Archief
Artikelen

Op 4 juni 2007 begon ik te bloggen op NWO-info, een blog dat ik kreeg van een vriend die ook verontwaardigd was over een juridische wantoestand: De SG van Justitie bleek chantabel, want pedo. Later werd dit BOUblog, met dank aan Jacqueline. Gedurende deze 13 jaren is er veel gebeurd en heb ik veel geleerd. Zie de linker kolom over welke onderwerpen. Oude blogs waarop ik ooit reageerde zijn verdwenen, maar er kwamen nieuwe blogs voor in de plaats, waaronder Want to Know en Ella Ster. Nu reageer ik nauwelijks nog op andere blogs en ook het schrijven van artikelen gaat trager.

Ooit achtte ik het mijn plicht om misstanden aan de kaak te stellen en mensen te informeren. In de loop der jaren namen andere mensen deze taak over en zij doen dat goed, vaak zeer goed! Meestal beter dan ik. De eer is aan de jongere generatie. Zij groeiden op met Packman en Super Mario, op een leeftijd terwijl wij tolden en touwtje sprongen. Zij zijn gewoon slimmer op internet. Gelukkig maar, want de censuur van de a-sociale media CORPORATIES hangt me 1,5 m de keel uit en de Corona maatregelen zijn dusdanig in strijd met de Grondwet, dat deze wordt bijgezet bij het grof vuil. Het zijn barre tijden! Maar buiten schijnt de zon en zelfs de merels zwijgen. Er heerst een hittegolf!

Het wordt tijd om het wat kalmer aan te doen, want ik ben ook nog lang niet klaar met mijn Bijbelstudie. De psychoanalyticus Immanuel Velikovsky zei ooit dat Jhwh een komeet was en ik dacht dat dit belangrijk was als hij daar gelijk in had, want heel veel mensen geloven nog steeds in een alwetende en alziende God die hoog in de hemel woont, of in Goden van gelijke strekking. Deze god regeert top-down. Als blijkt dat Jhwh een komeet was, dan heeft dit gevolgen voor alle religies. In plaats van de heilige boeken te beschouwen als een verzameling goddelijke gedragsvoorschriften met eeuwigheidswaarde, zouden we ze dan kunnen plaatsen in de oude geschiedenis, waarmee heel veel mis is!

Normen en waarden zijn niet constant, ze veranderen in de loop der tijd. De huidige anderhalve meter norm is daar een goed voorbeeld van. Dit voorschrift blijkt een dwaze reactie op een geknutseld virus. Voorschriften worden vaak uitgevaardigd omdat men denkt dat de omstandigheden dit vereisen. Wie denkt dat deze menselijke wetten eeuwig zijn, komt echter bedrogen uit. Wetten veranderen…

Er zijn echter wetten en regels die eeuwig menselijk zijn, omdat ze bijdragen aan de goedheid, de kwaliteit van ons bestaan. Liefde, geduld, zorg voor elkaar, plezier, respect en begrip voor de ander maken deel uit van een gezonde samenleving. Geluk is niet te koop en men kan het evenmin verbieden. Tegelijkertijd leven we in een tijd van verandering, wat bij velen leidt tot angst en vrees voor de Nieuwe Wereldorde. Wees niet bang, want die Nieuwe Wereldorde komt onvermijdelijk. Het is alleen de vraag aan u en ons hoe deze nieuwe orde vorm te geven: top down, of samen leven. CORPORATIE of COÖPERATIE, dat is de vraag!

Zie voor een mogelijk antwoord: Richard D. Wolff Lecture on Worker Coops: Theory and Practice of 21st Century Socialism. Die lezing duurt anderhalf uur.

De dreiging van de ‘New World Order’: Prof. Bob de Wit en Flavio Pasquino duurt 51 minuten.

Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit en lid van het Break Out Management Team (BOT)

Het BOT bestaat uit 25 onafhankelijke, multidisciplinaire denkers, verzameld door hoogleraar Jan Rotmans. Zij ontwikkelen ongevraagd adviezen over uitwegen naar het ‘vanzelfsprekende normaal’. Deze ongevraagde adviezen worden aan het kabinet en de belangrijkste spelers in de Nederlandse economie overhandigd.

Het team gaat zich richten op de vragen die ontstaan nu Nederland weer langzaam uit de intelligente lockdown komt, zoals: wat leren we van deze crisistijd, hoe kunnen we maatregelen meer maatwerk maken, wat betekent nabijheid, fysiek contact en verbinding voor ons in een 1,5 meter-samenleving?

Flavio Pasquino heeft een gesprek met hem.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

10 Reacties op “BOUblog, ooit NWO-info, bestaat al 13 jaar”

 • Jona:

  Gefeliciteerd Bou! Ik lees graag uw blog, en mijn vader las graag uw boeken! Als ik me wil inlezen in een onderwerp, dan heb ik aan uw blogs altijd een mooie duidelijke uitleg.

 • Ben:

  Hi Boudine,

  Veel complimenten! Ik kom in ieder geval dagelijks langs op jouw site!

  Groeten, Ben

 • Groene Wolf:

  Van harte beterschap, Micha Kat. Gisteren is hij met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Belfast nadat hij een hartinfarct kreeg. We zijn hem dank verschuldigd, omdat hij ons lang geleden al waarschuwde voor het Mexicaanse griep vaccin en het HPV-vaccin, waarvan inderdaad talloze tienermeisjes chronisch ziek geworden of overleden zijn. Omdat hij geterroriseerd werd door de staat en het ministerie van justitie in het bijzonder met bizarre rechtszaken, voorarresten en andere pesterijen zocht hij zijn toevlucht in het buitenland.
  https://revolutionaironline.com/micha-vanuit-ziekenhuis-belfast/

  • mr.drs.Bou:

   Groene Wolf, hoewel ik Micha Kat al jaren niet meer volg, waardeer ik hem wel degelijk! Dank voor de link en ik wens hem beterschap! Micha heeft niet alleen verslag gedaan van het vaccinatie schandaal, maar ook van de pedo toestand in Nederland. Ik hoorde laatst in de wandelgangen dat hij het proces tegen de liegende rechter Westenberg heeft gewonnen, maar ik kon er op internet geen bevestiging van vinden. Uit het gesprek waarnaar je linkte, blijkt dat hij nog altijd vecht, o.a. tegen Demmink.
   Verder is er het probleem van de wisselrechters, ook dat is al vaker voorbij gekomen op BOUblog. In de zaak Hörchner bij voorbeeld, maar nu ook in het kort geding van Viruswaanzin tegen de Staat. Heel terecht dat Jeroen Pols de rechter heeft gewraakt.
   Alle Corona maatregelen zijn tot op heden in strijd met de Grondwet. De regering is zijn mandaat ver te buiten gegaan! En nu willen ze dat repareren met een draconische wet! FOEI !!!

   Viruswaanzin wraakt rechter

   Op zondag 28 juni organiseert Viruswaanzin één grote demonstratie op het Malieveld in Den Haag. De geplande acties in andere steden gaan niet door

   En nu maar hopen dat dit goed afloopt. Zelf had ik liever gezien dat men OVERAL decentraal zou demonstreren, want daar waar zoveel mensen samenzijn, komt de ME en slaat ze in elkaar. De Staat duldt geen tegenspraak! Ik ben dan ook slechts een tegen-fluisteraar. 😉

 • mr.drs.Bou:

  Beste mensen,
  De demonstratie op het Malieveld werd gelukkig afgeblazen. Zelf had ik een dagje vrij genomen, want ik wilde helemaal niet naar Den Haag. Ik heb namelijk een gruwelijke hekel aan de ME, aan gummieknuppels, politie te paard, waterkanonnen en platte petten in “burger”.

  Mordechai zei daarover het volgende:
  https://www.facebook.com/watch/live/?v=267446488014754&ref=watch_permalink

  Daar ben ik het helemaal meer eens!

  Dit is het begin, wij gaan door met de strijd!

  Volg Viruswaanzin op Facebook

 • Groene Wolf:

  Angel Wallace is een gezellige oma die leuke youtubejes maakt. In dit filmpje bevestigt ze dat de Trump administration er voor gezorgd heeft dat de Federal Reserve genationaliseerd werd en de biljoenen schuld die de overheid schuldig was teruggevoerd werden. De Fed Reserve is daarom zo goed als failliet. Het wachten is op een financial reset. Het betekent het einde van de petrodollar. De munt zal weer worden gekoppeld aan de goudstandaard. Deze oma houdt ook nog van muziek maken en eindigt dit filmpje met een zelf opgenomen song!
  https://www.youtube.com/watch?v=Nvuo4-ghX0Y

  Truth Justice & American Way-Finanacial Reset duurt 58 minuten.

 • Groene Wolf:

  Hahaha… Na jaren lang het publiek te hebben misleid en voorgelogen kruipen de MSM journalisten nu in de slachtofferrol en voelen zich bedreigd. Een alsmaar aanzwellende groep mensen klaagt over de ongeloofwaardigheid van de media. Dat begon dit jaar al met de Gele Hesjes en nu de boeren die hun onvrede duidelijk kwamen maken op het mediapark in Hilversum. Mediapanel bij Blue Tiger Studio bespreekt wat er alzo mis is met media, politiek, Agenda 21, etc.
  https://www.youtube.com/watch?v=xv_Zv4Yf79I

  Mediapanel over boeren, Marcel Gelauff, Schouten en Ollongren die aangifte doen en de kerkenbranden duurt een uur en 2 minuten.

  Blue Tiger Studio

  De boeren worden met behulp van nepwetenschappers van het RIVM, gekochte ministers en de schandknapen van de media gehalveerd, en wat doen NOS-er Marcel Gelauff en de ministers Schouten en Ollongren? Aangifte tegen de boeren. Want ze voelen zich bedreigd. Hoezo? Pleiten boeren voor halvering van de journaille, van de ministers en ambtenaren? Is het de eis van de boeren om rond de tafel te gaan met degenen die hén in hun bestaan bedreigen? Dit mediapanel legt alles op tafel en veegt er de vloer mee aan.

 • Groene Wolf:

  Agenda 21 De verborgen agenda achter de verwoesting van onze samenleving (Nederlands ondertiteld)
  https://www.youtube.com/watch?v=Gp8KZlLvmH4

  De verborgen agenda achter de verwoesting van onze samenleving duurt 36 minuten.

  De vertaling, ondertiteling en de onderbouwing van deze video komt voort uit een samenwerking tussen CommonSenseTV en Café Weltschmerz.

  VIDEO OMSCHRIJVING
  Deze beelden zijn afkomstig van het YouTube kanaal Spiro Skouras. In deze video interviewt Spiro een top deskundige op het gebied van Agenda 21 van de Verenigde Naties, die ook door Nederland is ondertekend en wordt uitgevoerd.

  Het interview bevat uiterst belangrijke informatie over wat er zich op dit moment in de wereld afspeelt i.v.m. de maatregelen die worden toegepast als gevolg van de coronacrisis en de globale plannen voor de nabije toekomst.

  Wij raden u aan om u te abonneren op het kanaal van Spiro Skouras. Een kanaal dat een goede kwaliteit van onafhankelijke, onderzoekende journalistiek bevat, waar u meer
  waardevolle informatie kunt vinden. De geassocieerde website, Activist Post, met aanvullend, onafhankelijk nieuws is ook een aanrader om te lezen.

  Links naar het originele kanaal van Spiro Skouras en de website van de V.N. Agenda 21 topdeskundige, Rosa Koire, samen met bronnen die het filmpje helpen ondersteunen, kunt u hieronder vinden en zijn voor het grootste gedeelte afkomstig van Spiro Skouras’ kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCkKOQNYoZjaa_8V0uPOueeQ

Laat een reactie achter