Archieven

Heel Nederland wordt virusvrij

Lieve hemel, wat een waanzin! In Nederland heerst geen Corona, maar Corona VREES. Mensen mogen elkaar zelfs geen hand meer te geven. De anderhalve meter maatregel maakt dat het nergens gezellig wordt. Met gezondheidszorg heeft dat niets te maken. Er is een goed en goedkoop geneesmiddel: hydroxychloroquine met zink. (link even door en teken de petitie!) Het werkt als het tijdig wordt voorgeschreven, dat wil zeggen: door de huisarts! Maar dat is de bedoeling niet. Vandaar dat het RIVM het verboden heeft, op gezag van de WHO die doet wat de grote geldschieter Bill Gates wil: zo veel mogelijk paniek zaaien wegens zieken en doden, dan volgt het vaccin vanzelf. Gelukkig gaat lang niet iedereen mee in deze Corona HYPE.

Eerst maar eens even over de waanzin die nu heerst. De BOA constrictor van 1,5 m leeft per 1 juli nog steeds. Er staat nog altijd een boete op elkaar een hand geven. Dat kost dan 2 x 390 euro. Dit is in strijd met de Grondwet, die zegt: geen sanctie of straf zonder wet. En er is geen wet… slechts een noodverordening, maar de nood is al lang weg en de verordening blijft “van kracht”! Het is slechts een Algemene Maatregel van Bestuur (AMVB) en daarop kan geen sanctie staan. Niemand hoeft zich daar dan ook aan te houden.

Wouter Raatgever – Boodschap voor Politie Nederland!

Intussen gaan de Maatregelen veel te ver. Zij maken inbreuk op onze grondrechten en de mate waarin dat gebeurt, is overweldigend! Wij worden OVERWELDIGD door een regering die deze Maatregelen tot wet wil verheffen.

De Gevolgen van de Lockdown Deel 1 Vrijheid en Rechten duurt 17 minuten.

De Corona Maatregelen bevorderen onze gezondheid ook al niet, zelfs in tegendeel! Sociale isolatie gaat ten koste van ons immuunsysteem. Hetzelfde geldt voor angst en vrees, idem voor werkloosheid en voor het verlies van zingeving. De Corona maatregelen maken ons allemaal ziek, of kwetsbaarder voor ziektes! Luister dus even naar deze professor in de Sociale psychologie:

Wat Je Op Het Malieveld Niet Mocht Horen – Michaela Schippers

De ouderen werden letterlijk opgesloten in bejaarden- en verpleeghuizen. Het resultaat: wie niet ziek werd, wilde (of ging!) dood van eenzaamheid en verveling. Vrijheidsberoving en verwaarlozing zijn niet alleen verwijtbaar, het zijn misdrijven, dus strafbaar! Mensen met ernstige ziektes, zoals kanker en hartklachten, werden op een nog altijd groeiende wachtlijst geplaatst, want de IC moet vrij blijven voor Corona patiënten die er niet zijn! Het welzijn van de kinderen is ook in het geding: niet naar school, niet naar opa en/of oma, niet samen buiten spelen, afstand houden van elkaar. Gezond is dat zeker niet!

Corona – En Hoe Gaat Het Met Onze Kinderen?

De situatie op de arbeidsmarkt is intussen zeer verontrustend. Weliswaar krijgt vrijwel iedereen nu nog steun van de overheid, maar als de belastingpot leeg is, wie zal dat dan betalen? De maatregelen zijn tijdelijk, maar de werkloosheid lijkt permanent.

Tweede Golf komt! 😨 Maar NIET van Corona doden…. duurt bijna 13 minuten.

Gelukkig zijn er ook mensen die zeggen: NEE, hier doe ik niet aan mee! Een belangrijke speler is de groep Viruswaanzin. Zij hebben tot twee maal toe opgeroepen tot een demonstratie op het Malieveld in Den Haag. Helaas werd deze demonstratie tot 2 x toe verboden! Ook hebben Willem Engel en Jeroen Pols een Kort Geding aangespannen tegen de Staat wegens de veel te vergaande Maatregelen van Bestuur. Helaas leek de wisselrechter volstrekt niet van plan om de eis in te willigen, waarna Jeroen Pols de rechter heeft gewraakt. De uitslag volgt nog.

In Nederland is het recht op demonstratie vastgelegd in de Grondwet. Je hoeft geen toestemming te vragen, je hoeft de demonstratie alleen maar aan te melden. Meestal bespreek je dan met de politie de maatregelen van openbare orde, de plaatst van samenkomst, de eventuele wandelroute. Mordechai Chrispijn van Viruswaanzin heeft een online cursus gegeven in het organiseren van een demonstratie. Deze handleiding is helder, iedereen kan een demonstratie organiseren! Het kost alleen wat tijd, maar als je toch werkloos bent…

Hoe organiseer Jij Een Eigen Demonstratie? duurt een uur en 33 minuten.

Het mooiste zou natuurlijk zijn, dat op een en dezelfde dag in talloze steden (en/of buurten, dorpen) wordt gedemonstreerd tegen de ongrondwettige Corona maatregelen. De regering wil deze graag tot WET verheffen, dan zijn we helemaal in de aap gelogeerd! Het is belangrijk dat we laten zien dat we het hier niet mee eens zijn.

Een landelijk verzet op het Malieveld leidde slechts tot een overmacht van ME, met politiehonden, -paarden, -knuppels en zelfs een waterkanon! Het main stream nieuws kopt dan: 37 mensen gearresteerd… Bij een landelijk verzet in alle steden, dorpen en buurten kan veel minder gemakkelijk worden ingegrepen. Een dergelijk verzet is zichtbaar op plaatselijk niveau. Het blijft klein, dus geen massaal ingrijpen van de politie en geen verslag op de NOS, maar wel in de (vaak gratis!) buurtkranten en de regio-omroep.

DAN GAAN DE MASKERS AF

Hoewel ik zelf niet van plan ben om een demonstratie te organiseren, hoop ik dat talloze mensen overal in het land dit wel gaan doen. Komt er een demonstratie in mijn buurt, dan wil ik wel meelopen! Volgens mij zijn er veel mensen die er zo over denken, omdat ze nu thuiswerken of het op andere manieren druk hebben. Het kost altijd wat tijd om een landelijke verzameling van plaatselijke demonstraties te organiseren. Daarom heb ik voorlopig een ander plan, ter voorbereiding van…

Laten we de maand juli gebruiken om elk persoonlijk een kleine demonstratie te houden. Praat met mensen die u tegen komt op straat, in de supermarkt, of waar u maar bent. Vraag of ze bang zijn om besmet te raken, vraag wat ze er van vinden. Merkt u dat ze het ook niet eens zijn met de Corona Maatregelen, vertel hen dan over de Corona Spoedwet! Als het een leuk gesprek was, vraag dan na afloop: “Mag ik u een hand geven?” Als iemand antwoordt: “Nee, want ik heb kanker,” wens deze persoon dan beterschap en een goede gezondheid. Sommige mensen zijn immers heel terecht bang!

U kunt natuurlijk demonstreren tegen het vallen van de avond of voor het eten. Het kan ook tegen half elf of zelfs voor dag en dauw. Het maakt niet uit waar en wanneer je voor of tegen bent, maar maak je mening kenbaar en deel hem met de buren, met je vrienden, met iedereen die je tegenkomt. Corona blijkt slechts een zwak virus, 80% van de mensen worden er niet of nauwelijks ziek van! Wie een goed immuunsysteem heeft, hoeft voor Corona niet bang te zijn. En wie geen symptomen heeft, kan anderen niet besmetten! Maar blijf vriendelijk en voorkomend, want heel veel mensen zijn onnodig bang gemaakt, ze hebben smetvrees opgelopen en nog altijd zijn deze mensen ten onrechte bang.

PiratenHits – De Marlets -Wij Zijn Niet Bang

52 Reacties

 1. mr.drs.Bou

  Ernst Wolff – Indringende speech demonstratie Stuttgart duurt 14 minuten.

  Achter onze rug voltrekt zich op dit moment de aanloop naar de grootste economische shock die de wereld ooit heeft gekend.
  Tijdens de corona demonstratie Querdenken 711 in Stuttgart van 20 juni 2020 hield Ernst Wolff een indringende toespraak over de oorzaken van de economische ramp die ons op korte termijn te wachten staat.
  De situatie staat nu op scherp. Door de coronamaatregelen werden gigantische geldsommen door de centrale banken in de economie gepompt.
  De burgers ontvingen hiervan slechts een paar kruimels.
  Terwijl de rijksten op aarde daardoor fenomenaal rijker zijn geworden en de armen nog armer, is een crash van het huidige financiële systeem door de zich exponentieel ophopende schuldenberg onontkoombaar.
  Ernst Wolff pleit gepassioneerd voor een tijdige invoering van een democratisch geldsysteem – nu het nog kan!
  Lees dit bijbehorende en zeer interessante artikel: The Great Reset – Corona als gangmaker van de vierde industriële revolutie
  Deze video is een In het Nederlands ondertitelde verkorte, kernachtige versie van de volledige redevoering, die u hier vindt (in het Duits): https://www.youtube.com/watch?v=og7g_FnEyPI. Duurt 31 minuten.

  Ernst Wolff is journalist en auteur van boeken en artikelen over de krachten achter ons financiële systeem, waaronder: Pillaging the World – the history and politics of the IMF, Marburg 2014; Finanz-Tsunami – wie das globale Finanzsystem uns alle bedroht, Marburg 2017.

  Antwoord
 2. mr.drs.Bou

  RIVM speelt met onze levens: Pim van Galen en Maurice de Hond duurt 35 minuten.

  Sociaal geograaf en data analist Maurice de Hond is zwaar teleurgesteld in het RIVM. Hij vindt dat de wetenschappers van dit instituut zijn Deltaplan Ventilatie vrijwel volledig negeren.
  De Hond zegt aan te kunnen tonen dat aerosols (verzameling micro druppels) de belangrijkste oorzaak van Corona besmettingen zijn. En dus is luchtcirculatie en ventilatie cruciaal.
  “Als het RIVM er niet aan wil moeten burgers bedrijven en instanties het zelf maar doen. Controleer of vernieuw je ventilatie systeem. Thuis, in bedrijven , op scholen en verpleeghuizen. Zo kunnen we een tweede Corona golf voorkomen”, aldus Maurice de Hond.

  Antwoord
 3. mr.drs.Bou

  Grapperhaus: “Inbreuk grondrechten niet mogelijk met noodverordeningen”

  Een juridische analyse: er is sprake van een machtsovername.

  Door mr. Jeroen Pols

  … betekent dat het land al maandenlang geregeerd wordt door Hugo de Jonge op basis van onrechtmatige verordeningen met verzonnen bevoegdheden. Ook fervente voorstanders van dit beleid dienen de vraag te stellen waarom de wet niet gevolgd wordt. Ons systeem voorziet immers in uitzonderingssituaties als een pandemie.

  Antwoord
 4. Groene Wolf

  Onderzoeksjournalist Amazing Polly heeft een Amnesty International rapport uit 1975 erbij gepakt, waarin een definitie van marteling wordt gegeven. Hierin legt ze nauwgezet uit dat alle Corona-dwangmaatregelen onder het hoofdstuk marteling vallen. Ook al ben je je bewust dat Corona niet gevaarlijker is dan een griepje, word je toch in een staat van psychische/mentale stress gebracht. Houd je je niet aan de krankzinnige regeltjes, dat volgt een buitenproportionele sanctie in de vorm van boetes. Het zaaien van iedere vorm angst is feitelijk marteling.

  Is this torture? duurt 43 minuten.
  https://www.youtube.com/watch?v=3yk3xezML8Q

  Antwoord
 5. Groene Wolf

  Jason Bermas: Fauci under fire! Wat de kijkdoos u niet laat zien. Maar Fauci wordt wel degelijk het vuur aan de schenen gelegd.
  https://youtu.be/AeW8D7iUnNQ

  Fauci Under Fire! What You Won’t See On The Idiot Box Or Trending On Twitter! duurt 25 minuten.

  Antwoord
 6. mr.drs.Bou

  Compilatie politiegeweld en intimidatie tijdens demonstraties duurt 21 minuten.

  Antwoord
 7. mr.drs.Bou

  #17 Ab Gietelink I Hoe verder met de Stop Lockdown beweging? duurt 33 minuten.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Meet Four New Virus-Fighting Technologies That Could Soon Become The Standard In Public Areas

   As the push for some to head back to the office continues, despite being the midst of the ongoing pandemic, a focus has shifted to what kinds of technologies are going to be used in order to make sure that public areas, like office environments and airports, are virus-free.

   Aside from the usual hand sanitizers and face masks, FT published a report this week highlighting some of the other technologies that businesses are choosing to employ in order to surfaces and spaces clean.

   Shaun Fitzgerald, visiting professor at the University of Cambridge, said: “Pandemics like this can provide fertile ground for creative minds to think about how to do things differently.”

   One option that’s being looked at is self-cleaning surfaces. While the virus can stay alive for up to 72 hours on plastics and steel, silver and copper have a track record of killing viruses and bacteria within four hours. Felicity de Cogan, research fellow at the University of Birmingham and founder of NitroPep, said that timeframe needs to get down to “seconds to minutes” and it needs to be “built into the material”.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   ONZE VISIE

   Het internationale Corona-beleid getuigt van een irrationele tunnelvisie.
   De maatregelen hebben Nederland en de wereld in een diepe sociaaleconomische crisis gestort. De vrijheids- en burgerrechten zijn sterk ingeperkt. De bevolking wordt psychologisch tot paranoia gedreven en hygiënisch gedisciplineerd. Het beleid is een aanval op het dagelijks welzijn en de toekomst van miljoenen burgers in de publieke ruimte. Het Corona-beleid is vanuit kritisch perspectief tevens een aanslag op de Volksgezondheid. Kritische Medici zien het Corona-virus als een stevig griepvirus waartegen immuniteit moet worden opgebouwd en waartegen werkzame en wetenschappelijk geteste (in Nederland voor huisartsen verboden) medicijnen bestaan.
   Stoplockdown.nu is een expertisecentrum waar wij de alternatieven en kritiek op het Corona-beleid in diverse dimensies zichtbaar maken.

   Antwoord
 8. Anna

  Het vaccin, een utopie: Pierre Capel en Ramon Bril 3 juli 2020.

  Angst is het werkelijke en grootste gevaar.
  Alle maatregelen van de overheid, die ons zo sterk inperken, zijn gebaseerd op een boek uit 1955 dat volledig verkeerd geïnterpreteerd is. Immunologisch klopt er niets van. De schade is echter enorm, ook voor de volksgezondheid. Onze emoties beïnvloeden onze gezondheid, en we doen meerdere generaties aan schade op door de angst voor dit verkoudheidsvirus. Pierre neemt ons mee in een gesprek over immunologie en lopen kans op blijvende wijsheid.

  Zeer interessant gesprek, prachtig vormgegeven.

  Het vaccin, een utopie: Pierre Capel en Ramon Bril Duurt:59:26 min.

  Antwoord
 9. mr.drs.Bou

  Angst en smetvrees zijn zoveel dodelijker dan het Corona virus!

  Everything most important about COVID in 15 minutes – Denis Rancourt zoom talk to community group duurt 18 minuten.

  Antwoord
 10. mr.drs.Bou

  #18 Werkende geneesmiddelen tegen Covid 19: Rob Elens en Ab Gietelink duurt 46 minuten.

  Huisarts Rob Elens is de man die het geneesmiddel Hydroxychloroquine In Nederland op de agenda plaatste. Zijn 1e interview met Ab Gietelink werd na 100.000 views door youtube verwijderd. Zij bespreken hierbij het vervolg van zijn protest en proces tegen de inspectie. Het RIVM zweert bij de 1,5 meter, maar spreekt nauwelijks over medische oplossingen. Elens en Gietelink de beschikbare erkende en verzwegen Corona geneesmiddelen die enerzijds in het ziekenhuis en anderzijds door huisartsen in veel landen worden voorgeschreven.

  Antwoord
  • mr.drs.Bou

   BOUblog was akelig traag vandaag, maar kennelijk heeft mijn provider het euvel verholpen. Drie artikelen die aansluiten op het gesprek van Ab Gietelink en Rob Elens:

   Touting Dubious Remdesivir Over Promising Hydroxychloroquine for Treating COVID-19

   By Stephen Lendman. Global Research, July 02, 2020

   Big Pharma controls the US Food and Drug Administration (FDA).
   Its primary focus is on profit-making, aided and abetted by Washington with billions of dollars in handouts and tax credits for research — US taxpayers picking up the tab.
   In return, Big Pharma charges exorbitant prices, far more than what consumers in other countries pay — at times for inadequately tested drugs with potentially harmful side effects.
   This is one of those times, drug giants rushing to develop and market harmful to health COVID-19 vaccines and drugs with unproved efficacy to treat the disease.

   Remdesivir for Covid-19: $1.6 Billion for a “Modestly Beneficial” Drug?

   By Elizabeth Woodworth. July 04, 2020 “Information Clearing House”

   The U.S. Department of Health and Human Services has recently “bought” all of Gilead Science’s Remdesivir for $1.6 billion. “500,000 doses at $3,200 per patient – to be available to American hospitals but not for other countries”[6]
   That’s $1.6 billion tax dollars for a virtually untested drug showing only marginal efficacy in the hospital setting.
   How could such a thing happen?

   Public Outcry Follows Gilead Decision to Charge $3000 for COVID Drug that Costs Pennies to Produce

   To make matter worse, Remdesivir is a drug that “has had its development costs paid for, in large part, by independent donors like governments and ministries of health in China, the WHO, and the US government.”

   by Alan Macleod

   California-based pharmaceutical giant Gilead Sciences has announced that a five-day course of its antiviral drug Remdesivir — shown in tests to effectively fight COVID-19 — will cost $3,120 to Americans with health insurance and $2,340 to those on Medicaid. Yet research published in April calculated that the drug could be produced at a profit for as little as $0.93 per day.

   The study, led by Dr. Andrew Hill from the Department of Translational Medicine, University of Liverpool, U.K., and published in the Journal of Virus Eradication, found that a five-day course of lifesaving Remdesivir could be mass-produced for less than the cost of a Subway sandwich. So cheap is the drug that the saline solution and the syringe needed to administer it would be more costly. MintPress spoke with Dr. Hill, who was dismayed by the company’s announcement.

   Antwoord
  • mr.drs.Bou

   Youtube heeft Elens en Gieteling alwéér de mond gesnoerd.
   FOEI !!! Wat een foute boel !!!

   Antwoord
 11. Anna

  Op 14 mei jl. keek ik even bij Tijd voor Max op NPO 1. Benieuwd naar wat ‘dr. Ted’ weer te zeggen had m.b.t. het Coronavirus. De man zat iedere dag in het programma om kijkersvragen te beantwoorden. Enkele uitzendingen daarvoor had hij zich negatief uitgelaten over dr. Rob Elens met zijn gebruik van HCQ: “Dat deed je als huisarts niet”..

  In onderstaande link op 16:00 min. komt een bijzonder antwoord op de kijkersvraag over de gestelde leeftijdgrens bij het pneumococcenvaccin. De leeftijdsgrens werd opgerekt omdat er nog wat vaccins op de plank lagen! Ik heb het een aantal malen weer beluisterd omdat ik twijfelde het wel goed gehoord te hebben. Luister zelf:

  https://www.npostart.nl/tijd-voor-max/14-05-2020/POW_04560675

  Antwoord
 12. Groene Wolf

  Engeland wordt ook Virusvrij. Zelfde soort protesten als bij ons. Deze beelden komen van Hydepark London, gisteren gemaakt door Jon Wegder, voormalig medewerker van afdeling zedenmisdrijven van de Metropolitan Police London. Uit frustratie nam hij ontslag omdat hij onder zijn ogen allerlei onfrisse child sex abuse en human/child trafficking zag gebeuren, maar dat werd binnen de dienst onder het tapijt geschoven. Nu is hij actief deze misstanden aan het licht te brengen.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ub2D3dYZAlE

  4th July in Hyde Park with the people duurt 50 minuten.

  Antwoord
 13. Anna

  Stichting Vaccinvrij, 5 juli: “Hugo de Jonge heeft aangegeven dat zijn deal met AstraZeneca niet de enige deal is die hij wil sluiten. “Wij willen wedden op meerdere paarden tegelijk, omdat je van tevoren niet weet wie de race gaat winnen.”4

  Wij hebben al aandacht besteed aan het gevaar van het kweken van vaccins op cellijnen van geaborteerde baby’s, zoals AstraZeneca dat doet in ons artikel ‘De deal van Hugo de Jonge’, maar het bedrijf Inovio gaat nog een stap verder met een “nieuwe DNA-technologie”. Aangezien het bedrijf Inovio ook in de kopgroep loopt – in Amerika én Europa – willen wij ook dit bedrijf in het voetlicht zetten.
  De nieuwe technologie van het Amerikaanse biotechbedrijf Invovio gaat alles te buiten. Dit is de nieuwe technologie in één zin:

  “Toediening met het CELLECTRA-apparaat (red: in plaats van een ‘ouderwetse vaccinspuit’) zorgt ervoor dat het DNA-medicijn efficiënt rechtstreeks in de cellen van het lichaam wordt toegediend, waar het aan het werk kan gaan om een immuunrespons te sturen.” Het artikel:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/het-lab-van-frankenstein-en-de-christelijke-levensprincipes-van-hugo-de-jonge/

  Antwoord
 14. Anna

  Rechter bevrijdt Zuid-Afrika van COVID-19-regime. Rotterdam – 5 juli 2020, door Jeroen Pols.

  Het Zuid-Afrikaanse hof van beroep in Pretoria veegt met haar uitspraak van afgelopen dinsdag alle coronamaatregelen van tafel. Zuid-Afrika is na drie maanden bevrijd van grondrechtinperkingen in een omvang die het land sinds het einde van de Apartheid niet meer heeft gekend. “De door de grondwet gewaarborgde individuele rechten verdwijnen immers niet tijdens een crisis op het gebied van de volksgezondheid”, aldus rechter N. Davis in zijn oordeel. Er is geen hoger beroep toegelaten tegen de uitspraak. Het artikel:

  https://viruswaanzin.nl/informeren/rechter-bevrijdt-zuid-afrika-van-covid-19-regime/

  Antwoord
 15. Groene Wolf

  A forced vaccine is a violent, felony assault with a deadly weapon, and all human beings have the right of self-defense against violent assaults. A few days ago, I posted a video (see below) declaring I will invoke my right of self-defense against any attempt at forced vaccination against my body. This means any government agent, or agency, or personnel who attempt to violate my body against my consent will be met with the deployment of force in an act of self-defense. #TakeTheOath
  https://www.naturalnews.com/2020-07-04-health-ranger-declares-independence-from-medical-tyranny-we-all-have-the-right-of-self-defense-against-forced-vaccines.html

  Antwoord
 16. mr.drs.Bou

  MAURICE DE HOND ZIT FOUT – DE JENSEN SHOW #190 duurt 34 minuten.

  Antwoord
 17. yvonne

  Eindelijk iemand die precies zegt hoe het zit! Die zogenaamde koning benoemt IEDEREEN!

  https://www.youtube.com/watch?v=fxtafCNc5ks

  Boeren, ken je vijand: bij wie moet je demonstreren? Kijk hier! duurt 7 minuten.

  Beste boeren, waar gaat het om? Politiebureau’s, burgemeesters en provinciehuizen? Onder andere, maar ga vooral ook naar de mensen toe waar de bevelen vandaan komen: ga er heen en blokkeer hun villa’s en kantoren, vertel hun buren naast welke criminelen ze wonen en wat ze doen: de UBO’s van Nederland die dit plan van de vernietiging van Nederland bedacht hebben. Kijk dit korte item voor de namen en rugnummers!

  Antwoord
 18. mr.drs.Bou

  Willem Engel | Spoedwet Alsnog | Arrestaties in Assen duurt 16 minuten.

  Willem Engel was op 8 juli 2020 live op Facebook en ging in op de ontwikkelingen in Nederland. Spoedwet wordt vrijdag 10 juli 2020 in de 2e kamer behandeld. Op dezelfde dag is er een gebed op het Malieveld in Den Haag.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën