooral ook de context waarin deze politiek zich afspeelt. Lange Frans neemt al jaren geen blad voor de mond en Sven Hulleman maakt zich terecht grote zorgen over de huidige ondergang van de rechtsstaat.

LANGE FRANS en SVEN HULLEMAN over PEDO ELITE, VERDWENEN VLIEGTUIG MH370 en #WAYFAIR duurt een uur en 17 minuten.

Tot slot een oude man in een stoel:

How They Are Lying to Enslave Us duurt 19 minuten.

Vernon Coleman

International best-selling author, Dr Vernon Coleman, explains how governments are using psychological tricks created by the military to terrify their populations into obedience. He also criticises a senior British police officer for encouraging people to shame those not wearing masks. And he explains how the United Nations is using Agenda 21 to push us towards a Global Reset. Finally, he provides evidence of a plan to combine all religions into a Global Church.

32 Reacties

 1. Joep Zander

  Hoi Bou, In de lijn van je eigen opmerkingen over het precisieren van cijfers zou het correct zijn als je je aanduiding van mortaliteit (0,2) preciseert naar CFR (case fatality rate) of IFR (infection fatality rate. Het niet onderscheiden van die twee is een van de merkwaardigste en meest evidente leugens van de WHO in een maartse toespraak van haar DG.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Beste Joep, ik ben niet medisch geschoold en die cijfers zeggen mij dus ook niet veel, maar het zijn immers allemaal leugens!
   We zijn getuige van een wereldwijde poging van de rijke elite (de 0,01% of zo) om de echte economie te verwoesten en de wereldbevolking te reduceren. Het wachten is op de tweede Corona golf en de wereldwijde hongersnood. Maar wees niet bang, want in Nederland zal er nog wel iets te eten zijn. Die herziene noodwet zou nu per 1 oktober moeten ingaan, dus voor de tweede golf en de hongersnood.
   En laat je vooral niet prikken, want zo wil men een bio-chip implanteren om het restant van de wereldbevolking te kunnen controleren. Het is puur satanisme! En wees op je hoede voor christelijke desinformatie, want satan bestaat niet, maar de mensen die in satan geloven bestaan wel degelijk. Het zijn bijgelovige psychopaten of sociopaten die denken dat zij de wereld kunnen beheersen door het kwade te dienen.

   Antwoord
 2. yvonne

  https://www.youtube.com/watch?v=n5wlULKyz60

  2020-2030: the big reset: bekijk hier dé agenda van het duivelse World Economic Forum! duurt een uur en 46 minuten.

  De grote roof van grond en grondstoffen is begonnen. Rypke zeilmaker vertelt aan de bar van Blue Tiger Studio over het grote allesomvattende en verschrikkelijk plan van het World Economic Forum die het plan hebben om de wereld over te nemen en alles en iedereen in de agenda mee te nemen. Bekijk morgen deel II over de ideologie en denkers achter deze beweging!

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  De waanzin en de Engelse humor:

  The Satanic Wars Have Started duurt 15 minuten.

  International best-selling author, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, describes the world “They” have created, and analyses the laws which have been invented. He explains why and how we are being terrorised by our governments.

  Antwoord
 4. mr.drs.Bou

  Over de aangepaste coronawet

  Voermans wijst de wet ook in aangepaste vorm af. Of het zal helpen vraag ik mij af. Er spelen momenteel andere krachten een rol dan die van mensenrecht, democratie en wetgeving gebaseerd op de grondwet.

  Jeroen Pols, jurist geeft ook zijn visie

  Wim Voermans Wijst Aangepaste Noodwet Nog Altijd Af duurt 7 minuten.

  Antwoord
 5. mr.drs.Bou

  Een nieuwe blik op het karakter van de ‘noodtoestand’: Karel van Wolferen en Ramon Bril duurt een uur en 4 minuten.

  Ramon Bril ondervraagt emeritus professor Karel van Wolferen opnieuw over de laatste ontwikkelingen van de noodtoestand en de ontwrichting die het veroorzaakt. Zij gaan verder over de geplande reset van het mondiale financiele stelsel waarover begin volgend jaar de elite in Davos gaat vergaderen. Karel van Wolferen verteld over een tweewekelijks blad dat hij gaat redigeren en midden september van start gaat, en doet een oproep voor onderzoekers en schrijvende medewerkers zowel als spotprent tekenaars. Deze kunnen reageren via: redactie@gezondverstand.eu

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Uit de nieuwsbrief van Viruswaarheid:

  Spoedwet vervroegd behandeld

  De Kamerleden Groothuizen (D66), Veldman (VVD), Van Dam (CDA) en Van der Graaf (ChristenUnie) verzochten afgelopen donderdag om de behandeling van de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 – onder het publiek bekend als “spoedwet” – versneld te behandelen. Het voorstel is met steun van GroenLinks en SGP aangenomen. De Tweede Kamer behandelt de wet in de eerste week van september.

  Lees het hele artikel

  De geldigheidsduur van de wet is in beginsel zes maanden. De minister kan zonder instemming van het parlement de geldigheid telkens met twee maanden verlengen. De regeling is omstreden omdat sinds de Tweede Wereldoorlog grondrechten niet meer in deze omvang opzij geschoven werden. Veel deskundigen beschouwen deze wet als een ontmanteling van de rechtsstaat.

  Verder in de nieuwsbrief een muziekje:

  The Wanderer – Aren’t you meant to fly (live at De Vorstin)

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  Het goedkope, veilige en werkzame geneesmiddel Hydroxychloroquine werd VERBODEN. Dat is een GROF SCHANDAAL!!! En Rutte lacht terwijl hij zegt dat wij moeten wachten op het vaccin. Het virus heeft zijn rugzakje reeds gepakt, want er gaan geen mensen meer aan dood! Van de regeringsmaatregelen gaan intussen wel degelijk mensen dood. Dat alles is DOOD DOOR SCHULD, Mark Rutte!!!

  Ook Mordechai verliest weleens zijn geduld Over de Persconferentie van 6 augustus 2020 duurt 22 minuten.

  Had jij ook zo’n moeite om naar de persconferentie te kijken van afgelopen 6 augustus 2020?
  Ouderen brengen hun laatste dagen in eenzaamheid door, mensen plegen zelfmoord, jongeren moeten zich schuldig voelen, depressies komen meer voor dan ooit en de economie gaat kapot.
  Ondertussen moet en zal er een vaccin komen, wordt er geëxperimenteerd met mondkapjes en wordt de wet dag op dag overtreden.
  En onze leiders vinden het de normaalste zaak van de wereld en nemen nergens verantwoordelijkheid voor.
  Maak je klaar voor de grootste demonstraties tot nu toe: 15 en 23 augustus in Den Haag!

  Antwoord
 8. mr.drs.Bou

  15 augustus, demo tegen de spoedwet: weg met het kabinet, het RIVM en de mainstream media! duurt 37 minuten.

  Zaterdag 15 augustus is de ‘Dag van Verbinding’ op het Malieveld, waar meer dan 40 organisaties samen demonstreren tegen de spoedwet van het kabinet. De demonstratie wordt uitgevoerd door het ABC: het Algemeen Burger Collectief. Het gaat niet alleen om demonstreren, maar vooral om elkaar te ontmoeten en te versterken. Daarnaast wordt gedemonstreerd tegen het kabinet, het RIVM en de mainstream media. Mede-organisator Ferdinand van der Neut legt u graag uit waarom u zaterdag naar het Malieveld moet komen.

  Tijdelijke wet maatregelen Covid-19

  Antwoord
 9. Anna

  De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk

  Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Sven sprak met Elke Françoise de Klerk, tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland, over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervindt van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen.

  Zij betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt zij echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt, wat haar ertoe heeft bewogen haar verhaal te komen doen in de hoop daarmee meer vakgenoten over de streep te trekken om hetzelfde te doen.

  Zij vertelt o.a. ook over versleutelde berichten in het EPD om overlijden toe te schrijven aan Covid-19 en tevens ouderen terminaal werden verklaard met inzet van Morfine en Midazolam. Video van 40:50 min.

  https://eenoorlogreedsverloren.nl/2020/08/13/de-arts-als-uitvoerder-van-overheidsbeleid-in-gesprek-met-elke-f-de-klerk/

  Antwoord
 10. Anna

  Diederik Gommers is het eens, de Covid 19 – PCR test, zegt niets! In gesprek met drs. Mario Ortiz.

  Prof. dr. Diederik Gommers stuurde een bericht aan biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIn. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid-19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens biochemicus Ortiz, is het veelal een klein stukje schroot en een – niet actief en in minuscuul kleine getallen aanwezig – dood virusdeelje. Programmamaker, Flavio Pasquino interviewde deskundige Ortiz, over de waarde en betekenis van de PRC test methode en de rampzalige gevolgen ervan. Ze spraken over het bericht van prof. dr. Diederik Gommers en de ontwijkende antwoorden van prof. dr. Jaap van Dissel tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden ze de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD. Video van 44:07 min.

  https://www.youtube.com/watch?v=ktFDN5cBFgw

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Een stukje uit de brief die Mario Ortez stuurde aan alle Kamerleden:

   Cruciaal:
   Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.

   Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct!
   U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen.

   Zelf de Proef op de som nemen:
   U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is (+ BCO). En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. bij zullen komen binnen ca. 1 week. Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren. Een klein deel van echte corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft zitten ook de ziekenhuis opnames de afgelopen maanden op een nullijn. Dus u kunt eigenlijk al zien dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt. Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden.

   U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra “besmettingen”, maar voornoemde term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekent, dan wat (vermoedelijk oudere) RNA fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus. Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term “besmettingen” maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.

   U zult begrijpen, dat ik mij daarom ernstig zorgen maak, want ik zie dat er hele verkeerde conclusies worden getrokken, die het landsbelang ernstig schaden.

   Antwoord
 11. yvonne

  De leugen regeert. Al maanden. Het wordt tijd dat de beerput opengaat en de waarheid op tafel komt.

  https://www.youtube.com/watch?v=plCeaKuJxq0

  Is het een grote misleiding van het RIVM?: Pierre Capel Column duurt 32 minuten.

  Antwoord
 12. mr.drs.Bou

  Ontslagbrief Hugo de Jonge

  Op 1 augustus begon de grote schoonmaak op het Malieveld middels de veel besproken “Feike Sijbesma Ontslagbriefactie”.
  Na een goed artikel in het NRC liep het aantal handtekeningen voor deze actie snel op tot ruim 23.000.
  Na een ontwijkend antwoord kondigde Mark Rutte en Hugo de Jonge een dag later terecht het vertrek aan van Feike Sybesma.
  Elke Nederlander die houdt van waarheid en eerlijkheid beseft dat de grote schoonmaak in Coronatijd niet kan en mag stoppen bij Feike Sijbesma.
  Daarom starten we vandaag een nieuwe actie getiteld:
  “Motie van Wantrouwen voor Hugo de Jonge”.

  Klik op de link om te tekenen! 🙂

  Antwoord
 13. mr.drs.Bou

  ‘De spoedwet is een staatsgreep’ – Arnold op Zondag duurt 6 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   STOP DE SPOEDWET | POLITIEKE VRAGEN

   Het is belangrijk dat Nederland zijn stem laat horen!
   De SPOEDWET nadert, op 4 september heeft de 2e kamer weer een vergadering hierover.
   Voor zover we nu weten wordt het op 9 september in stemming gebracht..

   Ben jij ook tegen de SPOEDwet?
   Print dan één of meerdere van onderstaande posters uit, eventueel in kleur en hang ze voor je raam! Deel ze uit! Maak er flyers van!
   Deel deze pagina met zoveel mogelijk van je vrienden en bekenden om met zijn allen te laten weten dat die SPOEDWET er niet mag komen!

   LINK

   Antwoord
 14. yvonne

  ‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’, zo omschrijft Pieter Stuurman de corona-crisis in het kort. Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie.

  https://www.youtube.com/watch?v=FOYRtEkWYrM

  ‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’ Pieter Stuurman en Ramon Bril duurt 30 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Dank je wel, Yvonne.
   “Dit is geen Corona epidemie, maar een corruptie epidemie.” 🙂 MOOIE uitspraak!

   Antwoord
   • yvonne

    Corruptie idd!
    De arts waarschuwt dat de geschiedenis zich herhaalt. In 2001 ontstond er in de Verenigde Staten paniek nadat er brieven met miltvuur waren rondgestuurd. 22 mensen raakten besmet en vijf daarvan stierven. Er was één bedrijf dat een vaccin had, Emergent BioSolutions. Datzelfde bedrijf sloot dit jaar een lucratieve deal met AstraZeneca om coronavaccins te verkopen aan de Duitse regering en andere Europese regeringen, aldus Schöning.

    “Wat ze nu doen met corona, hebben deze criminelen in 2001 gedaan met miltvuur. Toen zaaiden ze ook eerst paniek. Later bleek bovendien dat het miltvuur afkomstig was van het Amerikaanse leger. Dit is bewezen. Dit zijn de feiten.”

    “Wij zeggen nee tegen maffia en nee tegen georganiseerde misdaad. Wij staan op. Volgens mij staan hier vandaag zo’n twee miljoen mensen. Wij hebben de macht. Wij hebben deze georganiseerde misdaad niet nodig.”

    https://www.ninefornews.nl/arts-bij-grootste-vrijheidsdemonstratie-ooit-in-europa-de-geschiedenis-herhaalt-zich/

    Antwoord
 15. mr.drs.Bou

  Juridische actie én meet & greet op vrijdag 4 september

  Vrijdag 4 september ontvangen wij een klein aantal mensen op onze nieuwe locatie in Den Haag, waar wij naast het verstevigen van oude samenwerkingen ook nieuwe willen aangaan. Als u hierbij wilt zijn, als u iets wilt bijdragen én als u ons eens de hand wilt schudden – nu dat nog mag – kunt u zich aanmelden door een ticket bestellen op de nieuwe website https://nooit.nl/. Naast dat u ons op deze wijze direct steunt kunt u die dag ook een concrete bijdrage leveren aan het verzet tegen de bedreiging van onze vrijheid door de juridische brief die u zult ontvangen te bezorgen bij de Tweede Kamer.

  Wij hopen u te zien, aanstaande vrijdag.

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  Minister Grapperhaus mag blijven:

  Minister Grapperhaus mag blijven, maar is zwaar beschadigd

  Grapperhaus kan aanblijven als minister na emotionele excuses

  Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) ging woensdagavond tijdens een debat in de Tweede Kamer diep door het stof vanwege het overtreden van de coronamaatregelen op zijn eigen bruiloft. De bewindsman bood zijn excuses aan, maar vindt zichzelf nog wel geloofwaardig als minister. De oppositie was kritisch, al kreeg een motie van wantrouwen nauwelijks steun.

  Na een nachtelijk debat kan minister Grapperhaus toch aanblijven – de justitieminister overtrad zelf de coronaregels en gaat nu hard werken aan zijn geloofwaardigheid

  #25 Ab Gietelink I Open brief aan Minister Grapperhaus duurt 9 minuten.

  Antwoord
 17. AlbertV

  Ik krijg steeds vaker de indruk dat zo’n kamerdebat over heikele zaken zoals deze pure poppenkast is. De heftige discussies met krachtige terminologie is er uitsluitend om het volk de indruk te geven dat men serieus op de vuist gaat. Zodra de camera’s uit staan is het weer ‘ouwe jongens krentenbrood’, we heffen het glas, doen een plas, en alles blijft zoals het was.
  Misschien dat alleen PVV en FvD nog serieus te nemen zijn, maar ja, die twee liggen mij niet zo.
  De open brief van Ab Gietelink is een meesterwerk, moet zoveel mogelijk gedeeld worden!
  Overigens, Grapperhaus heeft natuurlijk wel, onbewust denk ik, een heldendaad verricht. Door openlijk sch**t aan zijn eigen corona regels te hebben, heeft hij Nederland (en omstreken?) laten zien dat niemand bang hoeft te zijn voor dat ‘dodelijke’ virus.
  Maar grof schandaal dat hij blijft zitten.

  Antwoord
 18. mr.drs.Bou

  Spoedgeval: oproep aan alle artsen en juristen duurt 5 minuten.

  Aanstaande vrijdag 11 september wordt er in het midden van het land een spoedoverleg georganiseerd door en voor artsen en juristen over de gevolgen van het coronavirus en het beleid welke deze tot gevolg heeft.

  Georganiseerd door o.a. Elke F. de Klerk, eerder te gast in deze vodcast, zal een internationaal gezelschap van sprekers en gasten (waaronder Sven) de medische, juridische en ethische implicaties en complicaties met elkaar bespreken met als doel gezamenlijk een document op te stellen waarmee men houvast krijgt in deze onzekere tijd waarin vrijheden, óók in deze vakgebieden, ernstig onder druk staan.

  Sven roept op om de brief die hij heeft opgesteld te bezorgen bij deze beroepsgroepen opdat zij samen met hun vakgenoten in beraad kunnen gaan om zowel voor u als voor zichzelf op te komen tegen de bedreiging van vrijheid en volksgezondheid.

  Download de brief hier: https://drive.google.com/file/d/1LN3Z-j2R-IYmOdqIRa2oHIwYDAqWtA5y/view

  Artsen en juristen kunnen zich aanmelden op https://www.medicalemergencydeliberation.com/

  Antwoord
 19. mr.drs.Bou

  Arno Scholtens Column duurt 7 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën