Archief
Artikelen

a.s. zondag om één uur op het Malieveld:

Samen terug naar NORMAAL.


Twee weken geleden was Willem Engel te gast bij Café Weltschmerz, waar hij praatte met Ramon Bril over de schandelijke lockdown en het gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing. Vorige week was hij er weer, voor een aanvullend gesprek met Ramon Bril. Willem Engel is in 2001 in Leiden afgestudeerd in Biofarmaceutische Wetenschappen. Hij werkte daarna op een biotechbedrijf op Science Park en deed vervolgens 6 jaar Analytical Bioscience aan de TU Twente en Delft, waar hij o.m. met aerosolen gewerkt heeft. Zijn grote liefde bleek echter dansen en hij heeft van die hobby zijn beroep gemaakt. Engel heeft sinds 2008 een dansschool, de DA Dance Studio in Rotterdam, die nu al maanden dicht zit vanwege de BOA constrictor van anderhalve meter. Engel ging niet bij de pakken neerzitten, maar verzamelde informatie over dat vreselijke coronavirus en de nog veel ergere politieke maatregelen tegen dat virus. Gezien zijn vooropleiding, weet Engel wel een beetje waarover hij het heeft.

Voor ik daarover meer vertel, wil ik u eerst confronteren met een tenenkrommende video van Harry Hol (What’s in a name?). De man zou journalist zijn voor het NRC, al zegt hij dat zelf niet duidelijk. Ga niet over uw nek, haal geen teiltje, maar link even door naar YouTube. De reacties onder de video zijn echt amusant. 🙂

Café Weltschmerz en de domme dansleraar duurt 16 minuten te lang!

Maar goed, die “domme dansleraar” heeft intussen een website opgezet: Viruswaanzin.nl. Ook organiseert hij een demonstratie voor de vrijheid, a.s. zondag op het Malieveld in Den Haag. Deze demonstratie is wel degelijk aangemeld en volkomen legaal.

En dan nu de gesprekken die Willem Engel had met Ramon Bril. Goede wijn behoeft geen krans, deze gesprekken zijn zeer verhelderend. Van het eerste gesprek is ook een verkorte versie gemaakt.

Een crisis in de wetenschap, lockdown is een schande. Willem Engel en Ramon Bril duurt een uur en 23 minuten.

Verkorte versie: Een crisis in de wetenschap, lockdown is een schande. Willem Engel en Ramon Bril duurt 34 minuten.

Lockdown, gebaseerd op verborgen modellen en de foute tests: Willem Engel en Ramon Bril duurt 39 minuten.

Op Viruswaanzin.nl staat ook een petitie aan de minister van Volksgezondheid, waarin wordt gevraagd om een einde te maken aan de lockdown. Als ik het goed gevolgd heb, is die petitie gisteren aangeboden. Samen met juridisch adviseur Jeroen Pols heeft Willem Engel tevens de staat gedagvaard in kort geding, waarin wordt geëist dat er ONMIDDELLIJK een einde komt aan de noodmaatregelen met die BOA constrictor van anderhalve meter. Dat bericht stond ook in het AD, met daaronder het nodige denigrerende commentaar dat ik niet wens te citeren.

Viruswaanzin.nl eist in kort geding einde van coronamaatregelen

De mensen achter website viruswaanzin.nl zijn een kort geding tegen de Nederlandse overheid gestart om zo een einde te maken aan de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus. Het kort geding vindt plaats op 25 juni bij de rechtbank in Den Haag, zo bevestigt de rechtbank aan deze nieuwssite.

In principe is een kort geding openbaar, maar vanwege de ongegronde virusfobie en de daarmee gepaard gaande smetvrees, weet ik niet hoe dat nu is geregeld. In de Tijdelijke Wet is o.a. de rechtspraak nog slechts “digitaal openbaar”… Het wachten zal dus zijn op een videoverslag van dat kort geding.

Willem Engel en Jeroen Pols Dagvaarden De Overheid duurt een uur en een minuut.

Maar er is meer! De volgende video is in het Engels, dus het verzoek is om deze video internationaal te delen. Dat kan eventueel door de link te plaatsen onder Engelstalige video’s over Covid-19. De uitleg is ook bijzonder duidelijk, met nieuwe inzichten in de manier waarop men omgaat met dit virus. De medische protocollen zijn werkelijk schokkend! De artsen zijn niet vrij om hun patiënten te behandelen. Denk bij voorbeeld aan het verbod dat de huisarts Robert Elens kreeg om Hydroxychloroquine en zink voor te schrijven. Willem Engel plaatst de ene kanttekening na de andere bij de testen, de manier waarop de data worden verzameld en de gedwongen behandelprotocollen. Deze video is belangrijk, niet alleen voor Nederland, maar voor heel Europa! Als u Engels verstaat, is dit een MUST SEE !!!

Dit is de link: https://www.youtube.com/watch?v=SnI5ZsvvTrg

Willem Engel – Former Dutch Scientist Debunks The Present Models and PCR Testing duurt 39 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

31 Reacties op “Willem Engel: Kom In Vrijheid 21 Juni naar Den Haag”

 • Erik:

  https://www.youtube.com/watch?v=JvnWC5CnjHQ

  Corona testen en waarom het niet klopt, in het duits.

  Die WAHRHEIT über die PCR Tests – Drosten & RKI widerlegt! Warum werden die Maßnahmen gehalten?! duurt 21 minuten.

  Samuel Eckert hat eine Tabelle erstellt die jeder selbst nachmachen kann und stets aktuelle Zahlen/Werte eingibt. Ihr seht wie man beschissen wird und wie einfach man eine 2. Welle rechtfertigen könnte ohne wirklichen Grund…

 • mr.drs.Bou:

  RUTTE: 3 MAANDEN LATER – DE JENSEN SHOW #181 duurt 38 minuten.

  16 maart 2020 was de datum dat alles werd stilgelegd en we thuis werden opgesloten. De misplaatste bangmakerij die toen plaatsvond is schandalig.

 • mr.drs.Bou:

  In dit artikel staat een FOUT! De petitie tegen de Spoedwet kan worden getekend tot 25 juni! Teken dus, want die wet is puur fascisme!

 • mr.drs.Bou:

  Ingekomen e-mail:

  Hoi,

  Zoals je misschien hebt gehoord heeft de Gemeente Den Haag de demonstratie van aankomende zondag verboden. Ook wij zijn verbaasd, maar zeker niet boos.

  In de voorbereiding hebben hebben we natuurlijk rekening gehouden met dit scenario. Wij schakelen nu door naar plan B.

  Wij starten nu een spoed kort geding en staan vandaag nog bij de voorzieningenrechter. We vertrouwen erop dat de rechter ons in het gelijk zal stellen.

  Hoe dan ook: we zullen aanstaande zondag de vrijheid vieren.

  Bekijk hier de video met een uitleg van de verdere acties.

  Mordechay Krispijn was live.

  DEEL DEZE BOODSCHAP AUB MET ZOVEEL MOGELIJK MENSEN

  Lieve mensen,

  Zoals je misschien hebt gehoord heeft de Gemeente Den Haag de demonstratie van aankomende zondag verboden. Ook wij zijn verbaasd maar zeker niet boos.

  En natuurlijk is er in onze voorbereiding rekening gehouden met dit scenario. Wij schakelen nu door naar plan B.

  Wij starten nu een spoed kortgeding en staan vandaag nog bij de voorzieningenrechter. Wij zullen zondag as. de vrijheid vieren.

  Heb liefde, geduld en nu vooral VERTROUWEN.

  We houden jullie op de hoogte.

 • yvonne:

  Naast machtige miljardairs die corrupte leiders aan hun voeten laten kruipen met hun dollars, is er een andere werkelijkheid die aangekaart dient te worden in dit verband. Bill Gates werkt namelijk niet in zijn eentje. Hij is lid van de wereldberoemde en felomstreden Bilderberg groep (60). Als je de Bilderberg groep niet kent: dit ultrageheim genootschap werd in 1954 mede opgericht door de Nederlandse prins Bernard samen met topfiguren uit de politiek, voedingsindustrie, media, medische wereld, enz.

  https://stopworldcontrol.com/nl/?fbclid=IwAR3renhT-L4uHvyXWTbhiIKie9qY0Oe66jBVJiLnGsoecQ7XcT51JevZF2k

 • mr.drs.Bou:

  De burgemeester van Den Haag heeft de demonstratie verboden. Ik weet nog niet hoe dat afloopt. Gerald Celente organiseert eveneens een demonstratie, en wel op 4 juli in New York. En Celente is BOOS! Want de cijfers wijzen op een HYPE in plaats van op een gevaarlijke pandemie!

  UNITE FOR PEACE AND RESTORE FREEDOM duurt 28 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Study of All-cause Mortality During Covid-19: No Plague, But Likely Mass Homicide by Government Response

  Dr. Denis G. Rancourt, PhD

  Summary / Abstract

  The latest data of all-cause mortality by week does not show a winter-burden mortality that is statistically larger than for past winters. There was no plague. However, a sharp “COVID peak” is present in the data, for several jurisdictions in Europe and the USA. This all-cause-mortality “COVID peak” has unique characteristics:

  Its sharpness, with a full-width at half-maximum of only approximately 4 weeks;
  Its lateness in the infectious-season cycle, surging after week-11 of 2020, which is unprecedented for any large sharp-peak feature;
  The synchronicity of the onset of its surge, across continents, and immediately following the WHO declaration of the pandemic;
  and its USA state-to-state absence or presence for the same viral ecology on the same territory, being correlated with nursing home events and government actions rather than any known viral strain discernment.

  For example, it is difficult to interpret the synchronicity of the WHO declaration of COVID-19 as a pandemic and the onset of the observed surge in reported COVID-19 cases and deaths as being the product of either coincidence or extraordinary forecasting ability of the global health-monitoring system:

  Denis Rancourt heeft gekeken naar de statistiek van de coronadoden. De oversterfte werd niet veroorzaakt door het virus, maar door de lockdown! Lees hier het hele artikel

  Do Covid-19 Statistics Represent ‘Excess Deaths’ or State-sponsored ‘Homicide’?

  Throughout the course of the COVID Operation, we have seen that COVID “attribution” data has been unreliable and manipulated. World Health Organization (WHO) and Centers for Disease Control (CDC) changed Cause of Death guidelines. Financial incentives are part of the manipulated equation, unvalidated tests are used, “presumptive COVID “cases” count as “COVID cases”, distinctions between death WITH COVID-19 and deaths BY/FROM COVID-19 are not being made. Importantly, comorbidities such as age, cardiovascular health etc. are largely negated as the spotlight burns on COVID-19. All of these biases corrupt the data.

  Rigorous epidemiological studies, on the other hand, rely exclusively on “All Cause” mortality data. (1) Using “All Cause” data, Dr. Denis Rancourt demonstrates in “All-cause mortality during COVID-19: No plague and a likely signature of mass homicide by government response” that “the total number of winter-burden all-cause ‘excess’ deaths for the season ending in 2020 (area above the summer baseline) is not statistically larger than for past years, and it remains to be seen how low the summer 2020 trough will be.”

  Significantly, though, Rancourt demonstrates that “COVID-19 peaks” occurred in areas that complied with WHO and CDC “lockdown” guidelines.

  Rancourt demonstrates that “COVID Peaks” occur in “synchronicity” with WHO diktats AND NOT with viral ecology. The “excess deaths” then, are a result of the lockdown and WHO/CDC/Institutional diktats and guidelines.

  Finally, he postulates that “the ‘COVID peak’ represents an accelerated mass homicide of immune-vulnerable individuals, and individuals made more immune-vulnerable, by government and institutional actions, rather than being an epidemiological signature of a novel virus, irrespective of the degree to which the virus is novel from the perspective of viral speciation,’ and that “my interpretation of the ‘COVID peak’ as being a signature of mass homicide by government response is supported by several institutional documents, media reports, and scientific articles … ”

 • mr.drs.Bou:

  Nog even dit: achter de schermen is The Guardian in handen van Billy Gates tot Hell. En nu wil The Guardian ons wijsmaken dat het Corona virus NIET uit een bio-lab komt!

  Pandemics Result From Destruction of Nature: UN, WHO & WWF Warn

  Leaders from three international organizations — the United Nations, the World Health Organization and World Wildlife Fund International — teamed up to issue a stark warning that pandemics like COVID-19 are a direct result of the destruction of nature caused by humans, The Guardian reported Wednesday.

  The top figures from each organization argued that the illegal and unsustainable wildlife trade, as well as the devastation of forests and other wild places, were still the driving forces behind the increasing number of diseases leaping from wildlife to humans.

  Nog even en het virus is ontstaan door de uitstoot van CO2! 🙂

 • mr.drs.Bou:

  De demonstratie in Den Haag is VERBOTEN !!!

  Informatie van Viruswaanzin.nl – Publiek
  over komende zondag. De geplande manifestatie is definitief verboden. Voor nu een teleurstellend moment maar laat dit de start zijn van een vrijheidsbeweging die niet te stoppen is.
  De info die Viruswaanzin.nl – Publiek
  in de video deelt:
  *** Zoals je hebt gehoord, heeft onze burgemeester Remkes de demonstratie van Liefde en Vrijheid verboden.
  *** Wij kunnen je niet tegenhouden om toch naar het Malieveld in Den Haag te komen! Als je komt, kom dan in liefde en houdt het geweldloos en veilig.
  *** We organiseren een wake voor alle mensen die het publieke belang dienen. Onze bestuurders hebben duidelijk hulp nodig om het pad terug te vinden naar de democratie.
  *** Wij roepen een ieder op om zondag 21 juni 2020 naar het plaatselijke stadhuis te gaan en daar een bloem neer te leggen.
  *** De online meditatiebegeleiding zal gewoon doorgang vinden.
  *** Donderdag 25 juni 2020 vindt de rechtszaak plaats bij de Prins Clauslaan 60 te Den Haag tussen 11 en 13 uur. Kom ons steunen. Dit is geen demonstratie. Dus kom niet met uitingen en kom in liefde.

  Zie ook: https://www.facebook.com/groups/279939739822045/

 • Stamgast:

  Ik raad ook iedereen aan om morgen de vrijheid te vieren in je eigen buurt, met je telefoon(live stream den haag)kan je mensen laten zien wat er gaande is! HAVE FUN….

  • mr.drs.Bou:

   Dank je wel, Stamgast! Vanmorgen werd ik wakker met dezelfde gedachte. Ik had dit half mei al voorgesteld: Midzomer opstand tegen Corona met muziek. Mijn voorstel is nu om dit alsnog te doen met volle maan. Dat is het weekeinde van 4-5 juli.
   We gaan dan niet naar Den Haag of naar de Dam in Amsterdam, maar iedereen maakt muziek in eigen buurt. En iedereen maakt contact met de buren! Wij eisen gezelligheid!
   Er moet een einde komen aan die domme “intelligente” lockdown, want deze maatregel is zeer ONGEZOND. Isolement is moordend voor het immuunsysteem. Door de lockdown worden we allemaal vatbaarder voor virussen en dus sneller ziek. Dat geldt vooral voor de bejaarden die al maanden opgesloten zitten in tehuizen. Het is je reinste gerontocide en ik ben daar boos over. Mijn voorstel was dan ook om op zondag naar een bejaardenhuis te gaan en daar bloemen en fruit aan te bieden aan de ouderen.
   De organisatoren van Viruswaanzin roepen op om nu bloemen te leggen bij het stadhuis.

 • mr.drs.Bou:

  De Demonstratie Viruswaanzin – De Waarheid Boven Tafel duurt 21 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  Viruswaanzin op Facebook

  Er komt een stream waarin het programma van het Malieveld in de studio wordt vertoond. Dit begint om 1 uur.

  Viruswaanzin was live op 21 juni 2020 duurt 14 minuten.

  Kopie van het Facebookbericht van Willem Egel.
  Met waarschuwingen over verwarrende berichtgevingen en als voorbereiding voor de livestreem, helaas alleen op facebook, om 1 uur ’s middags 21 mei 2020.
  Info: https://viruswaanzin.nl/

 • Nepidemie:

  Ooit zoiets feodaals gehoord als van je (mis)leiders toestemming moeten krijgen om je ongenoegen te uiten? De demonstratieverbod levert in zichzelf het bewijs voor de Viruswaanzin.

  Demonstreer tegen het demonstratieverbod !

 • yvonne:

  Van Wolferen waarschuwt dat de tijd dringt. Wanneer men de punten verbindt wordt duidelijk dat de wereldwijde pandemie-psyop tot de culminatie leidt van een vooropgezet plan voor totalitaire controle en financiële oppermacht, met lijnen door de farmaceutische industrie, big tech, de bancaire sector en enkele van de rijkste en machtigste mensen op aarde.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZiYJKFdXdVE

  De ‘pandemie’ psyop voor totalitaire controle (met Karel van Wolferen) | Compendium Pandemonium #2 duurt een uur en 4 minuten.

  • mr.drs.Bou:

   Yvonne, ik las daarnet dit artikel:

   Coronavirus – The Aftermath. A Coming Mega-Depression…
   By Peter Koenig

   The picture of a coming mega-depression, that never existed in recent history, may continue as many of the bankrupt small and medium size enterprises – including airlines, tourist industries – et al, will be bought up by huge monopolies, that already exist, (e.g.Google, Amazon, AliBaba and more). Mergers of gigantic proportions may take place. It may be the last shift of capital from the bottom to the top in our era of civilization as we know it.

   5G and Artificial Intelligence

   In the meantime, G5 and soon to come, 6G will be rolled out to drive Artificial Intelligent (AI) which may push ahead the development of these colossal corporations, their production, distribution and ultimately the peoples’ consumption around the world.

   Ik heb Van Wolferen nog niet beluisterd, ga ik nu doen!

   • yvonne:

    We zijn in het klimaatonderzoek een richting uitgegaan die de wetenschap onwaardig is. De belangen van wetenschap en politiek zijn sterk verstrengeld geraakt. Daardoor is waarheidsvinding al jaren niet meer het uitgangspunt. De geschiedenis zal dat de verantwoordelijke wetenschappers, bestuurders en politici zeer kwalijk nemen. Het gaat daarbij niet alleen om degenen die het kwaad hebben geïnitieerd, maar ook om hen die het hebben gefaciliteerd.

    https://www.youtube.com/watch?v=xs49ZGMXBrU

    In klimaatwetenschap is de academische vrijheid vrijwel verdwenen: Guus Berkhout en Flavio Pasquino duurt iets meer dan een uur.

    • mr.drs.Bou:

     Dank je wel Yvonne. Twee zielen, een gedachte! Ik heb hem net beluisterd. Guus Berkhout praat wat langzaam, maar wat hij zegt, snijdt hout! De CO2 HOAX is nu vervangen door de Corona griep HYPE. Want het wordt nu weer kouder, omdat de zon minder energiek is.

   • yvonne:

    Ook wij moeten eraan geloven: onze laatste video, waarin Karel van Wolferen de wereldwijde pandemie heeft geduid als psyop voor totalitaire controle, is van YouTube verwijderd.

    De ironie ontgaat ons niet.
    Het gesprek is nog steeds te beluisteren op SoundCloud en Spotify (u vindt de links hier https://eenoorlogreedsverloren.nl/202… en wij zullen de video vandaag weer beschikbaar maken via een ander platform.

    https://www.youtube.com/post/UgxxOynT1WGYpND-FJh4AaABCQ

    De gevstigde orde begint in paniek te raken, goed zo!

 • mr.drs.Bou:

  Een beetje utopisme is ook leuk. 🙂

  Videoboodschap voor de Malievelddemonstranten, live op 21-06-2020. duurt 10 minuten.

  Het Malieveld is van iedereen, Den Haag ook, de staat ook. Het volk wil het Malieveld terug, wil Den Haag terug. Het volk is staat en we gaan de onbestuurbare bestuurders bijsturen. Zij hebben drie maanden ons platgelegd, hebben ons de goede medicijnen verboden, en hebben onnodig veel doden op hun geweten terwijl ze een superstaat optuigden. Wij gaan hén platleggen, net zo lang tot onze bestuurders weer zijn bij te sturen en wij definitief machtsmiddelen in handen hebben.

 • mr.drs.Bou:

  Ingekomen email:

  UPDATE | Terugblik gisteren, onderzoek verloop op Malieveld, nieuwe demonstraties, het kort geding en nog veel meer!

  Gisteren was een bijzondere dag. Viruswaanzin was het verboden om te demonstreren, daarom hebben we via een online livestream een alternatief programma aangeboden met diverse sprekers en DJ’s.

  Toch trokken duizenden naar het Malieveld in Den Haag. In een harmonieuze sfeer kwamen zij op voor hun vrijheid en tegen de vrijheidsbeperkende maatregelen.

  Ondanks het vreedzame karakter, escaleerde het met als gevolg honderden arrestaties waaronder ouderen en kinderen en mensen die geslagen zijn door de politie en de ME. Zoals je verderop leest zijn er belangrijke vragen te stellen bij het verloop hiervan.

  Tegelijkertijd werden er bij vele gemeente- en stadhuizen in Nederlanden bloemen gelegd als symbolische daad voor de teloorgang van onze democratie.

  In deze nieuwsbrief staan we stil bij wat er is gebeurd en wat er deze week nog gaat gebeuren.

  Onderzoek naar het verloop op het Malieveld

  Nieuwe demonstraties in 20 steden

  Ook aanstaande zondag willen we onze stem laten horen en opkomen voor onze vrijheid. Als we akkoord krijgen, zullen we in 10 steden gaan demonstreren. Hiervoor zijn we natuurlijk eerst in afwachting van de beslissingen van de gemeentes. Meer informatie volgt in de loop van de week.

  Wat bedoelt men nou toch met die 10 steden? Wij die leven in dorpen vragen ons af of we nog wel bestaan in de Jordaan! Alleen al in Friesland zijn er 11 steden, getuige de legendarische 11 steden tocht. Maar goed, we kunnen beter landelijk demonstreren en dan wel elk in de eigen buurt. Vraag bij voorbeeld beleefd aan iemand: “Goede dag. Mag ik u een hand geven?”

  Waar was de organisatie van Viruswaanzin?

  Omdat de demonstratie was verboden was de organisatie van Viruswaanzin niet aanwezig op het Malieveld. Wij hebben daarom een alternatief programma gemaakt en dit door laten gaan vanuit een studio. Via een livestream keken tienduizenden naar onze interessante sprekers.

  Geweldig en verstandig! APPLAUS !!

  Wat je niet mocht horen op het Malieveld

  O.a. Willem Engel, Jeroen Pols, Bas Phillippini, Yvonne van der Stigt, Maurice de Hond, en Michaela Schippers namen de microfoon om hun boodschap te laten horen.

  De komende dagen plaatsen we het volledige programma online.

  Steun ons bij de rechtbank

  Het symbolische doel van de demonstratie was om het kort geding dat dient op donderdag 25 juni a.s. kracht bij te zetten. In het kort geding wordt opgeroepen om de tijdelijke noodmaatregelen die het kabinet nam in de strijd tegen het virus per direct op te heffen. Als je ons wilt steunen bij de rechtbank op de Prins Clauslaan 60 in Den Haag ben je natuurlijk van harte welkom aanstaande donderdag.

  Die “tijdelijke noodmaatregelen die het kabinet nam in de strijd tegen het virus” zijn eveneens volledig in strijd met de GRONDWET.

  Het succes van Gandhi en wat wij daarvan kunnen leren

  Centraal in het succes van Gandhi in zijn strijd voor onafhankelijkheid was ‘Satyagraha’, vasthouden aan waarheid en geweldloos protest. Wij kiezen ervoor om in de geest van Gandhi te strijden voor de waarheid en voor onze vrijheid. Met liefde, geduld en vertrouwen.

  Geniet van je dag,
  Viruswaanzin

  Daarbij deze links:

  https://www.facebook.com/groups/1206919606316577/

  https://viruswaanzin.nl/

  Met oprechte dank voor jullie inzet. 🙂

 • mr.drs.Bou:

  “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”
  Mahatma Gandhi

  Meer info nodig?

  In een tijd van toenemende censuur is het belangrijker dan ooit om jezelf goed te informeren. We hebben een paar nuttige links voor je op een rij gezet om je hierbij te helpen:

  samenterugnaarnormaal.nl

  viruswaanzin.nl

  http://www.smartexit.nu

  1.5xbeter.nu

  Wij willen van 1,5 meter naar 1,5 keer beter!

 • mr.drs.Bou:

  Wat Je Op Het Malieveld Niet Mocht Horen – Bas Filippini – De Keizer Heeft Geen Kleren Aan duurt 20 minuten.

  Maurice de Hond – 1,5 meter beleid duurt 22 minuten.

 • yvonne:

  De Bond eiste in mei van de leden van de Eerste en Tweede Kamer dat ze de inwerkingtreding van de spoedwet zouden uitstellen, maar ook dat ze hun steun aan de lopende coronamaatregelen zouden intrekken en dat ze gedrags- en antecedentenonderzoek zouden laten uitvoeren naar onder anderen Bill Gates. De parlementsleden legden de eisen van de Bond naast zich neer. Doordat de Bond hun rechtshandelen in buitengerechtelijke verklaringen heeft vernietigd, kan de Bond een rechter gaan vragen om deze verklaringen in rechte te bekrachtigen. Dit komt neer op het verlenen van ontslag.
  https://www.ellaster.nl/2020/06/23/bond-overheidszaken-stelt-kort-geding-om-corona-uit/

 • mr.drs.Bou:

  DenHaag 21 juni: De politie en de EIGEN relschoppers!!

  Een zaak van 2 kanten bekijken, dat is wat je dient te doen, wanneer nieuws je bereikt. Wat te doen met de elkaar tegensprekende informatie, over het politie-ingrijpen in Den Haag, afgelopen zondag, toen er enkele duizenden mensen tóch op het Malieveld aanwezig waren, ondanks het verbod op deze demonstratie over het afschaffen van Corona-maatregelen. We zijn nog geen dag later en de nationale korpschef komt in het nieuws, door te melden dat het nieuws, rondom de acties/charges in Den Haag, volledig vertekend beeld geeft van de ‘werkelijkheid’..

  Maar dan dienen we ook de andere partij aan het woord te laten nietwaar..? De ‘voetbalsupporters’ die ‘tevoorschijn kwamen, om te rellen’…? Laten we ze nou gewoon even aan het woord, zodat JIJ kunt bepalen wat waarheid is voor jou! Hieronder allereerst het filmpje, waarin je een busje ‘stillen’ van de politie zich ziet formeren. Even daarvoor hebben ze een jongen uit een menigte gehaald kennelijk, en weggetrokken. Een grote menigte stormt daarna op de politie af, om deze oopgepakte jongeman te bevrijden; hetgeen vrij eenvoudig lukt. Maar laten we hieronder het verhaal van deze ‘voetbalsupporters’ dan maar gewoon publiceren..!

  Met een belangrijke video:

  Anti lockdown demonstratie, Den Haag duurt 10 minuten.

Laat een reactie achter