Archief
Artikelen

In Nederland heerst Viruswaanzin. Deze groep, o.l.v. Willem Engel en Jeroen Pols, is in opstand gekomen tegen de dictatoriale aanpak van de regering tegen de Corona griep. Deze internationale biologische oorlog zou moeten leiden tot het afschaffen van de burgerlijke vrijheden die in de Nederlandse Grondwet zijn vastgelegd. De regering volgt braaf de adviezen van het RIVM, dat doet wat de corrupte WHO zegt. Deze organisatie wordt gefinancierd door Bill Gates, Met onze gezondheid heeft dat NIETS te maken!

Het lijkt een wereldwijde machtsovername van het grootkapitaal, oftewel de CORPORATIES. Het Midden- en Kleinbedrijf wordt kapot gemaakt middels een BOA constrictor van 1,5 meter, maar de opgelegde boetes zijn in strijd met de Grondwet. Zij zijn immers gebaseerd op een AMVB en niet vastgelegd in een WET. De BOA’s hebben daarom geen geldig mandaat! Nog erger is, dat een geneesmiddel dat goed blijkt te werken, waarvan de veiligheid reeds 50 jaar is bewezen en dat spot goedkoop is, door het RIVM werd VERBODEN. Huisarts Rob Elens strijdt voor de vrijheid van onze gezondheid, tegen de schandalige dictatuur van het RIVM. Hij heeft een website gemaakt: Zelfzorg Covid 19. Als je wil voorkomen dat je ziek wordt, kijk daar dan even rond! En teken de petitie!

Videoboodschap huisarts Rob Elens voor Malievelddemo duurt 10 minuten.

Elens maakte een videoboodschap in Blue Tiger Studio waarin hij de (schandalige) feiten over het verboden medicijn HCQ+zink nog even opsomt.

Verder is er natuurlijk de onvolprezen statisticus Maurice de Hond, die aan de hand van de statistieken bewees dat de 1,5 meter regel volslagen zinloos is, omdat het virus zich verspreidt via airosols. Dat zijn minuscule druppeltjes die blijven hangen in de lucht als men zich bevindt in een ruimte die slecht geventileerd wordt. In de open lucht waait het virus gewoon weg! In bejaardentehuizen verspreidt het zich echter via de airconditioning, daar worden veel mensen ziek. De maatregelen zouden zich moeten richten op goede ventilatie en het virus-vrij maken van de airco. Pogingen om deze resultaten naar buiten te brengen, werden echter afgedaan met: “U bent geen deskundige op het gebied van virussen.” Sinds enige dagen staan de kranten echter wel open voor het werk van Maurice de Hond. Kijk ook eens rond op zijn website.

@mauricedehond bezocht het @RIVM en besprak theorie rondom het falen van 1.5m maatregel duurt 40 minuten.

Maurice de hond is uitgenodigd bij het @RIVM om te spreken over zijn bevindingen. Hij heeft er speciaal een stuk voor geschreven waarin alle argumenten tegen 1.5m samenleving zijn samengevat. Wat was zijn ervaring? En wat vond hij van de maatregelen van het kabinet gisteren. Zijn we uit de crisis?

En dan het Kort Geding dat gisteren diende, waarbij de rechter op het laatste moment werd gewisseld, omdat de rechter die zich had ingelezen opeens moest hoesten! Wij noemen dat smoesjes, maar zo gaat dat! In elk geval eindigde de zitting aldus:

Viruswaanzin wraakt rechter

Het kort geding waarin Viruswaanzin onmiddellijke opheffing van alle maatregelen eist, eindigde vandaag met een wraking van rechter S.J. Hoekstra-Van Vliet. Jeroen Pols: ”Het geding begon al ongelukkig nadat twee dagen voor de zitting de rechter werd vervangen. Dat doe je niet in zo een politiek gevoelige zaak. Wij hebben haar een eerlijke kans gegevens. De twijfel groeide tijdens de behandeling.” De staat weigerde inhoudelijk in te gaan op de argumenten van Viruswaanzin. “Het enige verweer was eigenlijk dat bij het RIVM geweldige deskundigen werken en de regering daarom mag vertrouwen op hun adviezen. Alleen jammer dat de onderbouwing halsstarrig geheim gehouden wordt.”
De landsadvocaat mr. Jannetje Bootsma werd begeleid door de heer Haringhuizen van het RIVM. Pols stelde ter zitting aan de orde dat het volkomen onduidelijk is waarom COVID-19 opgenomen is op lijst A van de Wet publieke gezondheid. “Hierop staan eigenlijk alleen maar enge ziektes als ebola en andere virussen waarvan sommige bijna altijd dodelijk zijn.” Het RIVM weigerde een verklaring hiervoor te geven. Ook op de vraag hoe gevaarlijk COVID-19 eigenlijk is en hoeveel mensen daadwerkelijk door het virus overleden zijn, bleef het stil. Dit is volgens Pols volkomen onduidelijk omdat het protocol van de WHO artsen dwingt om de overlijdensakte foutief in te vullen. “Nadat de rechter nauwelijks animo toonde deze voor de zaak cruciale vragen beantwoord te krijgen hebben we besloten tot wraking”, aldus Pols. De wrakingskamer zal waarschijnlijk volgende week beslissen of een andere rechter de zaak overneemt.

Tot slot in deze verklaring:

Op zondag 28 juni organiseert Viruswaanzin één grote demonstratie op het Malieveld in Den Haag. De geplande acties in andere steden gaan niet door.

De Belangrijkste Rechtszaak In De Geschiedenis Van Nederland – Jeroen Pols duurt 8 minuten.

25 juni 2020 vond de belangrijkste rechtszaak plaats in de Nederlandse geschiedenis.
Het is wat Jeroen Pols van Viruswaanzin betreft het laatste redmiddel om Nederland te redden van haar weg richting de afgrond.
De schade die inmiddels is aangedaan door ouderen te isoleren, operaties uit te stellen, bedrijven te laten sluiten en mensen bang te maken voor elkaar is op geen enkele manier te overzien.
In deze belangrijke speach gaat Jeroen uitgebreid in op de consequenties van de Corona maatregelen die zijn ingesteld door de overheid.
Tienduizenden boetes werden er uitgedeeld, er is actief jacht gemaakt op mensen die zich niet aan de 1,5 meter regels houden, we worden inmiddels gecontroleerd met drones en scan auto’s om een ieder van ons te controleren.
Klik lijnen, vrijheidsbeperkingen en het niet meer leven in vrijheid zorgt voor een gevoel van constante stress en onzekerheid. En de kraan van de vrijheid wordt steeds verder dicht gedraaid.
Het is tijd om wakker te worden en tijd om in actie te komen.
Inmiddels weten we hoe dit is afgelopen. De rechter werd twee dagen voor de rechtszaak gewisseld. Het RIVM kwam tot 3 keer toe niet met een antwoord op een zeer essentiële vraag waarop de rechter geen actie ondernam en verder deed deze zelfde rechter op 12 juni jl. een uitspraak waar zij geen afstand van wilde doen tijdens de zitting.
Redenen te over om de rechter te wraken.

Ik heb gisteren de live stream niet gevolgd. Helaas heb ik de dagvaarding ook niet kunnen vinden. Staat die online? Dan gaarne de link. Ook het pleidooi van de Landsadvocaat is welkom. Mocht de live stream nog permanent online komen, dan ook gaarne die link!

Gestuntel van RIVM en rechtbank gewraakt: Jeroen Pols, Willem Engel, Miriam Hekker duurt 52 minuten.

Vandaag 25 juni 2020 werd het kort geding van VirusWaanzin gevoerd tegen de overheid. De ontknoping kwam aan het slot van de zitting. Advocaat Jeroen Pols miste vertrouwen in de rechter en wraakte haar. Opmerkelijke en zeer gefundeerde actie na een gloedvol pleidooi van VirusWaanzin.

Bas Filipini is de oprichter van Privacy First. De maatregelen tegen Corona zijn volgens hem ernstig in strijd met ons recht op privacy! We hebben ons allemaal drie maanden lang braaf aan deze regels gehouden, maar nu wil de regering dit tot WET verheffen. De ongrondwettelijke maatregelen worden dan tot wet. Kortom: dat is dan het einde van de rechtsstaat… Luister nog even naar Bas Filipini, dan weet u wat ons te wachten staat als deze corona maatregelen tot WET worden verheven!

‘Mijnheer Rutte u misbruikt uw legitimiteit met deze maatregelen!’ Bas Filipini duurt 21 minuten.

Bas Filippini is voorzitter en oprichter van Privacy First, een onafhankelijke stichting met als doel het behoud en de bevordering van het recht op privacy.
Deze speech heeft hij uitgesproken ter gelegenheid van de roerige ‘verboden’ demonstratie in Den Haag op zondag 21 juni 2020

Toegift: in de VS is Joe Biden nu presidentskandidaat voor de Democratische partij. Hij moet het opnemen tegen Trump en de Republikeinen, maar opa Joe is een beetje aan het dementeren. Hij zegt soms zulke malle dingen. Gelukkig is het in Nederland minder erg, zelfs veel minder erg dan de griep van 2018.

Biden : COVID Has Killed One Third Of The US Population 🙂 🙂 🙂

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

27 Reacties op “Viruswaanzin strijdt voor het behoud van de rechtsstaat”

 • mr.drs.Bou:

  Er gebeurt op een dag haast te veel om op te noemen. Er dreigt nu onweer, maar volgens de buienradar komt er slechts 0,5 mm regen. We wachten het af.

  Op SOTT:

  Compelling Evidence That SARS-CoV-2 Was Man-Made

  The unfolding of the COVID-19 pandemic left many unanswered, or unsatisfactorily answered, questions. Why were effective drugs banned while a hypothetical vaccine was promoted? Why the sudden concern of the authorities for “saving lives”? Why the same measures across dozen of countries? Why the imposition of lock-downs when detection and treatment worked better? Why was a virus whose fatality rate is comparable to a seasonal flu, hyped to such an extent? Is SARS-CoV-2 a natural virus, or was it created in a laboratory?

  The present article aims to answer those questions but more importantly to decipher the true motives behind the global coronavirus show.

  Luc Montagnier is a retired French researcher. He received the 2008 Nobel Prize in medicine for his discovery of HIV. Being a retired Nobel prize winner makes him less sensitive to various pressures (grant cancellation, bad press, peer pressure). Unlike most of his colleagues, he can, and does, say what he thinks.

  Montagnier described SARS-CoV-2 as a man-made “Frankenstein virus” combining various type of viruses. According to Montagnier, the Frankenstein virus was made from a natural coronavirus, coming from a bat, but to this model were added sequences very similar to HIV-1 and the parasite Plasmodium falciparum, which is responsible for malaria. This point might explain why hydroxychloroquin – an anti-malaria drug – is effective against SARS-CoV-2.

  To the question: “Wasn’t the coronavirus natural?” Montagnier replied: “No, it was not natural, it was the work of professionals, of molecular biologists, it’s a very precise work, we could call it watchmaker work”.

  Het is een lang artikel over de geschiedenis van genetisch knutselen met virussen. Bijna op het einde:

  The authorities deliberately chose the worse solution (from a “saving lives” perspective) because it was the best one in terms of control. They chose the lock-down to minimize the spread of the beneficial disobedience mutation, even though they knew that it would cause a number of extra casualties.

  The premise of the lock-down was “COVID-19 is deadly”, so in order to save lives we had to stay home. In truth, the virus was not deadly at all, but the lock-down was. A self-fulfilling prophecy, where the remedy (lock-down) caused more deaths than the disease (COVID-19). A number of deaths caused by the lock-down were counted as COVID-19 deaths, making the initial bogus claim (COVID-19 is deadly) apparently true.

  Notice that five of the countries that imposed a total lock-down (France, Portugal, Italy, Belgium and later the Netherlands) also banned an effective, cheap and safe drug: hydroxychloroquin. Unsurprisingly, those five countries exhibit some of the highest fatality rates in the world.

  Conclusion

  In this article we gathered numerous evidence suggesting that SARS-COV-2 was engineered in Fort Detrick and incorporated in a vaccine with the express purpose of spreading widely and affecting the obedience region in our brains.

  But it backfired, first with the ‘obedience virus’ mutating into a ‘disobedience virus’, forcing authorities to take rushed measures to restrict the spread of the beneficial mutant, at any price.

  The total lock-down was this desperate attempt to minimize the spread of potentially beneficial effects of the mutated SARS-COV-2 . But it backfired a second time because the lock-down seems to have actually increased the transmission rate:

  In the end, the take home message from this article is not so much about SARS-COV-2, which is finally just one more chapter in the big book of the lies told by authorities and human tragedy. The principal message is that authorities are not here to protect us. The only thing that can protect us is knowledge, including the visceral knowledge that the authorities do not protect us, quite the contrary, actually.

 • mr.drs.Bou:

  Over de pogingen om hydroxychloroquine te verbieden en voor te stellen als gevaarlijk:

  Covid-19 Has Turned Public Health Into a Patient-Killing Experiment

  And now we have evidence of three clinical trials which require patients to be given up to 4 times the normal dosage of hydroxychloroquine, with or without their consent. In one of these studies over 25% of patients died.

  I warned about the COVID and now I feel like a fool

  Since the pandemic began, I’ve been described as a so-called “COVID warrior,” which makes some sense. After all, I’ve defended the shutdowns of large gatherings. I’ve insisted that it’s wise to temporarily close churches and postpone funerals and other ceremonies. I’ve argued that extreme caution is necessary — that to do anything else would be to blatantly and selfishly ignore the scientific information at our disposal. I’ve held the opinion that, although it has caused irrevocable harm to the economy and caused millions of people to suffer, business owners who close up shop for fear of spreading contagion are in the right.

  Now I feel like a fool.

  By no means am I a coronavirus denier — more than 100,000 and counting have died from the COVID. But with conflicting reports about everything from wearing masks to the spread of the virus through surfaces coming out of the World Health Organization and the CDC almost weekly, my head is spinning. Nothing seems to make sense anymore.

 • mr.drs.Bou:

  Shining a light on unnecessary quarantines: The WHO recommended the opposite of what was needed

  The latest information is that the lockdown was unnecessary. In fact, not only was it unnecessary but it turns out that locking people in their homes was exactly the wrong thing to do. A study of almost 800 people shows that the higher your vitamin D status the less the coronavirus will affect you. Get enough sun, the data suggests, and you simply cannot die of the coronavirus.

  World health authorities really got it wrong and unbelievably, they got the entire human race to listen to them. Recommending the exact opposite of what was needed, to step into the sun everyday and take D3 supplements and even get D injections would have represented intelligent medicine. We do not need a coronavirus vaccine, we already have one except its not a vaccine. If you want to inject something inject vitamin D.

  This is the mostly costly mistake in history costing tens of trillions, destroying millions of small and mid-size businesses, and effecting hundreds of millions of lives. It has literally put hunger in bellies so you can start there with your measurements of suffering.

 • mr.drs.Bou:

  Why the Lockdown Should Last Longer 🙂 🙂 🙂

 • mr.drs.Bou:

  Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!

  Een recent artikel in het British Medical Journal (BMJ) onthult, dat midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, farmaceut GSK informatie achterhield. En de heftigheid van het bericht wordt pas duidelijk, als je weet dat het een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen ging. Daarbij ging het onder andere over bijna 150 gevallen van anafylactische shock, veroorzaakt door een zeer ernstige allergische reactie op het vaccin. Ook zouden er tientallen overlijdensgevallen zijn geweest.

  Laat je dus niet prikken! FREE Hydroxychloroquine !!!

  Simpsons Virus Forecast From Ten Years Ago

 • mr.drs.Bou:

  Demonstratie Opnieuw Verboden

  Ik wens alle demonstranten vrede, vreugde en veiligheid!

 • yvonne:

  Hoogleraar Michaéla Schippers is geschrokken van de reactie van onze overheid. Op de (verboden) demonstratie is veel geweld gebruikt om mensen die voor hun vrijheden opkwamen terug te slaan. Het verbod op demonstreren en het wisselen van rechters is opmerkelijk dictatoriaal voor Nederlandse begrippen. Maar daarnaast begint ze het gevoel te krijgen dat we in een globale sekte terecht zijn gekomen. Alle wereldproblemen zijn gereduceerd tot een probleem en een oplossing. Middels gaslighting en andere nare psychologische technieken worden mensen met behulp van grote angst in een richting geduwd waar velen van ons niet willen zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=qNO6oJeUn-U

  Een internationale coronasekte: prof. Michaéla Schippers en Ramon Bril duurt 31 minuten.

 • Nepidemie:

  In reactie op de video van Rob Elens:

  Het “probleem” met hydroxychloroquine is dat het produktieproces zo goedkoop, maar dat er geen patent op zit. Daar valt voor de grote farmaceuten geen geld aan te verdienen.

  Een artikel in het gerenomeerde Britse blad The Lancet over hoe gevaarlijk HCQ wel niet was bleek verzonnen te zijn door een wetenschapper die betrokken is bij het vervaardigen en promoten van het dure concurerend middel Remdevisir van het bedrijf Gilead. Pure belangenverstrengeling dus.
  The “Deadly” Hydroxychloroquine Publishing Scandal

  Bij 3 verschillende onderzoekem waaruit zou blijken dat HCQ ernstige hartstoornissen zou veroorzaken was om de één of andere reden 4 keer de normaal voorgechreven dosering gehanteerd.

  Een ziekenhuis in het ergst getroffen gebied in de VS (de wijk Queens in New York) blijkt $30000 bonus te krijgen per patiënt die aan de dodelijke beademimngsapparatuur gaat. Transactie geslaagd, patiënt overleden. Kassa!

 • mr.drs.Bou:

  Wat een prachtige vrouw! 🙂

  Pyscholoog Wendy Kroeze alias “Het Bloemenmeisje” duurt ruim 18 minuten.

  Psycholoog Wendy Kroeze alias “Het Bloemenmeisje” werd in één klap bekend in Nederland en ver daarbuiten. 21 juni demonstreerde ze in vrede op het Malieveld, tegen de Spoedwet. Ze kwam per abuis tussen samengedreven demonstranten en de ME terecht en incasseerde diverse rake klappen. Dat terwijl ze daar stond met bloemen in haar handen en gekleed in een jurkje en teenslippers. Minister President sprak van doorgesnoven Hooligans maar dat beeld herkent Wendy niet. Ze liet zich inspireren door de 4 mei toespraak van Koning Willem Alexander en is voornemens 28 juni weer aanwezig te zijn op de demonstratie in Den Haag.

 • mr.drs.Bou:

  Dit is de PLANdemie! Een vrij onschuldig griepje in 2009…. en nu de Corona griep!

  Nieuwsuur: Leugens en manipulaties door de WHO EN RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009 duurt 14 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Beste mensen,
  De demonstratie op het Malieveld werd gelukkig afgeblazen. Zelf had ik een dagje vrij genomen, want ik wilde helemaal niet naar Den Haag. Ik heb namelijk een gruwelijke hekel aan de ME, aan gummieknuppels, politie te paard, waterkanonnen en platte petten in “burger”.

  Mordechai zei daarover het volgende:
  https://www.facebook.com/watch/live/?v=267446488014754&ref=watch_permalink

  Daar ben ik het helemaal meer eens!

  Dit is het begin, wij gaan door met de strijd!

  Volg Viruswaanzin op Facebook

  Ik heb een heerlijke dag gehad, met dank aan een lieve vriendin! 🙂

 • mr.drs.Bou:

  Op de valreep, het verslag van een verhitte zondag:
  Telegraaf:
  Politie arresteert 37 demonstranten Malieveld

  AD
  Noodbevel voor verboden protest op Malieveld, 37 betogers opgepakt

  Ondanks dat de demonstratie van actiegroep Viruswaanzin vandaag op het Malieveld werd verboden, waren er toch een paar honderd betogers naar het grasveld gekomen. De politie heeft 37 mensen aangehouden die weigerden te vertrekken. Een aantal personen gooide met fietsen naar de politie. De burgemeester had een noodbevel afgekondigd.

  NOS
  Driehonderd demonstranten in Groningen • Nog dertig coronapatiënten op de IC

  Op het Haagse Malieveld bleef het rustig, de politie arresteerde 37 actievoerders die het demonstratieverbod en noodbevel negeerden.
  Het aantal besmettingen in een verpleeghuis in Maassluis is in een paar dagen gestegen van 6 naar 25.
  Ondanks de corona-epidemie zijn er verkiezingen in Polen (president) en Frankrijk (burgemeesters en gemeenteraadsleden).
  Het RIVM meldt nul nieuwe coronadoden en drie nieuwe ziekenhuisopnames.

  Trouw:
  Politie veegt tientallen coronademonstranten van het Malieveld. ‘Het is een eer dat je wordt aangehouden’

  Ten overstaan van een overmacht aan politie protesteerden zondag 37 demonstranten in Den Haag tegen de coronamaatregelen.

  Jochem van Staalduine28 juni 2020, 19:00
  Nog voor de man die zich Patrick noemt goed en wel op dreef komt, is zijn aanklacht tegen de corona-aanpak alweer beëindigd. Op het Malieveld in Den Haag fulmineert de bebaarde man in zonnebril, korte broek en opvallend dik vest over de waanzin van anderhalve meter afstand. Een paar minuten, dan grijpt een groepje handig opgestelde agenten in. Terwijl Patrick en zijn twee collegademonstranten richting politiebus verdwijnen klikt een zwerm fotojournalisten lustig mee. “Het is een eer dat je wordt aangehouden ”, schreeuwt een medestander hem na.

  RTL nieuws:
  37 arrestaties bij verboden demonstratie op Malieveld

  Op en rond het Malieveld in Den Haag zijn 37 mensen aangehouden. Op de verboden demonstratie tegen de coronamaatregelen waren zo’n 200 mensen afgekomen. De politie hield hen weg van het Malieveld en arresteerde degenen die weigerden te vertrekken.

  De demonstratie was verboden door burgemeester Remkes. In eerste instantie had de groep Viruswaanzin, die achter de demonstratie zat, iedereen opgeroepen toch te komen, maar trok die oproep gisteren weer in.
  ‘Bijzonder’

  De politie laat weten het ‘bijzonder’ te vinden dat er nog steeds enkele honderden mensen besloten naar Den Haag te komen.

  De demonstratie werd verboden omdat Remkes vreesde voor rellen. Dat gebeurde een week eerder bij een vergelijkbare demonstratie, die trouwens ook verboden was, maar vervolgens wel getolereerd werd.

  Later op de dag sloeg de vlam in de pan toen honderden relschoppers op de demonstratie bleken te zijn afgekomen en de confrontatie met de ME zochten.
  ————————————

  Tot zover de MSMedia.

 • mr.drs.Bou:

  Ik begreep op Facebook dat Viruswaanzin morgen met een nieuw actieplan komt. We wachten het af. Ook is men van plan om de naam te veranderen in Viruswaarheid.

  Over het Kort Geding: Er staan veel korte video’s en ook wat langere op een afspeellijst op YouTube.

  Kort Geding Deel 1 – Startpleidooi Jeroen Pols van Viruswaanzin duurt 35 minuten.

  Kort Geding Deel 3 – Willem Engel over schade door anderhalve meter duurt 29 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  KORT GEDING VIRUSWAANZIN BESTE KWALITEIT HD duurt 2 uur en 6 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Hoe organiseer Jij Een Eigen Demonstratie? duurt een uur en 33 minuten.

  Viruswaanzin
  9,41K abonnees

  Sinds 1983 (kernwapendemonstratie) waren er niet zoveel mensen bereid om een demonstratie bij te wonen dan op zondag 21 juni jl.

  Om niet democratische redenen werd de demonstratie door de burgemeester van Den Haag, Dhr. Remkes verboden. Daarmee gaat deze dag de geschiedenis in als een van de donkerste dagen uit de geschiedenis van Nederland als het gaat om het vrije recht op betoging.

  Inmiddels wordt Viruswaanzin als organisatie structureel verboden demonstraties te organiseren. Dat terwijl er heel veel andere demonstraties wel doorgang mogen vinden. En dit is goed nieuws. Dit betekent dat we een manier hebben gevonden waarmee we heel veel succes hebben en dus is het tijd om deze formule met de wereld te delen.

  En dus delen wij, in een 1,5 uur webinar onze kennis met jou zodat JIJ zelf een demonstratie kan organiseren.

  In deze training leer je:
  * De structuur van Viruswaanzin als organisatie
  * Waarom we in zo’n korte tijd zo snel zijn gegroeid?
  * Hoe het komt dat we zoveel mensen op de been krijgen?
  * Mindset; waarop je voorbereid moet zijn.
  * Wat je moet doen om een demonstratie aan te vragen?
  * Met welke partijen je overleg moet plegen?
  * Aan welke organisatorische aspecten je moet denken?
  * Hoe je de veiligheid zoveel mogelijk kan waarborgen
  * Hoe je voorkomt dat jouw demonstratie wordt ‘gekaapt’
  * Communicatie strategieën

 • mr.drs.Bou:

  Vooruitblik Wrakingsverzoek Jeroen Pols van Viruswaanzin duurt 36 minuten.

  In deze video kijken we terug naar de dag voor de dagvaarding waarop vergaande versoepelende maatregelen werden aangekondigd door minister president Rutte en minister van volksgezondheid Hugo de Jonge (woensdag 24 juni 2020).

  We luisteren ook naar opmerking van de verdediging tijdens het kortgeding waarbij verbazing wordt geuit over het feit dat Jeroen Pols geen rekening lijkt te hebben gehouden met deze, de dag ervoor aangekondigde, versoepelende maatregelen (donderdag 25 juni 2020).

  In dit gesprek gaan we in op de belangrijkste aspecten van de wrakingsprocedure, de vergaande vrijheidsbeperkende maatregelen, de gewonnen zaak in Zuid Afrika en nog veel meer.

  • mr.drs.Bou:

   Aanvullend dit artikel:

   Grapperhaus: “Inbreuk grondrechten niet mogelijk met noodverordeningen”

   Een juridische analyse: er is sprake van een machtsovername.

   Door mr. Jeroen Pols

   ROTTERDAM – 3 juli 2020- De noodverordeningen beperken inmiddels meer dan drie maanden op ongekende schaal onze grondrechten. Verschillende rechtsgeleerden waarschuwden dat er een wel heel zwakke basis is voor deze maatregelen. Minister Grapperhaus informeerde al op 1 april de Tweede Kamer dat met noodverordeningen geen grondrechten ingeperkt kunnen worden. Toch hullen het parlement, de rechtspraak en media zich in stilzwijgen. De Grondwet lijkt geen betekenis meer te hebben. Hoe zit dit juridisch: Is hier sprake van een machtsovername?

   Jawel, Jeroen. Volgens mij is dit een sluipende staatsgreep! Dank je wel voor je verzet tegen het uithollen en afschaffen van de democratische rechtsstaat. Wij willen geen onleefbare dictatuur van 1,5 meter!

 • Groene Wolf:

  Hahaha… Viruswaanzin en Willem Engel neemt verschillende MSM in de maling. Ze trapten er vet in! Wie nu nog een abonnement heeft op één van die flutkrantjes is toch echt onnozel.
  https://www.youtube.com/watch?v=BxR89UGe6EU

 • mr.drs.Bou:

  Slachtoffer Van Politie Optreden Aan Het Woord duurt bijna 9 minuten.

  Abe Dijkstra besloot om op 21 juni 2020 voor de vrijheid van zijn kinderen, kleinkinderen, zijn geliefden en voor zichzelf op te staan. Dit deed hij door zich aan te sluiten bij de liefdevolle demonstratie in Den Haag op het Malieveld.

  Hij werd, ondanks pogingen om te praten, meerdere malen zonder waarschuwing hard geslagen door een ME’ er. Hij was er getuigen van hoe onschuldige mensen in groot gevaar werden gebracht door de politie te paard en zag hoe mensen die hulp nodig hadden dit niet konden krijgen.

  Inmiddels heeft de politie aangegeven dat ze niet van plan zijn een onderzoek in te stellen naar het eigen optreden. Wel onderzoeken ze de rol van een aantal hooligans die dag.

  Wat Viruswaanzin betreft is dit onacceptabel en eist een onafhankelijk onderzoek naar het optreden van de politie die bewuste zondag 21 juni 2020.

  Teken hier de petitie

 • mr.drs.Bou:

  The Screw is Tightening duurt 11 minuten.

  International best-selling author, Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA, explains how and why we are all still being deliberately terrified by our governments, analyses the coronavirus which he first exposed in February 2020, and challenges the UK’s Chief Medical Officer to a debate about vaccination.
  For more unbiased information about other important issues, please visit http://www.vernoncoleman.com The transcripts of the videos that YouTube banned are also on the website (click on the ‘Health’ button and see top of page).

 • Groene Wolf:

  Kantelpunt Noodoproep – Wouter Raadgever zoekt steun voor Trudy (klokkenluidster) die aan alle kanten door de overheid vernietigd wordt. Goede strafrechtadvocaat gezocht voor Trudy.
  https://www.youtube.com/watch?v=A96GHfidHmw

Laat een reactie achter